Új privát üzeneted érkezett!

VikiKép
Nagyon jó ez a hőmérő igy első olvasatra... Lehet, hogy megnézem legközelebbKép
Amerikába mentetek?Hát az tényleg messze van és nem olyan könnyű a hazajutás mint Nekünk. Mondjuk Nekünk elég gyakran kell majd hazautaznunk - kb.kéthavonta - mert a Dévény Anna módszerű tornát Svájc nem vette át, igy itt nem találok ilyen szakembert de nekünk ez a módszer nagyon sokat segitett igy ebben bizom a leginkábbKép Mennyi időre mentetek? Ha van kedved levelezhetünk magánban, hogy ne off-oljuk a topikotKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Most már tudom, kislányom lesz. Igaz, én fiúcskát szerettem volna (neki legalább már a neve is megvolt), de a lánybabának is nagyon örülök.

Az eredményeim jók lettek, egyelőre semmi gixer, és remélem, nem is lesz.

pusz,
Dica
dica

Sziasztok!
A homerot mi amugy a Polusban vettuk, ott (is) van egy gyogyaszati segedeszkoz bolt, ahol rengeteg dolgot arulnak, igy a homerokbol is minden fajtat meg lehet ott talalni.
Doris, a tobbit irom meil-ben!
Sziasztok:
Viki
vikici

vagyis mail-ben.Kép
vikici

DicaKép
Gratula a kicsi lánykáhozKép
VikiKép
Rendben várom és válaszolok amint időm leszKép

Puszi:Doris
doris

Dorisz!

Köszi a gratulát, de talán tartogassuk ezt későbbre, mondjuk július eleje-közepe felé. Kép

Amúgy nekem már most tetszik a kis lurkó, de sajnos csak vidikazin van meg a 4D-s felvétel.

Azt hallottam, hamarosan (az ki tudja mit jelent) fel lesz újítva a Praxis honlapja; és akkor lehet, hogy fent lesz a picurka képe is. Kép

pusz,
Dica
dica

Sziasztok lányok!

<font color="0000ff">Már nagyon régen jártem erre, de már nem is nagyon tartozom ide, hiszen 2004. 04. 04-én megszületett harmadik kisfiam is Olivér.

Gratulálok minden kismamának és anyukának, akikkel még nem találkoztam.

Dica! Kép

Gartulálok neked a kiscsajszihoz! Nevet meg csak találtok majd Kép Kép Kép !!!

Alma! Kép

Írtam neked e-mailt, és fényképeket is küldtem Benikéről!
Neked is puszika, várom mihamarabbi válaszodat!

Fanni! Kép

Köszike az e-mailt, írtam neked én is, remélem írsz, amit időd engedi!
Hogy vagytok? Elég a tejci? Jó kislány Bogi???

Írj!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt, akinek még nem köszöntem volna meg!

Puszi mindenkinek

Sziszike</font>

bedoli

Sziasztok!

Alma!
A hőmérőzéshez annyit hozzátennék, hogy nekünk mindenféle van már, és most per pillanat a digitális 1 percesre esküszöm. Az igaz, hogy a higanyos nem téved, viszont próbálj meg egy lázas gyereket (pláne éjjel, alvás helyett) legalább 5 percen keresztül meghőmérőzni...! MOst nekünk kijutott ebből az elmúlt néhány napban, mert a lányom keddtől az ún. 3 napos vírusban volt, 39,9 fokos (popsiban mérve) csúcshőmérséklettel. Napközben még csak-csak meg tudtam mérni a lázát, na de éjjel, amikor forrónak éreztem, igencsak sok volt még az az 1 perc is, amíg a digitális megmérte... :-(
A fülhőmérőről pedig annyit, hogy az hozzávetőleges értéknek jó, de többre nem. Nem mindegy ugyanis, hgoy milyen dőlésszöget alkalmazol, mert akár 4-5 tizedfokkal is eltérhet az érték. Újszülöttnél meg teljesen alkalmazhatatlan. Akkor már inkább tényleg a cumi!

Remélem, segíteni fog a választásban a fent leírtak!

Móni
vmóni

Nagykádra tehetö kiskád tartó állványt a megatoysban vettünk,bár nem idén.Akkor kapható volt egyéb bababoltokban is,pld.a Mini Manóban.2000 ft alatt volt az ára.
puposnünüke

Szia Nünüke!

De jó,hogy "látlak"!
megkérdezhetem, kinél szültél végül?

Jade
jade

Sziasztok !

Szerintem legyen akármelyik fajta hőmérő is, ha lázas a gyerek, főleg ha nagyon, ott már nem számít 1-2 tized ide vagy oda. Mi is digitálisat használunk, tényleg egyszerűbb még a hónaljba is bedugni, ha alszik a baba, mint a popóját kiszabadítani a pelusból. Ha 38 körüli a láz, én negyed óránként mérek, és azonnal adok kúpot, ha felfelé megy (tehát csak a változás számít igazán, mert számottevő eltérés úgy sincs a lázmérők között), addig hagyom kicsit a saját immunrendszert is dolgozni.

Vajon ki lehet ez a puposnünüke? Ismerem vagy nem? :-))))))

Holnap megyek genetikai Uh-ra és izgulok, meg majd belepusztulok a kiváncsiságba , milyen nemű lehet a babóka, de apával megbeszéltük, hogy nem tudakozódhatok:-( Hát, egy pillanatra azért odanézek, ha a doki szerint lehet valami biztosat látni:-))

Ja és pár napja már érzem a kis bökdöséseket a pocakomban, nagyon jó megint átélni:-)

Csaó,
Viki
ccviki

Viki!

Hú de izgi mindenképpen mesélj majd, hogy mi volt. Hány hetes vagy pontosan??? De jó, hogy már mozgolódik azaz már érzed Kép Mikor mozdult meg pontosan? És az előző terhességeidhez képest hamarabb mozdult meg???

Szia szia: Niki
lani

Jade, hát Ruzsynál:-) Jó volt...
És te?

Ccviki,persze,ismersz,mint a rossz pénzt:-)
puposnünüke

Szia!

Nünüke, Ernő bácsinál (Horváth dr)
Róla is kértél infot még a szülésed előtt, igaz,én akkor még nem szültem, de a szülés óta csak felsőfokon tudok róla áradozniKép
Ruzsyt is nagyon dicsérik, bár ahogy hallom mindegyik nagyon jó szakember
jade

CcVikiKép
Mi volt a genetikai UH-on?Kép
SziszikeKép
Gratulálok népes kis CsaládodhozKépKép

doris

Sziasztok!

Nünüke,
:-))Jó, hogy erre is vagy:-)

Mindenkinek köszi az érdeklődést, ma megint pozitív benyomással tértem haza a genetikai Uh-t illetően. A szonográfus (Szántóné Kálmán Mária) nagyon aranyos és alapos volt.
Megkértem az elején, hogy apuka kívánsága szerint el ne árulja a nemét, hiába látszik jól, de nekem azért adjon nagy látószöget a lábacskák közé :-)A lényeg először is, hogy uh szerint minden rendben a szervecskékkel!Ez a babánk is tökéletes betekintést engedélyezett a lábak közé :-)) Csak annyit kérdeztem, hogy amit látok, az "az-éé" és mosolyogva rábólintott. Sajna nem merem ide beírni, mert Peti esténként szokott velem babás topikba nézegetni és akkor oda a meglepije.

Lani,
Képzeld, találkoztam ott egy kismamával (még druszám is, de amúgy is sok lett itt hirtelen Vikiből:-) aki szintén Sztanyik dokis, velem egyidős terhes és így szinte egy napra vagyunk kiírva:-)) Na, komoly versenyhangulat lesz szeptember végén a "Sztanyik istállóban":-)))))

Csaó,
Viki
ccviki

Viki!!

Jaaj de jó tökre örülök, hogy minden rendben van Kép
Nem írtad, hogy pontosan hány hetesen mozdult meg és most mennyi vagy!!!

Niki
lani

Niki,
Ja, bocs:-)A 16. hét közepétől éreztem a kis hullámzásokat és ma 17 hetes 5 napos voltam:-) És már olyanokat rugdos, hogy majdnem látszik, de még nem persze:-))

Viki
ccviki

Sziasztok!
Latom tenyleg sokan leszunk szeptember vegi 'Sztanyikosok'. En eredetileg egy kevesbe elfoglalt dokit kerestem, de miota hozzajarok nem banom.
Megirna valaki maganba, vagy engem nem zavar ha ide is, hogy mikor beszelte meg az orvosaval, hogy milyen szulest tervez. En azt szeretnem tole megkerdezni, hogy mik azok a vizsgalatok amik rutinbol mennek, mi az amiben nem lehet alkudni es mi az amit engednek. Gatvedelem, fajdalomcsillapitas (en pont nem szeretnek), koldokzsinort rogton elvagjak-e, mehlepenyt kivarjak? A masik az tenyleg maganba, a tarifat megkerdezzem, vagy van ugyis fix ar? Szerintem mindenkeppen jar annak akit ejszaka berangatok, csak nekem gozom sincs hogy mennyi...

Koszi:
Beatrix
Vendég

Sziasztok,

Beatrix,
Érzésem szerint a Sztanyik azok közé a kevesek közé tartozik, akik rád bízzák mennyit adsz és nem a ránézésre elvárt, majd kapott összeg alapján bánnak az emberrel. Én tavaly nem adtam neki annyit, amennyit vki kitalált valahol, hogy az a "szabály" (nevezetesen egy magánrendelésért kért összeg 10-szerese). Mégis a következő napokban és rá hetekkel is, mikor segítséget kértem tőle a kislányom ügyében, ugyanolyan empatikusan, segítőkészen viselkedett, mint korábban. Most is ugye hozzá járok és újra csak pozítiv tapasztalatokat szereztem vele kapcsolatban.
A gátvédelemre nálam a szülésnél kérés nélkül odafigyelt (amíg lehetett) és minidg előre szólt milyen vizsgálat következik, mire számíthatok fájdalmakban.
Kértem "félúton" epidurált és már hívta is az ügyeletes szakorvost (szóval nem ő kötötte be). Szerintem nem lehet és felesleges előre eldönteni, hogy kérsz-e fájdalomcsillapítást vagy nem. Az első szülésnél én sem kértem, gondoltam kíbírok én mindent. Az egy dolog, hogy halálom voltam, de hősiesen, csendben vonaglottam, de nem ez a lényeg. Hanem, hogy kérhettem volna még közben is (be kellett volna látnom, hogy 10 órán át embertelen és értelmetlen kínlódni, ha nem muszály). Az lett a vége, hogy egy nagyon fájdalmas és keserves szülésben volt részem, a kitolási szakaszra nem maradt erőm, úgy préselték ki a kisfiamat a pocakomból. Mikor a hasamra tették, megkönnyebbültem ugyan rögtön, de nem tudtam olyan boldogságot átélni az első babámnál, mit a másodiknál EDA-val. Mert szó szerint félájultan következett be a nagy találkozás. Senkinek nem ajánlom ezt az utat. Nem szégyen a fájdalomcsillapítás, inkább hasznos dolog.

Sikerült megint bő lére eresztenem, mint fénykoromban:-)

Csaó,
Viki
ccviki

Azt elfelejtettem, hogy a köldökzsinórt elvághatja a párod is, ha bent lesz és szeretné, de csak akkor, ha már nem lüktet.
A férjem mindig büszke volt a köldökzsinór elvágására, amit nálunk SZtanyik doki bácsi örökített meg a család számára:-) Gyorsan elkérte a kamerát az izguló apukától és küldte ollózni a fotózáshoz:-)
És szoktak várni a lepény megszületésésre is, de ha nem jön , akkor kis oxitocint nyomnak be a megsegítésére.
ccviki

Szia Viki!
Koszi a sok infot, igazan megnyugodtamKép

Az erzesteleniesrol annyit, hogy persze hogy meglatjuk, csak ne automatikusan menjen. Amugy a mult heten volt egy szuleses konferencia es azott hallottak alapjan ugy gondolom elore nem kotom le mi az amit biztosan kerek.

Megegyszer koszi az infokat:
Beatrix
Vendég

Sziasztok, itt vagyok, megvagyok, "csak" galériát épitettünk, és addig net sem volt... Huhh. Kép De most már nagyon szépek vagyunk.

Szia Doris, de jó téged is látni!

Kórház bezárásáról én is olvastam, már az is felbosszantott, hogy csak a Blikkben, komolyan napilapban nyomát sem találtam. Ráadásul nem csak a Margitot, hanem a Nyirőt is átalakitották volna. Komolyan, néha megáll az ember esze, miket tudnak kitalálni. Iróasztal mögött könnyű két számoszlopot összehasonlitani és rábökni erre meg arra, hogy ezek nem kellenek és igy meg tudunk takaritani ennyit meg annyit.

Huhh, és beléptünk a 36. hétbe! Kép

(egyébként bogyeszka volnék, de most valamiért nem akarja az igazságot a babanet)
bambrus

BogyeszkaKép
Hát Te vagy az??? Ill.Ti vagytok azok? Mesélj, hogy vagytok? Mi újság van? Költöztetek is vagy csak átalakitottatok?

doris

Bogyeszka,a Nyiröt átalakitják,nem??? Szeptembertöl...legalábbis a nyirös topikosok azt irták.
puposnünüke

izé,visszaszivom,a legujabb hirek szerint már azt sem zárják be.Még rémhirterjesztö leszek:-)))
puposnünüke

Nünüke, szerintem ott is elsöpörte őket a népharag. Kép Komolyan, a Margitba Óbuda és Békás jár be, alig 600.000 ember, a Nyirőbe meg a XIV. kerület, az sem kis terület, és pont ezt a két kórházat akarják kinyirni???

Doris, hát mit meséljek? Kép Csak átalakitottunk, ez is elég. Bár lehet, hogy költözéssel könnyebben meglettünk volna, de most erre volt keret. Van szép galériánk, mára már egy nagyjából kiganézott nagyszobánk (ezzel összefüggésben egy klassz kis porallergiám, ahogy sikerült erre rájönnöm), és még cirka 4 hetem hátra, hogy a kiscsaj megérkezzen. Kép Addig helyre kell még pofozni a konyha és a fürdőszoba beázását (ezen dolgozik most egy srác), meg az immáron gyerekszoba Kép ablakai alatti falrészt, ahonnan szimpla vizesedés miatt potyog a festék.
bambrus

Sziasztok !

Bogyeszka,
Nem állom ám meg szó nélkül ezt a "lakáshelyzetképet", ami nálatok leledzik:-) Szóval küldjek egy védőnőt környezettanulmányt készíteni, hogy hova is érkezik az az ártatlan kisgyermek vagy inkább a gyerekvédelmiseket? :-))))))))))Hát a vak is olvashat a soraid közt (hiába szép sima a lap ott): az új galéria is bármikor leszakadhat, a gyerekszobát maga alá temeti hamarosan a szétmálló falazat, a lakásban meg még a nagy bumm előtt is vágni lehet a port:-))))))))))))))))

Csaó,
Viki
ccviki

BogyeszkaKép
Viki elég érthetően kiszűrte a mondandód lényegétKép Sajnálom, hogy a terhességed végére ekkor munka vár Rátok...nem lehet egyszerű de gondolom lelkesit a tudat, hogy szebb lesz a környezetetek mire Kisasszony megérkezikKépMilyen nevet választottatok? Hogy birod fizikálisanKép

doris

Viki, na gyere csak ki a hóra! KépKép

Doris, azért már látjuk az alagút végét. Az igazi falat a galéria volt, most már "csak" a könyveket kell visszarakni, meg ilyenek, festeni meg amúgy sem én festek. Kép A hölgy neve Anikó Zsuzsanna lesz, fizikálisan meg fogalmam sincs, egyre nehezebb és lassabb vagyok, viszont még mindig elbirok a kétévesemmel. Kép

bogyeszka
bambrus

Bogyeszka,miért lettél te Bambrus? :-)
puposnünüke

Sziasztok!Még nem ismerek itt senkit,de lenne egy kérdésem,nagyon örülnék,ha valaki válaszolna!Én is a Margitban szeretnék szülni(augusztusban),de mostanában hallottam,hogy ott be akarják zárni a szülészetet,mit tudtok erről?
edra

Nünüke terjeszti Kép))

ne izgulj, egyelőre elhalasztották
jade

Köszi válaszod Jade!Ne haragudj,hogy megkérdezem:Neked ki a dokid,első babát vársz?
edra

Szia!

Már megszületett, Horváth dr volt az orvosom, és csak jókat tudok róla mondani. Ha érdekel vmi részletesen, szívesen írok

e-mailcímem: csibe.csibe@freemail.hu
jade

Nünüke, nemtom. Kép Gondolom, mostmár az azonositómat fogadják el névként, annak meg ezt adtam meg.

bogyeszka
bambrus

Sziasztok!

Bogyeszka,
Sajna a hóról már lekéstél, pedig idén volt bőven:-) A napra meg nem szeretnék kimenni, mert fehérebb vagyok hófehérkénél is. De iszapbírkózásról lehetne szó, ha még sokáig por lepi a lakásotokat, csak le kell kis vízzel locsolni. Gondolom az se nagy mutatvány, majd megoldja a csőtörés:-))) Az mikor is lesz, jövő héten? :-)))))))))))))

Nünüke nem is terjeszti a rémhíreket! Viszont jól szerkeszti:-)))

Olyan durva dolog közkedvelt kórházi osztályok bezárásval fenyegetőzni, de az sem szép, hogy minden átmenet nélkül meg is cáfolták a hírt. Lehetettek volna tapintatosabbak is, pl. hogy nincs szó bezárásról, csak a szülőágyak megszűntetéséről. Így aki ezután igénybe akarja venni a szülőszobát, az hozzon magával szülőágyat otthonról, fizessen a felhasznált áramért, vízért, vagy hozzon magával áramfejlesztőt és házi vízellátó rendszert:-)))))))

Na, ma megint extra pihent vagyok és sok barátot szeretnék szerezni :-) Gondolja rólam somolyogva Nünüke és alig várja, hogy valaki elküldjön a távolabbi búsba:-))))))))))))
De higgyétek el, néha kell ez a kis relaxáció méhszalagoknak:-)))

Pá,
Viki
ccviki

Sziasztok!!

Örülök, hogy mindenki jól van Kép
Hát nekem is tátva maradt a szám mikor olvastam az újságban a két kórházról szóló híreket, nagyon sajnálnám ha a Margitot bezárnák tényleg egy szupi jó kórház persze a szülészetről beszélek mert csak azt ismerem Kép

Képzeljétek ma végre éreztem a babát. Már teljesen el voltam keseredve, hogy nem mozgolódik (17.hétben vagyok) pedig még annyira nem volt rá okom, de hát én a sok parámmal Kép ÉS annyira megörültem, hogy éreztem egy kis kopogást odabenntről Kép Remélem hamarosan ismét jelentkezik, azért ez olyan megnyugtató Kép

Viki: te, hogy érzed magad mostanában??? Az előző beírásodból látom tök jól Kép Mi is szuperül vagyunk nagyon jól viselem, a hasam viszont gőzerővel nagyobbodik nem tudom mi lesz velem Kép))

Üdv mindenkinek: Niki
lani

Sziasztok!

Niki,
Köszi , tényleg jól vagyok, pár hete befejeződött a hányingerkedés, azóta megint másként látom a terhességet:-) Az én pocim is hatalmasodik, kb. 1 hónappal idősebb terhesnek nézek ki (a 19. hétben járok) szóval ruhatárcsere aktuális. Nekem valami alkati dolog is lehet, mert már az első hetekben felhalmozok plusz 1-2 kg-ot derékra, úgy, hogy gyakorlatilag alig eszek (főleg az émelygéstől és most sikerült többször is kiadni a gyomromat).
Neked első babád lesz? (Bocs, de már keverek midenkit:-)) Mert akkor elég szerencsés vagy, hogy ilyen hamar érezted a lubickolást, de bizti tök vékonyka is vagy:-)
Nálunk a férjem is feldobódott pár napja, mert egyik reggel hatalmas rugdalózásra ébredtem, erre gyorsan alvó apuka kezét hasamra szorítottam, mire akkorát kapott a tenyerébe, hogy azonnal felébredt örömében (pedig nem szokott:-)

Csaó,
Viki
ccviki

Sziasztok!

Viki!
Nem az első babám már van egy kislányom aki nyáron lesz 3 éves, és egyáltalán nem vagyok vékonyka sajnos maradt rajtam kb 8 kiló így nekem is nagyon kell vigyáznom. Azóta nem éreztem mozgást de már nagyon várom ám ismét. A lányom a 19. héten mozdult meg előszőr.
Nálad rögtön utána volt több mocorgás is, vagy az első után várni kellett azért???

Niki
lani

Jade,
csak a Nyirős rémhirért vállalok felelösséget,a margitosért "könyörgöm,akasszuk feeel" mondjuk ccvikit:-)))
puposnünüke

SZziasztok!

Niki,
Ja, vagy úgy, sajna tényleg nem sok nálam leépültebb kismama fordul meg errefelé :-))
Igen, az első mocorgás után folyamatosan és egyre többször éreztem a rugdosásokat.

Nünükém,
Akasztást elhalasztjuk, mert jelenleg marha náthás vagyok és a számon tudok csak levegőt venni. Azt meg nem kívánhatod, hogy a kötélen lógva még az orrom is el legyen dugulva??? Az csúnya halál, neked meg nagy szíved van:-))))))

Pá,
Viki
ccviki

Sziasztok Lányok!
Érdeklődöm, hogy milyen véleményen vagytok Dr.Sóvágóról? 2001-ben született nála a kisfiam. Mindig meg voltam vele elégedve, igazából mostanában aggódóm. Tavaly nyáron és nemrégen volt egy-egy vetélésem. (9-10 hétben)Szerinte nem kell aggódnom hiszen a 12 hétig eldől minden. Nagyon szeretném a hormonszintet megnézetni, nehogy legyen valami baj. Ő avval érvel, hogy semmi baj nincs, hiszen már ott van a kisfiam.Ez csak részben nyugtat meg, hiszen nagyon szeretnénk már egy kistesót.
Minden tapasztalatot szívesen olvasnék.
Köszönöm
Andi
jós

3-4 év alatt sokat változhat a hormonháztartás. A "megint megjött" topikosok, de lehet, hogy mások is tudják, melyik hormon elégtelen működése okozhatja épp ezen terhességi szakaszban a vetélést. Tudomásom szerint, ahol ilyen van, meg is szokták támogatni a dolgot v.mi kúppal. Sajnos ezek félinfók, amiket itt szedtem össze én is, mások biztos értelmesen le tudják írni. Én mindenesetre nem csípem az oylan dokikat, akik legyintenek a páciens problémájára, és elutasítanak rutin jellegű kivizsgálást.
rjuli

Jos!
Ha a dokid nem hajlando kivizsgaltatni 2 veteles utan, akkor valtsal dokit. Ne varj meg meg tobb vetelest, mert idegileg nem jo. En nem vizsgaltattam ki magam a veteles utan, de ha tobbszor egymasutan lenne, kernem az orvosomat egy vizsgalatra. Persze van akinel tenyleg nem talalnak semmit, csak statisztikailag 5bol 1 a vetelesek aranya... Szoval ha nagyon kikeszit a dolog mindenkeppen valtsal orvost!
csengo
es ha nincs semmi akkor legalabb megnyugszol...
Vendég

Sziasztok!
Jos!
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, ha úgy érzed nem azt kapod amit szeretnél. Nekem is volt egy nagyon korai terhességem ami nem sikerült még nem mondanám vetélésnek, de csináltunk hormonvizsgálatot hátha nem stimmmel valami és a dokim egyből magától mondta, sőt csak egy vérvétel az egész!
Nagyon sajnálom ami veled történt és mielőbbi sikeres terhességet és egészséges babát kívánok neked!
Niki
lani

Rjuli, Csengő, Niki!

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, hogy együttéreztek velem. Én sem fogom annyiban hagyni. Jövő héten kell visszamennem kontrollra, és mindenféleképp újból felhozom a témát.
Niki! Melyik dokihoz jársz? Lehet, hogy majd konzultálnunk kellene ha Sóvágó hajthatatlan lesz. Igazából semmi probléma nem volt eddig vele, pont ilyenkor derül ki amikor újra kisbabát szeretnénk. De az részben vigasztal, hogy jobb előbb mint később. De soha sem tudhatja az ember, hogy kiről mikor derül ki vmi.

Köszönöm mindenkinek az infókat.
Vigyázzatok a pocakotokra.
Sziasztok Andi
jós

Andi!

Én a Dr. Sztanyikhoz járok és nagyon jó orvosnak tartom.
Remélem, hogy megoldódik a problémád és minden jót neked!!!

Niki
lani

Én is nála szültem, azóta is hozzá járok. Én is csak jókat mondhatok róla.
rjuli

Niki!
Szeretném megkérdezni, hogy merre van a magánrendelése? Mennyi a vizsgálat? Érdekelne az is, hogy szokott-e UH-ni?
Köszönöm
Andi
jós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?