Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Ma sem volt sneki úgy látom,én jóül ki vok dögölve...a bokáim rettenetesen bedagadva,az ujjaimmal egyeütt :?
az alma jó rá ugye?Vagy tudtok még vmit?
Ráadásul ma barnika is jelentkezett :? Pénteken majd megyek dokihoz,de remélem minden oké,jelzi,hogy jól van,de azért aggaszt a dolog.

Katlina,köszi a címet,megnézem :)

Nóri,én is ennék jó kis mogyorót! :)

Kinek hogy telt a hétvége?

Holnap reggel viszem Lucust a 18hós oltásra,de nem tudom megkapja-e..már jól van a szeme,de doki néni majd megmondja mi a helyzet..

Rakok 2 képet..hogy pancsizik,és hogy nézte a melósokat betonozás közbe.
A bibit elesés közben szerezte,mamáéknál felnyalta a betont :?
Kép
Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hogy vagytok ebben a szép nyári időben? :) A tavasz idén elmaradt, a téli kabát után egyből rövid gatyás idő lett :D
A pénteki napom elég zsúfolt volt.. Muszáj volt összeszedni magamat, mert délután jöttek Anyuék, addigra ki kellett takarítanom, bevásárolnom, stb délben elhoztuk Marcit, és még 2 oviba is elmentünk tájékozódni felvétel ügyben. Hát ígérni nem tudtak semmit, csak azt, hogyha a körzeteseken felül lesz még szabad hely, akkor felveszik.
Este meg a bölcsis bál volt, nagyon jól sikerült, és jól éreztük magunkat, még úgy is, hogy nem igazán voltunk kipihentek. A társaság is jó volt, és táncoltunk sokat.
Tegnap meg elbicikliztünk a tiszaligeti játszótérre.
Ja és próbálkoztunk azzal, hogy Marcira nem adtunk pelust éjszakára sem. Hát elég kevés sikerrel, fel sem ébred arra, hogy bepisil. Pedig kétszer is felkeltettük, és vécére ültettük. Arra sem nagyon ébredt fel szegény. Úgyhogy lehet még várunk vele nyárig...

Nóri: igen, biztos, hogy a nyavajám miatt voltam fáradékony.. :)

Tündi! De éédes Luca a képeken :) Gondolom, érdekli, ahogy dolgoznak a munkások :)
Nálunk Szandán meg kis Tesco épül, elég közel hozzánk. Úgyhogy lehet menni Marcival minden nap nézni a markolókat.

Gyed/gyes: fogalmam sincs hogy képzelik ezt. Az ok. hogy 2 év után menjenek vissza dolgozni az anyák, de könyörgöm már így sincs elég bölcsis hely! Ahhoz kéne biztosítani a bölcsiket, + legyen munkahely, ahova vissza lehet menni, részmunakidő stb!! Ebbe az idióták nem gondolnak bele. :evil: :evil: :evil:
judit_79

Hali!

Mi kinnt vagyunk, amikor csak lehet, én ezt a hőmérsékletet szeretem a legjobban. és még allergiám sincs. :P

Judit: A nyár biztos meghozza a szobatisztaságot! :wink: Gondoltam rád a minap, Apa sört vett a Tescoban és elkérték az igazolványát. :shock: :shock: Egy tanuló pénztáros. Mondta neki Apa, hogy ugye viccel???? Mondta a gyerek, hogy nem. :shock: :shock: :shock: Neked volt hasonló sztorid a Corában, ugye? :lol: :lol: :lol:

Tündi: Nagyon édes Luca!!! Réka is lehorzsolta a hétvégén mind a két térdét, de észre sem vette. Dagadásra soksok folyadék a jó és a lábpolcolás. Étrendileg sajnos nem tudom....Hessssssss barnának. Lepényed hol van? Nem az húzódik errearra?

Linda: Milyen hétvégétek volt?

Katlina: jaja, Rossmann mellett.Remélem, sima ügyetek lesz a szocpollal. Még pont idejében használjátok ki, mielőtt megszűnik. :roll: :(

Nóri: gondoltam rád tegnap, amikor mogyorót vettem. :lol: Kekszes vödörnyi? :?: :shock: :shock:

Na megyünk ebédelni.

Hiányzók, nótórius nem írok jelentkezzenek, hiányoznak!

Dobok képet.

