sziasztok,
Monic: nagyon sajnálom,h Danci ilyen hasfájós!! tudom, h nagyon nehéz lehet, Nándus is sokáig az volt, bár nem ennyire. ezek szerint adni kell neki a tápit? mert, h arra gyanakszol, h attól van. a kiütés lehet a melegtől is. Nándusnak is piros pöttyös a hasa és a tarkója, ahogy megizzad.
remélem hamar kinövitek a pocakfájást! büfizik rendesen Danci? milyen a kaksija , zöld v aranysárga. kérdezd meg a dokinőt, h mit gondol a normaflor-ról? már adhatnád esetleg neki. csinálhatnál egy 1o napos kúrát, nekünk bevált.
remélem, h amúgy minden rendben veletek.ű
és ne aggódj attól , h odaszokik az ágyatokba. Nándi mostanában 2o-21 között ágyba kerül, majd 4 körül kel és megetetem, de már 5,3o-6 kor kukorékol. ekkor általában bevisszük az ágyba magunk közé. kap ekkor is egy kis cicit és éneklünk, mesélünk, beszélgetünk, de van, h elalszunk 1 órát. pedig én is úgy voltam, h soha nem viszem magunk közé!
Dituli: azért neked is lett volna 1-2 alkalom, h csomagolhattál volna , és mégsem tetted. és milyen nagyon jól tetted, milyen nagy szerencse, mert akkor most nem lenne Miss Bogyó!!! és én is nagyon drukkolok egy kis Miss-ért!!!
és nem irtad, h hogy vagy? hányinger, éhség stb. aztán kérünk majd a későbbiekben pocakfotókat. ha odaát raksz fel, ird meg, h átmenjek megnézni, mert sajna arra nincs időm, h azt is olvassam, nézzem.
hogy telnek a napjaid?
Viki, Boni: hol vagytok???
lányok : ti kenitek a fiúkat máshol, mint a feneküket és a lábhajlatukat? kenitek a hónaaljukat pl? v púderezitek? anyóssal fürdettük és kérdezte, h nem púderezem. de szerintem az kiszáritaná.
máj-ban mennénk pár napra belföldre, de nem tudom, h mi legyen a fürdéssel. kiskádat nem vinnénk, mert az nagyon nagy, de akkor hogy? ha lenne is kád, idegen helyen nem raknám bele a kádba, még ha kimosnám se. akkor álljak vele a zuhany alá, a párom meg mosdassa meg? hogy lehetne megoldani?
mára bepirosodott Nándus szeme, holnap visszük drnénihez. szerintem tegnap a séta alatt nagyon megfújhatta a szél, pedig volt rajta sapka. remélem gyorsan elmúlik.
holnap meg nagy napunk lesz. reggel bemegyek a párommal anyósékhoz, 12körül meg apum jön értünk és megyünk rokonokhoz. reméem birni fogja Nándus a napot és a sok utazást.
jó éjt mindenkinek!!