Na jó, elszállt, amit írtam....
SZóval, a szülőszobában van konnektor, GÖnczi Kata rögtön kérdezte, nem kell-e tölteni a telefonom?
Egyébként tényleg aranyos nő, sokat segített még így is, hogy a mi helyzetünk kicsit más volt azért, mint egy"normál szülésnél" lett volna. ÉRtem úgy, hogy itt nem csak a szülésznő van jelen, inkább az operáló stáb. Ők viszont jó sokan voltak...Mindenki nagyon rendes volt, Timmermann sem okozott csalódást
Kata készített igen sok képet Ádámról és a papájáról a születés utáni percekben, amikről én, nagy fájdalmamra, lemaradtam. Igaz, ez nem pótólja azt a néhány percet, de legalább láthatom az első találkozásukat....
Azért az meglehetősen bántott, hogy Ádámot összesen néhány percre láttam, és már vittek is fel az intenzív-őrzőbe.
Igaz, megigérték, és szabály is írja elő, hogy délután felhozzák majd nekem, hogy ismerkedjünk, de nem volt kedvük a csecsemősöknek, így ez elmaradt.
Mikor másnap ez kiderült, igen ki volt akadva minden orvos és nővér az őrzőben.
Egyébként a csecsemősök szerintem, kritikán aluliak minden szempontból,
Viselkedésben, empátiában stb. erről lehetne írni néhány dolgot.
NEm tudok igazán visszaolvasni, mert Ádám nem sokat alszik, és fáj a pocakja sűrűn, ezért elnézést, ha valamiről kérdezek, miközben már írtatok róla.
Lilivel mi van azóta?
Chanel!
Sajnálom, hogy nem jeleztél valahogy, hogy Te is ott vagy, jó lett volna találkozni egy "ismerőssel".
.