Új privát üzeneted érkezett!

én is erre gondolok....de majd ha meglátja még jobban fog örülni.szereti a babákat....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Itt is gyönyörű idő van és annyi mindenhez lenne kedvem - takarítás, ablakpucolás :!: (ez nálam nagy szó), ruhák válogatása, stb - de nem lehet, pihentetnem kell a lábamat. Érzem, hogy fájogat de nem bírok feküdni, ülni. Azért a mosógépet benyomtam, már a második adag megy. A fürdőt lefújtam penészgombaölővel, mert a plafon sajnos penészedik. A családot elküldtem anyósomékhoz, Bence legalább jól kifárad egész nap a levegőn.
Melisch nem fogok főzni, tegnapról van paradicsomleves, párolt zöldség, halrudacska meg nudli. Majd megkérdezem mit főz anyósom és ha a fogamra való akkor hozatok :wink: Vasalnom kellene, majd részletekben csinálom.
Nita már 14 hetes vagy! Váóóóóóóó!!! Nekünk még nincs baba, de Bence már adott neki nevet :lol: : Dani, ha fiú, ha lány :lol:
Dius szerintem várj azzal a teszttel, mert csak idegesíteni fog.
Lyly már hiányoltalak. Bence oviba? Istenem, hopgy szalad az idő! Az a legfontosabb, hogy az ovónénik aranyosak legyenek. Itt is sokmindenre van lehetőség - bár nem ezért választottuk ezt - mégesm terhelem a gyereket még semmilyen külön foglalkozással. Lehet járni angolra, nagycsoportban úszni, van tánc, foci, hittan. Bence még minibe jár, őket még nem engedik a foglalkozásokra. Majd jövőre ha akar menni.

Ma nagyon rá fogok érni és szeretnék sokat olvasni felőletek, kéretik jelentkezni. Mindenkinek!

királylány

Én ma nem csinálok semmit mivel virágvasárnap van és én kicsit vallásos vagyok, de azért mosni csak fogok mert uszály. A tegnap végül nem lett takarítás ha megjöttek öcsémék. Most meg megyek főzni húsleves lesz csirkecomból (házi nagymamámtól), disznómellét meg villanysütőben sütöm ki gombával és lehet csinálok kis krumplipürét is és zöldsaláta lesz hozzá. Férjecském kondiba ment ha hazajön úgyis alvás lesz így nem álltam neki korán a főzésnek, nekem is szabad lustálkodni.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!
Szokásos vasárnapi kérdésem,ki mit főz?????
Mi megint próbálkozunk internetes recepttel,hááát,majd meglátjuk!!!!
De ugye könnyű annak,akinek szakács a férje,ugye Móni??? :lol:

Juj,gyorsan elküldöm az üzit,mert nem tudom hány hetes vagyok....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jááááááááájjjj,félidős!!!Na akkor innentől visszafelé számolok...vágom a centit... :lol: :lol:

Olyan hamar el fog megint menni az idő!!!!
Királylány neked mikor kellene megjönni???Úúúúgy várom,hogy ellőd majd a tuti pozi tesztet..... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Újra itthon 8)

Királylány, Betty ls a többiek! Aranyosak vagytok, hogy annyit gondoltatok rám. :lol:

Nem tudtam végigolvasni, annyit írtatok! Igyekszem pótolni. :shock:

Most dolgozom, és megyek is a laborba... Főnök kedden utazik Jepánba, és utána kell küldenem az adatokat :evil:

adiadi: Sajnálom :cry:

Majd írok egyszer bővebben!!!!

PUSSZ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.04.05 09:40-kor.