Kép
jaimee1

Erika,jajj de szupi kép!:)Hova szalad a kisasszony?:) A lepény hol a hátsó falon,hol a mellső falon van :roll: A papíromra mindig más van írva :?
Inni nem sokat iszok az tény...Ma a védőnő sószegény diétát javasolt.Találkoztam vele Luca oltásán.3at is kapott a kis drága,mostmeg húzza a lóbőrt!
Biztos unatkozott a pénztáros a tescoba :wink:

Judit,hát bölcsis hely az nem sok van :? Ne aggódj az éjszakai szobatsiztaság miatt,majd leszokik róla Marci szépen!
Nappal mennyi idősen lett szobatiszta?Már nem emlékszem rá :oops:

Kép
Kép
tundi24

Erika! Nagyon aranyos a kép. Igen, tőlem is kértek már igazolványt a Corában. Igaz, a párod is fiatalos külsejű. De azért 18-nak kinéz szerintem :D

Tündi! Hát ez érdekes lehet, hogy vándorol a lepényed :)
Vizesedésre tényleg sokat kell inni, mert ha keveset iszol, azt visszatartja a szervezet.
Marci tavaly nyáron lett szobatiszta nappalra, 2,5 évesen. A délutáni alváshoz sem kell már neki pelus. (Igaz, néha becsorgat, ha sokáig alszik, és sokat ivott előtte.)
judit_79

Nóri: Dobsz majd nekem barackos túrótorta receptet? Tudod, az enyémet. Nekem már nincs meg a gépen, az eredetit pedig nem találom. :twisted: :twisted: :twisted:

Judit: :lol: :lol: Hát sztem 28-nak is. :lol: Amúgy 35.

Tündi: Jaja, tényleg, sószegény diéta is segíthet.
[quote]H írta:ova szalad a kisasszony?

Előlem. :)

Lucának utólag is boldog 1,5. szülinapot!!!
jaimee1

Robika alszik,így írok!

Szinte kinn vagyunk egész nap,tegnap kitűzték az alapot,fura így látni hogy mi hol lesz és így olyan kicsinek tünik,pedig nem az :shock:

Holnap megyek megnézem azt a fotóst,remélem nyitva is lesz 8)

Szombaton mi is főztünk mega fiúk pecásztak,Robika megölt egy halat :shock: ,idáig ne fogta meg(aminek én nagyon örültem)na most kinn volt egy tőle nemsokkal ídősebb kisfiú(rendőr fia)és ő megfogta a halat,eután Robika addig gyilkolta szegény állatot míg meg nem halt a hal-de nem tudtuk elvenni tőle!!!Nyomta a fejét a vödörbe hogy iszik,utána eszik-meg hasonló hülyeségek-na este nem kellett altatni

Kép

Kép
katlina

Vagyok én is ...Lili még mindig itthon velem, pénteken nagyon visszaesett. Holnapra tervezem, hogy viszem dokihoz, de nem sok jót várok :?
Pedig dolgom annyi lenne már, mint a tenger.....

Tegnap egymásnak adták a vendégek a kilincset, a börzére sem tudtam emiatt kimenni :cry: De hallom, nem sokat veszítettem :roll:

Lilivel ma is sokat csavarogtunk. Nekem már iszonyú ez a meleg :cry:

Erika! :lol:
Hozzávalók a tésztához:
4 tojás
4 ek kristálycukor
4 ek finomliszt
Töltelékhez:
50 dkg túró, 1 csomag (2,5 dkg) zselatinpor, 2 dl tej, 5 ek kristálycukor, 1 cs vaníliás cukor, 3 dl habtejszín, 6 ek baracklekvár, őszibarackbefőtt (4-5 db barack)
tetejére: porcukor
1.Piskótatésztát készítünk. A tésztához a tojássárgáját a cukor kétharmadával fehéredésig kikeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végefelé a maradék cukrot is beledolgozzuk. Ké- három részletben a cukros tojássárgájába forgatjuk, közben ugyanígy részletekben a lisztet is beleszórjuk.
2.Kivajazott vagy margarinnal kikent, belisztezett, 23 centis tortaformában egyenletesen elsimítjuk és kisütjük. Ha kihűlt a tortakorong, lapjában kettévágjuk.
3.A túrót áttörjük. A zselatint a tejben a cukorral ízesítve, kevergetve felforraljuk, feloldjuk. Amikor langyosra hűlt, a túróhoz adjuk, majd a kemény habbá vert tejszínhabot is beleforgatjuk. (megjegyzés: én extra cukrot szoktam még hozzá tenni, mert nekem így nem elég édes, de ízlések és pofonok….)
4.A tortalapokat megkenjük lekvárral, az egyiket visszatesszük a tortaformába, rásimítjuk a túrót, majd a lecsöpögtetett barackot rányomjuk (én inkább vékonyan fel szoktam szeletelni és úgy belenyomkodni körbe, hogy a szeletelés ne legyen macerás) A maradék túrókrémet is rákenjük.
5.A másik tortalapot is (lekváros oldalával lefelé) a félkész tortára borítjuk. Hűtőszekrényben néhány órán át dermesztjük. Tálaláskor leemeljük a tortaformát, a tortát porcukorral megszórjuk.

