Új privát üzeneted érkezett!

Dius azt meghiszem. Biztos vidám gyerek lenne belőle! :lol:
Az ismerősömnek nem Hanna, hanem PANNA lett a kislánya. Én értettem félre. Már láttam képeket is, nagyon édesek.

királylány

mucus köszi.....drukk neked is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány,
most sajna nem tudok képet tenni, mert tudod, ezt a gépet most kértük kölcsön, ezen nincs egy darab kép sem. :cry:
Holnap délután megyek dokihoz ultrahangra, de igazából nem emlékszem, hogy van-e nyomtatója a magánrendelőben. De nagyon remélem, igen, annyi pénzért! :wink:
Egyébként nőtt a hasam, de még 10 hetesen nem hiszem hogy a babó látszana. Pedig mérleg szerint nem híztam. lehet mégis a baba?
Nekem már alapból "nagyocska" hasam van :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Dia, de ha gondolod elküldöm a nevem és jelölj be iwiw-en!

Kép
KépKép

angie28

angi többedik terhesség előbb is látszódhat....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie28: várom :wink: Nekem is van hasam, az a beépített úszógumi :lol: , hogy el ne merüljek nyáron a medencében. :lol:
Nita: 15 hét!!!!!!!!!!!!!
Betty?????????????????????????????????

királylány

bizony....elsem hiszem hogy 5 hét és félidősek leszünk..... :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nemrég még azon izgultunk, hogy a 12.héten minden oké legyen.........egy pár napnak tűnik pedig már 3 hét is eltelt :shock: Máté jól van?

királylány

máté nagyon jól van,...ma már ment oviba is.de holnaptól itthon van szünet van...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Endzsi, drukkolok, hogy +++++++ legyen a teszted!!!!! :wink:

Kírus, tök jóóó lett a hajad!!!

Nita, gratula az UH-hoz!!!

Dia, nagyon ari vagy, hogy így aggódsz értem!! :)
JELENTEM ÉLEK!!! :lol: :lol: :lol:

Bocsi, hogy nem tudtam eddig jönni, de reggeltől estig doliztam, hulla vagyok!!! :P
Voltam dokinál hétfőn, hát nem lettem okosabb, mert nem tudott semmit mondani, hogy mitől volt a késés.
Azt mondta, hogy nem mondja egyértelműen, hogy nem baba, de azért 15.-én visszarendelt, ha megjönne addig, hogy keressek a műtéthez altató orvost, meg stb....
Végülis a lényeg az, hogy mivel nekem óramű pontosságú volt a ciklusom, ezért nem értette Ő sem, hogy mi a pálya, de azt mondta, ha meg is jönne, akkor is teszteljek, mert Ő látott már ilyet, hogy valaki így is terhes maradt, és vigyem neki mindenképp majd a tesztet, mert nem mondja egyértelműen, hogy nem vagyok az.
Hát tegnap meg is jött piri, mint a gyorstávirat, se hasfájás, se mellfájás, semmi nem volt, pedig mindig szokott, talán egy kis hasfájás volt, nem vészes.
Úgyhogy egyenlőre ennyi, de mondjuk én már készülök a műtétre.
Nem bízom abban, hogy teherbe estem így, és most.
Puszika!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bence sem megy oviba, mert összevont csoport lesz, ha meglesz a létszám. Most anyáéknál van, pénteken Gábor lesz vele itthon. Mióta jár oviba? Nemrég kezdte ugye? Hogy tetszik neki?

királylány

Betty most mondjam azt, hogy áprilisi tréfa és mégis így és most estél teherbe? Ha akarod akkor kívánom neked, hogy így legyen :wink: És örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon izgultam.......

királylány

máté január ota jár oviba,.......tetszeni tetszik neki....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nem bízom ebben, de ha te mondod...........ÚGY LEGYEN!!! :lol: :lol: :lol:

És jelentkezem tényleg ahogy tudok, de néha még sz@rni sincs időm(bocsánat :oops: )
:lol: :lol: :lol: :lol:
Puszka!
Megyek is, nagyon fáradt vagyok.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó pihenést Betty!
Nita: DE????????

királylány

Sziasztok!!!
Hol vagytok,lányok????
Én holnap megyek az AFP-s ultrahangra,9-re!!!Majd jelentkezem,ha hazaértem!!!
Jól vagyunk,de mindig kint kell lennünk az udvaron,pedig bent is lenne dolgom!!!Most épp alszik,megyek ledőlök mellé,mire beszunnyadok,úgyis felkel!!! :evil: :evil:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok lányok! Merre jártok, hogy nem jelentkeztek?
Melinda kíváncsian várom mi lesz az uh-n.

királylány

Sziasztok csajok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban :?

