Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, elég nyüzsis lesz a következő két napunk, és nem biztos, hogy tudok jönni, ezért:

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!!!!!!

(és sok locsolkodót.... :wink: )

Kép
sylph

sziasztok:)

kostyika;
a Szt Imreben voltam. Ha lehet ilyet mondani "szeretek" oda jarni. Bar jo lenne ha terhessegem miatt mar csak a baba szuletesekor kene menni:)

Orsi:
Koszi az angyalkat, nagyon helyeske:)
Ha nem is a mehlepenyemhez, de a mentoben beszeltem a babahoz hogy ha lehet maradjon bent, ne jojjon ki mert anyu szeretne ha megszuletne:)
Es persze szunetelenul imadkoztam:)
En is ugy latom nem lesz egyszeru jatszma ez a terhesseg, de remelhetoleg mas komplikaciok elkerulnek. Ha nem akkor majd azzal is megbirkozunk valahogy.
Ez a gyerek mar most is egy tulelo tipus:))))

Kisse ugy erzem magam az Utrogestan ujrakezdese ota mint egy halado drogos. (Nalam mellekhataskent jelentkezett es most is van az ujrakezdes ota egy kozepes szedules.)
A korhazban amikor este bejott parom es a sogornom felulni sem tudtam csak vigyorogtam fekve mint a tejbetok:))))))
Nehany nap mulva persze ez elmulik, de addig vigyori maradok es a mosdoig nehezen talalok ki. Persze ezt azert el tudom titkolni, foleg ha nem lat senki, hehehe.:)
Azert muris!
Es azert nem allandoan van a szedules csak a gyogybogyo bevetele utan ugy 1 oracskara.

En most leszavazom a Husvetot mert parom elutazik anyosomhoz en meg itt maradok sajna. Es hat nyulunk sem lesz:( Pffff. Le a Husvettal:))))))))))

Na jok legyetek!

pussz!

Ps: A listahoz: En (Jelenleg) a Tömösi utca 44.-ben lakom. (szerintem jovo marciusig)

sünciboglya

Sziasztok!

Edina,
Tényleg nagy már az izgalom. Főleg, hogy tegnap egy kicsit görcsölgettem is. De mára már el is múlt!
Jó lenne, ha Veletek is tudnánk majd találkozni a játszin. Ezután a sok szép kép után már nagyon kíváncsi vagyok Petra babára!!! :wink:

Mimi,
Csak oviba jár Parkvárosba a Bence, mi Postástelepen lakunk.
Szóval holnap elutaztok. Jó nyaralást kívánok Nektek!!!
Állítólag klassz idő is lesz!

Dolli,
Rendelős sztori! :evil:
Úgy látszik, ez már egy általános dolog, hogy mindenkinek elkeverik a papírjait!
Velünk még szerencsére nem történt ilyen. Nagyon bosszantó lehet!!!

Mária,
Úgy örülök, hogy végül minden OK a babával! Gondolom nagy volt az ijedtség!!!
Továbbra is szorítunk Nektek! Biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!
Ez a baba már most nagyon kis életrevaló!!! :wink:
Képzeld, én is jövő hét szerdán megyek MaciLacihoz.
Lehet, hogy összefutunk?! Én 18:45-re megyek.

Orsi,
Köszi az autós infót.
Én erről még nem is hallottam. Nekem nem küldtek semmit, de azért fel fogom hívni a szervízt, hátha csak én nem kaptam meg azt a levelet.

Sylph,
A jövő héten nekünk is csak a péntek lenne jó. Majd akkor még megbeszéljük!
Szerintem ez a táblázat jó ötlet! Privibe küldöm az adataimat!

Na megyek is, mert mindjárt itt lesznek anyósomék.
Ma elviszik Bencét magukhoz a Balcsira! Kettesben maradunk egy kicsit párommal, és majd vasárnap délelőtt mi is lemegyünk!
Ott töltjük a húsvétot.

Szóval szerintem én már nem leszek az ünnepek alatt, úgyhogy

NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!!!
REMÉLEM MINDENKINEK JÓL FOG TELNI EZ A PÁR NAP!

További szép napot Nektek!
Anett

Kép
Kép
anett_

Sziasztok,

Mária: De ÖRÜLÖK, hogy minden rendben van!!! Tényleg nagyon vigyáznak rád odafent! :D
Én az elején, mindent össze vissza olvastam, tiszta sokk voltam tőle. Most már csak a baba fejlődését olvasom hétről-hétre, meg a hozzá tartozó dolgokat. Ugyanis közben rájöttem, mindent a maga idejében. Ha előre olvasok mindent, úgy is elfelejtem addigra mire aktuális lesz. (legalább is az én agyam rövid távon tárol) :oops: :lol:

Kostyika: a nagy játszón max. focizni lehet. De azt hiszem, arra még sokat kell várnom, mire Lili a labdát fogja kergetni. Akkor majd a kicsin biztos összefutunk. Mivel Lili még csak a baba kocsiban lesz,- legalább nem foglalja a helyett a homokozóban-, így még mi is beférünk. :lol:

Orsi: tegnap jó volt a tüdőgondozóban, most rendes volt az asszisztens, írt egy kikérő papírt, hátha mégsem adták fel postán, mint ahogy mondták. Mivel vittem beutalót nem küldtek haza, de akartak! :evil: De én ragaszkodtam, hogy akkor vizsgáljanak meg és úgy írjanak fel gyógyszert. Na másfél óra után már annyira fájt a derekam, hogy kínomban felálltam és ácsorogtam, közben kicsit ringattam magam, mert Lili meg ki akarta szakítani a hasam. :? Ezt meglátta a doki asszisztense, így behívott, akkor bent ültem egy negyedórát, mert az orvos vizsgált valakit. Miután kiment, behívott engem és mondta a dokinak, hogy vizsgáljon már meg ne kelljen terhesen várakoznom tovább. A dokinak rosszkedve volt, így mondta, hogy elnézést, h harapós. (szerintem nem is volt az) Aztán felírta a gyógyszert, és javasolta, hogy 1 hónap múlva kérjek időpontot,mert 2 hónapra előre járnak már és akkor nem kell majd, várnom. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy lett gyógyszerem! :D

Sylph: én is hasonlóan trükkös vagyok, csak én egy wordot nyitok meg.
Ellopták a csúszdát????? Ezt nem mondod komolyan? :shock:
Küldtem priviben az adataimat.

Már megint elkezdett nagyon fájni a derekam. Lehet, hogy a baba hirtelen nő, akkor megfájdul a hátam és amikor, hozzászokott a nagyobb súlyhoz megint nem fáj? Vagy ez tök hülyeség, de megint alig tudok aludni, és hajnalra olyan nehéz lesz a hasam,mintha 20g lenne benne és persze jó kemény. Ennél már csak az a jobb, amikor ehhez még pluszban Lili elkezd bokszolni. Na akkor kész vagyok. :?

