Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Spontánozóknak spontán drukkok mennek!
Skrisz,akkor asszem oda megyek majd,ahol leadtam a vért,a Pálmáékál,csak elötte valahonnan ki kell derítenem a telszámukat,mert 1 hónapot mondtak az eredményre,és nem akarok feleslegesen odamenni.
Geszti,üdv itt...hajrá lombik!
Kisbuta,sok boldogságot! :D
Katavirág,ragacsok!
Vendég

Kisbuta
Boldog szülinapot!
Vendég

Kisbuta! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! Köszi-köszi-köszi...
Pécs mellett döntöttünk talán az van a legközelebb(100km) :shock: hozzánk.
Mielött Szekszárdon elvégeztettem a pcos-műtétet elötte elküldött oda a főorvosom,hogy mondják rá a műtétemre az áment mások is ne csak az Ő javaslatára feküdjek az asztalra.Így ott már egyszer jártunk decemberben egy magánrendelésen Dr Mánfai Zoltánnál.Szimpatikus volt és a szomszédainknak is Ő volt a kezelőorvosa, így tőlük már sokat hallottam a dokiról,nekik is az első lombik sikerült.
Akkor ha jól értettem közelebb van a 100000-hez mint a 200000-hoz????
A szomszéd baba nála is született Pécsen Ők annyira ragaszkodtak hozzá hogy meg sem kérdezték lehetne -e ha közelebbről vinnék a megadott vérvételes eredményeket stb...
Ők mindenért hozzá jártak.Nem bánnám ha ezt a részét megúsznám az utazgatásoknak és megoldhatók lennének a közelben is egyes kivizsgálások...
Holnap megpróbálok bejelentkezni hozzá magánra meghallgatnánk mit mond.
geszti1

Geszti
PCOS vagy?
Inzulin vizsgálatod volt?
Vendég

Sziasztok

Kisbuta Sok Boldog Szülinapot :P

Mabe drukk holnapra, hozz majd fotót.

Geszti üdv.
Zárt petevezetőnél nem csinálnak inszemet, mivel gyakorlatilag nulla az esély sikerességre. Pcos vagy?

Vizkrisz ezt a receptet tutira ismerem, és remélem hatásos lesz mint Neked. :wink: mikor mész kaáliba?

Bumi a long annyiban nálam is jobb volt, hogy a megtermékenyülési arány akkor volt a legjobb, úgyhogy hajrá és ezek a decac tuti szuperek :D

Hajnóca odaért a fránya?

Rana nem értettem amit írtál, akkor végülis spontánoztatok, és végül úgy döntött B.B. inszem melett, vagy miért nem csináltátok hétvégén? és kaptál tüszőrepit és mégsem repedt meg?

Én nem értem magam, végig csináltam már egy pár dolgot , de most görcsöl a hasam alja, fáj a derekam, fel vagyokk fújodva, sz..r az egész :roll: :(

Kismamiknak sok pocaksimi

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Nyulasz, hívd fel a központot, és kérd a terhesgondozást. Szerintem tudni fogják kit kapcsoljanak.

skrisz72

Árnika,
eddig még nem. :cry: :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Hétvégén nem voltunk itthon, elutaztunk egy szép helyre kipihenni magunkat. Jót tett nagyon!

Kata: ?????

Ki van még akcióban?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Igen PCO-s vagyok!Kb 4 hónapja tudok róla.Mikor mondta a mostani orvosom hogy ez a gyanúja mondtam neki,hogy én valahol már láttam azt a szót hogy pco de többet nem tudok róla.Alig vártam,hogy hazaérjek tőle elővettem a régi papírokat és kiderült hogy a kislányom elött volt egy uh-om és arra odaírták hogy pco-s petefészkek.Csak elfelejtettek szólni róla.Jó mi? De utánna pár hónapra spontán jött a baba.
Nem voltam inzulinos kivizsgáláson.Volt egy hormonos vérvételem ami rendben volt a határértékeken belül.Elvittem pécsre és ott mondta a doki,hogy igaz hogy minden oké,de az aránypárok felcserélődtek aminek kevesebbnek kéne lenni az több és fordítva.Innen tudta hogy PCOs- vagyok.
A múlt heti műtétkor egyik petefészkemet 11-szer a másikat 9szer égették meg.Ez most talán kitart egy darabig. :?
geszti1