Most is csak bekukk. Jók legyetek, kellemes ünnepeket. Én holnaptól szabin vagyok (otthon dolgozom :evil: ).

Pussz Nektek!

Majd jövök!!!!! Átkapcs olvasóba :lol: :lol:

Kép
kicsi80

sziasztok.....nekemma vendégem volt..........ezért nem voltam........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jó régen jártam itt. De sokat gondoltam Rátok!

Betty: De jó lenne ha baba lene. Már hallottam olyat, hogy valaki rendesen menzizik és aztán kiderül hogy terhes.

Én olyan fáradt vagyok. Ma ablakot pucoltam, de még nem értem a végére. / ablakkal kész vagyok. Még van egy nagy erkélyes, egy másik nagy, meg a konyha ablak.

Vekemi nincs semmi különös, szedem megint a clostyt, majd holnap megyek tüszőmérésre. De tuti hogy nem lesz elég nagy. A gáz meg az, hogy legközelebb csak kedden fog tudni szerintem megnézni a doki és lehet hogy addigra már magától megreped.

Marcikám sokat játszik itt a gépen, úgyhogy olyan nehezen tudok ideülni. Mindig veszekszek vele, mert sosem akar elmenni innen, pedig megígéri, hogy hiszti nélkül szépen feláll, ha szólok neki.

Megyek még próbálok olvasgatni, amíg van rá lehetőség! :)

Kép
babicsek

A / =6. :oops:

Kép
babicsek

Sziasztok!
Voltam ultrahangon, minden rendben! :lol:
Láttuk ahogy izeg-mozog, alig tudta megmérni. olyan jó volt!
:lol: :lol: :lol:
Dokikám nagyon csúnyán ír, alig tudom elolvasni mit írt a kezelőlapomra.
A CRL a hossza? asszem! Ti, előrébb járó kismamik jobban emlékeztek! az 35 mm
Kép nincs, mert azt mondta nem jó minőségűt nyomtat, 20-án megyek hozzá a kórházba és ott ad! Ezt szeretem benne, hogy mindig hív a kórházba is ahol nem fogad el semmi pénzt. Itt nem ez jellemző a dokikra.
Mindenkinek további szép napot!
Biztos mindenki kint van ebben a szép időben.

Angi

Kép
KépKép

angie28

angi gratula a szép méretű babóhoz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm Nitácska! :wink:

Kép
KépKép

angie28

poci fotó? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Ma voltam a traumatológián. Röntgent nem csináltak szerencsére. Vissza kell mennem 3 hét múlva kontrollra. Lekezelő hangon közölte az asszisztensnő, hogy legyek szíves reggel 8-ra ottlenni és ne 11-kor, mert helybeli vagyok. A jóneveltségemnek köszönhetően nem küldtem el a búsba. Nem fogok ott ülni egész délelőtt. :twisted: Azt már meg sem kérdeztem, mikor mehetek aerobikra meg konditerembe......
Angie28 jelöltelek. Bence annyira édes pasi, enyém Bencére emlékeztet mikor ekkora volt. És ő is nagy cumis volt :lol: Helyes a családotok, olyan aranyosak vagytok együtt :) Gratulálok az uh-hoz. Azért az elég érdekes, hogy magánban nem jó minőségű a nyomtató......annyi pénzért hiper-szuper lehetne. De az meg rendes tőle, hogy a kórházba is hív és ott nem fogad el semmit.
Nita csak nem körmöztél?
Babicsek de ügyes vagy! Nálam egy ablak sincs megpucolva. Húsvét előtt nem is lesz. A hétvégén akartam elkezdeni de nem jött össze. Most kell apa segítsége, mert ő tudja csak szétcsavarozni aztán meg össze. Viszont ma reggel úgy mentem dolgozni, hogy kitakarítottam a lakást, reggel 8-ra készen is voltam :wink:
Angie34, Melisch, Adiadi, Mandarin, Boganna, Dius, Nyuszifül, Móni, Melinda, Dunakavics és a többiek akik kimaradtak HOL VAGYTOK? Tessék legalább egy mondat erejéig bejelentkezni, hogy minden oké! Kírus te is!Melinda a magzati szívhanghallgatót használtad már?

