Új privát üzeneted érkezett!

Boboka

Hotelként is funkcionál a Korda-villa. Gondolom, nem egyszerű kis emberek szálnak meg ott. Múltkor volt valami lakberendezési műsor ott mutatták be. Jó nagy ágyuk van. :shock: Szerintem nekem akkora a gyerekszoba. :?

Kép

Kép
melcsike70

Tüncikénk hol van ma?

Hasli :?: :?: :?:
Vendég

Boboka

Talán be kellett volna mutatni az internetes cégnél a tányérföldhözvágást. Abból tuti értettek volna. Az ilyen cégekkel csak ha erélyes az ember akkor ér el valamit. Ha a pénzünk jó nekik, akkor már mi is elvárhatnánk normális szolgáltatást.

Kép

Kép
melcsike70

HÁt nem tudom Hasli már egy ideje nem jelentkezik. :(

Kép

Kép
melcsike70

vagyok lànyok!
Vendég

Köszönöm a hiànyolàst jol esett!!!
Boboka neked irigykedve gratulàlok! :wink:
Melcsi,Szintus,Zaha,Lyly,Anita,Tünci,Bea!Nektek meg egyenlöre ,csak szimpla puszi!

:wink:
Vendég

Hasli drága!

HÁt szabad igy eltünni? Ne ijesztegess minket! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, anyuék elküldték őket melegebb éghajlatra napi minimum háromszor, de még így is semmi.

A cég elköltözött abból a városból ahol anyuék laknak, csak pesten van irodájuk, még reklamálni sem tudnak bemenni. Na mindegy, csak az a bosszantó, hogy a 1,5 hét alatt, egyik okos ügyintéző sem kérdezte meg, hogy milyen modemük van, mert lehet, hogy az a gáz.
Mindig csak lerázták őket, hogy dolgoznak az ügyön. Aha....

Szia Hasli, hol voltál ennyi ideig?
Vendég

Hasli, köszi.

Kicsit félve írtam meg, de nektek szerettem volna először elmondani.
Vendég

Hiànyoztatok nagyon ,de az utobbi 2 hèt kicsit tul intenziv volt,mèg sorolni is nehèz lenne...
Bobokàm te meg ne fèlj!Mostanàban nagyon rossz ,mert mindenhol baby boom van,de az èn fàjdalmam ellenère szivböl örülök minden eggyes kis jövevènynek!Plàne a tièdnek!
Vendég

ma kaptunk èrtesitöt pàrom baràtaitol,hogy baba èrkezett....2 hetesen helikopterrel kellett a gyermek klinikàra szàllitani,mert összeomlott a pici szervezete...
Hàla az ègnek màr jobban van!
Növèrem meg 32 hetesen bàrmikor szülhet,mert nagyon elörehaladott az àllapota...Remèlem mèg huzza 3-4 hetet!

Aztàn haza megyek làtogatni! :)
Vendég

Boboka gratula a nunishoz!És Lyly annyira aranyosan megírta:
NIKOLETT=GYŐZELEM hát azt hiszem ennyi elég is :lol:
Minden szépet és jót kívánok neked.

Hasli puszi neked is!Merre jártál?Én tudom,hogy rokonok voltak nálatok!Nos,vajon honnan is????? :wink: :D

Lyly lehet igaz,amit irtál.Tudat alatt néha lehet rá gondolok,hogy mi lett volna....ha....ááá,mindegy,a férjem a legcsodálatosabb ember a világon az én pékem :lol: :lol: gyurja már a kifliket :)

Képzeljétek tegnap(vagyis ma)hajnal 4-ig néztem :shock: egy filmet
a tv2-n.Valami magyar film volt,egy narkós csávórol.

Kép
Kép
szintus

Ó Hasli

Szoritok a nővérednek! Nem is emlékszem, hogy mesélted volna, hogy nagynéni leszel hamarosan. Az a pici babóka időre született. Mi lehetett az oka, hogy ilyen bajba került?

Kép

Kép
melcsike70

Szoval van problèma böven.... :(

Irnèk 1 halom mindent,de leragad a szemem.... 8) :( !
Vendég

Hát el sem hiszem, hogy ennyien itt vagytok. :lol: :lol: Persze én még mindig dolgozom, keményen. :oops: Ugye látszik? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudunk sokat ,de megyünk làtogatni ès utàna meg irom!

Lànyok nem a Viktoria jelent gyözelmet?Persze Boboka babàja egyèrtelmüen gyözelem!!!Igaz Boboka?! :wink:
Szinti igen jol emlèkszel! :wink:
Vendég

Lànyok làtta valaki a Slum dog millionare-t?

