Új privát üzeneted érkezett!

Ja elfelejetettem írni,hogy persze tudok róla hogy nagyon sokan várnak a lombikra és nem én leszek rögtön a következő!Hanem ki kell várnom a soromat.
De az zúg a fejemben amit a mostani dokim mondott a PCO-s műtétem után hogy most azonnal lombikra menni mert ahogy ti is mondtátok ez a műtéti megoldás csak ideiglenes lehet fél év vagy egy,de lehet kevesebb is....Ezt szerintetek figyelembe veszik?
Vagy hogy is mondjam! Így jártam!??? És inkább megcsinálják mégegyszer ha esetleg visszaáll az "eredeti" állapot mire odaérünk hogy lehetséges lenne a beültetés??Sok vagyok egy kicsit??Szóljatok!!!!
geszti1

Geszti! Sztem már most jelentkezz be konzultációra az általad választott intézet(ek)be! (Kaáliban állítólag kevesebb a várakozási idő, na meg persze a fizetősökben is). Bocsi, ha már megtetted! Az alatt az egy-két (vagy több) hónap alatt, míg rátok kerül a sor, addig szépen minden vizsgálatot meg tudsz csináltatni, ami kell (én a helyedben terheléses inzulinra is elmennék. Az arra kapott gyógyszer karban tarthatja a PCOS-t is). Aztán meg a konzi után csak peregni fognak a napok, meglátod! Egyszerűbb lesz, mint gondolod!!!!! Csak egy jó doki kell meg pozitív hozzáállás! :wink:

Egerecske! Kisfiadnak:
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Monyó,lehetetlen,hogy a teszt kimutassa már!Képet kérhetünk? :D Nagyon-nagyon drukkolok! :wink:
Dezsinám,affene :evil: kár volt emlegetni...egyszerűen nem hiszem el :evil:
Geszti,az,hogy mennyit kell várni,attól is függ,hogy melyik intézetbe mész...azt viszont nem tudom,hogy mennyire veszik figyelembe,hogy MOST kellene lépni :roll: ...reméljük így lesz!!!
Vendég

Jajj,de béna vagyok,

Egerecske,nagyon boldog szülinapot kívánok én is a kis felfedeződnek!!! :D
Vendég

Geszti
Nekünk anno a Debreceni Kaáliba egy hónapra kapptunk időpontot, addig megcsináltuk a szükséges vizsgálatokat és kezdhettünk is volna nyomban az első konzi napján mert úgy mentem pont 1. cn-en, de közbeszólt vmi rusnya ciszta.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok

vagyok, csak migrénesen, nem is értem, már olyan rég nem volt :twisted:

Kukacka grat a vegyespároshoz :D és sajnálom hogy be kell feküdnöd, de legalább így vigyáznak Rátok.
jah, és a rémtörténeteknél, dugd be füled :wink:

Mabe gyönyörüséges az Imolád :) nagyon jó képek

Vizkrisz a Te 7 hetesed is szép :)

Cica mami na látom lemaradtam a hemán tartott taliról. :(
gyere holnap a doki után beszámolni

Monyó Én is úgy tudom hogy ilyenkor már kiürül a szuri, úgyhogy sok sok drukk++++++

Katavirág sajnálom :( , de le a kalappal elötted, hogy egyből ilyen optimista tudsz lenni

Geszti egy terhelésesre tényleg jó lenne elmenned, mert az jó hogy most nem vagy cisztás , de sajnos az inzulinod attól még lehet magas, és a beágyazódást gátolhatja.