Hétvégén mi sem vagyunk megyünk Becsére. Mindenkinek nagyon kellemes Húsvétot! Mária azért remélem lesz ki szórakoztat, amíg a párod látogatóban van.

puszka

Lini
Kép
kicsi lini

anett:
Tenyleg! En 18:15-re megyek, lehet hogy osszefutunk foleg ha torlodas lesz:)

kicsi lini:
En is ezt az allaspontot vallom mar! Lealltam az olvasassal egyenlore, legalabb is a Net-et teljesen felretettem, kulonben csak beparaztatom magam teljesen! A kismamak nagykonyvet pedig folyamatosan olvasgatom, ahogy a hetek telnek.
Egyebkent az en agyam oly rovidke hogy mindent csak osszekeverek ha tobb infot probalok betuszkolni egyszerre. :(
A derekfajasod (talan) lehet a medencetajeki valtozasoktol. A baratnom hivta erre fel a figyelmemet, neki is voltak ilyen fajasok ahogy haladt a vegkifejlet fele.

Ugy erzem magam mint akit fejbekolintottak. A vernyomasom a beka popsija alatt leledzik (tegnap es tegnap elott meg tul magas volt a korhazban..)

Na nem baj, lehet hogy csak a fronttol vagyok ki mint a bili fule...

szep delutant kivanok nektek:)
puszka!

sünciboglya

Sziasztok!

Látom, jó sokan elutaztok, úgyhogy én is inkább most kívánok nagyon kellemes, nyugis és napsütéses ünnepeket!
Kép

Orsi! A gyaloglást én is imádom, tavaly is rengeteget mentünk csibével tavasztól őszig, csak most rohanni is kellett. És úgy néz ki, sikerült megerőltetnem a lábam, ma már az edzés első lépésétől elég rendesen fájt az achilles-ínem... még jó, hogy pár nap pihi jön. Jövő héten meg eleve nem bizti, hogy tudok edzeni, mert párom sem lesz két napig.

Mária! Örülök, hogy végül jól alakult minden! És annyira jó, amikor az ember érzi, hogy jó kezekben van ő is és a babája is... És látod, mi mindent legyőztök együtt? Csak így tovább! :wink:

Lini! Hát már te is a vége felé tartasz, úgyhogy ezek a fájások előfordulhatnak. Ha nagyon bizonytalannak érzed magad, hogy mi ez, akkor kérdezd meg a dokit. Ahogy látom a leírásaitokból, tényleg nagyon figyelmes és jó szakember. Ha nem lenne bevált dokim, akkor csakis hozzá mennék! :)

Sylph! Küldöm én is majd az adatokat, tök szupi ötlet! :D
Csúszdát loptak???? :twisted:

Anett! Jó is az édes kettes! Gondolom nem sokszor van benne részetek... Hú, nagyon a finisben vagy már!

Andi! Mi volt a reumatológián? Mire rájöttem, hogy Te vagy a nászasszony! :lol:

Na megyek esti műszakra!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hűűű itt aztán nagy a nyüzsgés, aktívak vagytok... Annyi az info rólatok... majd idővel mindenkiről képbe leszek...Sajna én nem tudok minden nap a gép elé ülni (és még kezdő vagyok a fórumozásban is). Most pl. mindkét picúr beteg lett - hányás, hasmenés- , na meg apuka és én is.
Köszi a fogadtatást.

Cunami és Tekiroll: a József téri játszón mi is jártunk. De mivel nem vezetk (gyakorolni kéne), gyalog meg gyerekekkel egy óra az út, nem sűrűn járunk. Egyébként karácsony előtt költöztünk.

Én tősgyökeres érdi lennék, csak az elmúlt hat évben laktam Budán. Úgyhogy van helyismeretem (bár sokminden változott). A nővéremék is a Tömösi utcában laknak, őtőlük is van gyerekes info-m (pl. ovikról). Ti melyik oviba íratkoztatok? Egy vagy több oviba jelentkeztetek? Én Kingát a Kisfenyvesbe és a lakótelepibe írattam. A László tériről sok jót nem hallottam...

A címlistához én is csatlakoznék!

Képeket később teszek fel, próbálom őket kicsinyíteni.
kingamama

Sziasztok Lányok! :-)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és jó pihenést Nektek!

Edina
Kép
Kép
csszedina

sziasztok!

Jo nyuszizast (mar akinek van!) :) Akinek pedig nincs, szep himes tojasokat kivanok:)))))

Leegett a fejem ma amig kint voltam, pedig nem is mentem a napra, ez rejtely egyenlore szamomra, de akkor is voros a kepesebbik felem:)

Remelem baboca nem forrt fel bennem, bar semmi jele nincs ennek:))))))

Ma mindenfele hulyeseget osszeettem, de semmi sem izlett:( Mar nem igazan tudom mit kene enni!) Van valakinek valami jo otlete? (tejmentes es husmentes legyen, azok mar kilove...)

:)))))

Megyek durcizni vissza az agyamba.........asszem az a baj hogy parom ma delutan elment videkre es csak holnap este jon haza.
Babo bennem duzzog en meg ugy altalanosan:)))))))

puszka es joejt!!!!

sünciboglya

Kép

sünciboglya

Sziasztok!

Mária!
Nagyon jó, hogy mnden rendben, naon vigyázz magatokra!

Nem volt pár napig gépünk, mert megtámadott valami vírus és teljes generált kapott a gépünk!!!

Sajnos a visszaolvasásom kicsit hiányos :oops:

Lányok, hogy áll a vadasparki kirándulás???

Edina!
Szülinap: igen, mi is kuglófot ettünk, kakaót ittunk és társasoztunk.

Mostani szülinap: hússütés, szülők wiskiztek, gyerekek légváraztak és kincsvadászatot játszottak!!!
a keresztfiamnak is volt mekibe szülinapja, de nem volt túl jó, mikor lejárt az idő kihajítottak minket!
Sőt voltunk játszóházas szülinapon is(Pán Péter) de az sem volt egy nagy durranás szerintem!

Husvét:
Sikerült felavatni az új teraszt, jó nagy vendégjárás volt nálunk
:)

Ti festettetek tojást?? Én elfelejtettem tojásfestéket venni, de levetkőztettem az itthoni vöröshagymákat és annak a héjával festettük a tojásokat, nagyon szép színük lett!!