Napsugaram 8)
Kép

Katlina...hmmmm :cry: ...én valahogy csak kivettem volna azt a szegény halat Lili kezéből hasonló szituban :wink:

No, elteszem magunkat holnapra (éjjel fél2-kor még ébren voltam :? )

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Ha valakit érdekel vagy érint,esetleg ismerősének:

ÁPRILIS 20-21 DÉLELŐTT NYÍLT NAP AZ OVIBA KÉSZÜLŐ GYEREKEKNEK+SZÜLEIKNEK A SZAPÁRY ÚTI OVIBAN :)

Kis betegeknek jobbulást.

Mi is nyakig benne vagyunk az építkezésben,úgyhogy időm 0, de puszim mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Mi is sokat csavargunk mostanában ebben a szép időben. Estére már totál fáradt vagyok.

Cleo! De jó hogy irtad a nyiltnapot szerintem elmegyünk. A múltkor a Gézengúzban voltunk, Antát alig birtam elhozni mi jöttünk el utoljára. Remélem majd amikor minden nap kell menni akkor is ilyen lelkes lesz.

Tegnap voltunk Atival 1 éves státusz vizsgálaton 10.5 kg és 76 cm. Jó nagy gyerkőc. megkapta a 2. prevenart is, szerncsére eddig nem lett lázas, nem is nyügi.

Sajnos a gyerekek taknyosak lettek, igaz Ati már csak picit, Anta tegnap kezdte és úgy érzem hogy most én is beleesek.

Ati egyébként mostanában nem igazán akar elaludni napközben, de este is elég sokáig fent van.

Tündi! Nagyon édes Luca, nagyon sokat nőtt. Gondolom most nagyon élvezi a munkálatokat a házban.
Ez a hirtelen jött mleg nem visel meg. Egy pocak fotót tehetnél fel.

Elin! Lili nagyon kis huncut mint mindig. Remélem már jobban van.

Jaimee!Nagyon jó a tesco-s story, de hát addig jó még elkérik a személyit :D :D
Popi kisasszony nagyon csini és milyen ügyesen szalad már.

Lizocska! Mi újság nálatok, hogy vagy? és kis Pistivel mizu?
Mi is kaptunk a gyereksebészetre beutalót, most még csak véleményeztetem Atit.

Gyed gyes: én úgy tudom, hogy akinek már folyamatban van annak már nem nyúlhatnak bele és annak sem akinek már pocaklakója van. Majd csak azokra vonatkozik akik majd ezután lesznek kismamaik.

Kép
Kép
mongi

Hali.

Hali.Letti,de jó :) gyertek ovizni.ha 8felé jöttök még talizhatunk is :).

most megyek alukálni mert nekem is annyira fáj a torkom :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Senki nem volt börzézni? :cry:

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Szia Cleo! De jó volna ha taliznánk csak sajna nem tudok olyan korán odaérni. Kb. mindig 9 körül indulunk és fél óra mire az oviig eljutok gyalog. De megyünk mindenképpen. Azon a héten 3 ovit készülök megnézni.

Sulikkal mi a helyzet? Muszáj a körzetesbe menni vagy lehet válogatni?

Mától Húsvéti készülődés van a Kossuth téren délután 3- tól minden nap, szombaton egész nap.

Atinak már csak a szülinapja uán csinálok új vonalzót.