Nyulaszkám ooooooolyan szépséges pocakod van, sok pocaksimi :)

Egérke hajrá szurik :) ++++++

Bumi neked is sok ++++++++
küldöm pirost

Dezsi barna monnyon le :twisted: , de ez még nem igazán mérvadó nem? :roll:

Skrisz Te is ma voltál dokinál nem? azt mondtad azért jössz, mert elmentél tóra

Tücsök bújj elő, tudom hogy Te is ma mentél dokihoz, jelentkezz!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Szundikáltam egyet, de direkt mondom mindig Apának, hogy ne hagyjon sokáig aludni, mert akkor este nem tudok elaludni. Erre 6-ig hagyott, mert nem volt szíve felkelteni. :twisted:

Árnika! Na, már kezdtem aggódni! :( Hát tényleg jó lett volna egy mini topiktali a hematológián! :wink: Nem tudom miért, de azt gondoltam úgyse érsz rá. :( Na nem baj, ami késik nem múlik! :wink: Migrén meg menjen a sunyiba. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranacica, kedves vagy, Nyulasz, neked is köszönöm a jókívánságokat gézengúz Mackóm nevében is! :D

Kívánom mindnyájatoknak, hogy mielőbb megtudjátok, milyen csodálatos is egy három éves kisember anyukájának lenni!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Helló!!!!

Vkrisz: nagyon édes!

Egerecske: Mackókádat Istenke éltesse!

Tücsi: ???

Monyó, Dezsi, Bumi: +++++++++++++++++++++++++

Mi ma megjártuk az immunológiai prof.-ot is, 12 vizsgálatot szeretne, viszont beutalni nem tud. Házidokik sem nagyon utalhatnak be,.... magánban meg k***a sokba kerülne. Aki megcsináltatta már ezeket, leírná nekem, hogy oldotta meg?Akár priviben is jöhet! Köszönöm.
Méhüregfeltöltés a köv. ciklusban lesz. Tegnap még lázas voltam, ma még nem, kopp-kopp.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Katavirág
:cry: :cry: :cry:

Rana
Kinél voltál a hemosztázison?
Drukk a holnapi UH-hoz!
Én is olyan puffancs voltam az Utro-tól...
(egy nagyon jó ismerősöm a II. belen laboros)

Nyulasz
Nagyon szép a Nyúlbogyók lakhelye :lol:

Zsófi
Vegyespáros :lol: :lol: :lol:
Kórház :cry:

Vkrisz
Akkor most nagy a boldogság nálatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Monyo
13 napon már lrhrt reménykedni :wink:

Geszti
Az én szakértelmemmel... egy terheléses inzulinvizsgálat kellene... a magas inzulinszint akadályozhatja a beágyazódást, korai vetélést okozhat...

Egerecske
Tűpárnást játszol? :wink:

Árnika
Migrén :cry:
(én is tudok szenvedni tőle)
Vendég

Mackónak
Kép
Vendég

Puszi, én is magánimmunológusnál voltam, csak 4-5 vizsgálat volt, és 16 ezerbe került. :( Biztos hogy nem utalhat be a házidoki?? Miért nem???

Mabe, Dr Schlammadinger Ágotánál voltam (és holnap délelőtt még megyek hozzá az eredményért). Neked mindenki ismerősöd! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most vacsiztam egy lángost meg narancslét. Hányingerem és lelkiismeret-furdalásom van. :( :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
A klinika-telepen kevés az a hely, ahol nincs ismerősöm :wink:
Sclammadinger Ági nagyon lelkiismeretes :lol: :wink:
Vendég

Hű, marha sokat kellett visszaolvasnom. :lol: :wink:
Remélem nem hagyok ki senkit.... :roll: szóval:

Rana, te tiszta dinnye vagy. Ilyen hülyeségeket nézni. Mondom én, aki meg születéstörténeteket olvasott, plusz megnéztem egy jó régi, terhességről, szülésről szóló fekete-fehér könyvet, amiben premier pláne mutatják a szülést. Hát mit mondjak... szülésig semmit nem nézek meg, és nem olvasok el.... :wink:

Szezso, itt vagyok! :lol:

Dezsina, hülye barni... :evil:

Kata, szomorú vagyok, hogy nem sikerült... :( Hajrá a következő.

Kukackám, gratula a vegyespároshoz. :lol: Sajnálom a kórházat. Vajon meddig kell bent lenned?

Puszikám, jó sok vizsgálat áll előtted! Hát hajrá!

Geszti, nem akarom elrontani a lendületedet, de szerintem nem veszik figyelembe, hogy most kellene kezdened. Annyira sokan vannak, és mindenki oly rég óta várakozik... :? :(

Egerecske, hajrá szurik!

