Hali!
Ági! Boldiék csoportjában vannak kicsik is?
Persze, tudom. Boldi már nagy.
Egyébként a viccet félretéve, félelmetesen nagyott nőtt Gergő is (fizikailag és értelmileg is), határozottan kisfiú már és nem baba.
Ráadásul tegnap elkaptam a hajnyíróval (ha már egyszer itt a nyár!
), úh most még a rövid haj is rátesz egy lapáttal a "nagyfiússágra".
Na, és hogy ezt el ne felejtsem: Gergő szobatiszta lett. Így le lehet írni! Pisi, kaki, minden a wc-be megy, és éjszaka sincs semmi a pelusban márc. 16. óta.
Én már nem is adnék rá pelust éjszakára, de tegnap beszélgettünk róla (Gergővel), és azt mondta, h kéri a pelust, úh kapott. Ez legyen a legnagyobb gondunk!
További érdekesség, h Gergő ismét fogakat növeszt. Ez most éppen a 21-22. Azt hittem, 20 fognál megállunk, de ezek szerint 24 a cél?
Tök ciki, h nem tudom.
Gyes: megjött az Ádám nevére igényelt Gyes, úh működik a rsz.
Remélem nem fog bezavarni a céges cafeteria rsz-ébe.
Kicsit megriadtam, mikor írtátok, h emiatt esetleg nem adnak pl. ücs-et. Próbáltam utánanézni a neten, de nekem az jött le, h az adott cég saját szabályzata hat. meg, h mi jár/nem jár gyes mellett.
Sno! Sebi "beszoktatásán" majdnem bőgtem (dolgoznak a terhes-hormonok)....
Reggeli: hm-hm. Gergő nyammog vmit, aztán tízóraira eszik rendesen. Egyébként pirítós, tea, vaj, felvágott, ubi, kefír a szokásos reggeli. Tulképp - most, h így végig gondolom - a kefírt meg szokta enni. Ez is vmi.
Gyreknevelős műsor: teljesen véletlenül kattintottam rá egyszer-kétszer, de annyira megijedtem, h Gergőt mennyire leköti az anyját verő/szidalmazó kislány, h a negatív hatás elkerülése végett inkább nem nézzük.
Lorca! és h kell intézni az emelt csal. pótlékot? Csak mert elvileg mi jogosultak lennénk rá Gergővel a koraszülés miatt, de mindig elakadok ott, h orvosszakértői papírt kéne beszerezni arról, h ő tartósan sérült/fogyatékos, erre meg semmi pénzért nem vagyok hajlandó!!!
Ovi: mostanában vannak a nyílt napok....el kéne kezdeni nézelődni.
Baba: baba és mama jól vannak.
Húsvétkor megyünk legközelebb uh-ra, remélem nem nőtt a legutóbbi uh óta fütyije!
Néha nekem is kezd tele lenni a hócipőm az egésszel, mert ha jól diagnosztizáltam, akkor nyom vmi ideget a drága, ami miatt néha menni is alig tudok, plusz most jött be mellé nálam is a keresztcsonti fájdalom, úh lesz mivel bajlódni a hátralévő időben!
....ááá, inkább nem nyekergek, örülök neki, h még bent van, de tényleg!
Kérdés: azon meditálok, h a szőrös bakancsot le kéne cserélni vmire, de nem tudom, mire. Szívem szerint zárt szandit vennék neki, de nem tudom, h mi lenne a legpraktikusabb. Lehet, h inkább zárt cipő kéne? Mit tudunk a legjobban kihasználni, ha tényleg a nyakunkba szakad a nyár?