Új privát üzeneted érkezett!

Nekem már megvan a papír, csak ki kéne tölteni! :?
zsu83

nekem annyi hogy a tb-t tudjam fizetni.....eddig ugye a gyesből vonták de mivel az már nem jár így nem tudják miből vonni....így gondolom havonta kell vmi összeget befizetni..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen Nita, 4500 ft, havonta! Nekem most ezt kell lemondani!
zsu83

Boldog hófordulót 2. hófordulót Bencusnak!!!

jó sokat kérnek ezek a szemetek..... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük szépen! :lol:
Most kiraktam Bencust az erkélyre, nagyon nyügi volt! :?
Apa meg porszívózik! :D

Szerintem mennyit hagyhatom kint a levegőn Bencust?
zsu83

amíg jól érzi magát oda kint...nyugodtan hagyhatod......ő jelezni fogja ha már elég volt a levegőzésből......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát még nem unja, de gondolom ha éhes lesz, csak jelzi! :roll:
zsu83

persze......akkor van hangjuk rendesen..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

4 órát durmolt az erkélyen! :D
zsu83

na gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:lol: :lol: :lol:
zsu83

jó reggelt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt! :lol:
zsu83

olyan jó idő van ismét!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, nemsokára megyünk sétálni!
Ma csak body, rugi, kocsikabát, sapka, pléd lesz rajta, szerintem ennyi elég. :roll:
zsu83

bőven elég......nagyon jó idő van......szerintem 20 fok tuti van......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Erkélyen most mértem, 27fok! :shock:
zsu83

de napon vagy árnyékba mérted? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

napon, az árnyékba 25 volt! 8)
zsu83

hát árnyékba se volt hideg az tény......de ha már most ilyen meleg van mi lesz nyáron???????? :shock: ..már előre félek...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Voltunk ma a Velencei tónál sétálni, tök jó idő volt! :lol: 8)
zsu83

de jó nektek.........mi max a kertbe tudunk kimenni...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nagyon örülnék, ha lenne kertünk! :roll:
zsu83

én annyira nem szeretem....igaz a nyári időszak jó a medence miatt...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó, medence! Na most irigykedem!!!!! :oops: :lol:
zsu83

majd jöhettek ha akartok. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok!!!!!!!!!!!!! :lol: 8)
zsu83

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bekukkantok,amíg Szonja alszik!Nem voltam már rég,mert képzeljétek Szonja befulladt szerda hajnalban amikor párás volt a levegő!Arra keltem hajnali 2-kor,hogy ugatva köhög,irány az ügyelet! :shock: Ott rögtön kapott egy kupott fulladás ellen és kikellett állnunk a hidegbe,amíg megjött értünk a mentő!Igen!Sajna be kellett feküdnünk a kórházba! :cry: Párommal aláirattattak egy papírt, hogy engedélyezze a gégemetszést,ha szükséges :shock: :cry: Teljesen készen voltunk!Szonjának kruppos köhögése volt és gégegyulladása!2 nap múlva hazajöhettünk,de figyelni kell rá,ha párás az idő főleg ősszel és télen,akkor hidegpárásítót beüzemelni a szobába!Kaptunk fulladás elleni kuppo is!Azt mondták 3 éves korára elnövi!Remélem nem lesz sok ilyen rohama :cry:
Hanna nagyon szereti az ovit :D Játszóteret kapnak ajándékba a családtól Húsvétra :D Szerdán jönnek összeszerelni az emberkék!
Egyébként jól vagyunk :D Megy a tavaszi nagytakarítás 1000-el!Sokat sétálunk!
Jók legyetek!Ha tudok jövök :wink:

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi, ezt még olvasni is szörnyű volt, nemhogy átélni! Szegény kicsi Szonja, annyira sajnálom! :cry: Nekünk is van hidegpárásító Bencus szobájába, a védőnő ajánlotta, pont kruppos köhögés ellen!
Szuper, hogy Hannának így tetszik az ovi! :lol:
zsu83

Melcsi, sajnálom, hogy Szonja befulladt! Remélem nem lesz nála gyakori ez a betegség és tényleg hamar kinövi. A hideg párásító tényleg jó ötlet, mi is használjuk (Ákos is szokott kruppos rohamot kapni néha, szerencsére kórházban még nem jártunk). A kúp nálunk is alapfelszerelés, ha télen utazunk valahova ottalvósan mindig visszük magunkkal. Remélem Szonjával sem kell többet kórházba mennetek, anélkül is elég ijesztő ez a helyzet.

Pusz Mindenkinek!