Most nèztem meg szerintem nagyon jo!
Vendég

Zaha a szomszédokkal ez már régen történt!
Azt hitték majd az onokákban megtalálják az örömüket,
de a lányuk nem ment férjhez(nem is akar)36 éves.
Neki így jó.
És képzeljétek,hogy ez a szomszéd nagyon szeretett
engem gyermek koromban,sokat voltunk együtt,
gyermekeként tekintett rám.
Minden rendben is volt(még akkor is,amikor terhes voltam),
DE amikor elösször meglátta a Fruzsit,azóta kerül minket :shock:
Nem tudja elfogadni,hogy az ő lányának nincs csemetéje v.nem tudom,hogy mi lehet a baja. :?: :?: :?:
De már túltettem magam rajta........ :?

Kép
Kép
szintus

Megyek aludni...-pàrom horkolàsa a nappaliba is kihallatszik!Szegènykèm fàradt megyek èn is aludni hozzà. 8)
Vendég

Megyek aludni...-pàrom horkolàsa a nappaliba is kihallatszik!Szegènykèm fàradt megyek èn is aludni hozzà. 8)
Vendég

Nincs nekem olyan jó memóriám Hasli,csak
jól tudok keresgélni :lol: :D :wink:

Kép
Kép
szintus

Jó éjt lányok. Holnap már otthonról irok.

Kép

Kép
melcsike70

Szinti!Itt is van egy idös pàr egyszerre vesztette èletèt balesetben 2 gyerekük,a harmadik meg toloszèk örökre...Ök is àllitolag ,csak azota lettek mindenkivel mogorvàk!
Szerintem ez az idegek jàtèka,meg is èrtem valahol ki tudja ,ki mit bir ki èp èsszel!
Vendég

Jo èjt èn is! :wink:
Neked is Szinti!
Vendég

Jó éjt lánykák!!!!

PUSZI,PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!! :D :wink: :lol:

Kép
Kép
szintus

Jó éjt nektek is, én is megyek aludni.
Hasli, szorítok, hogy nővéredéknél minden rendben legyen.

Melcsike, kitartás a melóhoz.

Nagy puszi mindenkinek, jóccakát
Vendég

Jó reggelt!

Ma már tavaszi szünet. És mindjárt megyek haza. Hajnal 3-kor sétáltam egy jót, egész jó idő volt éjjel. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Már csak 20 perc és megyek haza! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szisztok!

Na kérem, egyszer nem jövök és topiktali van??????? :lol:

Hasli, jó, hogy végre írtál, tessék gyakrabban jelentkezni,nővérednek sok pihenést és nem lesz semmi baj, már nagy a babó!!

Boboka,jaj, mit is mondjak?Nagyon örülök és annak is , hogy nem vagy csalódott!!!Én azt hiszem nem tudnék ilyen erős lenni.. :cry:
A Nikolett azt jelenti a NÉP GYŐZELME!Nem ám egy emberé, mindjárt egy népé!!!! :wink: Úgyhogy ott is minden rendben lesz!!!

Most egyébre nincs időm, de majd a melóból benézek, s ha tudok írok is.

Bár ha olyan nap lesz, mint tegnap, akkor lesz időm.Annyira kevesen vannak.Ketten voltunk a főnökömmel, egész nap talán egyszer állt fel az asztalától..nem is baj, mert nekem sem volt munka nem hogy kettőnknek... :(

Lyly,Melcsike,Szintus,Zaha,Hettuli,Leda,Betti..puszik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.04.09 09:09-kor.

KépKépKép
tünci28

[quote="hasli"]K írta:hasliöszönöm a hiànyolàst jol esett!!!
Boboka neked irigykedve gratulàlok! :wink:
Melcsi,Szintus,Zaha,Lyly,Anita,Tünci,Bea,Hettuli,Leda!!!Nektek meg egyenlöre ,csak szimpla puszi!

:wink:
Vendég

Bocsi,csak kihagytam 2 nevet azèrt van ez itt!

Egyèbkènt jo reggelt mindenkinek!!!Itt most gyönyörü a napfelkelte...-remèlem ott is süt ma!

Lassan megyek boltba "vastag vesszö vàgo ollot" vennem,nem jut eszembe a neve! :roll: :oops:
Ma moso napom is van ,rengeteget kell mosnom vagy 6-7 gèpet. :evil:
A legjobban a balkonnak ès a terasz viràgbaboritàsànak örülök!Elköltöm ma amit az auto szalonosdival kerestem! :lol:
Èn is akarok valamit a kis Amelinknek ültetni...-szeretnèk 1 fàt,de sajna az kivitelezhetetlen itt fent,azthiszem fehèr rozsa lessz a legjobb vàlasztàs!

Tünci!Neked akartam mèg irni ,hogy nagyon szèp gesztus volt töletek a szomszèd sir rendberakàsa!Jo ,hogy vannak mèg hozzàd hasonlo emberek,anyukàm is mindig rak viràgot màs sirokra is ,ahol el van hanyagolva.... :(
Ja ès làtod mennyire szeret a fèrjed,bàrmennyire is összetörtèl ö mindig ott van meletted!Nèha mond az ember olyat amit nem akar,ès biztosan ö is tudja ,hogy nem öt akartad a multkor bàntani!