Sziasztok!!!!
Vendég

Még egy gyors kérdés!!
Nem tud valaki heti egy alakomra takarítást vagy esetleg vasalást.
Az oviba az egyik anyuka szólt már több szülőnek is, mert szegény elvált, ikrei vannak és elég nehéz most neki.
Ha hallotok valamit szóljatok!!!
Vendég

Szisztok,

Hogy telt ez a 3 nap? Gyerkőcök kerestek tojásokat?
Plusz kilók? Nekem sajna sikerült szereznem. :oops:

Dolli: Jó ötlet, a dokit megkérdem. Azt is meg akarom kérdezni tőle, hogy kaphatom vissza a bokámat. Ugyanis kezd eltűnni. Gondolom a vizesedéstől, vagy nem tudom. De nagyon bénán nézek ki megdagadt lábakkal. Jó nyilván nem a szépség az első, de sokat is fáj. És ha a 2 gondot egyszerre lehetne megszüntetni….. szupi lenne. :wink:

Mária: babóval azóta minden rendben? Kiduzzogtátok magatokat? :P

A többiek még pihennek?

Akkor én meg húzok tanulni, szakdolit írni, mert kiderült, hogy a leadási idő nem május közepe, hanem április vége. :? Így mondjuk nem látom esélyét a dolgoknak, mert még 1 vizsgám is hátra van, de hátha……

puszka

Lini
Kép
kicsi lini

Lini:
A duzzogas nagyon jol ment, mara meg is untuk:)) Baboca jol van, fesziti a hasamat ezerrel, (bar ez a sok osszenovesre vezetheto vissza ami a hasamban van a mutetek miatt) Kicsit gaz hogy feszit de el lehet viselni:) Amugy minden OK:)

Varom a delutant hogy napozzunk a balkonon. GYonyoruek a cseresznyefak ahogy viragoznak a szomszedban, atlognak hozzank igy mi is elvezhetjuk a latvanyt es a csodas illatot:):):)

Hamarosan kesz az ontott karfiol:)))))))))) Lesz nagy zabalas es puffadas delutan:) Hurra!

puszka!

sünciboglya

Sziasztok!

De nagy a csend errefelé...

Mária! Te tiszta csoki leszel a sok napozástól! :)

Kingamama! Nekünk is egy óra volt az út a játszóra. :)

Húsvét: szombaton párom keresztszüleinél voltunk apósékkal együtt sonkázni, vasárnap apóséknál bárányozni (már aki eszi)... Sikerült nekiugranom apósnak vasárnap (a sokadik hülyasége után). :oops: Hú, utána nagyon próbált a kedvembe járni! :)
Hétfőn hármasban pihi, séta, udvaron levegőzés a csajokkal... klassz volt.
Ja, és a balkonládáimat is sikerült benépesíteni a hétvégén. :)

Viszont az edzéseimet egy időre lehet, hogy fel kell függesztenem. :( Ma du meglátogatom a sebészetet a bokámmal, mert nem igazán javul, sőt...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok,

Dolli: mi a helyzet a bokáddal? Egy régi valami előjött vagy ez egy új dolog?

Csajok merre jártok? Elvitt titeket a nyuszi? :shock:

pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok csajok!

Anett, hogy vagy? Pocaklakó? Milyen volt kettesben? Képzeld, nekünk is sikerült egy kicsit kettesben lenni, voltunk vacsizni, olyan jó volt, de baromira hiányoztak a gyerekek, olyan üres volt nélkülük a ház.

Lini, mi újság Lilivel, ficánkolgat rendesen? Vizesedés, és csípőfájás, nekem is volt a végefelé, ez ezzel jár... :wink: DE nemsokára itt van május!!!!!! :D
Alakul a szakdoli?
Ja, valszínű ellopták a csúszdát, először azt hittük eltették télire, de Orsi észrevette, hogy le van vágva... :evil:

Mária, duzzogás látom elmúlt... :wink: Vérnyomásod hogy van? Már nem kóvájogsz?

Kingamama, mi is beiratkoztunk a kisfenyvesbe... meg még 3 helyre, de ha fel is veszik, szerintem oda fogják ahova tartozunk, a lászló téribe :? én sem sok jót hallottam róla, de egy másik ovodából az igazgató mondta, hogy jó az az ovi is.... hát ki tudja, majd meglátjuk... csak vegyék fel valahova.
Címlistához akkor várom az adataidat! :)

Dolli, mi volt a dokinál, mi van a bokáddal?

Mimi, hogy vagytok? Bírjátok ezt a jóidőt?

Orsi, és Ti? Jól teltek a húsvéti napok?
Képzeld, Yodababa majdnem 1kg-t hízott 2hét alatt :shock: :)
oltani vittük, de sajna nem kapta meg, mert egy kullancsot találtunk benne :cry: szerencsére még nem szívta meg nagyon magát és a doki teljesen ki is tudta szedni, de kapott rá egy szurit, amitől nagyon sírt, gondolom csípte neki :cry: :cry: :cry: a párom volt benn vele, szerencsére, mert én biztos elbőgtem volna magam... most figyelni kell a csípés helyét és 5nap múlva megnézik... és mondták, hogy felnőtt koráig, most ne nagyon vigyük mezőbe, erdőbe, szóval kirándulni, így a vadaspark kilőve nekünk :cry:
Remélem nem lesz baja!!!!!!! :(
Nem tudom a hétvégéd, hogy alakul, de sajna, nekem most sem jó az uszi.... párom pénteken megy le anyósékhoz, mert csináltunk nekik egy kaput (a régi már elég gáz) és csak szombat délután jönnek haza. Sorry :cry: pedig már nagyon vártam....

Lányok, annyi pitypangunk van mint a fene :evil: nemrég szedtem ki egy csomót, de most megint tele van a kert.... mivel lehet ezt írtani? Vagy csak huzigassam tovább :roll:

Jajj, a húsvét.... ne tudjátok meg, miden kis ajándékot szépen eldugtunk(azért látható helyen voltak) annyi volt az egész a gyermekeim számára, hogy Bubó megtalálta a kisautóját, és onnantól semmi más nem érdekelte, Lili meg épp akkor fedezte fel a lépcsőt, így ő se nagyon foglakozott velük :wink: ennyit a nyusziról.... :wink: :lol:
sylph

Sziasztok Csajok!