Kriszikém, úgy örülök nektek! Boldog babavárást kívánok!

Nyulasz, szép poci. :lol: Hány centi?

Árnika, migrén monnyon le! :evil:

Mabe, puszi a hasadra! :wink:

Rólunk: Eszter megint hülyét csinált belőlünk az UH-on. :oops: De minden rendben vele. :D Bővebben a blogomon.

skrisz72

Sziasztok! Május 18-ra kaptam az időpontot konziliumra Pécsre a Mánfai doki magánrendelésére.Lehethogy addig tényleg megcsináltatom ezt az inzulin micsodát és akkor már azzal sem kell utánna "tökörészni".Lassan lejár a rákszűrésem 1 éve is úgyhogy ha vége ennek a húsvéti szabadságolásos őrletnek akkor nekiindulok azt is megújítom
geszti1

[quote="skrisz72"]: írta:skrisz72lol: :wink:

Rana, te tiszta dinnye vagy. Ilyen hülyeségeket nézni. Mondom én, aki meg születéstörténeteket olvasott, plusz megnéztem egy jó régi, terhességről, szülésről szóló fekete-fehér könyvet, amiben premier pláne mutatják a szülést. Hát mit mondjak... szülésig semmit nem nézek meg, és nem olvasok el.... :wink:

Én 2 szülésen is bent voltam. Unokatesóm 2 gyermekénél, 19 és 21 éves voltam. És szuper jó volt! És én nyertem!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Mackoak boldog szulinapot :!:

Nektek meg boldog Husvetot :!:
katavirag

Szép jó reggelt!

Nekem nincs gondom azzal, hogy megnézzek egy szülést. Láttam is több szülőszoba adást anno és a múltkor a neten is néztem.
A Néma Sikoly az más tészta, azt nem érdemes terhesen nézegetni...nekünk sztem még suliban mutatták először.Szörnyű! :evil:
Mostanában a kutyusokon tudok elérzékenyülni:az a kutyamenhelyes reklám mindig könnyessé teszi a szemem...olyan édik azok a kutyuk. :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Skrisz,ilyen időt kifogni a balcsin 8) irigy!
Most 99cm-nél vagyok,de nem tudom mennyiről indult,mert először akkor mértük kb 12 hetesen,amikor már látszódott,akkor 92 volt.
Vendég

Én ma a súlyom mértem megint, még mindig 63. A hasam, a mellem is nagyobb pedig...de biztos átrendeződtek a dolgok.
Hívtam a tanácsadót, pont azzal a lánnyal beszéltem, aki véletlenül az én védőnőm lesz. Jövő hét kedd 12 és 14 óra között kell majd mennem hozzá.

Nem találom a b6-om. :( Elvagyok, de azért émelygek...

Kép
vizkriszisback

Nyulasz, jó vonalzó. :D Én pocim is 99 cm. :D

Puszi, te egy hős vagy! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Vkrisz, gratulálok!

Zsófi, vigyázz magadra, magatokra! A kórházban tudják, mi a megoldás, nem lesz semmi gond. A volt párom felesége is most várja a második babáját, neki is kinyílt a méhszája, befektették, kapott gyógyszert, és teljesen bezáródott. Kímélnie kell magát, ami a másik kislurkó mellett elég nehéz, de megoldják. Drukkolok!!!

Nyulasz, igen, járunk még tornára, és valószínűleg fogunk is egy darabig. Elég szép már a javulás, de azért közel sem vagyunk még a tökéleteshez. Naponta fél órát én is tornázom vele, és hetente járunk szakemberhez, de ez hosszadalmasabb lesz, mint gondoltam. Nem baj persze, a lényeg, hogy alakul.

Szezsó :lol:

Lola, jobbulást!

Geszti, így legyen!

Egerecske, boldog szülinapot a kisfiadnak!

Dezsi, borzasztóan sajnálom.

Árnika, migrén monnyon le :cry: !

Puszi, sajnálom. Drukkok a kövi ciklusra. Nem semmi ez a sok vizsgálat.