Kép
kicsi80

Jaj lányok,szerintem Nekem megint nem sikerült. :(
Reggeli pisinél kicsit barnás volt a papír.Azóta semmi,nincs menszire utaló jelem se,de már nem bizakodok.Hogy rohadna meg!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Nem teszteltem mert nem sokkolom magam. 8)

Kaja:
Én hagymalevest készítettem és a sütőben sül a lasagne. :wink:
Ebéd után szerintem kirándulunk egy nagyot.Már átrendeztem a Domi szekrényében a nyári ruhákat,ágyneműt cseréltem,mosok és felmostam mindenhol a padlókat.Ugye milyen ügyi vagyok? :mrgreen:

Szép napot mindenkinek! :D

KépKép
Kép
mucus75

Melinda most volt meg, márc. 20-án. Ahogy elnézem ebben a hónapban sem lesz baba. Én igazából a májusra gyúrok, de ne kérdezzétek miért. Nem tudom megmondani. A teszteket tartalékolom, el vannak dugva. Remélem zebrásat küldtél :wink: :lol: A kajáról majd írjál, hogy mi lett.
Dius hová kirándultok? Beszámolót kérünk és képeket is! Még nincs veszve semmi, pozitív gondolkodás. Ha mégsem jön össze akkor együttes erővel nekiindulunk a májusnak :wink: Dominál miért kellett rásegíteni és hogyan? Tudom, hogy már írtad...
Kicsi de jó, hogy hazajöttél! Mesélj majd, milyen volt?! Futottál a tengerparton? Hol voltatok helyileg? Főnököd nem szédül a sok repkedéstől? :lol:

királylány

Sziasztok!
Köszi csajok,akkor megnyugodtam hogy mensi közben is vizsgálnak..holnap megyek...
Ma megyek du-ra dolgozni :? ,és aztán 3 napot itthon leszek :wink: ...

mucus! De ügyi vagy!!! :wink:

Húsvétkor kinél milyen program lesz? Fiúk mennek locsolkodni?? :)

Mi húslevest, sült pipi combot meg petrezselymes krumplit csinálunk :)

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

http://www.receptbazar.hu/index.php?page=recept&id=1512

Még ne kérdezzétek,most raktam be a sütőbe,de amin sajt van,az rossz nem lehet!!!
Kirándulni mentek???Ó,de jó!!!Mi majd később,mert még úgy nem érdekli,csak az út menti sz@rok.... :lol: :lol:
Bánkon kirándulni voltam,nagyon tetszett,ott a tó mellett volt a szállásunk....na oda visszamennék majd nyáron!!!
Szilvásvárad is nagyon szép,ajánlani tudom,hozzátok messze van,de rengeteg Zimmer Feri található a kis faluban...és rengeteg ló!!!!!A vízesés is tuti,no meg a kisvasút!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Dia!
Még nem tudom hová megyünk,de biztos csak ide valahová a közelbe.Lényeg,hogy a szabadban legyünk. :wink: Bár a fiúk reggel óta kint vannak a játszón,ideje lenne már hazahívni Őket. :)

Domi inszeminációval sikerült ami azt jelenti,hogy méhen belül volt a megtermékenyítés katéter segítségével.Míg a lombiknál a méhen kívül történik.
Akkor PCO-s volt a petefészkem azért nem estem teherbe ez a dolog azóta elmúlt.

Kicsi!
Képeket kérünk!!!! :D :D :D

Kirus!
Én jobban örültem volna ha most sikerül mert így Domi szülinapjára kapott volna kistesót,de a májusban is venne vagyok. :wink:

Mi húsvétra megyünk haza Heves megyébe.Mivel ott a faluban még él a húsvéti locsolkodás,természetesen Domi és az apja végiglátogatják a rokonaimat. :D Ők is nagyon várják a fiúkat mert kevés a fiú a rokonságban.Szóval a csajok nem fognak elhervadni és Domi is jól jár anyagilag. :mrgreen: (Tavaly 30 ezret locsolt össze. :D Aztán biztos megyünk kirándulni is mert otthon leszünk 5 napig.Ilyenkor grillezünk a kertben(ezt imádom)elszoktunk menni,Egerbe ill.fel a Mátrába van ott egy jó kis bob pálya,Sás tó is nagyon szép.Utóbbian a gyerekek körhintázni,dodgemezni szoktak.De Én most arra is gondoltam elmehetnénk Egerszalókra fürdeni.Majd meglátjuk a többség mire szavaz. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Melinda!
Igen,Mi is szoktunk Szilvásváradra menni kirándulni ha otthon vagyunk,na és Domi imádja a Bélapátfalvai vidámparkot. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Ki hová megy nyáron nyaralni?????
Mi idén nem hiszem,hogy megyünk külföldre :cry: pedig az elmúlt 3 évben mindig voltunk. :?