Megint csúnya voltam, és eltűntem jó időre, de nem bírom követni az itteni tempót... Bezzeg amikor még ráértem és pocakosan egész nap interneteztem, akkor alig mocorgott ez a topik! :twisted:

Utólag remélem, hogy mindenkinek kellemesen telt a húsvét és jó sok locsolója volt! Bennünket szerencsére csak a párom locsolt meg. Mi hárítottuk az összes nagyszülőt és hármasban voltunk itthon 3 napig. Fantasztikus volt! Kertészkedtünk, nagyot sétáltunk, sütöttünk-főztünk, pihentünk... :-D

Zsófit meg már lassan lepkehálóval kell elkapni, annyira beindult... :-D Az már nem teljesítmény, hogy mindkét oldalára fordul! Hétvégén többször is hátról hasra fordult a kiscsaj!!! Most legjobban azt élvezi, ha a levegőben tartom, vagy fogom és így a saját lábán állhat. Lesz olyan bicepszem, hogy nyahu!!! Emellett elkezdett hangosan gurgulászva nevetni. Imádom!!! :-D És még mindig baromi jó alvó!!! Kop-kop!

Mária!
Örülök, hogy minden ok veletek! Tessék nagyon-nagyon vigyázni magatokra!!!

Sylph!
Ez a táblázat nagyon jó ötlet! Küldöm én is az adatokat.

Őszintén szólva, hogy ilyen ritkán jutok ide, mindig gondban vagyok a nick nevek beazonosításával. De szerintem ezen egy személyes tali sokat segítene. Láttam néhányan játszótereztetek, tök jó lehetett! Legközelebb, ha időben kapcsolok, mi is csatlakozunk.

Kép
Kép
lbernuska

sziasztok!

tekiroll:
Sajnos attol nem kell tartanom hogy csoki leszek. Nem eleg hogy nem barnulok rendesen, de az a keves is csak rovid ideig tart. Tavaly oktoberben a nyaralas alkalmabol sikerult eletem legjobb szinfokozatat elernem, de februarra mar semmi sem volt belole. Visszanyertem altalanos, nokedli arnyalatomat....:)

sylph:
A vernyomasom egy erdekes dolog. Tegnap a vihar elott felment 131/85-re.... bar az meg elviselheto. Inkabb a magas pulzus idegesit mar nagyon (85 ala sosem megy amiota terhes vagyok es sokszor 115 szokott lenni ugy hogy fekszem!)Rakerdezek erre is a dokinal!

Tenyleg, ma este megyunk a dokihoz (majdnem egyidoben Anettel!) :)
Mar varom hogy lathassam a kis Maszatkat belul, remelem szepen uszkal a vizeben...:)

sünciboglya

Lanyok, annyira huzodik az alhasam, meg az osszes hasizmom hosszanti iranyban hogy lassan a frasz jon ram...
Mint ha belulrol, serenyen huzogatnak kis manok az izmaimat....
van erre valami csodaszer?
... baseball utot beleepiteni a fejembe, akkor talan kikapcsolok egy kicsit:)

sünciboglya

Berni, gratula Zsófibabának! Nagyon ügyes! És milyen cuki lehet.... :D Várom az adatokat! :D

Mária, nokedli árnyalat... :lol: :lol: ez jóóóó! :lol: Én is kb. ezen a szinten vagyok, én nem is erőltetem a napozást, semmi értelme nem lenne :wink: kókadt vagyok mindig....
Majd mesélj mi volt a dokinál! Fotót csinálnak a pindurról? Hozol? :lol:

Lini, lesz térkép is!!! Rátaláltam egy tök jó térképszerkesztőre!!!! :)

TÁBLÁZAT: Berni írtad, hogy szerettél volna Te is talizni, erről eszembe jutott, hogy emil címet is küldhettek és ha legközelebb lesz tali, küldünk egy kör e-mailt mindenkinek, e-mailt gyakrabban elolvassa az ember, ide nem mindig jutunk el....

Puszi mindenkinek!
sylph

sziasztok:) de nagy a csend...

sylph:
Hat nagyon remelem hogy lesz mar valami kepecske is a baborol, mar egymillio UH-m volt, de fotot sosem adtak a korhazban a gaz doktorbacsik:)
A legutobbin meg csak egy kis maszat a babo, 8 hetesen...
Ha kapok kepet valahogy felvarazsolom ide. (na meg ha a gyerek hajlando ugy fordulni hogy latszodjon is. Ugy vettem eszre hogy nagyon szeret bujocskazni amikor nezegetni probaljak:):):)

A baratnomrol akinek az Edwards rizikoja van: Azt mondtak neki hogy semmi testi deformacio nincs, a kis fejen a babanak vannak ugy nevezett felmarodasok (amik cisztak) es a doktorno szerint ha a 24. hetig felszivodik akkor nem kell aggodni. De hogy ez mitol van azt senki nem tudja. Hat remeljuk hogy minden OK lesz!!!

puszka!

sünciboglya

Mária!
A magas pulzus teljesen normális terhesség alatt. Nekem mondjuk egész idő alatt normális volt, a kórházban töltött napokban szökött csak az egekbe... feküdtem az ágyban és majd felrobbantam, úgy pörgött a szívem. Írj majd, hogy mi volt dokibácsinál!

A "hashúzódás" is normális. Nyúlnak a méhszalagok. Ilyenem nekem is volt. :-D

Sylph!
Mindjárt küldöm az adatokat. Ez a kör-email-es ötlet is jó!!!

Kép
Kép
lbernuska

lbernuska;
Akkor nem durrogok tovabb:)
Az en szalagjaim mar lazak lehetnek mint a rigalanc, annyira ossze-vissza vannak nyujtva. (Dolgoztam egyszer egy "gumilannyal", most o jutott eszembe, hihi.)

A kutyam annyira meg van sertve hogy meg a banant sem fogadta el az iment!!!! (Elment anyu egesz napra, ilyenkor a kutya duzzog.)

:)

sünciboglya

Megjottem Macilacitol (hazafele jol telezabaltuk magunkat...)
Szoval minden rendben, gyereknek most is megvan mindene. Sajnos a fekves-pihenes mix tovabbra is fontos, egeszen addig amig a hasfeszulesem tart. (hat most elegge feszul!) Erosebb magneziumot ajanlott a doki, meg a tobbi cuccot tovabbra is ami volt.
Terheskonyvet most sem kaptam, pedig mar 3x megkerdeztek van-e, de nem adtak egyszer sem....
A vedonohoz viszont kaptam papirt, majd oda elnyargalunk. Szerencsere rovidebb autoutakat vallalhatok a doki szerint. :)))))Ez is valami:))))))

Anett:
Annyira orulok hogy vegul tudtunk talalkozni szemelyesen, meg ha csak egy percre is:))))))) Neked mar nagyon szep pocid van. Nekem egyenlore meg csak a derekamat sikerult eltuntetni, ezek szerint elore majd csak kesobb no a pocakom.:)
Ugye minden rendben volt nalad is a vizsgalatkor?

Joejt mindenkinek!

puszka!

sünciboglya

Mária! Nekem a védőnő adott kiskönyvet... szerintem ők osztogatják... :roll:
Osztozom veled a szobafogságon a lábam miatt, hétfőig legalábbis.