Szép napot

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Tegnap anyagbeszerzésen voltunk,aztán meg kicsit melózgattam.Még mára is maradt bőven a tenni valókból.apaáék most mentek az OBI-ba az ajtókért.

Erika,Luca is elszalad általában előllem!:)

Nóri,huuu de szupi lett a kép!!! :) :) Hogy van Lilcsi?

Letti,majd csináltatok pocifotót,és majd felteszem :)

Katlina,átnéztük az ablakos árakat,tényleg elég jól áron vannak! :)

Andi,jobbulást!!!Hol tartotok az építkezéssel?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

Csak egy pár kép erejéig ültem ide mert már nagyon kényelmetlen itt üldögélni. De még egyben vagyunk pénteken megyünk a dokihoz. Nem is tudom melyik lenne a legjobb ott maradni vagy haza jönni.
Bocsika, hogy most nem reagálok senkinek. :oops:

A haza hozós ruhácska:Kép Kép Kép
38 hetes pocak:Kép Kép
Ezt kapta Babóca a keresztszüleitől az érkezésére:Kép
A kiságy amiből már csak Babóca hiányzik: Kép Kép Kép Kép
A kis pléd: Kép
Tavaszi napsütésben a kisautónk: Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

sziasztok

Kicsit eltűntem tudom, bár olvasni olvastam én rendszeresen, egyszer írtam is csak jól elszállt, aztán már nem írtam újra.

Rólunk: nos 30-án befeküdtünk a kórházba és 31-én háromnegyed tizenegytől kb. húsz percig tartott a műtét. Igaz most nem volt meg a vip -szoba, de nem is volt baj mert egy két éves kisfiúval voltunk egy szobában ők jól elvoltak, meg mi is az anyukával. Szerencsére a felnőttnek is jó méretű ágyak üresek voltak így nem kellett széken ülve éjszakáznunk, hanem aludhattunk bennük (annyi hátránya volt ,hogy nem tudtunk zuhanyozni, mert az osztályon csak a gyerkőknek lehet, így a kismamaszállóra kellett volna menni ahoz meg nem volt kedvünk, a wc hasonló elven működött a negyedikre jártam fel , bár rendesek voltak, mert éjszaka megengedték,hogy használjuk az osztály wc-jét). Az éhséget is jól bírta kis Pisti, mondjuk mi szülők is sutyiban ettünk nehogy ételt lássanak szegénykéink, de azt sem akartam,hogy aztán engem kelljen felmosni ha leesik a vércukrom. A műtét előtt kapott Kis Pisti ilyen bódító folyékony kúpot (ezzel nyugtatják le a kicsiket,hogy tűrjék az altatást), ettől nagyon vicces lett, mert csak vigyorgott,mint aki be van lőve és fátyolosan nézett (mondta is a többi anyuka,hogy jó az anyag ). Sőt amikor jött érte a műtős srác és odaadtam neki elkezdett hangosan kacagni. Persze a műtét után mondták, hogy ez csak a műtőajtóig tartott onnan elkezdett szegénykém sírni, rájött,hogy mégsem kóser a dolog. Az altatásból ébredés sem volt vészes egy fél órát kellett kézben tartani , ringatni mert addig nem tudta hol is van, meg mi van. Utána aludt (persze amikor már ihatott egy kortyot jól bele is csempésztem a homeopátiás bogyót). Kettőkor meg már mehettünk is haza. Útközben evett egy kicsit, meg itthon is és nagy meglepetésünkre(szerintem hála a bogyóknak), fél órával a hazaérés után már úgy játszott mintha mi sem történt volna.
Egy hétig nem lehetett fürdeni, mert attól hamarabb kijött volna a varrat. Szerencsére fájni egyátalán nem fájt neki. Arra kellett még figyelni,hogy ne legyen nedves a géz a zacsin. Most hétfőn voltunk kontrollon az mondta doki ,hogy minden a legnagyobb rendben, most már fürcsizhetünk is (bár én egyenlőre inkább csak zuhanyoztatom, majd ha kiesett rendesen a varrat ráér akkor a kádban pancsizás). Tehát szerencsésen megúsztuk ezt a rettegett műtétet.
Velem meg nem tudom mi van már egy hete szinte teljesen elmúlt a hasfájásom, sőt a hasam sem keményedik csak 1-2-szer. Nagyon élvezem,hogy újra tudok rendesen járni meg csinálni a dolgokat. Nem tudom ,hogy ez csak a vihar előtti csend, vagy mi okozza, de én élvezem . Holnap megyek a kórházba, megismerem a szülésznőt, aztán ultrahang , meg az első NST, aztán majd megkuksiz a doki ,hogy hogyan állok ebben a nagyon jól vagyok állapotban odabent..
Persze ezelőtt a jól vagyok időszak előtt meg egy nagyon fáj a hasam időszak volt, úgyhogy jól bepánikoltam és bepakoltam a kórházas cuccokat. De azóta már a babó cuccait is kimostam (egy részét, mert baromi sok ruhánk van, egy nagy kupacot még nem válogattam át méret szerint,de így is már három -négy polc tele van a vasalt rucikkal, úgyhogy nem lesz ruha nélkül a manó). Még az van hátra,hogy melyik kiságy legyen az övé, mert három helyről is kapunk, van egy itthon, egy ami Emmáé volt, meg egyet szerzett az anyósom. (mert hát ugye Kis Pisti még a kiságyában alszik, próbáltuk a rácsok nélkül de még pici hozzá csak kimászkál és bohóckodik.)