Árnika! Lásd ezen a fórumon a 453. oldalt! A lényeg, hogy 2. cn-on nagyon rossz hormoneredményeim lettek (tévedésből), ezért nem kezdtük az inszemet, de azért BB UH-on követte a tüszőérést, és az egyik pénteken látta azt a szép nagy 21 mm-est. Na és innen már tudod. Tehát ekkor nem kaptam repiszurit. (Igaz, hogy egy másik inszemes ciklusnál nem repedtek meg a tüszők az egy db Ovitrelle-től! :shock: Ezért kaptam a lombikosban 2 db-ot)

Geszti! Okés, hogy műtöttek, de metformint nem kell szedned?? Az sokszor nagyon jót tesz a PCOS-nek. (És fura, hogy terheléses inzulinvizsgálaton se voltál még)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Geszti
A műtét csak pillanatnyilag oldotta meg a gondot!
A saját érdekedben, a későbbi súlyos szövődmények miatt érdemes elmenni terheléses inzulin-vizsgálatra és ha kell, metformint szedni!!!!!
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html
Vendég

Szép jó reggelt!

Árnika
Kedden, azaz holnap megyünk. :D

Geszti
Halgass a lányokra!Sok mindenen átmentek már. :? De minden jó ha jó a vége! :D

Rana
Neked hányinger és társai?

Én hányingerrel küzdök egész nap...a friss levegő meg talán a hideg víz jót tesz...le is ugrok apához nemsoká...csak megszárítom a hajam...kéne már festeni...de még várok vele...mindig felfogom a fufrum a fejem tetejére, így takargatom a lenövést.
Sütöttem tegnap palacsintát, ettem 4-et lassan...de egész du rosszul voltam tőle...kell vkinek? :D

Pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Skrisz,köszi,akkor felhívom a terhesgondozót ...boldog hétfordulót :wink:
Vkrisz,pali jöhet :D én bogyókáim mindent szeretnek :wink: Holnapra dübörgő szívhangot kívánok :wink:
Mabe,jó mozizást :D
Puszikám,látom holnap mész feltöltésre...kitartás,drukkolok!
Árnika,házi inszem megvolt?Ne légy elkenődve,tudod minden csak jó lehet,ami más,mint eddig :D
Dezsinám,akkor csak várunk,és várunk,hogy elteljen ez a pár nap...drukkolok nagyon!
Vendég

Sziasztok!

Rana!
Én a 12. héten voltam először védőnőnél és utána mentem vérvételre. Itt cukrot csak a 24 héten néznek. És a dokihoz nem kell bemenni, ha van saját orvosod. :wink:

Mabe!
Jó kukuccsot!

Puszi!
Merre jártatok?

Árnika!
Én drukkolok!!!! :lol:

Krisz!
Sajnálom a hányingert!

Én holnap megyek uh-ra!

KépKép
zsófikukac

Vkrisz, én reggel kitűnően vagyok. Aztán ebéd után kezdem furán érezni magam, a gyomromnak semmi se tetszik. Nem rókázok, meg kifejezett hányingerem sincs, de nagyon sz.r. Vacsora után dettó. Úgyhogy enni nem nagyon van kedvem, de leerőltetek egy pár normális falatot, hogy ne csak igyak meg gyümit egyek egész nap (attól nem vagyok rosszul). A hidegrázás is megvan még.
Holnap én is a Kaáli közelében leszek: egész délelőtt (remélem délután már nem) a Hematológián (II. Belklinika, ott van a Kaáli mellett) fogok ülni. Elvileg 9-re kell menni, de a múltkor is 2-kor :shock: végeztem. :( Ha gondolod, kukkants be oda! :wink:

Árnika! Drukk, hátha! :wink:

Ja, és csajok ha kicsit jobban kihúzom magam, olyan, mintha hasizomlázam lenne (kétoldalt végig a bordámtól egész le a szeméremcsontig), meg a gyomrom körül is. Normális ez? Tudom, hogy nyúlnak a méhszalagok, de azok bizti nem ott vannak. :roll: És teljesen "megvastagodtam", nem csak a hasam (az amúgy is nagy volt, most meg behúzni se tudom), hanem a bordám alatt, a gyomrom küröl is olyan kemény, kicsit kinyomódik az izom (?). Kicsit aggasztó, mert ez is elég messze van a méhtől. Nektek volt ilyen????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok

Rana ment válasz, úúú a hema a kilinikán belül a legsz..rabb hely, brrrr
a pm leleteddel mi van?
Én is akarok ilyen fajta hasizomlázat :wink:

Geszti a kiégetés sajnos , tényleg csak átmeneti dolog, :( gyógyszer biztos hogy kell, mert magától csak úgy nem fog elmúlni a pco.

Nyulaszom meghát :lol:

furcsa az egész, mert szerintem a 18mm-es tüszihez, már adható lett volna a tüszőrepi nem? hiszen amúgy sem egyből fejti ki a hatását

Kukacka hajrá UH, hozzál fotókat :)

Puszedli sok sok drukk holnapra.+++++++++++

Hajnóca akkor nyisd az ablakot, küldök egy ujjabb adagot :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Hahó!
Sziasztok!
megjöttem a terheléses cukor vérvételről.sokkal jobban tartottam tőle,mint amilyen volt.
kellemesen csalódtam a szent jános kórház nagylaborjában.nagyon gördülékenyen megy,és ki van írva,hogy a 20 hetet betöltött kismamák mehetnek soron kívül,és kiabálnak is,hogy mehetek.
ami még tök jó,hogy elsőre eltalálták a vénámat.és vettek egy csomó kémcsővel.doktorbácsiná kiderült még nem volt vércsoportmeghatározásom se,arra is vettek.mindenkinek ajánlom,hogy vigyen citromot,mert így teljesen iható a lötyi.a vége kissé cementízű volt.de a nőci összekeverte nekem,nagyon rendi volt.2 óra múlva kellett viszamenni.és megint soron kívül.
babókámat láthatta,már nagyon fér az uh-ra.kértünk képet,de nem kaptunk emiatt.a doki akart adni 4d-set de azon se nagyon mutatkozott!
egy élő magzat,koponyavégű fekvésben.BDP:65mm,TAD 66mm,FL:48mm.átlagos mennyiségű magzatvíz,placenta a mellső falon,rendes helyen tapad.Jó magzati szívműködés,telődő magzati gyomor és hólyag.
4 hét múlva kell menni.akkor már 30 hetes leszek!!!ÚRISTEN!!!!!
szerda támadónéni,majd azt is megírom.tele vagyok programmal!!!
a laborban kb ezer kismamával találkoztam.mindenki ott tolatott nagy hasakkal!!!!! :lol:
puszi mindenkinek!!!!!

Kép

Árnika, válaszoltam. Pm leletért még nem mentem vissza :oops: mert csak 11 és 12 közt adják ki. Remélem, még pár nap múlva is ideadják, nem csak másnap! :shock:

Lola, támadónéni! :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg nemsokára túlleszel a szülésen, tök jó!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

a támadónénit nem én találtam ki. :oops:
itt olvastam valahol

Kép

Sziasztok!

Zsófi: Nagyírtáspusztán voltunk.

Köszi a drukkokat holnapra!

Szép hetet Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Rana!

mindenenmmű fájás természetes,és egyben nagyon ijesztő is tud lenni.nekem is volt minden fajtája.nyugi!!!!
volt olyan,hogy csak négykézláb tudtam kimenni a wc.re is.

Kép

Sziasztok!

Azta, de rohan az idő :shock: ! Lányok, nagyon közeledik a szüléseitek ideje. Persze mindenki szépen várja ki az idejét, siettetni nem szabad :wink: .