Kép
petne

Off: Csajok, elért minket is a válság :evil: . A férjemnek megszűnt a munkahelye :cry: . Ha valakinek építészre van szüksége, írjon privit! Köszi!

Kép
petne

Sziasztok!

Árnika, és Puszi! :-) Nem megyek ma dokihoz, kértem egy májusi időpontot! Egyrészt anyagi megfontolásból, másrészt, kedden megyek endokrin kontrollra és annak az eredményével szeretnék menni, harmadjára pedig: most kezdek önmagamra találni+ a kapcsolatunkat is szeretnénk egy kicsit felpezsdíteni, amivel egész jól haladunk ( :oops: ) szóval nem bánom ha a lombik csúszik még egy picit!;-)

Nagy ölelés és puszi nektek! :)
Vendég

Tücsi: akkor hajrá! Kép :D

Kép

Kép

*puszedli*

Tücsikém!
én is nemsokára kérek konzis időpontot!!!

Petne!
sajnálom, a elért titeket is! ne is mond, mindenütt érezni nálunk is.... szerencsére én nem voltam benne a szerencsétlenek táborába :cry:
Drukkok mennek, hogy találjon mielöbb munkát!!!! :wink:

Lányok!
köszönöm mindenkinek a spontán drukkokat!!! tegyük át a hiszteró utánra, amikor is elmegyek egy inszemre! Hisz minden lehetséges! :D :wink:
dezsina

Nyulasz!
jó az új vonalzó... :wink:
dezsina

köszi lányok...
Skrisz,szerinted hogyan tudnám a html code-t BBcode-ra convertálni?Hogy a vonalzóm alatt ne csak a link jelenjen meg,van ötleted?
Petne,nemsoká csak rossz emlék lesz...de már nem viseli meg úgy Julcsit,ugye?
Dezsinám,hiszteró utáni drukkok :D Azért a hiszteróra is kapsz :wink:
Vendég

ja,Skrisz lemaradt,ez a rövid html code
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=nyulasz&year=2009&month=8&day=28&babycount=2" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
Vendég

Sziasztok!

Házitücsi
sok sikert mindenhez!Örülök, hogy jó úton jártok! :D

Na engem ma meglátogatott rókakoma, igaz csak egy kicsit.Ettem reggel vajas lekváros pirítóst, utána iszogattam vizet, bevettem 1 magne b6-ot meg Espumizant...de nem találtam a b6-om.Ittam gyömbért hátha segít, aztán ittam paradicsomlevet...de egy fél pohárnál megálltam mert most nem esett jól. :? Ez volt 10 előtt.Aztán végül csak találtam 6 db b6-ot, be is vettem kettőt mert egyre rosszabb volt.10-től tanítottam egyet, de végig attól tartottam, hogy mindjárt hányok.Elment a csaj, nem is tartogattam tovvább, ölelgettem a csészét, öklendeztem sokat, de végül csak egy kis sárga víz jött...hát igen, főleg ittam a de., leszámítva a reggel 7 órai pirítóst. Ebédre azért ettem egy kis chilis babot kenyérrel, ami bent maradt.Utána lefeküdtem aludni és nem is keltem ki az ágyból 5 utánig (1-től). :oops: Nem volt kedvem...

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Nálam még mindig nincs piri. De gyártottam egy teóriát miért nincs: Lehet, hogy volt még egy petém, ami később érett meg. Merthogy a 13.cnes uh-n TZ jobb oldalon látta ugye a 23 mmes tüszőt, ami a 22.cnes uh-n nem volt ott, viszont akkor meg látott egy összeesett képletet a bal oldalon. Én ezzel ugye nem foglalkoztam, mert annak örültem, hogy végre nincs ciszta és kezdhetem szúrni a decát.

Holnap reggel kell mennem E2 vv-re, délután (már nem emlékszem mikor) meg a dokihoz. Kivi leszek mit mond.
Volt már így valaki közültek? Mármint, hogy még nem volt piri és úgy kellett menni a ösztogénes vv-re.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

VKrisz!
Sajnálom a rosszullétet.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Nyulasz, próbálkozom...