KépKép
Kép
mucus75

b]Dius[/b] Sástón mi is voltunk, élvezték a gyerekek. Mi örülünk, ha idén belföldre is eljutunk. Még nem tudjuk hová mennénk. Akartam kérdezni, hogy hogy hívják az unokabátyádat? Megkérdezem Gábort ismeri-e. Nem tudom mi lesz húsvétkor. Tavaly itthon voltunk, mert apa dolgozott. Jó lenne elmenni kirándulni, addigra csak lábra tudok állni. Nálunk csak szűk családi körben van locsolkodás. Elég is.
Melinda jól hangzik az a recept. Csorog a nyálam, meg is éheztem.

királylány

királylány hála már itt tartok.....már a félidőt várom nagyon......
szép nevet választott bence!!!!!
én voltam 2x is szilvásváradon.mivel nagy lómániás vagyok.máté kereszt anyjának van is lova.../ügető ló/

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Holnap lesz egy hete hogy elvették a babóimat. :cry:
Olvasgattam fórumokat erről és képzeljétek, az egyik lánnyal ez a megdöbbentő dolog történt:(az ő sorait idézem)

Hétfőn voltam a nődokinál!Megnézett ultrahanggal!Gyanus volt már a nagy csend!Amikor végzett, mondta öltözzek fel, majd mindjárt medbeszéljük!
Mondta:megnézte a 2 héttel ezelőtti leletet és akkor 16 mm volt a petezsák , most meg 15 mm. Szóval nem nőtt semmit, és nem is lát benne embriót!Biztos ez a felszívódós terhesség!
Megírta a laborpapírt a vércsoport meghatározáshoz , ha esetleg a műtétnél(missed ab) lenne valami gubanc, akkor kell. Elküldött ekg-ra, megírta a befekvéshez a papírt. Mondta még menjek el a kórházba ultrahangra, mivel aki meg szeretné tartani a babát , annál 2 orvosnak meg kell győződnie tényleg elhalt-e a baba!
Bementünk a kórházba!Az orvos megvizsgált uh-val és az első mondata az volt ITT EGY ÉLŐ EMBRIÓ LÁTSZIK!!!!!!!ITT A SZÍVERRÉSE NÉZZE!És odafordította a monitort. Láttam a kis lüktető szívét!Elkezdtem ismét zokokni, mire mondta a doki, hogy hagyjam már abba, mert nem tud így vizsgálni a nagy rázkódás közepette!
Szóval jelentem:6 HETES TERHES VAGYOK MOST ÉS VAN SZÍVVERÉSE A BABÁMNAK!!!!!!!!!

Velem ugyanez történt, hogy nem fejlődött tovább a terhesség és mióta ezt elolvastam, azon agyalok folyton, hogy mi van, ha nekem sem látták jól? Csakhogy engem nem néztek meg másik UH-on! És ha elvettek egy egészséges babát? Na ehhez szóljatok hozzá.................
adiadi

Nem könnyű annak akinek szakács a férje. Mindenbe beleköt, semmi sem jó. És már azt sem tudom mikor főzött itthon utoljára.
Adiadi ezen már ne agyalj, nagyon sajnálom ami veled történt, de ha csak azon agyalsz hogy mi lett volna ha..., soha nem lépsz tovább. Én nem is tudom hogy lehet az ilyet feldolgozni és túllépni rajta. De valahogy muszáj, már vissza nem tudod hozni.
Amúgy én is úgy tudtam, hogy kétszer is megnéznek, vagy más doki is, biztos ami biztos alapon.
Elhiszem hogy bánt. Csak annyit tudok írni, kitartás és lesz még neked babád.