Jó éjt!

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mária,
Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Csak kár, hogy száműztek engem az emeletre, így nem is tudtunk beszélgetni! :cry:
Örülük, hogy minden OK Veletek!!! Képet kaptál a babáról?
A kiskönyvet meg majd a védőnő fogja Neked kiállítani. Engem is csak a 12. hét után küldött el a doki a védőnőhöz, és akkor kaptam csak meg.
Nem semmi, hogy milyen csúszás volt ma a dokinál!!!

MaciLaci azt mondta, hogy jó lenne, ha még pár hétig bent maradna a baba, mert még egy picit kisebb az átlagnál. Azt mondta, hogy most úgy 2400-2500 g körül van! :shock:
Szerinte nem lesz 3 kg-nál nagyobb baba!!
Ezen én úgy meglepődtem! Bence 3630 g-mal született.
Remélem, hogy minden rendben van vele!!!
Az is kiderült, hogy pozítív lettem streptococcusra! :(
Írt fel kúpot, és azt mondta a doki, hogy szülés közben még kapok vénásan antibiotikumot, hogy a babával is minden rendben legyen!!!
Szóval ma nem kaptam túl jó híreket! :(
Holnap megyek az első találkozásra a szülésznőhöz, csinál NST-t is. Majd azért nála is rákérdezek, hogy mi a véleménye ezekről?!

Sylph,
Ezzel én is így voltam!! Nagyon jó volt kettesben lenni, sokat pihiztünk, meg csaviztunk. Gyorsan eltelt az a 1,5 nap, de már úgy hiányzott Bence!!! Vasárnap már alig vártam, hogy menjünk mi is utána!!!

Dolli,
Mi van a lábaddal? Mit mondott az orvos???

Na megyek aludni, mert már leragadnak a szemeim.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
anett_

Sziasztok!
Megjöttem én is,csak beteg voltam.
Utólag is Kellemes ünnepeket kívánok!
Holnap jövök és írok,most megyek aludni.

Kép
tierno

Tierno: orulok hogy jol vagy mar! :) Vigyazz magadra!

Anett: Igen, engem megkimeltek az emelettol a mult heti korhazlatogatasomra valo tekintettel.
Milyen erdekes, amikor en szulettem, az en kis 2.60-ammal, a tobbi baba sem volt nagyobb nalam, anyu meg igy is ugy velte hogy egy traktort tolt ki egy borsonyi nyilason:)))))) Szerintem az a 3kg nem rossz suly egy babanak:))))) (ha csak abbol kiindulva, milyen szep nagy marha lett belolem) :))))
A baci meg vesszen!!! Az antibiotikum majd ellatja a bajat rendesen.
A szules idejere mar bacimentes leszel. Boldogan irigykedve neztem a szepseges pocidat :))))))
Minden esetre nagyon szoritok! (leforditva: imadkozom erted hogy minden rendben menjen!)

puszka es joejt (most mar tenyleg huzok aludni!)

maria

sünciboglya

Sziasztok!
Bocsika!!Nem voltunk itthon pár napot.
Bár vasárnap haza jöttünk,de azóta meg ergyhuzamban jövünk megyünk és kert építünk.

Remélem mindenkinek jól telt a Húsvétja.
Nekünk nem túl jól,de ezt majd később...Kedden jöttünk volna haza,de a kedves vendéglátás és a jó körülmények miatt már vasárnap éjfélre itthon voltunk :(

Mária!A has húzódás az lehet amiatt,hogy nyúlnak a méhtartó szalagok.Az teljesen normális,főleg ha van itt ott összenövésed.
Kis könyvet a védőnőtől fogsz kapni.Szépen elmész a rendelőbe.Vagyis jobb ha felhívod őket,és utána érdeklődsz,hogy lakhely szerint ki a védőnénid,és mikor rendel.Majd oda mész ha rendel és jó 1órát ott leszel,míg minden adatot iktatnak,..stb.
Én holnap megyek 11körülre.

Anett.Nekem is volt(remélem már nincs)streptom.Én Dalacint kaptam rá.Ami nem is kúp,hanem krém,és fecskendőkbe kell felszívni és úgy felküldeni.Hááát ha te is azt kaptad,akkor 34 hetes nagy pocival jó muri lesz felküldeni a cuccot :lol:
AMúgy meg nyugi!!!A nők minimum 50%-nak van streptoja.

Lini!Néha én sem lelem a bokám.Egyél sok gyümit!!És ha jól rémlik a krumpli is vízhajtó.
Amúgy ennyi idős terhesen ez normális.Szülés után 1-2 nap és elmúlik a vizesedés.

És akkor valaki mondja meg,milyen táblázatról van szó??Mert lusti voltam részletesen vissza olvasni :oops:

mimi12

Sziasztok!

Orsi! Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D
Kép

Gyors leszek, mert 6 óta meg nem állok. Ahhoz képest, hogy pihentetni kéne a lábam...

Mimi Sajnálom, hogy nem sikerült jól az ünnepetek. :( Mi volt a baj?
Szilvi felajánlotta, hogy összeállít egy táblázatot cím, emilcím, telószám, név alapján, mert mindig kérdezgetjük egymástól, hogy ki hol lakik és a többi. :)

Mária! Feszülésre én is magnéziumot kaptam, az sokat segített.

Nekem passz, hogy mi bajom, achilles ín letapadásánál fáj a sarokcsont, rándulást, húzódást írt a doki diagnózisként, kaptam gyógyszert, kencét, fáslizás és polcolás van. Anyum most ért ide, hogy segítsen, amíg férjem nincs itthon.

Anett! A lényeg, hogy elkapták és kezelik a streptot és figyelnek rád meg a bébire, nem lesz semmi gond!
http://velvet.hu/poronty/2009/04/14/mennyit_teved_a_szules_elotti_ultrahang/
Ezt olvasd el, sokat tévednek az uh-os becslések...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok Csajok!

Mária!
Örülök, hogy minden ok volt dokibácsinál! Pihenj sokat! Ahogy Noémi is írta, a védőnéninél legalább 1 órás menetre készülj fel. Annyit iktatnak, irogatnak... engem mindig az idegbaj kerülgetett nála... :evil:

Anett!
Strepto miatt ne aggódj, tényleg sokaknál előfordul, antibigyó-bogyó megoldja. És a 3 kiló alatti súly miatt se parázz! Majd megnő itt kint! Nekem kerekedett volna a szemem, ha a 4100 g-os Zsófimat természetes úton kellett volna megszülnöm. :-D

Tierno!
Örülök, hogy meggyógyultál! Mi volt a bajod?

