Sziasztok!
Hogy vagytok?
A Vácrátóti képeket még nem sikerült megszereznem aputól, meg állatkertesek is nála vannak még. De pótlom!
Nagyon jó volt ez a hétvége, főleg mert apa is velünk jött mindenhova! Olyan régen volt már ilyen! És rajta is látszott, hogy élvezi, mennyire csüng rajta Orsi! Bárcsak így maradna!
Szuper idő volt! Az Állatkert is nagyon jó volt! Olyan szépen fel van újítva a bejárattól jobbra eső rész az elefántokkal, zsiráffal, orrszarvúval! Nagyon szép lett!
Viszont nem találtuk meg a lovaglási lehetőséget, pedig Orsi úgy szeretett volna kicsit pónigolni. Nem tudjátok, ez megszűnt? Régen itt a most felújított részen volt a kis lovarda.
A húsvét is jól telt, szerencsére nem rengeteg locsolóval. Orsi csak tobzódott a sok ajándék közt! A reggel kicsit kaotikus volt, mert vártuk a szomszéd kisfiút, de késett, anyuék is vártak már minket, így kapkodtunk, pedig ezt nem nagyon szeretem. Aztán anyuéknál a kertben megkeresgette Orsi a sok finomságot, aztán kapott déditől ajándékot: szép szoknyákat, pólókat, szandit nyárra! De a kis játékok, pónik, annyira lekötötték, hogy a ruhákra rá se hederített.
Még pónis tojást is kapott, amiben icipici póni volt.
Nagy volt az öröm! Aztán mikor kicsit lelassultak az események, ő is lenyugodott, és szépen mindent végignézegetett.
Én sütöttem sütiket, fincsik lettek. meg pihengettem a kertben.
Jó volt, mégis olyan fáradtnbak érzem magam.
Ma alig bírtam kikelni az ágyból. Már várom, hogy itthon legyek! Igaz, egész májusban még időre megyünk oviba, úgyhogy a kelésen ez nem fog sokat változtatni.
Lassan indulok haza, mert el kell még intéznem APEH-es dolgokat, aztán jön az otthoni műszak.
Jah, azt nem is írtam nektek, hogy Orsinak hörgőgyuladása lett péntekre, úgyhogy most azt is kúrálgatom. Mára apukámon is kijött, remélem, nem kapom el. Bár én sokkal többet vagyok Orsival, és puszilgatom is, meg fújtatom az orrát, stb., mégse lett eddig semmi bajom. Biztosan sokat számít az is, hogy oda kell figyelnem mit, mikor mennyit eszem, így talán az immunrendszerem is erősebb. Ez mondjuk jó!
Vigyázzatok magatokra!!!
Puszi, eszty