Egyébként ez az idő isteni. Egész délután, sőt hétvégén egész nap kint vagyunk , addig amíg a gyerkőcök a felismerhetetlenségig maszatosak nem lesznek a sok homokozástól, meg játéktól.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Kukuccs!

Hű, Liz, megijedtem, amikor a beszámolód terjedelmét láttam, azt hittem szüléstörténet, de szerencsére nem. Örülök, hogy jól ment a műtét, ügyesen átvészeltétek.

Krisz: Ó, én a 38+4. napon szültem. :P Minden holmi nagyon szép, a pocakod is csinos. Már nincs sok hátra. Lesz végül szülésznőt? Bocsi, ha írtad, agyam szita. :oops: :oops:

Mongi: gyed ügyben még ki tudja, mi lesz, egyelőre úgy lenne, hogy a július után teherbeesők már csak 1+1 évig lehetnek otthon. :twisted: Klassz az Antás vonalzód. Képek????
Én is totál lefáradok estére. :shock: :shock: Már vitaminokat is szedek, mert 9 után iszonyúan húz az ágy. Ha tehetném, hamarabb lefeküdnék, mint Réka. :lol:

Nóri: Köszi a receptet! Klassz a Lilcsis kép! Hogy vagytok?

Tündi: Mindjárt félidőőőő! Javult a vizesedés?

Katlina: És hogy nyírta ki a halat Robika? Vízbe fojtotta? :lol: :lol: :lol:

Rólunk: Sokat vagyunk mi is levegőn, játszótéren...bár Réka nem kedveli sem a homokozást, sem a mászókát újabban. :shock: :shock: Holnap visszük haza aput a kórházból....hát....valami véget ért, az biztos....Ha értitek, mire gondolok. :( :( De jobban van és ez a lényeg.
jaimee1

Sziasztok!

Az iwiw ismerőskereső oldalon új klubot indítottunk Szolnoki Babaruhabörze néven.
Benneteket is szívesen látunk a tagok között.

Az őszi börzéről a klubtagságtól függetlenül is küldünk értesítést.

Hová lettek a vonalzóim?

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Kép
szilbee

Sziasztok!

Kriszti: Nagyon aranyosak a kis babaruhák és az ágyikó. És a pocid is :) Most már bármikor jöhet a baba!

Lizocska! örülök, hogy minden jól ment a műtéttel! Egyébként szerintem az izgalom meg a stressz is okozhatta a haskeményedést. És most, hogy túl vagytok rajta, megnyugodtál! :)

Atikának boldog 1. születésnapot kívánok!

Zsoltinak pedig boldog névnapot!

Nálunk itt ma már fű se nő, mindenki elmehet délben haza. Én is elhozom Marcit a bölcsiből, összepakolunk, aztán utazunk.
Úgyhogy már nem leszek gép közelben, ezért mindenkinek nagyon szép Húsvétot kívánok!
Kép
judit_79

Sziasztok!

Kriszti,nagyon szépek a ruhácskák!:) És a kiságy is,aranyos kis kuckója lesz :) Zsoltinak boldog névnapot! :) Aztán írd meg mi volt ma a dokinál reggel.

