Hello Csajok!
A nagy pangásból látom kihasználjátok a szép időt
Mi nagyon élvezzük a napsütést, gyakorlatilag nem is voltam gép előtt egész hétvégén
Jelentem gyerekszoba nagyjából összerakva
És annyira tecc
Csak ücsörgök benne és nézegetem
Na jó még sok minden kell, de már babás formája van, bútorok a helyükön, függöny is meglesz a héten (a meglévő színben nem passzol), a bordűrre még mindig várok
Szerintem megrendelem a héten az ágyneműt, meg minden olyasmit amit onnan néztem ki (a szopipárnásoktól), meg találtam egy oldalt ahol édes dolgokat árulnak (órák, lámpák ilyesmi), ott is portyázok majd kicsit
Skrisz!
De most méééééér?????
Seszi!
Igen én is láttam párat a Szülőszobából.... csak akkoriban inkább elszomorított, így nem túl sokat
Pont tegnap voltunk egy olyan társaságban, ahol mindenki naggyon fontos feladatának érezte, hogy engem sokkoljon a rémsztorikkal, a helyi kórházról, óriási, spontán megszülhetetlen babákról, meg a saját rossz élményeikről....... na ott is hagytam őket a francba. Én nem is értem ez valami belső kényszer? Ha látnak egy kismamát akkor nem bírják ki, látni akarják a szememben a pánikot, vagy mi???????
Angel!
Csepegtethetnél egy kis infót ...
remélem szépen gyarapodtok, és erősödik a pici lány
Most már tényleg nem titkolhatod tovább a nevét, mert a végén örökre Kókuszka marad