Noémi!
Mi volt a hétvégén? Hol jártatok, ahol ilyen "remek" volt a vendéglátás?

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok,

Hú de belehúztatok! :shock:
Csak gyorsan írok egy kicsit, aztán húzok is mert még ezer fele kell szaladnom.
Jjaj és a dolimat is írnom kéne! :cry:

Slyph: Lili megállás nélkül mozog! Ha kint is ilyen lesz, akkor azt hiszem nem lesz egy perc szabad időm sem. :D
A szakdolim egy nagy káosz. Majdnem a felénél járok, de még így is egyre kevesebb esélyt látok arra, hogy meglegyen április végéig. Közben jövő hét pénteken egy vizsgám is lesz, arra is készülnöm kellene. De valahogy az most jobban foglalkoztat mit kell még venni babónak! :wink:

Akkor a nyuszi most nem aratott nagy sikert nálatok, sebaj, majd jövőre! Mondjuk nem is baj, ha a gyerek nem hiszi azt, hogy a nyúl tojást tojik. Tényleg honnan is jött ez a hülyeség? Mondjuk azért jó poén, csak nem értem mi az összefüggés a nyuszi és a tojás között. Én is jókor gondolkodom el ezen! :lol: :lol: :lol:

Mária: szedjél magnéziumot. Nekem is nagyon fájt a hasizmom, vagy szalagom vagy nem tudom mim. Aztán mondta Maci Laci szedjek napi 3x2 magnéziumot. Azóta semmi hasfájás!! Pedig manócska most igen nagy tempóval nő odabent!
:D

na rohanok is tovább! pusz nektek

Lini
Kép
kicsi lini

Csajok.Majd ha lesz több időm mesélek.
Amúgy Kárászon voltunk,Komló mellett..Nagyon szép hely,gyönyörű az egész környék.Csak rossz vendéglátot fogtunk ki.Vagyis lehet szélhámos volt.De majd ezt részletesen elmesélem.

Orsi!
Boginak Boldog szülinapot!!

Anett!
Nem lehet,hogy ma dél körül téged láttalak a mekinél?Nagy hassal lila felsőben,egy sötét susukiba beszállni?

mimi12

Mimi!
De, én voltam!
Nem semmi, hogy így felismertél az alapján a pár játszóteres kép alapján!!! :shock: :lol:
Jövő héten vmikorra már tényleg összehozhatnánk azt a játszóteres talit!

Orsi!
Boginak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!
Mi van Veled?
Már jó régen jelentkeztél!

Kép
Kép
anett_

Noemi:
Hat bennem osszenovesbol van jo sok! Az egesz hasam egy nagy osszenoves, varratok, tajkep csata utan. (2 reszesben riogatom a jonepet nyaron, hehehe)
A vedonot kinyomoztam tegnap este. Most mar csak el kellene jutni hozza.... csak az a gond hogy en nem mehetek egyedul, bejelentve meg a XI. keruletben vagyok igy az messzebb van, de majd megoldjuk:)

Dolli:
Szerintem nekem is hasznal a magnezium, mar loadagot kapok, de most valami erosebbet talalt ki a dokim. Tulajdonkeppen nem erdekel a fajdalom csak azt mondta a dokim hogy ha nagyon feszul es faj akkor kinyilhat a mehszaj. Na ezek utan en barmit beszedek csak jobb legyen a helyzet:)

lbernuska:
Hat remelem tulelem, bar en szeretem ha kerdezgetnek mert en is kerdezgethetek legalabb:)))))))))

-------------------------------------

Tenyleg! Holnap reggel megyunk genetikai izere az Istenhegyi Klinikara. Szep kis utazas lesz, remelem tulelem egeszben!!!!

Lini:
Hat nekem a 3x2 adag nem bizonyul elegsegesnek, ezert irt most valami brualisat Macilaci....
De lehet az is hogy most orult gyorsasaggal no a gyerek. Kb 1 hete faj igy a hasam es az elmult 2 napban lattam meg a hasamon hogy hoppa!!! VAN hasam, latszik a babo!!!
Ma valtja ki parom az ultrabrutal magneziumot, majd megirom hogy micsoda (ha el nem felejtem.)
- a nyulas tojasos izet en sem ertem, de mint gyerek nagyon ertekeltem:)))))) Minden esetre parom megigerte hogy amikor lesz gyerek, lesz nyul is..... en beduraltam magam es rogton feliratkoztam egy barikara is. Na arra mar nemleges valaszt kaptam sajnos. (A kozelben van egy, ugral egesz nap a kertben, lattuk most is az autobol. Ennivalo kis allat!)

Anett:
En is azonnal felismertelek a dokibacsinal:) (bar OK, kozel voltunk egymashoz) :)))

na puszka lanyok, kerlek szoritsatok nekem a holnapi genetikain!!!!! Legalabb egy dezsa kakat kerek!

sünciboglya

Anett!!
Hogy a francba...
Egymás mellett mentünk.Pont együtt jöttünk el a mekitől....A párommal és a Szabival voltunk együtt.
Gondoltam,hogy rád szólók de,tök ciki lett volna magyarázkodni,ha mégsem te vagy..
Amúgy a lila felsődet szúrtam ki :lol:

Mária!
Neked nem oda kell menned ahová be vagy jelentve,hanem ide Érdre utca szerint akihez tartozol!!!
Vagyis ahol szülni fogsz és ahol jelenleg terhes vagy,oda kell!!!! menni.
És ez tuti bizti,mert a Szabival én végig csináltam.
Újpesten laktunk.Oda kellett volna menni,csak Budaörsön ismerős volt a védőnő lakhely szerint.Mondta,hogy ok fel vesz,de kussoljak arról,hogy nem is ott lakom már,mert ahol épp lakunk az ottani illetékeshez kell jelentkezni. :wink:

mimi12

Noemi:

Varj, akkor nem ertem mar mi van:(
Leirom a szitut: Az allando lakcimem Ujpalota. Az ideiglenes a XI. kerulet.
Nogyogyaszom erden van, maganpraxis.
Szulni a XI kerulet, Szt Imreben fogok.

Kaosz agyamban egyre csak novexik:)

sünciboglya

Noemi:

szoval akkor ez ugy van hogy en se szoljak arrol hogy erden nem vagyok bejelentve, csak adjam meg neki a cimemet? (Csak azt nem tudom mit csinaljak ha akar tolem egy lakcim kartyat? Mert akkor gaz van.)

sünciboglya

Sziasztok Csajok!

Nagyon köszönöm a köszöntéseket Bogika nevében!