Nem sikerült.... :oops: :roll: nemtom hogy kell... :roll:

skrisz72

Skrisz,köszi azért.Próbáltam itt a babaneten átállítani,hogy be legyen kapcsolva a html,de az sem ment...valamikor láttam a blogodban ezt a "vonalzót",de gondolom oda engedte feltenni.

Jó éjt mindnekinek!
Vendég

Na jó estét.

Csak gyorsan, mert hulla vagyok.
Petne! :cry:

Bumi! Nekem még nem volt ilyen, de emlékszem, mondták, hogy menjek 1-3 napon, vagy ha nem jön meg piri, akkor is menjek nemtudomhányadikán vv-re. De aztán meg is jött. Késői peteérés mondjuk simán lehet.

Voltam délelőtt a hematológián, Schlammadinger Ágota drnő tényleg nagyon rendi és lelkiismeretes. Bevettek egy programba, ami trombofíliás kismamákat kísér végig a terhességtől a szülésig.

Este UH Dr Zatik Jánosnál (szimpi doki). Mindkét drágánk 38 mm-es, 11 hetes + 1 naposnak felelnek meg, szal szép nagyok. :D És az egyik integetett nekünk meg vizibiciklizett. :) A másik is eleven volt egy pár percig, de aztán megszeppent a "kamerától", és befordult. :lol:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :D :D :D nagyon cukik :wink:
Vendég

Rana, nagyon jók a képek!!!! Nagyon tetszik! Az jó ha végigkísérik a terhességed!

Dezsi, hajrá hiszteró!

Vkrisz, sajnálom a rosszullétet.

Olvastam a másik topicban, ahova Kukacka még írni szokott, h pár hétre bent tartják és gyógyszereket kap a nyílás ellen!!
Kukucka, nem lesz semmi gond, várunk vissza!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Skrisz
Eszter már most se hallgat anyjára? :roll:

Vizkrisz
Rosszullét :cry:
(de nem erre vágytunk :wink: )

Petne
Férjedet sajnálom :cry:

Rana
Gyönyörű fotók készültek a cicababákról!
Örülök, hogy a dokik szimpik voltak.

Kukackáéknak drukk, hogy minden rendben legyen!

Velünk semmi különös. Imola bukfencezik egyre többet :lol: :wink:
Vendég

Petne, sajnálom. Sajnos nem tudok segíten.

Skrisz: pocaksimi.

Puszi: sikerült megoldani, amit írtam?

Vkrisz: hányinger:hess.

Szezso:köszi a rámgondolásokat.

Rana:grt. a szép babókhoz!

Kukacka: grt. a vegyes pároshoz.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt!

Rana
Szupi fotók!!! :D :D

Petné
Sajnálom ami a férjuraddal történt.Remélem minél hamarabb talál másik állást..állítólag megint nagy építkezéseket ígérnek az országban.

bumi
Még babás is lehetsz. :wink: De ténylg, volt már ilyen a történelemben.Kivi vagyok mit lát majd a doki. :)

Remélem ma nem leszek annyira rosszul.Kevesebbet reggeliztem és egyből vettem be egy b6ot, egy magneb6-ot na meg folsavat utána. Este alig tudtam elaludni, megint rázott a hideg, de nem volt erőm felkelni pulcsiért...aztán csak elaludtam, reggel négykor pisi, utána meg vmikor a jobb oldalam szúrkálgatott elég intenzíven (nem ott van a sárgatest), lehet, hogy nyúlok...de azértilyesztően sokszor szúrkált. :? Bár a hátam éreztem már reggel 6 előtt amikor apa kelt, de sikerült visszaaludnom 8ig.

Pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Puszi, Katavirág, nektek is köszönjük a köszöntést! Mabe, nagyon tetszett neki a tigris, köszi! :D

Puszi, remélem már meggyógyultatok... :?:

Katavirág, én elmulasztottam Olivér szülinapját. :oops: :oops: Adj neki egy buksipuszit a nevemben!

Mabe, csuklani nem szokott a pici lány?

