Sziasztok Csajok!
Nagyon köszönöm a köszöntéseket Bogika nevében!
El vagyok tünve, mert ITTHON VAN APUCI!!!!!!!!!!!!!!!
Olvasgatlak Benneteket de írni sosincs időm!
Akkor röviden:
Húsvét nekünk nagyon szuper volt! Képzeljétek kibékültünk anyóssal is, pénteken írtam neki skypon, szombaton elhoztam a szőnyegeit és kitakarítottam, vasárnap itt voltak sógórnőmék nagyon jólsikerült a vendégség, hétfőn Szigetbecsén voltunk Papáméknál! SZUPI VOLT!
Sikeresen befejeztem az egész ház nagytakarítását, megcsináltuk a kertet is!
Szerdán egész nap csavarogtunk, intéztünk Gyedet(azt hiszem azt
)
Ma meg állatkertben voltunk, nagyon jó kis napunk volt!
Mária! Örülök hogy minden okés Veletek! Folyamatosan izgulok Érted!!!!!!
Nem kell lakcímkártya, semmi nem kell, nézd meg kihez tartozol és nyugodtan menj el védőnőhöz!
Hívd fel az SZTK-t és ott ha mondod az utcanevet megmondják kihez tartozol és mikor van fogadónapja!
MaciLaci gondolom adott már igazolást, azzal kell menned és kiállítja a kiskönyvedet!
Anett! TE IS MACILACIS????????????????
Nem is értettem először amit Mária ír, hogy találkozott Veled! Azt hittem Linire gondol!
TÖK JÓÓÓÓÓÓ!
Mi jövőhéten benne vagyink egy játszóterezésbe csak a kedd nem jó, mert Marcipánt viszem kutyakozmiba!
Készen van autókám, kicserélték benne a kárpitot!
Ne aggódj a baba súlya miatt, szerintem minden rendben lesz! Tényleg ez csak saccolás! Eddig mindig normál súlya volt az uh. szerint?Legalább könyebb lesz megszülni! Neked Bence is természetes szülés volt ugye?
Vizesedés: a végén az is normális, de tényleg nem kellemes! Nekem a terhesség vége felé nagyon vizes volt a lában, bevágott a zokni és nem tudtam ökölbe szorítani a kezemet!
KITARTÁS!!!!! NINCS SOK HÁTRA!!!!
Lini!
Annyit gondoltam Rád Becsén!
Nem csuklottál?
Képzeld horgásztunk és a fiam fogott egy méretes keszeget és még 2 picit amit visszadobtunk.
Volt nagy sikerélmény!
Csináltunk rengeteg fotót, este rakok fel ha lesz erőm!
Tanulásért nem irigellek!
Főleg most olyan szép idő van!
De most egy kicsit belehúzol és utána pihi lesz, illetve babázás!
Mimi!
Mi történt??????? Ismerősnél voltatok vagy a vendéglátó valami fizetős hely??????Szegénykéim!Gondolom bosszantó szitu volt
De legalább szép lett a kert!
Hogy vagy amúgy????Pocikád növöget????
Jövőhéten Nektek nem jó egyik délelőtt játszózni???
Sylph!
Húúúúúúúúúú akkor növöget Yodababa(annyira tecc a neve
)
Kullancs????????
Adventixet nem tettétek rá????
Szegényke, azóta jól van?????
Anyudéknál voltatok húsvétkor? Ők merre laknak vidéken?
Neketek mikor jó a játszó jövőhéten???
Alakul a lista?
Drága Dolli! Mit csináltál a lábaddal????
Nem javul?????Akkor most hogy teszed meg azt a sok kilómétert amit szoktatok Gézuval????JOBBULÁST!!!!!!
Mikor jösz dögönyözésre?
Edina!
Ti hol voltatok Balcsin???? Nekünk Akarattyán van nyaralónk, gyerekkoromban az összes nyaramat ott töltöttem!
Hűűűűűűű mennem kell, este még jövök!
Puszika: Orsi akinek már olyan nagyok a gyerekei!