Kép Kép Kép
datolya

melcsi......olvasni is rossz....drukk hogy ne legyen többé ilyen!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Datolya, hogy vagytok?
zsu83

sziasztok.szép jó reggelt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

.......voltam védőnéninél...és csak fél kilót híztam 4 hét alatt!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Talán még emlékeztek, hogy írtam a dédnagymamám milyen beteg, nagyon levan! Ma reggel 6 órakor sajnos örökre elment! :cry: :cry: :cry: Ami a legjobban fáj, hogy nem tudtam neki megmutatni Bencust, jövőhéten akartunk lemenni vidékre, hogy megmutassuk neki az ükunokáját! Nagyon bánt! :cry:

A csípőszűrést azért elintéztük, szerencsére minden ok!
zsu83

Zsu, nagyon sajnálom! Őszinte részvétem! Tudott Bencusról? Fényképen már látta?

Kép Kép Kép
datolya

zsu nagyon sajnálom!!!!
részvétem!!!!!! :( :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm lányok! Fényképen látta nagyon tetszett neki, de az nem olyan! Én annyira meg szerettem volna neki mutatni, annyira vártam a jövőhétvégét! :cry: :cry: :cry:
zsu83

Köszi csajok a hozzászólásokat az esetünkhöz!

Zsu: Nagyon sajnálom, hogy a nagyid nem láthatta Bencust!Ne hibáztasd ám magad amiatt,hogy nem tudtatok elmenni hozzá!Biztos vagyok benne,hogy amikor elment, az első útja utána Bencushoz vezetett, hogy megnézze! :cry: Én hiszek ilyenekben!Még 1x részvétem!

Nita: Fél kiló!Ne hülyéskedj!Az még semmi :D Ügyes vagy! Szonjánál 10 kilóval kevesebbet híztam,mint a Hannánál!

Képzeljétek a sógoroméknál iker babák lesznek!Ráadásul pont akkorra vannak kiírva,mint én a Szonjával! :D Június 6-án megyünk is a lagziba,előre hozták 3 héttel az esküvőt!Gondolom ikreseknek hamarabb meglátszik a pocak!Ja és a középiskolai legjobb barátnőm a leendő ara :D :D :D így sógornők is leszünk :D :D

Szonja már nem is köhög!Tök jó :D Hanna ma van utoljára oviba!Tavaszi szünetük lesz nekik is!Meghozták már a játszóteret is!Hanna odáig van tőle!Szonja csak nézi! :D

Kép

Kép
melcsi82

sziasztok!!!!!!!!
voltam ma uh-on..........a nemét nem tudtuk meg de hallottuk a szívverését és olyan boldog vagyok!!!!!!
a méretei:crl:80 mm
bpd 31 mm
legközelebb a 18.héten látom!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma megkapta Bencus a két oltást, nagyon sírt szegénykém, meg én is! :cry: Eddig még nem lázasodott be, most alszik!
Lemérték a tanácsadáson is, hát nem rossz a mérlegünk, ma 5850g volt! :shock: Megmérték a hosszát is, 60 cm, de szerintem több! :?

Melcsi, köszönöm szépen! Én is hiszek az ilyen dolgokba, Bencus őrangyala lett a dédi!
Gratulálok az ikrekhez, de szuper! :lol:
Örülök, hogy Szonja jól van! :lol: A játszótérről majd kérünk ám képet! :wink:

Nita, örülök, hogy minden ok a babával! 3 hét és újra láthatod! :lol:
zsu83

zsu adhatsz be kupot bncunak hogy megelőzd a lázat...nem lesz tőle baja......
már nagyon várom a köv uh-ot hogy kiderűljön ki lakik a pocimba......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, ha felkel adok be neki mindenképpen! 8-kor fürdetünk is!
Nézegetem alvás közbe is, hogy nem-e meleg, egyenlőre nem érzem melegnek!
zsu83

akkor jó ha nem lázas.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bencust úgy kellett felkelteni fürdeni, és enni! Nagyon kiütötte az oltás! De láza viszont szerencsére nincs! Szerintetek ha eddig nem lázasodott be, még lehet lázas!? :roll: Délbe kapta az oltást!
Azért egy kúpot kapott este!
zsu83

szerintem már nem lesz lázas.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Voltunk ma kicsit shoppingolni, hát ruhát nem kaptam, de vettem egy nyári papucsot, meg egy karkötőt! :)

És nem lázasodott be Bencus ma sem, úgy örülök!!!!! :lol:
zsu83

nyugi mostmár nem is lesz lázas!!!
én elméletileg holnap megyek kisebb shoppingolásra.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mit szeretnél venni?
zsu83

máténak pár rucit meg magamnak valamit...babának nem veszek nagyon mert elvileg kapok......... :) :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?