Lizocska,örülök,hogy minden rendben volt.

Erika,ma van félidő!:) Nem venném észre hogy javulna a helyzet.Reggelre szépen lelappad..szerencsére...nem tudom majd ma mit mond du a doki.

Judit,érezzétek jól magatokat!:) És nektek is Kellemes Húsvéti Ünnepeket!:)

Zsoltikának nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk!
Kép

Ati babának nagyon sok Boldog ELSŐ Szülinapot kívánunk!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Ati! Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Kép

Zsolti! Boldog Névnapot! :D

Kép
szilbee

Atinak boldog 1. szülinapot!!
Kép

Andi Zsoltijának boldog névnapot!!
Kép

Mi jól vagyunk, elvagyunk, ügyintézünk valamit minden nap...

Szilvi, köszi a táblit! :)

Tündi, várom a doki beszámolót!!

Judit, nektek jó utat!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2009.04.10 20:31-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Csak egy kis gyors életjel... :) Megvagyunk,jól vagyunk,egész nap kint az udvaron :) Estére teljesen kipurcanok...így csak olvasásig terjed az energiám...Közben a héten megcsináltam a nagytakarítást is,apa 2 napot itthon volt,meg beírattuk Milánt oviba...

Nóri:Lilicsi kisasszony továbbra is gyönyörű,nagyon jól sikerült a vonatos kép :)

Judit:Jó utat nektek! :)

Tündi:Látom Luca is szeret segíteni :) Nagyon édes :) Aztaaa,már félidő,hogy szalad az idő :)

Erika:Popi is gyönyörűűű... :) Ahogy fut... :)

Liz:Örülök,hogy minden oké veletek :) Akkor elég jól viselte kisPisti a műtétet,ügyes fiú :)

Kriszti:Nagyon helyes pocid van :) És szuperek a felszerelések is :) Mostmár bármikor jöhet Babuci :) Írj ám,ha helyzet van :P Párodnak Boldog Névnapot!

Ati babának Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk!! Kép

Zsoltikának Boldog Névnapot! Kép

Bocsánat,ha valakit kihagytam,szita az agyam :oops:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ati babának nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Zsoltinak boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Atinak Boldog Születésnapot!!!!!!
Kép

Zsoltok!
Boldog Névnapot!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!

Atikának Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánok!!!
Kép

Zsoltika !!!
Boldog Névnapot!!!
Kép

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Ati babának BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Zsoltikának BOLDOG NÉVNAPOT!

MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET.

Zsoltim nevében köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket Tündi, Móni.
Minden rendben van Babócával 92mm a fejkörfogat és 102mm a mellkas. Hétfőn 9-10 között megyünk megint NST-re. Így legalább Zsolti megúszta a locsolkodást egyébként se volt hozzá sok kedve.

Megyek fürdeni aztán tente egyre korábban fekszek, de még most aludjak nem igaz. :D :D :D :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük szépen a szülinapi köszöntést.Hát ez a nap is eljött végre, már nagyon vártam, hogy Ati ilyen " nagyfiú" legyen.

Tavaly ilyenkor szegénykém 2 napig intenziv osztályon volt és még lefejt tejet sem kaphatott, szörnyű volt. na de ma már jó kis husis.

Majd teszek fel ilyen volt és ilyen lett képeket, csak most elég fáradt vagyok.

Kép
Kép
mongi

Cleo! Zsoltinak boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Hali.

NAGYON SZÉPEN KÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET ZSOLTI NEVÉBEN IS-HOLNAP MEGMUTIZOM NEKI A KÉPEKET :)

Ati babának nagyon sok boldog 1. szülinapot

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Atinak boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Zsoltikának boldog névnapot kívánunk!
Kép

Elnézést kell kérjek tőletek, hogy nem nagyon jövök. 3 napig takarítottam megállás nélkül, de tegnap végre befejeztem a nagytakarítást :P :) ma meg sütögetni fogok... és holnap egy fűszálat sem teszek keresztbe 8) Szuper, hogy nyár van, ma éjjel már nyitott erkélyajtónál aludtunk, jó volt a madárcsicsergésre kelni :D
Szép hétvégét mindenkinek, boldog húsvétot! Locsolót egyéni ízlés szerint! :lol:
Kép

Kép
pimelinda

Kriszti!
Most nézek a vonalzódra már csak 1hét??????????!!!!!!!!!!!!!!
Azt a mindenit,kitől tudjuk meg hogy megszültél????????

