Végre sikerült mindent visszaolvasnom, remélem, most nem hagyok ki senkit, akire írni akartam.
Amadea: nagyon szép lesz a szoba. Kellemes a fal színe is, a kiságy meg tök aranyos. Tegyél majd képet, ha készen van, jó?
Sosi: Remélem, gyorsan eltelik ez a hét és élvezheted a pihit. Beni is a jobb oldalon van, de mázli, hogy semmit nem nyom. Balra belógatja a lábacskáját néha, és azt azért tornáztatja rendesen, de nem csinál semmi bajt. Szerencséd van a tesóddal, így legalább kaphatsz egy-két jó tanácsot tőle.
Csillag, remélem, jól telik a húsvét otthon.
Puszedli, nálam még mindig nem volt a védőnő, megint nekem kell mennem 20-án. Remélem, Neked is hamar eltelik ez a hét, és tudsz még egy kicsit pihenni Te is szülés előtt!
Kata, nagyon szép pocid van már Neked is. Miért kellett megint kórházba menned?
Amadea, tudsz esetleg vmit Katáról? Remélem, nincs semmi gond.
Süni, nekem is csak a 36. héten kell mennem legközelebb. Meg is lepődtem, mert azt hittem, mostmár kéthetente kell járni, de nem. Látom, azért Te is örülsz neki, hogy már a vége felé közeledünk...
Banka, tökéletesen egyetértek Veled. Ha nyugis a munkahely, akkor sztem is bőven belefér a meló, de ezt úgyis érzi mindenki. Én nagyon szívesen dolgoztam volna, de aztán beláttam, hogy igaza van mindhárom orvosomnak (a körzetinek is), amikor azt mondták, ne kockáztassak. Egy iskolában gyerekek közt sokmindent elkaphat az ember... két kolléganőm is ott szedett össze vmi vírust, mindkettőnek elment a babája, az egyiknek a 8. héten, a másiknak a 19. héten. Nekem nem ért ennyit a dolog, így maradtam itthon. Egész jól teltek a napok, de aztán azon kaptam magam, hogy kétnaponta port törlök... na, itt kérdeztem meg magamtól, hogy vajon normális vagyok?
:D
Ácica Prüntyőkéd tuti, hogy jó időben jön majd, ne aggódjatok Sünivel a kórházi pakkon!Előbb-utóbb úgyis össze kell készülni, úgyhogy nyugi!
Poker: mikor megyünk szülőszobát látogatni? Van már vmi tipped?
Tökmag: felháborító tényleg, hogy milyen emberek vannak az utcákon. Ahogyan az idősebbekkel is bánnak, nem csak a kismamákkal... Pénteken látnod kellett volna, hogy a villamoson majd' összetörte magát egy nő, annyira igyekezett elfoglalni az egyetlen helyet egy idős bottal járó néni elől, és előlem. Nehogy már akármelyikünk is le tudjon ülni... a néninek egy idős bácsi adta át a helyet. Katasztrófa!
Noémi, megkaptad a "búcsúajándékot"?
Mimmi, nagyon édesek a rucik! Örülök, hogy Bogi ilyen szépen nő. Remélem, Bius is élvezi a szünetet... Ahogyan olvastam az álmodat, eszembe jutott, hogy nálam nem is esik olyan messze gyereknap az én kitűzött napomtól. Elvileg lehet, hogy akkor lesz a nagy esemény nálunk...
Nagyon durva, amit a férjeddel művelnek. Ennyit az emberségről. Még jó, hogy nem fog itt hagyni az utolsó időszakra Téged egyedül... de hogy várhatják ezt el tőle?
Anuk, Remélem, jól telik az ünnep Nálatok! Rendes Tőled, hogy "elengedted" a tesód.
Ügyes vagy a lakással, és tényleg tök jó, hogy mindenhol van kapcsolatod, és le tudod informálni őket.
Manó, gondolunk ám Rátok! Remélem, minden oké a pihi alatt és a gyerekek is meggyógyultak!
Benta, azért ne aggódj azon, hogy farfekvésű a pici fiad. Még a 36. héten is megfordulhat. Képzeljétek (hátha
Noémi is megnyugszik), van egy ismerős lány, akinek a 32. héten volt a kisfia 3300 gramm. Faros volt ő is, mondta az orvos, hogy tuti császározni fogják, mert elképzelni sem tudja, hogy megfordul még a 40. hétig, ui. nincs helye már. Benedek viszont úgy döntött, hogy a 34. héten tesz még egy kört, és befordult. 5800 g-mal született, 58cm-vel és csak a nagysága miatt kellett császározni az anyukáját.
Magdi, szuper dolgokat vettél! A Brendon tényleg elég drága, de én azt mondom, a babadolgokban nem érdemes nem minőségi cuccokat venni. És hát vigyázni kell, mert ki tudja, mit hol készítenek...
Tabati, hogy álltok a szobával? Tök jó, hogy minden megérkezett és csak a csemete érkezésére vár...
Lányok, ki írta, hogy kapott egy "Anya, taníts engem" c. könyvet?