Kép
jerneine

Jerneine, köszi, amúgy egész jól vagyok, csak kicsit türelmetlen vagyok, legszívesebben már most rárajtolnék a következő babára, de muszáj várni még néhány hónapot.... Az orvosom fél évet mondott, de az olyan nagyon sok, én addig nem fogok várni! Júliusban vagy augusztusban újra próbálkozunk!
adiadi

Adiadi igaza van Móninak, ne gondolkozz rajta mi lett volna ha........Gondolom nem könnyű, mert most csak ezen jár az agyad. Bízz a dokidban, bár nem értem miért nem nézett meg más is. Csak ő csinált uh-t 1x? Szerintem ne siettesd a dolgot. Hallottam olyanról, hogy elment a baba, utána szinte rögtön terhes lett az illető és az is elment. Amíg nem áll helyre a szervezeted, addig nem fog megmaradni. A nyálkahártyának is rendbe kell jönnie, ha nem elég vastag baj lesz. Olvass utána, én ezt halottam. Kívánom neked, hogy hamarosan újra babát várj.
Móni add át apának a fakanalat. Kritizálni könnyű. Enyém uram is szokott, bár ő köszönő viszonyban sincs a főzéssel.

királylány

Adiadi én is osztom a fentiek véleményét ne gondolkodj mi lett volna ha... már nem tudsz semmit tenni csak előre nézni hiszen ott van a két csodaszép kislányod akik nem értik tuti miért szomorú anya, nekik szükségük van rád és mosolyogva szeretnének látni téged.

jernein nem irigyellek szakács férjed miatt, fölég, hogy nem vagyok konyhatündér

Mi húsvétkor utazzunk nagymamámékhoz ott szoktunk ilyenkor lenni mind öcsémék és nagymamámék is és így minden nap megyünk sógornőmékhez is. Locsolás nálunk is lesz, bár én nem várom a hétfőt. Öcsém haragszik rám állítólag sokat nyafogtam az idén, hogy uncsi a hétfő mert a férjem reggel elmegy locsolni és csak este jön haza így megígérte kapok egy veder vizet ha addig él is :evil: :evil: :shock: hát ebből nem kérek. Anno volt egy barátom aki húsvét hétfő reggel beállított kiszedett az ágyból a haverokkal és rám húzták a vizet, én meg csak ordítottam nem volt jó, öcsém meg megint ezt akarja.

Kép
Kép
melisch

Melisch én könyörögni szoktam a vízért........inkább, mint a kölni.....fújjjjjjjj....büdös. Gábor rögtön borítja rám a vizet, nincs időm rákészülni :lol:

királylány

régen is ez volt nekünk a "menü" otthon anno kezdte nagyapám, apám és a öcsém. Aztán mikor már egyetemista voltam nagyapám fissé forró vizet öntőt rám véletlenül na akkor kapott és meg is ijedt így abbamaradt aztán 1-2 év múlva már a Gyulus is nálam aludt és akkor nem jöttek már be.

Kép
Kép
melisch

adiadi szerintem se agyalj már ezen........
a köv baba egészségesen fog megszületni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dolgoztam és dolgozok most is, szóval írjatok, hová, mikor mennétek, küldöm a jobbnál-jobb ajánlatokat!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Móni!
Megyek hozzád!!!!Most indulok!!
Veszünk Pityesznek kisnyulat,megyek feltérképezem a falut,hogy kinek van....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

lyly milyen ajánlatokat? :oops: :oops: :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de hulla voltam minden nap, annyit dolgoztam :? :twisted:

Nita, a mail címem: gtomnee@gmail.com

Nyuszifül, én a helyedbe kitekertem volna a nyakát, ha az én párom azt mondaná, mint a tiéd!! Ehez két ember kellett , ő is akarta, mi az, hogy add örökbe?????!!! :evil: ÚÚÚristen!!!!
NEHOGY ÖRÖKBE ADD!!! ÖRÜLJ NEKI HOGY SIKERÜLT, ÉS VIGYÁZZ RÁ!!
Boldog szülinapot neked! És fel a fejjel!
Dia, jók a képeid nagyon! :wink:

Mucus, jók a pólók nagyon, és a kis fiatalember nagyon jóképű! :wink: :lol:

Üdv. Jerneine! :wink: Én is maradok inkább a Móninál :lol:

Kírus, nem szoktam ilyet írni, de gratula a pirihez!! :lol: :lol:

Babicsek, mi újság veled?

Bocsi, aki kimaradt, puszi nekik!!!

Hát nálam a helyzet változatlan, 9 napja késik, ciciérzékenység, a mindjárt megjön érzés péntek óta megszűnt, teszt nega, laparoszkópiának lőttek, holnap UH.
Hát dióhéjban ennyi.
Valaki hallott már olyat, hogy nega teszt ellenére terhes volt, és csak jóval később mutatta ki?????!!!
Mert most napok óta f@szkivan érzés van, hogy mi lesz!!!
De ha holnap UH-z a doki, az sem fogja látni akkor ha van valami nem??!! :roll:
Olvasgattam a neten erről, és volt ezzel kapcsolatban egy-pár furcsa írás, akinek már a doki megmondta, hogy baba, és a teszt csak utána mutatta ki....stb....
Az élet bármit produkálhat, de hogy engem még ezzel is szivasson!!!! :twisted: :evil:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty a barátnőmmel fordult elő, hogy két teszt is negatív lett neki és közben babát várt. Reméljük a doki látni fogja mi van, ha nem lát semmit akkor egy vérvételből meg tudják állapítani. Reméljük lapul ott valaki :wink:

[b]Lyly[/b] mit dolgozol?

királylány

betty én is hallottam már olyat....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
No,nem mentünk messzire csak Ferihegyi repülő emlékparkba. :wink:
hoztam pár képet,de ha sok vagyok a képekkel nyugottan szóljatok! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Betty!
az uh-on úgy is meglátja a doki mi ujság.Én szorítok!+++++ :D :D

Adiadi!
Szerintem már ne agyalj ilyen dolgokon,nem érdemes!Tudom,könnyű ezt mondani. :? Mondjuk Nekem 3x4 is megnézték nincs e jó felé változás. :(

Szép estét!
Holnaptól meló :( és már barnázok..... :evil: :evil:

KépKép
Kép
mucus75

mucus itt én is voltam még általános iskolás koromba...az egyik akkori osztálytársam apukája a ferihegyen dolgozot...most a máté keresztanyja dolgozik itt......
amugy nagyon jók a képek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És a doki mondjuk ennyi idősen már tuti látja UH-n?

Cukik a képek!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!!!
Nekem november 16-án jött meg utoljára,december 16-án piri nem volt sehol,teszt negatív,hittem neki,mert előtte október 10-én jött meg,úgy gondoltam ez is 36 napos ciklus lesz.Októberbe jött meg szülés óta először!Másodjára novemberbe,de decemberbe már babás voltam,ami még 22-én se mutatott ki a teszt,csak szentdélelőtt,24-én.....aztán jó 8 hetes voltam,akkor megint besikeredett egy nega teszt!!!Akkor kezd csökkenni a HCG,NA DE A TESZTNEK MÉG KI KELLETT VOLNA MUTATNIA!!!És semmi!!!
Na akkor megfogadtam,hogy papírcsíkos tesztet soha nem veszek,csak műanyagot!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nekem mind papír, csak egy darab 25-ös műanyagom van még.
Azt lehet holnap reggel ellövöm... :lol:
Bár ha a 10-es nem mutatja, akkor a 25-ös pláne nem!
Ma volt egy barna csepp nemrég. Halványbarna.
Azóta semmi. Lehet ágyazódás esetleg??
Soha az életemben nem késett egy napot sem, ezért olyan fura nekem ez az egész. :roll: :?

betty615

olyan babagyanus....remélem holnap kétcsíkosat tesztelsz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Móni üdv nálunk :D

Betty!! DRUKKOLOK! Reggel jelentkezz!!!!