Ja voltam suliban:24.-én kezdek,péntek délután,szombat délelőtt,de berakták a nyári szünetet így majd csak októberben végzek valamikor :twisted:
Nagyon fura volt egyedül Szolnokon,mert mindíg jött velem idáig vagy Robi,vagy Robika-így egymagam elég rosszul viseltem-de biztos belejövök ebbe is!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tegnap kissé már hulla voltam mire géphez jutottam...
Szóval Zsombi babánk lesz,kaptam képet is róla :wink: De nem nagyon látszódik.A korának megfelelő méretei vannak.
Délután megyünk egy kis kerty partyra szerencsére jó időnk lett :wink:

Kriszti,tarts ki,nemsokára megérkezik Milán vagy Dávid?:) Mit döntöttetek végülis?

Katlina,jó suliba járást!:)

Linda,holnap akkor tessék pihengetni!:)

Letti,várjuk a képeket!:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap a nagy bicózás közepette összefutottunk Lindáékkal :) Nagyon édi Réka baba,olyan nagylány :)
Este még Krisztiékkel is összefutottunk :wink:

Mai napom szaladgálással telt,délután meg vendégek voltak :)

Mindenkinek kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket,töltse Mindenki ezt a 2 napot úgy ahogyan szeretné :) Kép

Mi holnap mamázunk,hétfőn pedig Valiékkal bográcsozunk :) Már úgy várom a hétfőt,rég találkoztunk velük :cry: Reméljük az időjárás is kedvez majd nekünk :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK! Kép

Kép
Kép
mongi

Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek! :)
Kép

Mi tegnap kerti partyn voltunk Lucával,apáék meg melóztak itthon.Most húsvét alkalmából pihi van,de egy kicsit össze kéne takarítanom,de nagggyooon lusta vagyok :?

Nóri,azt hiszem egyszer te említetted,hogy lehet a cíipőkre vmi védőt venni,ami nem rongálja szét mocizás közben a cipőt..Unokaöcsémnek kellene egy S.O.S-ben :)

Móni,szerintem jó idő lesz holnap!:) Jó bográcsolást!:) Mi fincsit fogtok főzni?:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Kép

Vali, Móni, nektek jó bográcsozást!

Tündi! Fogalmam sincsen, hol láttam azt a cipővédőt :cry: Lehet, a Winkben, de lehet valahol weben...gőzöm sincsen.

Mi holnap valószínűleg megyünk a jberényi állatkertbe....rajtam múlik, mennyire leszek rajta, Lili már lázban ég :wink:

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!!

Tündi!
http://siestacipo.hu/home.php?cat=292

Nóri!
Lehet hogy összefutunk mi is oda készülünk,de még nem biztos hogy el is érünk odáig

Kép

Kép
katlina

Köszi a segítséget csajok! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Brendon vagy 101 kiscipő. 2500 Ft... Mi is most vettünk. Az árát leszámítva nagyon szuper! 21-től 28-as méretig jó! olyan a talp kialakítása, hogy alkalmaszkodik a cipő méretéhez...
szilbee

Rékának! Boldog Hófordulót! :D
szilbee

Megjártuk...jó volt...máskor is megyünk...kifáradtunk
KÉPEK

Katlina! Délután jobb menni, addigra felébredtek azok az állatok is, amiket előtte nem is láttunk :wink: . Viszont a wc....legalább fél óra lett volna, míg sorra kerülünk, így inkább hazahoztam (az enyémet)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!!!!

