Sziasztok lányok!
Remélem mindannyiótoknak nagyon jól múlt a húsét, kipihentétek magaokat egy kicsit. Úgy láttam sokan vendégeskedtetek szülőknél,jó is az mi is ott voltunk nálluk. Ez erről is szól. Hú én csak azt vettem észre, hogy megint feldobtama anehezen leszenvedett 2 kilót, nem csináltam mást csak ettem -ettem és ettem!,
Begina
Szerintem se várjatok semmit, szerintem is mindenképp menjetek tovább és keresetek fel szakorvosokat. Én most azt bánom, hogy nem csináltattuk meg előbb a vizsgálatokat most már sokkal előbb lennénk mindenben.
Nos lányok tegnap megjött az eredmény
Sokkal alaposabb volt a vizsgálat mint az előtt, ph 7,9, mennyiség 3ml. , az eőt adó cukor is ott van, elfolyósodás ok, de és itt jün a de, egyetlen egy spermiumot sem találtaka 40 tenyésztésben, centrifugálás után csak kristályokat.
Magyarán nincs spermium az ondófolyadékban!
Amugy semmigomba, bacilus, nincs trichhomonasz, minden ilyen vizsgálat negativ.
Hát jra letörtünk, nem vártam én csodát az az igazság, csak azt, hogy hátha lesz ott egy kicsike, ami legalább egy szemernyi esélyt ad nekünk.
Arról ne is beszélek, hogy a páromat sokkal jobban letörte ez most mint az első vizsgálat, hát gondolhatjátok milyen locsolkodós napunk volt, mindenkire mosolyogtunkközben meg.....
Most pillanatnyilag nem tudom, hogy an tovább, hova továb.
Talán amit ajánlotak magán uh-ra egy dokihoz, hogy megnézze, rendben van-e szervileg...
olyan fura lányok, évekig csak vaktában próbálkoztunk, teljesen esélytelenül, és az a nevetséges, hogy hányszor bebeszéltem már magamnak, hogy terhes vagyok, szinte éreztem és örültem, aztán meg természetesen mindig megjött
sokkal előbb kelett volna ezt, hogy tudjuk mi van és ilyen irányban keressük a megoldást! Mert kell lennie, muszály!
Ne haragudjatok, hogy ódát irtam, csak kikivánkozott belőlem, senkivel sem tudom megbeszélni, mert teljesen titokban tartjuk még a család előtt is, csak egy ember tuja aki eléggé járatos az egészségügyben és ő irányit bennünket innen oda.
Most egy picit feladtuk, de már ma jobb egy kicsit és pozitivabban tudok látni dolgokat, remélem a napok múlásával minden csak könnyebb lesz.
Vayacon, hogy vagy???
Melish, brumi, Bea???????
Hope