Adiadi: Ne gondolkodj ilyeneken... Csak előre figyelj...

Kép
kicsi80

Dius nagyon jók a képek és nem sok! Csak bátran minél többet. :wink: Én holnap még itthon leszek, du meg színház.
Betty türelem, a tesztet feleslegesen lövöd el szerintem. Ha biztos nem is lesz a doki, de valami gyanús lesz neki. Nekem is így volt, azt mondta a doki, hogy terhesség gyanúja és visszarendelt. Szóval ne ess kétségbe ha rögtön nem bólint rá.
Kivasaltam és az állástól úgy fáj a talpam :( . Ma még a fürdőt is alaposan kisúroltam 8)

királylány

Kicsi egyszerre írtunk :wink: Időt hogyan kell állítani?

királylány

BESZÁMOLÓ:

Képek nincsennek... Nem vittem fényképezőt...

Hétfőn háromkor keltem. Frankfuton keresztül mentünk Barcelonába. Onnan másfél óra busszal Cambrils. Este 10-re lettek vége az előadásoknak. Belezúgtam az ágyba...
Kedden egész nap konferencia, kint eső, hideg...Este nem volt vacsora, így hét után elmentünk sétálni és enni. Itt láttam a tengert, és szedtünk néhány kagylót.
Szerdán reggel futottam a tengerparti sétányon egy laza hatost. Isteni volt, bár napfelkeltét nem láttam, mert felhős volt az és.
Csütörtökön reggel ismét futás, egy laza ötös, ebből 1 km.t közvetlenül a parton. Majdnem megmerültem, mert egy hullám kicsapott. Az ég most is felhős volt.... Este megkerestük a vonatállomást, és elmentünk enni.
Péntek reggel indultunk 10:40-kor Barcelonaba, Zürich-en át hétre értünk Ferihegyre, kilencre voltam itthon.

Nagyon szép volt a hely, kár, hogy nem sokat láttunk belőle...

Azért a gazdasági válságot tengerpart mellett mégis más elviselni. A pálmafákat kifejezetten nem szeretem, mióta dél Olaszországban voltam 4 hónapot. De a tengert imádom....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.04.05 20:36-kor.

Kép
kicsi80

Lányok,
én írtam egy csomót, aztán csak a végét tette fel. :evil:

Nita,
utazási szaktanácsadó vagyok, külföld-belföld, már több mint egy évtizede ezt az ipart nyomom. Ha ebben kell nektek segítség, nagyon szívesen állok rendelkezésetekre! :lol:

Betty,
nem lehet, hogy az idegesség miatt??? Egyébként uh-on már látni kell jeleket, ha mást nem, egy jól megvastagodott nyálkahártyát mindenképpen.

Adiadi,
tény, hogy furcsa, hogy csak egy doki nézett meg, 1x, de ahogy a többiek is írják, ne agyalj ezen, ez, amiről írtál, nagyon-nagyon ritka.

Mucuskám,
légy erős: lehet, hogy a következő hótól hosszú időre elbúcsúzhatsz piritől, barnától. Mondjuk 9 hónapra minimum. OK????

Én meg tegnap reggel ellőttem egy ovu-tesztet a reggeli első pisiből, és halványan van egy csíkom. Kb. egy hete volt pém. Viszont van piri-érzésem is. Szóval nemzeti ünnep lesz szerintem ebben a hóban is, csak nem tudom, mi ez a halvány csík akkor????