Rana, édesek a minicicák, és micsoda egyforma méretek.... :D

Skrisz, én is megfogadtam, hogy nem olvasok semmi szüléssel kapcsolatos dolgot, aztán mégis... Én féltem tőle (mármint a szüléstől), de ahhoz képest amiket elképzeltem, egész könnyen ment. :)

Nyulasz, jó a vonalzód!

Bumi, én még nem jártam így, de azóta lehet, hogy meg is jött neked...

Petne, sajnálom a férjedet, :( de önálló irodát nem tud nyitni? Julcsi nagyon kis ügyes lehet már! :D

Vkrisz, pár hét múlva biztos jobb lesz!

Tücsike, de jó, hogy jelentkeztél. Ilyen szép tavaszban biztosan sikerül a pezsdítés. :wink: :lol:

Dezsi, hajrá, konzi, hisztero és spontánkodás!

Ja, és köszönöm a szuri drukkokat. Mindig elfog a kétség, hogy jól szúrtam-e, bement-e a kellő adag?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok

Nyulasz szuper a vonalzód :)

Skrisz jó pihenést nektek, Eszter védi a személyiségi jogait vagy szégyenlős :wink:

Egérkém sok drukk+++++++
hopsz, Mackónak és is Sok Boldogat kívánok

Bumi nekem ahogy írtam egyszer volt hogy késett decatól, de ha jól emlékszem nem kellett menni vv-re, de egy kicsi késés simán belefér. drukk++++++ hátha a nyuszi hozza :wink:

Petne sajnálom :( , nem tudom hogy gondolják, de mindenütt ezt lehet hallani, nálunk is a férjemet el még nem küldték, de a fizetésüket kb. 50 % -al csökkentették.

Tücsök ok, jó pezsdítgetést, így tavasszal !!!!csak meg ne pörkölödjetek :wink: :lol:
nekem is az a félelmem, hogy ez a sok terminált együttlét a kapcsolat rovására fog menni

árnika

vki egy kis segítség: a puregon receptemre az van írva, hogy- suo nomine orvos kezéhez- ez mit jelent? :roll:
és puregont bőr alá, hasba lehet adni ugye? olyan régen adtam, hogy elfelejtettem

árnika

Csajok,
csak egy gyors helyzetjelentés rólam.

Háziporatka és lisztatka allergiám van / úgy néz ki.

:x :shock:
Kapta sprayt megy bogyikat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Jelentem reggelre megérkezett piroska, így felesleges volt az agyalás. Egyébként a Kaális csajszik azt mondták, hogy gyakran van, hogy a vv-re még nem jön meg, szóval akkor se lenne gond.
Délután kell visszamennem 14.30-ra, gondolom kiírják a gyógyikat.

Egyébként az tudtam, hogy nem vagyok terhes, mert én a mániákus tesztelők családjába tartozom. :lol:

Rana!
Szépek a babák!

Bumi

bumi1979

Ranamami,
szépek a lurkók nagyon. :D

És végre van róluk képecske is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Ma nem sokat leszek,apa nem dolgozik,megyünk shoppingolni,délután meg nőgyogyimhoz,legyetek jók!
Vendég

bumi
Akkor start!És isten hozott a mániákus tesztelők táborában! :wink:

Én ebédelek...

Kép
vizkriszisback

Nyulasz! Miért nem két babát tettél a Babystrology-ba???? Amúgy a linket hogy csináltad? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Rana: nagyon helyesek a Picurok :lol:

Nyulasz: gratulálok a félidőhöz :lol:

Skrisz: jót mosolyogtam a kis öntudatos Eszteren :wink:

Hajnoca: és folyamatosan kell gyógyszert szedned?

Bumi: hajrá lombik!!!! :-)

Petne: hát, nem a legjobbkor jött ez a leépítés :-(

Puszi: jobbulást!

Egerecske: szorgalmasan szúrkálj ám!!! :-D

Árnika: úgy tudom, Puregon mehet hasba, bőr alá.

Dezsi: inszem?! :D hajrá!

Szép napot Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?