királylány

királylány most nem körmöztem......a szomszédnak lesz majd pedikür mert szemölcs lett a talpán és fájlalja....
képzeljétek kaptam a szomszéd barinőmtől egy kis enyőt amiről 4 macika lóg és forog körbe.....olyan cuki... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én vagyok!!!!
PISTIKE ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!!!
Úúúú,ma pezsgőt bontok!!!!!Erre vártam már 3 hónapos kora óta!!!Reggel majd lesz olyan kockás feje!!! :lol: :lol:
Na,már mocorog is!
Rakok képet, a homokevés már nagyon megy!
Szívhang hallgató!!!
Nem használtam még mostanság,úgy írja,h a 21. héttől,eddig nem hallottam semmit...a sztetoszkóp alá viszont beúszkált...ott hallottam pár másodpercig....
Kép Kép Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jó reggelt mindenkinek!

Melinda, gratulálok Pistike alvásához! gondolom milyen nagy az öröm!
cuki a homokozóban!

Királylány,
gyorsan megnéztelek este, ti is aranyosak vagytok együtt. A Bencék már csak ilyen zabálni valók. :wink: (Persze minden baba az )
A nyomtatót láttam, hogy van miközben vizsgált, én is meglepődtem, hogy nem olyan jó. De tényleg, kaptam már tőle kórházban képet és az szuper volt. Most várnom kell 20-ig.

Közben kiderült, hogy a barátnőm is babát vár. 3 héttel van utánam elvileg, de az sem biztos mert az utolsója csak 2 napig tartott. Lehet az már nem az volt. szóval együtt fogunk babázni.

Szia Babicsek!
Attól félek én Bencém is ki fog túrni nemsokára! :wink:

Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok Lányok!
Jelentem, nekem ma megjött. Egyetlen pozitivuma van ennek, hogy nem karácsonykor fogok szülni. Egyébként csalódott vagyok, mert még egy hónap, és 1 éve, hogy próbálkozunk a tesóval. Azt hittem, egy gyorsabban fog menni, mint az első, de nálunk ez elég nehezen megy. Na de hát ez van! Csak ne lennék már lassan 38 éves....... :( :( :(

Lehet, hogy a héten nem tudok jönni már többet. Ezért hát,

Mindenkinek kivánok egy nagyon szép Húsvétot, Feltámadás Ünnepet!
Vendég

sziasztok............ma vettem kis pocaklakómnak egy plüss rugit me plüss polót ezt mint 900 ft-ért........
meli azthiszem kezdek belezúgni a fiadba...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Óóóóó Nita!!Köszi a bókot!!!
Így is rozsdás a kerítésünk,de remélem addigra kicseréljük,mire jönnek a lányok lepisilni.... :lol: :lol: :lol:
Na,megjöttem az uh-ról..........NEM KÉRDEZTEM MEG,HOGY MI!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
APA duzzog,de ráér!!!Így majd együtt tudjuk meg 4d-n,szerintem jövőhónapba megejtjük!!!Akkor már húsos lesz annyira,hogy a pofija is kivehető lesz!!Mehetnék holnap is,de még várok,nekem így tök izgi,hogy később tudom meg!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli hogy birod ki hogy nem kérdezted a nemét?????? :shock: :shock: :shock: :shock: én már majd megörülök........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda: elhiszem hogy hogy örülsz. Én is mit szenvedtem míg eljött ez az időszak. De az is lehet, hogy nagyon lefáradt napközben: :D

Voltam ma a dokinál. Kicsit el is kenődtem. Képzeljétek az egyik petefészkem ok. Van benne egy 14 mm-es tüszőcske. De a másikban meg van egy nagy, ami olyan mintha be lenne vérezve. Azt mondta a doki, hogy valószínű a legutóbb csak berepedhetett, de ott maradt és ezért ilyen. Úgyhogy most abba kell hagynom a clostyt, ma szedtem be az 5. szemet. Azt mondta, hogy a 14 mm-esnek jó lenne ha szedném, de ennek a másiknak nem. Úgyhogy most choragon nélkül próbálkozunk. Azt mondta, hogy ettől nyugodtan lehet. Hogy miért vagyok én ilyen szerencsétlen....
:?

