Sziasztok!
Szerdán taliztunk is a szülésznővel:
Nagyon kedves volt, ahogy a telefonban is. Megmutatott egy szülőszobát, egy csomó mindent kérdeztem tőle, vagy másfél órát ott voltunk.
Nálunk alternatív szülőszobák vannak, nagyon szépek, mindegyikben van kád is. Párom teljesen meg volt döbbenve, mert ő még ott tartott, hogy kórházi kórterem, na ehhez képest ez egy hangulatos szoba volt.
Ajánlotta nekem a Bába válaszol c. könyvet, de nekem az már megvan. Felírt homeopátiás bogyókat amit majd a 37. héttől kell elkezdenem szedni, mondta a málnalevél teát is, meg a szoptatáshoz majd később szintén homeopátiás bogyeszt. Gátvédelemre rákérdeztem. Nem zárkózott el tőle, (Weleda olajjal kell masszírozni a gátat szintén a 37. héttől) , de mondta, hogy első szülésnél ne számítsak rá nagyon, hogy sikerül a gátvédelem. Természetesen megpróbáljuk, de inkább egy kis vágás, mint egy durva repedés.
Megnéztem az alapítványi szobát is, mintha szállodában lennél. Fel is írta, hogy oda szeretnék menni, de természetesen csak akkor lehet, ha épp nem foglalt.
Pénzre is rákérdeztem, hogy mennyit gondolt, de ettől teljesen elzárkózott, mondván, hogy ő nem azért csinálja, és neki megtiszteltetés, ha valaki így megbízik benne, hogy felkéri. Természetesen ennek ellenére adunk neki pénzt majd, csak még utánajárok, hogy mennyit szokás. Úgy hallottam 20-30 ezret.
Timi!
Hát babaszoba külön nem lesz ugye, velünk lesz a mi szobánkban, de már haladunk azért. Tegnap takarítottam, meg a fiúk kipakolták a felesleges bútorokat, hogy a picié beférjen. Ma pedig elhoztuk anyuéktól a kis szekrényt, a kiságyat meg a kiskádat, úgyhogy már minden bútor megvan. A pelenkázó ugyebár olyan, ami merev aljú és a kiságyra tesszük, úgyhogy erre külön szekrény nem lesz, de be sem férne már. Van méf egy fotel ami eleve itt volt nálunk abban fogok szoptatni, csak kicsit átvariáljuk, majd máshol lesz a helye. Még elég kupi van, de szép lassan elkészülök már. Kiságyat még nem rakjuk össze, majd később szerintem, de lehet, hogy nem bírom ki...
Holnap megyünk táncizni párommal, vasárnap meg Gödöllőre, jó kis szabadtéri programok lesznek a kastély környékén, hétfőn meg anyuéknál leszünk. Nem is tudom mikor tudok jönni legközelebb, úgyhogy
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek!