Sziasztok!
Két dolog miatt írok ide. Az egyik a szülésznők, a másik a Bajcsy. Azt a pletykát hallottam, hogy itt nagyon gyorsan, akár kérésre csinálják a császárt. Leírom a sztorimat.
Szeptemberben született meg a fiam császárral. Ugyan több dolog is szólt a császár mellett, de a természetes utat is megpróbáltuk. Kedden fektetett be Molnár főorvos úr, mert már egy hete túl hordtam a legénykét. Akkor csak egy CTG-t csináltak. A fenti hozzászólásban említett Magdi volt az ügyletes szülésznő. Imádnivaló humorral van megáldva. Szerdán csináltak egy OTT-t, tulajdonképpen próbáltak indítjani. Ez egy oxytocin infúzió, amit órákon át csepegetetnek és közben CTG-n figyelik a fájásokat. Akkor egy Júlia volt a soros, azt hiszem Horváth. Nagyon figyelmes, együttérző. Reménykedtem, hogy minden rendben lesz, és a fiamat még szerdán a kezemben tarthatom, de nem tágultam. Nem csak azért, mert már sokszor mondtam, hogy jobb lenne, ha kint lenne, hanem mert Júlia tetszett.
Délutáni CTG-t egy Zsuzsa nevű szülésznő tette fel, de a szalagot a nővérszobában Júliának adtam oda, mondta, hogy van remény, hogy este vagy éjjel megszületik a baba. Aztán hajnalban fájásokra ébredtem, de még nem álltak össze rendesen. Reggel a viziten szóltam a fájásokról, kaptam egy burokrepesztés megjegyzést. A zabszem sem fért be utána. És elküldtek CTG-re, Magdika rakta fel. Mivel meleg is volt, a hormonok is dolgoztak, állandóan izzadtam. Mondtam neki, hogy bocsi, na erre olyan poént mondott, hogy aki hallotta körülöttünk hahotázott. Akivel csak beszéltem imádta őt.
Délután 4-re 9 perces fájások lettek. Hívtam a dokimat, mondta, hogy irány a szülőszoba. Még mindig Magdika volt, de csak a tágulás ellenőrzést szervezte le. Azt mondta az orvos, hogy nem tágulok sétáljak. Menjek vissza, ha három percesek lesznek. Utána olyan gyorsan jöttek, hogy az öt percesek után már percesek voltak. 7-kor megjött a dokim és kiakadt, hogy én nem kapom az oxytocint, mert a három órás protokollnak meg futni kellett volna. Bevitt a szülőszobára és addigra az én Júliám volt. Annyira megnyugodtam, mintha 1000 éve ismerném és nem egy napja. Másfél órát folyatták belém az infúziót, de nem tágultam, és akkor Molnár doki úgy döntött, hogy megszervezi a császárt. Fél 11-kor emelte ki a fiamat. Nem emlékszem, hogy a műtőben a szülésznő is ott volt-e, de a fiamat ő mutatta meg. Azóta is szerelmes vagyok belé.
Magdikát és Júliát mindenkinek nagyon ajánlom. Egyáltalán nem igaz, hogy meggondolatlanul csinálják a császárt.
[url=http://www.nagyonbaba.hu]
[/