El vagyok tünve, mert ITTHON VAN APUCI!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Olvasgatlak Benneteket de írni sosincs időm!
Akkor röviden: :wink:
Húsvét nekünk nagyon szuper volt! Képzeljétek kibékültünk anyóssal is, pénteken írtam neki skypon, szombaton elhoztam a szőnyegeit és kitakarítottam, vasárnap itt voltak sógórnőmék nagyon jólsikerült a vendégség, hétfőn Szigetbecsén voltunk Papáméknál! SZUPI VOLT! :D
Sikeresen befejeztem az egész ház nagytakarítását, megcsináltuk a kertet is!

Szerdán egész nap csavarogtunk, intéztünk Gyedet(azt hiszem azt :oops: )

Ma meg állatkertben voltunk, nagyon jó kis napunk volt! :D

Mária! Örülök hogy minden okés Veletek! Folyamatosan izgulok Érted!!!!!!
Nem kell lakcímkártya, semmi nem kell, nézd meg kihez tartozol és nyugodtan menj el védőnőhöz!
Hívd fel az SZTK-t és ott ha mondod az utcanevet megmondják kihez tartozol és mikor van fogadónapja! :wink:
MaciLaci gondolom adott már igazolást, azzal kell menned és kiállítja a kiskönyvedet!

Anett! TE IS MACILACIS????????????????
Nem is értettem először amit Mária ír, hogy találkozott Veled! Azt hittem Linire gondol! :oops:
TÖK JÓÓÓÓÓÓ!
Mi jövőhéten benne vagyink egy játszóterezésbe csak a kedd nem jó, mert Marcipánt viszem kutyakozmiba! :D :D :D
Készen van autókám, kicserélték benne a kárpitot!
Ne aggódj a baba súlya miatt, szerintem minden rendben lesz! Tényleg ez csak saccolás! Eddig mindig normál súlya volt az uh. szerint?Legalább könyebb lesz megszülni! Neked Bence is természetes szülés volt ugye?
Vizesedés: a végén az is normális, de tényleg nem kellemes! Nekem a terhesség vége felé nagyon vizes volt a lában, bevágott a zokni és nem tudtam ökölbe szorítani a kezemet! :?
KITARTÁS!!!!! NINCS SOK HÁTRA!!!! :wink:

Lini!

Annyit gondoltam Rád Becsén! :D Nem csuklottál?
Képzeld horgásztunk és a fiam fogott egy méretes keszeget és még 2 picit amit visszadobtunk. :D Volt nagy sikerélmény!
Csináltunk rengeteg fotót, este rakok fel ha lesz erőm!
Tanulásért nem irigellek! :cry: Főleg most olyan szép idő van!
De most egy kicsit belehúzol és utána pihi lesz, illetve babázás! :D

Mimi!

Mi történt??????? Ismerősnél voltatok vagy a vendéglátó valami fizetős hely??????Szegénykéim!Gondolom bosszantó szitu volt :(
De legalább szép lett a kert! :D
Hogy vagy amúgy????Pocikád növöget????
Jövőhéten Nektek nem jó egyik délelőtt játszózni???

Sylph!

Húúúúúúúúúú akkor növöget Yodababa(annyira tecc a neve :D )
Kullancs???????? :shock: Adventixet nem tettétek rá????
Szegényke, azóta jól van?????
Anyudéknál voltatok húsvétkor? Ők merre laknak vidéken?
Neketek mikor jó a játszó jövőhéten???
Alakul a lista?

Drága Dolli! Mit csináltál a lábaddal???? :shock: :shock:
Nem javul?????Akkor most hogy teszed meg azt a sok kilómétert amit szoktatok Gézuval????JOBBULÁST!!!!!!
Mikor jösz dögönyözésre?

Edina!

Ti hol voltatok Balcsin???? Nekünk Akarattyán van nyaralónk, gyerekkoromban az összes nyaramat ott töltöttem!

Hűűűűűűű mennem kell, este még jövök!

Puszika: Orsi akinek már olyan nagyok a gyerekei! :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mimi!
Jaj de kár, hogy nem szóltál!!!
Mondjuk a Szabit megismerhettem volna, róla már láttam képet!
De most így nem is rémlik a jelenet, amikor kijöttem a Mekiből! Nem is csoda. Tiszta kómás vagyok ma egész nap!! Szerintem rámtört a tavaszi fáradtság! :D

Mária!
Tényleg úgy van, ahogy Mimi írja. Neked ide Érdre kell menned védőnőhöz. Méghozzá ahhoz, akihez a tényleges lakcímed szerint tartozol.
Nálam is ez volt. Én még hivatalosan Mosonmagyaróvárra vagyok bejelentve. A védőnő azt mondta, hogy ez teljesen lényegtelen. Csak az számít, hogy ténylegesen hol lakom.

Kép
Kép
anett_

Orsi,
te egy igazi energiabomba tunder vagy:)))))
Az meg szupi hogy az anyossal jo a helyzet vegre! :)))))
- jaja, az igazolas mar megvan Macilacitol, azt is kinyomoztam hol vannak a vedonok. Ketto a Bagoly utcaban, ahol a telket vettuk:))))) (Mert veletlenek nincsenek, hehehe.)
Koszi a tippet, hivom az SZTK-t.

Anett:
Jaj de jo! Annyira feltem hogy lakcimkartyaznak, akkor meg lebukok mert hazudni keptelen vagyok ilyen szitukban.
Akkor harcra fel, megrohamozom jovo heten a vedonenit;)

Koszi a jo tanacsokat lanyok! joejt, puszka!

sünciboglya

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Orsi, huuuuuh nagyon komoly lehetett a kirandulas, klasszak a fotok!!! A hajokazos nem semmi!!! Ki fogta a legnagyobb halacskat? (megettetek vacsira gondolom... marmint a halat) :))))))

sünciboglya

Orsi,
Bogikának Boldog szülinapot kívánunk :D Nagyon ügyes Bubu. Örülök hogy nem haragszol a múltkoriért, és nem mondtad komolyan h többet nem hívsz meg minket :oops:

Zsombor benyelt egy jó kis hányós-hasmenéses vírust :( Tegnap fél éjjel hányt, ma meg kb 7x cseréltem pelenkát.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Na látom, kezd visszatérni az élet! :)

Andi! Hú, szegény Zsombor! Jobbulást neki! Meg remélem, hogy más nem kapja el a családban!