Kisbuta, sok boldogságot!

Drukkok az uhukhoz!

Spontánozóknak is :wink: mindent bele!

Kata???

Kép
petne

Sziasztok!

Régen voltam :oops: és most is csak bekukkantásra van időm, mert megyek védőnénihez...

Jó lett az AFP-m, megvolt az UH, minden rendben van Bendegúzzal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek, rohanok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana
Nem is volt nagy pocid. :D De azért majd rakhatsz pociképet és lemeózukk hol itt a gond. :D
Mi csak vmikor du érünk oda sztem, mert páromnak de még be kell mennie a Miskolci Egyetemre gyakszit pótolni. :? Remélem te gyorsabban végzel annál!!!Nem jó kismamiként ilyen helyeken ücsörögni.
Nekem az alvás segít az émelygésen:amíg alszom, nincs. :wink:

Lola
Tényleg ilyen fájdalmaid voltak? :shock: Te szegény!
De örülök, hogy minden rendben a nem is annyira aprósággal! :D

Kép
vizkriszisback

sziasztok!

Vizkriszi!
jaj de nagyon nagyon várom már, hogy én is rosszul legyek :P

Nyulasz!
nem soká tesztelek, tudod, a 3. csoda teszttel... ma még nem barnázom, de ez még változhat... :roll:

Lola!
:) 30. hét!!! Tényleg úristen!!! :D :D

Geszti!
Üdv közöttünk és hajrá!!!

Puszedli!
látom, hogy csak 1 nap van a feltöltésig... Tulajdonképpen az micsoda :oops: :shock: :roll: :?:
dezsina

Magunkról...
Mentem reggel a klinikára, beszéltem a doktorommal, mindjárt szólt az UH-n, hogy nagyon alaposan nézzenek meg, genetikust is megkérte, hogy nézze meg a babámat, mert ICSI-s (és persze protekciós :oops: )
Lényeges dolog: még mindig nuncis... és egy cefet, cafka, mert folyton mutogatja magát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(hozzáértő emberek nevettek is, hogy készíthetem a rózsaszín szobát, vehetem a rózsaszín ruhácskákat... ez a gyerek biztosan nem lesz fiú :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
És tökéletes, és gyönyörű....

Most úgy 2 méterrel a föld felett vagyok!
Vendég

Szezsó
Bendegúz :wink:
Gratulálok!

Hányingereseknek kitartást! Szülés után elmúlik :wink:
Vendég

Dezsina:

"Ultrahangos méhvizsgálat (sonohysterographia)

A sonohysterographia során 5–15 ml fiziológiás sóoldatot fecskendezünk a méhűrbe olyan típusú katéterrel, amilyet a mesterséges megtermékenyítéskor is használunk. A sóoldat olyan kontrasztot képez a méhűrben, mely révén a méhtestben lévő polypoid képletek, illetve az üregbe domborodó submucosus myomák a legjobban vizsgálhatók.

www.gyerebaba.hu

Szezso: jajjj, nagyon aranyos név.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, drukk holnapra!!!

Katavirág+++++++++++++++!!

Szezso, itt is hatalmas gratula picifiúhoz! :D

Rana, ez természetes, rendeződnek át a dolgok odabent! Nekem most alul nyilalgat a két oldalon.

Dezsi,++++++++++++++++++++++++!! Pozítívnak kell lennie annak a tesztnek!!

Kép
kata05

Mabe: gratttttttttttttu! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Kép
Gondolkodó

Kép
Imádkozó

Kép
Mutogatós :oops: :wink:
Vendég

Mabe! Gratulaaaaa! :D És milyen jó képek lettek!! Most volt genetikai UH is????? Amúgy is lett volna, vagy csak az ICSI miatt????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ez a szokásos, 18-20. heti "genetikai" UH volt. Annyi plusz volt nekem, hogy genetikus is alaposan megnézte a babámat, nem csak a szonográfusok :wink:
Vendég

Mabe!
Gratulálok a jó eredményekhez és Imolához!!!