Nyuszika,
boldog szülinapot kívánok, nagyon vigyázz magadra, és töltsön el örömmel a kis pocaklakód. hamarosan érzed majd a kis lepkekönnyű ficánkolását, meglátod, csudajó dolog!!!!

Kicsi,
üdv itthon! Kicsit részletesebb beszámolót küldhetnél!

Kép

Kép

Kép
lyly

Szias Királylány!

Szorgos napod volt...

Én délelőtt dolgoztam, kettőre értem haza, utána ettünk és enkiestem a rendrakásnak az emeleten. Brendeztem a dolgozószobánkat. Remélem már nem kell fűteni és felköltözhetünk az emeletre is.

Kép
kicsi80

Lyly: Nem történt semmi egyéb... Sok emberrel találkoztam, és rájöttem, mennyit kell tanulnom....

Kép
kicsi80

Jó éjt lányok!

Kép
kicsi80

Kicsi hát nemsok időd volt élvezni a tengerpartot na meg az idő sem volt valami fényes. Visszaolvastál? Eltörtem a bal kislábujjam. Csütörtökön kell visszamennem, kíváncsi vagyok mikor mehetek a kondiba meg aerobikra. Ja és a kondibajárós barátnőmnek kisbabája lesz így mehetek egyedül :lol:
Lyly és ezt magánban nyomod? Valami netes munka ezzel kapcsolatban nincs neked? Bencus születése előtt hol dolgoztál?

királylány

Dia,
az ország legelső utatási irodájában. Azóta megszűnt, most neten dolgozok egy pesti cégnek. De jó lenne még valami állandó meló is.

Kicsi,
most már elolvastam, amit írtál. Szerintem ezzel mindannyian így vagyunk, sokat kell tanulnunk.

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly értem. A mai világban jobb minél több lábon állni. Én is gondolkozok rajta, ha itthon leszek majd a kistesóval, valami tanfolyamot el kellene végezni. Nálunk most Apa jár biztonságiőr tanfolyamra, hátha...

királylány

lyly köszi ari vagy......csak előbb az anyagiakat kell előteremteni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Jó estét!!!Van Nyuszink!!!!!!!!
Holnap rakok képet,még kicsi,csak lapul a tenyerembe,majd jól megszeliditem,aztán meg a pörköltből majd nem eszek!!!! :roll:
Bár Pityesznek vettem,úgyérzem egy kicsit magamnak is!!! :lol:
Jól van na....én panelba nőttem fel....most kiélem állattartási ambícióimat....egy kiskecskén is gondolkodok!Apának még azért nem hozakodok vele elő.... :roll:
Jahhh,valaki kérdezte,Kreszre még csak járok,április végén lesz a vizsga...egyszer már átmentem a próbán..... :lol: :lol:
Na megyek,mert reggel átmegyek apával a szomszéd öreg nénihez rotálni....én lekötöm a nénit Pistikével,ő meg nem szól bele,hogy hogy rotál a férjem... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Végre tudtam jönni ismét.
az történt, hogy a kölcsön számítógépen nem működött a mobil internetünk, mindig kikapcsolt amikor bedugtuk a netet.
Eddig tartott, míg megoldást találtak rá.
Olvastam egy kicsit vissza és sajnos nem csak jókat.
Kitartást mindenkinek!
Én, azaz MI jól vagyunk. Már csak az őrületes fáradtság van.
9-én megyek újabb ultrahangra.
Igyekszem most már jönni és visszaolvasni is.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Betty, mi újság??????
A szomszéd néni lányt álmodott nekem,nekiestem ollóval,levágtam a haját!!Ami egyet jelent,hogy megint rosszalvó kisgyerekem lesz,és így állok bosszút az éjszakai kelésekért....,ugye Melisch???Te írtad,hogy biztos direkt estem neki 3-sal Pityesz hajának,a sok éjszakázásért.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja,Nyuszi!!!Megyek,lefényképezem mindjárt!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?