Csajok
Köszi az ötleteket.
Nagyon aranyosak vagytok, majd még rágódom egy picit. Nehéz eset az uram
, mert ami kell neki azonnal megveszi (lásd könyv, CD, DVD). Kézi készítéshez bénus vagyok meg már nincs is időm rá. Csirkesz nagyon aranyos ez a piknik dolog
Macsek
a vacsi nálunk is fekszik minden alkalommal (bár most a kilóim miatt valami vega étterem kellene).
Macsek
1. Én még szedek Elevitet. Sokféle vélemény van, hogy nagy lesz tőle a baba meg társai. Mindenesetre én úgy döntöttem, mivel évek óta egyébként is szedem a Centrumot, ezért nem pont a baba alatt fogom abbahagyni. Télen napi egy, tavasztól őszig 2-3 naponta 1. Szóval Elevitet már kétnaponta, de azért szedem. megnyugtatja a lelkemet.
Keddi előadás. Az orvos szakmai tudásában nem kételkedem, hiszen itt most nem is erről van szó. Szerintem is elég ciki helyzet volt, amikor "az a fiú" felszólalt, mert az a fiú az én férjem. Húú, nagyon haragudtam rá, amit egy kicsit később ő is beismert, hogy talán nem volt kellően tisztelettudó és tőlem kért bocsánatot, ha kellemetlen helyzetbe hozott, de annyira idegesítette az előadás mód és az, hogy a pszichológiáról semmi szó nem esett. Kb. 15-ször mondta nekem menet közben, hogy menjünk a fenébe, mert nagyon lassú, körülményes az előadás és itt semmiről nem lesz szó és már 7 óra van és még csak az AFP-nél tartunk, és minek beszélni fél órát az első pisilős tesztről, amikor itt már mindenki pocakos stb.
Ezekben tök igaza volt, csak én olyan voltam, mint egy borzalmasan rossz film esetén a moziban, hogy végigszenvedem, hátha jobb lesz.
Szóval, nálunk volt egy kis nézeteltérés az előadás után, mert mondtam nekem ciki, hogy így megkritizálta az előadást, de ő úgy érezte, hogy ő nem kritizált semmit, ha szerinte elég érett felnőtt a doki, akkor semmiféle sértődés nem lehet ebből, mert ő feltett egy tiszta kérdést, hogy a pszichológiáról lesz-e szó a doki meg válaszolt, hogy nem tudja mire számított, de ha nem erre, akkor más értelemben nem lesz szó és nem kötelező itt lenni
Na, lényeg a lényeg, párocskám az igazság harcosa és ami a szívén az a száján, és soha nem érti, hogy ezt más emberek esetleg nem tudják érzelmileg feldolgozni.
Egyébként meddig tartott még utána és volt valami érdekesség?
Még egy dolog (bár választott orvosom és szülésznőm is van), remélem a sors nem hoz össze a dokival szülésnél, mert biztos megjegyezte az arcunkat
Edit