Ui:Üdvözlöm azt a dràga "kormi macskàdat"! :wink:
Vendég

Szia Hasli!

De jó már hallani felőled! :)
A fehér rózsa gyönyörű lesz.
Apóspajtás hazament már?

Megyek visszaolvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Leda, Te hogy vagy?

Betti, nem nézel be? Hogy érzed most magad?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lily, voltál Tácon?
A májust én is korainak érzem, csak már nagyon nehezen bírom itthon. Addig mindenképp maradok, míg nem érzem kicsit stabilabbnak magam.
Épp tegnap futottam össze egy kollégámmal a munkahelyem közelében járva, persze egyből bőgés, minden. De nagyon kedves volt, miért reagálnak jobban a férfiak? Megfogta a vállam, megszorított, és csak annyit mondott, hogy nagyon sajnálom, és segítek majd mindenben (egy irodában ülünk). És mióta eljöttem (október), nem engedte senkinek hogy beüljön a helyemre. Nagyon jól esett.
Kövirózsát bepróbálom, azt hiszem Ilcsinek van.
Bence-orrocska :( de ha muszáj :(
Éheztető szülőkkel kapcsolatban tudnék valamit írni, de tudom, hogy többen vagytok itt hívők. Szemétségnek érzem, hogy az ilyeneknek ad, tőlem, tőlünk meg elvesz. Nem leszünk már sosem jóban. :evil:
Nagyseggű tehet egy szívességet. :roll:

Szinti, nem a Zuhanórepülést nézted?
Annyira sajnálom a szomszédaidat, kegyetlen tragédia ez számukra, és megértem őket.

Hasli, én láttam a Slumdog-ot, nekem is nagyon tetszik. :)
Az idős pár, akiket írtál, igen, ép ésszel biztos hogy nem élték túl. Vegetálnak, úgy gondolom.
Nővérednek szorítok.
Ágvágó olló?? :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Délelőtt elvittem Vincét tanácsadásra. Mondtam a doktornőnek, hogy éjjel csikorgatja a fogát. Irány a gyermek-pszichológus, mert talán szorongás okozza. Nem csodálkozom, amennyire megváltozott minden a számára is... :cry:

Aztán elmentünk a barátnőmmel és két kislányával Vácrátótra az arborétumba. Odaúton egy állatkirály az országútról balra akart kanyarodni, ehhez áttért a szembesávba, majd vissza és befékezett előttem hirtelen, majdnem csattantunk, Vince kiesett az ülésből (én állat elfelejtettem bekötni), nagyon megijedt, így az út szélén együtt zokogtunk, és ha nem húz el a barom sofőr nyomban, esküszöm, megvertem volna. Úgy éreztem, hogy csak ütném, verném, rúgnám. :twisted:

A botanikus kertben aztán a gyerkőcök nagyon jól érezték magukat, Vince végig tolta a kisebbik lányka babakocsiját, istápolta, puszilgatta. Amúgy is imádja a babákat, olyan kis gondoskodó. Nagyon jó nagytesó lett volna.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szisztok!

Sjnos vissza kell vonnom, hogy ráérek írni ,de most emgpróbálom.A mostanában megszokottnál sokkal többen vannak ma, eddig meg sem álltam.

Zaha,nagyon vigyázz magatokra!!!Nekem még a terhességem alatt mesélt a védőnő egy rémtörténetet a bekötetlen gyerekekről(volt egy kismamája a 9 hónapos babája kiesett a kocsiból az emeletes ház liftaknájába, mert nem volt bekötve) úgyhogy már akkor igyekeztem a fejembe verni..inkább többször ellenőrizni, minthogy baj legyen.

Azon nagyon sokszor gondolkodunk ám, hogy hány,de hány helyre ad a Jóisten babát, ahol nem szeretik, nem óvják..tőlünk meg elvette...Ezt sosem értem meg ,majd eljön az ideje és személyesen beszélem meg Istennel.. :cry:

Tegnap az uram volt kinnt megöntözni a palántákat a temetőben és mondta, hogy kinnt voltak a szomszéd Petike rokonai rendbetenni a sírt..De már nem volt mit, mert megcsináltuk.. :D Neki olyan kékes színű árvácskát ültettünk.Szerintem örült neki Petike..(remélem)

Ma vettem egy csomó virágmagot, a Papusom kiokított, hogy melyiket hogyan kell csinálni, remélem jó lesz.

KépKépKép
tünci28

Zaha

Már én sem hiszem, hogy valaha is jóban leszek vele. :( Engem nem hallgatott meg. :cry:

Az utakon annyi vad barom van, nagyon kell vigyázni. Szerencse, hogy nem lett semmi bajotok. A kirándulás, ezek szerint jól sikerült?