Kép
kbernadett

Nóri,szupik a képek!:) Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!:)

Mi itthon voltunk,délután mentünk ki a sergőre,Lucus nagyon élvezte.Feltöltöm majd a képeket és akkor mutizok,ha lett egyáltalán olyan ami sikerült :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvét :)

Mi nagyon jól éreztük magunkat.Vasárnap mamáéknél voltunk,délután meg itthon sergőztünk egyet :)
Tegnap pedig itt voltak Valiék :) nagyon szuper volt az idő.Apa a specialitását főzte,babgulyást :wink: de tényleg fini volt.
Vali sütött sajtosrudat,én meg Belga csokitortát dobtam össze gyorsan,amit fagyikával ettünk :) Luca jót kerianyuzott,Dius és Milán is nagyon jól elvoltak egész nap,olyan koszosak lettek a nap végére :) a két nagyfiú is elvolt,elmentek focizni,fagyiztak,csavarogtak.Képeket sajnos nem készítettünk :( anyáékhoz elfelejtettem elvinni,itthon meg épp lemerült tegnap :evil:

Nóri:Nagyon klasszak a képek :) Lilcsi jól érezte magát és jól el is fáradt ahogy láttam :)

Tündi:Képzeld Milán nem ült fel 1 sergőre sem,1x fölment a nagyobb ugrálóba,de meg sem várta,hogy leteljen az idő :( Luca viszont nagyon szemezett a kisvonattal,már bánom,hogy vele nem ültem föl :( Ő lehet élvezte volna...

Többiek???Kriszti:Babuci?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Tegnap voltunk NST-n a doki alig akart már haza engedni, de azért kikönyörögtem. Az ára az volt hogy ma itthon kellett elmenni holnap pedig Szolnokra megyünk megint NST-re. Szerintem holnap már csak 10% esélyem van arra, hogy haza jöhetek. :( :cry: :cry: :cry: Amikor végeztünk a kórházba kimentünk a Tiszapartra sétálni és fagyizni egyett. A délután pedig csavargással telt még így pocakosan meglátogattuk a mamámat, Zsolti keresztanyját és az én keresztanyámat is mert itthon voltak az unokatesómék Zsombival. :)

Tündi: Gratulálok a kis Zsombihoz :D . A Dávid név mellett döntöttünk végülis, de majd akkor lesz szerintem végleges ha már anyakönyveztetve lesz :D .

Katlina: Igen már csak 1 hét de ez tűnik a leghosszabbnak már nagyon jó lenne ha kint lenne úgy érzem egyre nyűgösebb vagyok. Az alvással is egyre több gondom van és bevallom kicsit félek is mivan ha nem veszem észre, hogy megindult, mert már hallottam ilyet. Nem emlékszem pontosan de azt hiszem Te kérdezted, hogy döntöttünk-e szülésznővel kapcsolatban. Nem választottunk külön szülésznőt főleg abból az okból, hogy nem ismerünk senkit. De most már azt is tudjuk, hogy két szülésznő is van akit ismerünk akik Szolnokon dolgoznak.Eddig úgy tudtuk, hogy mind a kettő Pesten dologzik. De az egyikkel pénteken találkoztunk, a másikkal pedig hétfőn elég vicces volt. :) De maradtunk annal a döntésnél, hogy nem kérjük meg egyiket se külön arra, hogy ő legyen a szülésznőnk. Bocsika ha nem Te voltál.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti! Tudsz vkinek jelezni a bandából, hogy mi a helyzet ha elindul a picúr már kikívánkozik?

Tündi! Gratula a kisfiúhoz! Jó hogy ilyen hamar megmutatta magát! :)

Nóri! Klasszak a képek nagyon! :D
szilbee

Hali!

Túléltük a Húsvétot, bár betegek vagyunk apával, mint a kutya. :( Dátha, torokgyuszival az én diagnózisom.

Kriszti: Miért kellett volna bennmaradni? Vannak fájások a görbéden? Akkor most már minden órás vagy. :P De klassz!

Judit: Megjöttetek? Jól telt a Húsvét?

Katlina: Robika locsolkodott aktívan?

Móni: Bicajüléssel hogy álltok? Én a neten nézegettem őket, elvileg bicajboltok forgalmaznak. Én május 1-én szeretnék felülni Rékával valami forgó szerkezetre, bár apa nagyon tiltakozik. :roll:

Nóri: Ugye milyen szupi Dzsezbörény Zoo? Imádoooom! Klasszak a képek nagyon! A mosómedve etetés a kedvencem és a szurikáták.

Tündi: Klassz, hogy ilyen korán kiderült a neme tutira. :P :P

Helló, Betty, veled mizu? Ősztől tanulsz tovább? Vagy esetleg valami meló van kilátásban?

Évi, helyzetjelentés?

Na megyünk sétálni, kész vagyok teljesen....Biztosan elfelejettem errearra reagálni, bocsi.
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?