Sziasztok!
Előkerültem én is. Egy kicsit húzós volt a múlt hetünk. Lili 5 napot kórházban volt, Pesten a fertőzőn a Szent Lászlóban. Elkapott valami olyan vírust, amitől nagyjából 5 óra alatt szinte teljesen kiszáradt. Pont Pesten voltunk, mert másnap mentünk volna a barátainkkal Bécsbe, és már ott aludtunk volna. Délben elkezdtett Lili hányni, de csak egyszer. Aztán du. 5-kor hányás-hasmenés. Gondoltunk bevisszük a Heim Pálba, hogy nézzék meg, ne így menjünk Bécsbe. Fél 6 körül még mondták, hogy vírus, kapott kúpot, menjünk haza, semmi gáz, holnap mehetünk Bécsbe. Na 8 körül már vittük vissza, mert láttuk, hogy nem stimmel a dolog. Fél 10-re jutottunk orvoshoz, akartak neki ott infúziót adni, hogy ne kelljen kórházba mennünk. 3 próbálkozásra sem sikerült vénát biztosítani, akkor mondtuk, hogy kész vége, visszük a Lászlóba. Ott egyszer még próbálkoztak az osztályon a vénabiztosítással, de már annyira össze volt esve, hogy ahogy megszúrták gyakorlatilag át is szúrták. Az intenzívre levitték, és ott még 3 próbálkozásból valami mélyvénát sikerült neki szúrni, de az is csak reggelig bírta, de 3 palack lötyi legalább lement rajta. Aztán másnap este már 3. alkalomra sikerült a kézfejébe berakni, ami bírta a hazajövetelig. Összesen 10 palack infúzió ment bele. Apa volt Lilivel kórházban, mert ugye én terhesen nem maradhattam a fertőzőn. Szerencsére nem is kaptam el semmit. Nagyi is vállalt egy éjszakát, neki sem lett baja. A férjem nyűglődik valamivel, de néha azt érzem, csak pszichésen, mert mindig csak itthon beteg, a munkahelyén meg nem.
Üdv a újaknak.
Én régi fórumozó vagyok, de most várom a 2. babámat. Augusztusban fogok szülni. Én teljesen meg voltam elégedve anno a kecskeméti szülészettel. Ok, nem túl modern az épület, de ez egy adottság, és nem hiszem, hogy ez a lényeg. Én is, és a baba is jó kezekben voltunk/leszünk, ez biztos.
Hajny,
pocaklakó köszöni jól van, most már úgy rúgdal, hogy kívülről is lehet látni. Azért kicsit más a 2. gyereket várni, nem kap annyi figyelmet, mint az első, hisz ott van már egy "kézzel fogható" gyerek, aki ráadásul csinálja a fentihez hasonló "programokat"
Meg már nem kell babakocsit nézni, ruhákat venni..., szóval nem ugyanaz.