Szezso!
Gratula Neked is Bendegúzhoz! Nagyon szép a neve! :wink:

Árnika!
Köszi! :lol:

Rana!
Hasfájások normálisak... :wink:

KépKép
zsófikukac

Mabe, gratulálok! Mi lesz a neve?

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe
Szép kislány és milyen fotogén. :lol:

Dezsina
Elhiszem. :D Nemsoká...hidd el!!! :D

Ettem mégis megint 3 baracklekváros palit...nincs más itthon. :? Bevettem utána 2 b6-ot és espumizant. Ettem utána egy savanyú narancsot is...meglátjuk...

Kép
vizkriszisback

Mabe, Puszi, Zsófi, Kata: köszi :-D

Puszi: drukk holnapra! Jól tettétek, hogy elutaztatok :-)

Mabe: gratula a jó eredményekhez! :-D fantasztikusak a képek, olyan jót nevettem az elsőn, nagggyon csajszis :lol: én konkrétan bőgtem egy sort, mikor kijöttünk UH-ról :oops: aztán Apa mondta, hogy majd focizni fognak Bendivel, de addig is jó lenne, ha lenyelnék neki egy labdát, amivel gyakorolhatna :lol:

Lola: akkor Te is az eü-ben töltötted a napodat ezek szerint? :-)

Kukac: drukk a holnapi UH-hoz! :-) talán kiderül a másik baba neme is...vagy már kiderült, csak nem figyeltem? :roll:

Vkrisz: neked is egy kalappal holnapra!

Rana: ne aggódj, fogsz még érdekesebb dolgokat is érezni. :-D enyém Babuci ha lefekszem, mindig bevackol bal oldalra, de annyira, hogy azon az oldalon egy nagy dudor lesz, a másik felem meg tök lapos...ilyenkor úgy nyomja a berendezést azon az oldalon, hogy lesugárzik az egész bal lábamba :-)

Dezsi: drukkok mennek! :-)

Árnika: nekem is volt olyan, hogy a hétvége miatt ugrott az inszem :roll: utáltam mindig azon parázni, hogy jaj, csak nehogy ünnepnapra v. hétvégére essen...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Rana!
Írtam privit.

Vkrisz!
Neked is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kisbuta! Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!! :D :D :D

Mabe! Gratula a tökéletes kiscsajhoz, klasszak a képek! :D

Szezso! Szóval mégegy tökéletes baba! Ésss, fiúúúcska!

Puszi! Te úgy-e holnap mész? Drukkolok, hogy minden okés legyen!

Akciósoknak drukkok, kismamiknak pocaksimi, babáknak buksi simi.

Kép
estike66

Szezsó,gratulálok Bendegúzhoz :D
Mabe,örülök,hogy nem nőtt ki neki :D szuper fotók! :wink:
Dezsi, :D ...eredmény mikorra lesz?
Kukackám,remélem holnap megtudod a frankót!
Puszikám,holnapra++++++++++++++++++++++++++
Vkrisz,neked is mégegyszer holnapra+++++++++++++++++++
Katavirág,hova tüntél?Mi újság?Bírod még?

Hozzám holnap jön a védőbanya...
Vendég

Köszi Lányok! Belázasodtunk mindketten a férjemmel, így lehet elmarad a holnapi méhfeltöltés. :( De bízom benne, hogy nem így lesz.

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok,
köszike!

Rana,
normális nem csak az "izomláz", hanem a vastagodás helye is. Meg kell barátkozni a gonodolattal, hogy a pocid csak kb. 18. héttől lesz kismamis, amit addig szedsz fel, az combra és mindenfelé szétterül.