Köv. hónapban a menzi 4-5. napján kell menni és mielőtt elkezdenénk a gyógyit, megnézik, hogy mi lett vele.

Hát egyébként én sem bírnám ki hogy ne tudjam milyen babóca várható. :)

Na megyek megpróbálunk tojást festeni. Vettem ma tojás festéket, azóta Marci itt nyüzsög nekem.

Kép
babicsek

babicsek.nem vagy te szerencsétlen........ne mondj ilyet......
sikerűlni fog a kistesó!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást! Mi is ma voltuk UH.-on. Minden ok 58 mm-es a kistesó, és a tarkóredő 1,1 mm-er. És mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a nemére.?????????????????????

Sajnálom a piriket, és szurkolok annak akinek még nem jött meg.

És tényleg a többiek merre járnak? Dunakavics mi újság veletek?

Kellemes ünnepeket Mindenkinek!!

Kép
KépKép
boganna07

dunakavics tényleg nagyon rég volt.....remélem minden rendben van velük....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mucus,
bocsánat, hogy még nem küldtem semmit, egyedül vagyok Bencussal reggeltől estig, és egy 3 éves eléggé lefoglalja az embert a háztartással együtt. De már kinéztem nektek több jót is, de jó lenne, ha Horvátba megírnád, melyik részre mennétek, mert itt kb. 160 ajánlatom van. Ennek a 80 %-a nagyon jó. :lol:

Angie28, Boganna,
gratulálok én is, nagyon szép kis manócskáitok vannak!

Babicsek, Angie,
nem elkeseredni! (Bár én is ezt teszem...) Úgy néz ki, nekünk sem jött össze ez a hónap sem...
:(

Betty,
neked nagyon drukkolok!!! És persze a többieknek is!!!!

Nita,
nagyon jó árban vetted a rucikat! Én is 200 Ft/db áron vásárolgatok mostanában márkás gyerekrucikat, egy pici, kedves kis turiban, egy eldugott helyen. Legutóbb vadiúj, nagyon jó mintás, tiszta pamut pizsit vettem, meg egy dzsekit (mellény+lecipzárazható ujjak és kapucni) Bencusnak.

Melinda,
Pistikének nagy puszi az ügyes kis kobakjára!!! Hajr-hajrá!!! Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly ha megtudom a nemét a babónak majd akkor vennél ott pár rucit?tök olcsó......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
nagyon szívesen!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly nagyon szépen köszönöm....akkor majd egyeztetek még veled...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
rendben van! :)

Mucuskám,
ment a terjedelmes privi, csak győzzétek olvasni!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Mindig elolvaslak titeket.Nálam minden régi,mivel a férjem csak 21én jön haza.Szinte állandóan a kertbe vagyunk mert gyönyörű idő van és sok a meló.Ma 2órán át nyirtam a füvet,akkora volt.Mindenkinek nagyon kellemes HÚSVÉTI ÜNNEPEKET! Kép
Vendég

Sziasztok! Látom nem nagy mozgás van, biztos mindenki elutazott. Mi is készülünk holnap kirándulni a barátainkkal. Ma még tojást fogunk festeni. Tegnap kitakarítottam, megpucoltam az ablakokat is, most mosom a függönyöket. Majd leszakadt a kezem mire végeztem, úgy aludtam, mint a bunda. :lol:
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kép Kép

királylány

Nálunk is nagy munka folyik!
Takarítás, ablakpucolás, stb. és készülés az esti kerti partira.
Jönnek barátaink. Ma fogjuk elmondani a barátnőmmel együtt a többieknek, hogy mindketten babát várunk. :wink:
Lesz meglepődés, az biztos!
Mindenkinek szép ünnepeket!

Angi

Kép
KépKép

angie28

angi szép kis meglepetés lesz nekik!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép Kép Kép

Kép
babicsek

Sziasztok!
Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket, és mielőbbi pozi teszteket kívánok! :wink: Kép

Sajna nekem megint negát hozott a nyuszi, csakúgy, mint tavaly, és tavaly előtt is.... :roll: :evil:
Mindegy, ez van..

Pussz!

betty615

betty meglesz a gyümölcse a várakozásodnak!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?