Orsi! Hát megértem, hogy inkább apával vagy elfoglalva, és élvezed, hogy együtt van veletek. :)
Nagyon szupi képek, tényleg jó kirándulás lehetett! :)
Lábammal nem tudom, mit csináltam, nem emlékszem rossz mozdulatra. Most szigorú pihi van, négy napig más sétapartnere van Gézunak, aztán meglátjuk.
Dögönyözésre meg mennék én, csak sosem tudom, hogy mikor. Párom most olyan kiszámíthatatlan a munkában... :? Pedig rámférne... Most azt állapíthatnád meg, hogy híztam! :lol:

Jövő heti játszóterezésről még nem tudok nyuilatkozni, remélem, addigra csatlakozhatunk mi is. :roll:

Mária! Nagy drukk az uh-hoz! :)

Szilvi! Szegény Yoda! :(

Tierno! Majd írj, hogy mizujs veled? Mi volt ez a fránya betegség? Picúrod remélem, jól van! :)

Na megyek csajok, bocsánat, most ennyire telik. :( Majd igyekszem belehúzni! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jaaaaaaaj azt hittem nem sikerült a képeket felraknom, mert Apa bűvészkedett és valahogy a laptopról elérhető a nagygép, így meg akartam próbálni a képfeltöltést, de lefagyott az egész! :?
De ezekszerint sikerült! De ha nem haragszotok van még pár képem!

Andika!

DE BOLOND VAGY! :D :D :D Bármikor szívesen látunk Benneteket!!!!!(csak szívattalak :oops: )
ZSOMBIKÁNAK JOBBULÁST!!!!!!Honnan szedtétek össze a vírust??? :shock:

Dolli! Sajnálom a lábinkódat! :cry: Ha lesz játszóteres party megyünk értetek!!!!!!!!!(EBBEN NINCS VITA :!: :!: :!: )

Mária! Csak Bubuka horgászott most, így Ő fogta a legnagyobbat, de nem ettük meg ott maradt a szákban!A másik kettőtől meg kívántunk hármat-hármat! :D

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kicsinyítek tegnapi állatkertes fotókat, hogy ne unatkozzatok! :oops:
Vendég

Sziasztok,

Mária: kíváncsi vagyok milyen magnéziumot fogsz kapni. Szerintem az biztos segíteni fog!
Látom a párod a kisujját nyújtja, neked meg a karja kell, egy kis nyuszival be sem éred! :lol: :lol:
Jaa és 2 deszka kakát neked!! Remélem minden rendben lesz.

Orsi: Jók a képek!!! És milyen szép a kert, gondolom volt vele munka rendesen.
én is gondoltam Rád/rátok Becsén! Mondtam is a férjemnek, hogy ti is itt vagytok valahol, csak a Duna parton! Kérdeztem tőle ide miért nem jövünk horgászni, de mondta, hogy azért mert a Dunára külön engedély kell. Jaaa és képzeld, a kollégájának a feleségének is Becsén laknak a rokonai, és véletlenül pont egyszerre mentünk le, útközben találkoztunk is, jól meg is lepődtünk! Mi reggel még anyuékhoz is bementünk Újpestre, és mégis Tökölnél mögöttük kötöttünk ki!!! Nagyon vicces volt, hogy mennyire kicsi a világ!!!!!!!
A halas dolgot a férjemnek meg sem említem, szegénykém nem igen szokott halat fogni! Nincs szerencséje, vagy csak rosszul csinál valamit. Mondjuk most Tatán fogott egy kicsi halat, nem olyan kicsit, hogy vissza kelljen dobni, de a többi kifogott halhoz képest az volt a legkisebb! :lol:
A tanuláshoz semmi kedvem. Mindig azt nézegetem mi kell még a babónak, aztán másnapra elfelejtem és azon agyalok mi is volt az! :oops:

Dolli: húzódás, vagy ficam? Mi lett a bokáddal? Be is van dagadva? És most Gézuval ki sétál?

Edina: merre vagy?

Ma meg holnap dolgozom, jól le vagyok maradva, pótolom a lemaradást. Mondjuk most legalább az idő nem tereli el a figyelmemet, mert nem valami jó. Aztán vasárnap horgászás, ugyanis férjem szerint minden időt ki kell használni, mert ha már itt lesz Lili tuti nem lesz horgászás! :D Hogy mikor lesz időm tanulni?! :shock: Pff. :?

pusz

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok Lányok! :-)

Már egy hete nem írtam... nagyon le vagyok lassulva ezen a héten... valahogy minden nehezemre esik... tegnap még a hajmosáshoz is meg kellett erőltetnem magam:-) Lehet, hogy tavaszi fáradtság!
Ettől eltekintve azért minden nap megyünk Petrával valahova.
A hétvége meg szuper volt:-)
Szombat Martonvásár, Brunszvik kastély... egy álom az a hely... ott volt az esküvői fényképezésünk is:-) Petrus végigaludta az egész sétát!
Vasárnap és hétfőn pedig nagymamáztunk, nagypapáztunk:-)

Lini! A horgászathoz nem tudod vinni a tanulnivalót? Én ha megyünk, akkor mindig viszek magammal valami könyvet, mert nekem az "ücsörgünk és halra várunk" kicsit unalmas:-) A családba apum a nagy horgász... nyáron minimum 2naponta lejár a Dunára:-) Csak szegény anyut sajnálom, mert ő sem élvezi ezt annyira... 2hetente még elmenne... na de 2naponta:-)

Orsi! Nagyon szép a kertetek! Jaj, már úgy várom, hogy nálunk is ilyen szép zöld fű legyen!!! Most le van az egész gyomirtózva... érdekesen néz ki, hogy a szomszéd kertek szépen zöldellnek (igaz jó sok gyommal tarkítva), a miénken meg egy fűszál sincs:-) És most egy hetet csúszunk is a füvesítéssel, mert férjem nem tudott szabira jönni és hétvégén még fel kell rotálni:-(
Cukik a gyerekek a bottal és a hálóval:-)

Kostyika! Remélem Zsombor már jobban van!!! Sok gyógypuszi Neki!!!

Mária! Megnéztem a hivatkozást a vonalzód alatt... Te aztán feltűnő jelenség lehetsz ekkora gyönyörű hajzuhataggal:-) Mióta növeszted?
Húgomnak van ilyen hosszú és dús haja, csak ő szőke... és persze ezer éve mindig csak a végéből vágat:-)
Várjuk, hogy mit mondtak a genetikain!!!

Anett! A kis súly tényleg nem hátrány a szülésnél:-) De persze az UH nagyot tévedhet!
Nálunk félidőtől állandóan azzal jöttek, hogy túl kicsi a baba feje!!! És ugye a fejméretből + a poci körfogatból számolják azt hiszem a súlyt... na már most, Petrus 3650gr és 57 cm-vel született... nem volt azért olyan pici:-) Úgyhogy nem jött be a számítás!

Berni! Milyen ügyes Zsófi, hogy már hasra is fordul:-) Hihetetlen, hogy milyen gyorsan fejlődnek ezek a babák! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?