Én kicsit meg vagyok ijedve.
már mindjárt 21 hetesek leszünk, és én még nem érzem Picurt mozogni. Jó, jó, hogy mellső fali babákat később lehet érezni, na de ennyire????
Holnap megyek védőnénihez, és addig nyúzom, amíg meg nem nyugtat. Holnapután meg megyek dokihoz, és őt is.
Attól félek, hogy a genetikai uhun nem nézték meg valami lelkiismeretesen, és bár akkora volt, mint lennie kellett akkor, mégis nagyon aggódom érte... :(

Pusszancs mindenkinek

Kép
kisbuta

Kisbuta: biztos minden rendben van!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!
Gondolom ambulánsan csinálják, nem kapsz semmi gyógyszert, így nem számít a betegség. Nekem nyáron csináltak hasonlót. Bár annak Office Hysteroscopia volt a neve, de leírásod alapján erről (vagy ehhez nagyon hasonlóról) lehetett szó. Nekem ott vették észre a polipomat, bár annak kiszedésére már rendes operatív hystero kellett. Mindenesetre ez az oHsc kb 3 perces beavatkozás, és az elején egy kicsit fájdalmas, annyira mint egy menzis görcs. Én utána felöltöztem és hazajöttem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Szezso, gratula a kukishoz! Remélem Krisz updateli a táblát! :wink:

Kisbuta, tuti semmi gond, hanem tényleg az elöl tapadó méhlepény miatt van. Jó kis gumiszobában van a baba! :lol:

Amúgy nem a hízás miatt aggódom én (sőt, Apa szerint a lábam-fenekem vékonyodott), hanem TÉNYLEG elképzelni se tudom, mitől dudorodik-keményedik a bordáim alatt a hasam... :( :shock: A harmadik trimeszterben kéne ilyesmit tapasztalni, amikor már a baba olyan nagy, hogy minden cuccot felnyom az emberben..... De nem ILYEN korán!! :shock: Ez a makacs, száraz köhögésem is nagyon aggaszt, remélem nincs összefüggésben ezekkel a különös tünetekkel.... :| Paramama szólottam.

Én csütörtökön megyek egy magánnőgyógyihoz UH-ra, megnézem magamnak a dokit is meg a babákat is (mert már nagyon hiányoznak....). :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok, Drágák!!!

Csak életjelet adok: én is nyomom az ágyat, kóros hányás kapott el, már egy hete :oops: , inkább nem részletezem...
Visszaolvasok, ha jobban leszek, de Mindenkinek ölelés és drukk!!!

Puszedli,
láz monnyon le!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta,
minden rendben lesz!!! Gyere védőnő, doki után!!!

tillidian

Sziasztok :!:

Hat sajnos ma sem jovok jo hirrel: megint nem sikerult terhesnek maradnom :? :? :? Vegul is nem birtam tovabb es szombat (ET+10) ota teszteltem, mivel egeszen biztosan tudtam, hogy terhes vagyok. Akkor meg szepen ott is volt a masodik csik, ami biztosan nem szarmazhatott mar az ET+3 napon kapott HCG szuribol, mert az 4-6 nap alatt kiurul. De szombattol nem ereztem mar magam terhesnek, megszuntek a szurkalasok a mehembol. A vasarnapi teszt mar halovanyabb volt es bugyimon is volt egy kis verfolt A hetfoi meg halovanyabb, a mai (ET+13) mar csak saszemueknek lathato. Szoval ez a baba elment. De inkabb meg most, ha valami baja volt, mint kesobb.
Mensim meg nincs, de alig varom mar, mert annal hamarabb indulhatunk a kovi fagyibabaert. Mar teljesen pozitiv vagyok es tudom, hamarosan itt lesz a kisteso :wink:
katavirag

Sziasztok.
December óta szedtem a merckformint,de most a műtét miatt leálltam vele mert kicsit rosszak voltak a májra vontakozó véreredményeim és hogy el tudjanak altatni letettem minden bogyómat.Május 18-ra kaptam időpontot Pécsre megbeszélésre...Az még ezer idő :roll:
Inzuli terhelésen pedig még tényleg nem voltam:Sőt nem is mondta senki hogy menjek!Arra nőgyógyász ad beutalót vagy belgyógyász???
geszti1

(((((((((((((((Katavirág)))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?