A Barci is nagyon várta, hogy tologathassa a kis tesóját. Sokszor annyira sajnálom, amikor látom, hogy nézi a játszótársai kis testvérét. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Azért jó, hogy csak valaki gondozná a szomszéd Petike sirját. Igaz nektek hála, nem volt mit. De azért kiváncsi lennék hogy mit szóltak a szép rendhez? VAgy tudhatják, hogy ti csináltátok?

Kép

Kép
melcsike70

Hú tele lett hibával, amit írtam, azért remélem érthető.Még írnék egy csomót, de msot nem tudok, majd otthonról.Ma sokáig fennt leszek, emrt holnap nem leszek otthon.

Pussz
tünci28

Tünci

Most már csak hamar letelik a munkaidőd. Este én is itt leszek.

BArci ma még sem ment el, majd holnap úgy beszéltük meg. Ma olajcsere volt, meg egy csomó helyre ment az uram, igy nem is nagyon volt rá idő. Megbeszéltük vele, mondta, hogy jó lesz holnap is. Ma kapott két aranyhalat. :lol: Na nem lefizettük. :oops: Csak nem nagyon eszi meg ő az édességet, és a nyuszicsomag nem nagyon érdekli. És a Nővéremtől aranyhalat kapott az akváriumjába.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lànyok!

Azthiszem most megint nem leszek 1 darabig!A szomszèd nènivel ma voltunk a kis egèrvadàszt elaltattatni...-,màr nagyon szenvedett a vesèi le is àlltak... :cry:
Èn meg kèsz is vagyok rendesen! :cry:

Kellemes husvèti ünnepeket kivànok nektek,legyetek jok!
Vendég

Hasli, sajnálom a macskát. :(
Azért gyere majd!

Melcsike, tökjó ötlet az aranyhal.
Mi is gondolkozunk Vincusnak valami kisállaton, hörcsögön vagy ilyesmi.
Ott az arborétumban tökjól érezte magát Vince, de én addigra már annyira paffon voltam, hogy csak néztem ki a fejemből. :?

Jaj, Tünci, ez a liftes sztori. :(
Mindig be szoktam pedig kötni, nem vagyok normális.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kép

Sziasztok anyuk!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek és sok sok boldogságot a jövőre nézve. Annyira borzasztó, hogy ennyit szenvedtek! Remélem az idő sokat segít nektek de látom, hogy be nem gyógyíthatja ezeket a sebeket!

Zaha: neked sok erőt kívánok, hogy átvészeld a legnehezebb időszakot! Remélem Vincus egy kicsit enyhít a fájdalmadon!

Tünci: neked külön is nagyon szorítok, téged innen látatlanból is nagyon megszerettelek!

Melcsi: remélem már rég elfelejtetted annak a némbernek a kioktatását! :wink:

A többieket annyira nem sikerült "megismernem", de mindnekinek sok boldogságot kívánok.

Bár én csak olvasgattalak titeket, nem nagyon írtam de ezután is olvasom majd a soraitokat. A regisztrációmat törlöm, de nektek mindenképp szerettem volna még utoljára írni!
:)
Vendég

jah, csak aláírni felejtettem el az előző bejegyzésemet! :oops:

Nono26 voltam!
Vendég

Itt vagyok már. Van még valaki? :roll:

Nono

Köszönjük a nyuszit. Bár jól érzem, vagy rosszul, hogy az a "némber" ahogy te fogalmaztál az is te voltál? Nem tudom miért, de valahogy igy érzem. Leginkább azért, mert Ő is Tüncit meg engem emelt ki leginkább, csak engem nem zárt a szivébe a névtelen.

Na mindegy nem is érdekes neked is Boldog Húsvéti ünnepeket kivánok!

Kép

Kép
melcsike70

Kép

KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK ENNEK A KEDVES
TÁRSASÁGNAK!!!!!

PUSZI :D

Kép
Kép
szintus

Szintus

Bújj csak elő! :wink: Mi újs. veletek? Párod dolgozóban, vagy Ő hány órakkor kezd?

Kép

Kép
melcsike70

Szintus jól beelőztél. :oops: :oops: :lol: :lol:

Én majd gondoltam vasárnap teszek fel valami nyuszisat. De ugye nem azért tetted fel most mert te sem leszel? :(

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Melcsike!

NEM NONO volt névtelen!Sőt ,Ő írt nekem akkor, hogyha szeretnénk ,akkor tud ajánlani olyan oldalt, ahol zárt fórumként is írhatnánk!

Nono!Köszönjük a kedves szavakat!Neked is Boldog Nyuszis Ünnepeket!

KépKépKép
tünci28

Csak később tudok jönni, most van még egy kis dolgom...
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?