Sziasztok,
Próbálok picit bővebben.
Kókusz,
Azért nem vállal fel, mert bonyolult ügy! Írok privit róla!
És köszi a drukkokat!
Nekem tetszik a hőd... Hányadik napon jársz? (ezt közben nagyjából belőttem) Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Neked is van kerted?
Nekem még az sincs... Így én cserepes növényeken élem ki magam
Nem tudom, kérdeztem már, vagy csak akartam: Apa már nem is szedi a gyógyszert? Vagy ilyenkor még azért szedni kell? Vagy már teljesen 'gyógyultnak' számít?
A buli milyen volt?
Én már teljesen jól, köszi!
Már vasárnap sem volt bajom, így ablakot pucoltam (van, nem kevés...)
(mikor akarsz már tesztelni?!)
Monyom,
Nem indiszkrét, de ide mégsem írbám. Neked is megy egy privi!
Jajjj, Neked is ez a hányós estéd...
Tök aranyos ötlet, h Apa tesztel!
Remélem, szerencsét fog hozni!
Nekem tetszenek a 'jeleid'! Szokott, nem szokott, két terhesség sem mindig jár egyforma tünetekkel! (pláne, ha más nemű a baba)
És én drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++
Tüszőrepedéshez nem értek
Junko,
Neeem, nem vagyok gondolatolvasó (bár néha nem bánnám
), láttam még azt a félmondatodat. De azt nem tudtam, h Nálad is ilyen tulipán van!
Anyapoc,
Veled is majdnem egyidősek vagyunk?
Hogy összejött itt ez a korosztály!
Huhh, ez a netre feltevés tényleg elég necces lehet... Akkor várunk türelmesen arra a felvételre!
Elintézném én a szeplőtelen fogantatást is, csak nem tudom, kinél kell intézkedni!
Na jó, mégsem mondanék le inkább arról a fránya 'szeplőről'!
(már csak az élvezeti érték miatt sem...)
Jaaaaj, ezek a szülők!
Basszus, ezt én is annyira utáltam! És mit várj az olyan gyerektől, akinek így gondolkozik a szülője?! ...
Én türelmes vagyok vmilyen szinten (csak várni nem szeretek
), de a hülyeséget nem bíírom tolerálni! ... Idegesítenek a hülyék...
Zsazsó,
Miért lennél már rossz Anya? A bölcsi miatt? Én már 1 évesen bölcsis voltam és piict sem neheztelek emiatt az Anyukámra.
Milyen volt az első két nap?
Csecsemősnek én biztosan nem engednék olyat, aki nem szívvel-lélekkel csinálja. Ha valahol ott aztán tényleg olyan kell, aki kedves, vagy egész egyszerűen legalább normális! Az kell a babának és a mamának is, hiszen ott még mindketten elesettek, új a szitu...
Kriszti,
nem kéne dokival megnézetni azokat a fránya hormonokat? ...
Katavirág,
Drukkoltam Neked! és sajnálom!
Az jóóó, h tudsz pozitív lenni!
Ne vicceljetek már ezzek a ki mennyire száni és kinek mennyi keresnivalója van itt, mert elbújdokolok!
Mindenki száni vmennyire, ha mge mégsem, akkor meg azért van itt, mert bírja ezt a jó kis bandát! Mert én pl. nagyon!
Na, én meg megint kisregényt írtam ...
Puszi:
Kata