Új privát üzeneted érkezett!

Nahát, mig itt a listát gyártogattam, Kriszti megelözött.

Ancsi! valoszinüleg beindult a petefészked! Ez szuper!Kép

Pucur
Pucúr

Pucur

mifele alagut?Minden OK lesz majd meglatod csak Optimista-Pista hianyzik hozza!

Ancsi
Csao!Te csak eskudozz aztan gyere vissza hozzankKép

Lotti!
Kuldok en is KépKépKépKépKépKépKép

Lella!
Nalam a 45 nap mar tok jo ugyhogy fel a fejjel!Mikor jossz haza latogatoba??

Puszi K
kriszti

Sziasztok!

Ancsi, szia! Az a gömb-érzés (mások ping-pong labda érzésnek is hívják) az ovuláció is lehet... mint ahogy nekem is mindig így jelentkezett...

cupp,
Beja
Beja

Sziasztok!

Pucúr a vérvétel egyenlőre csak egy vérkép, az optimális családtervezésben kérték. Nincs e most vashiány, vérszegénység, stb. A hormont csak középidőben tudják megnézni, arra holnap kérek az intézetből egy beutalót, még egy félájultságot emiatt kibírok. Talán a macára is rákérdezek. Mi is a hivatalos neve?

Móni! Cheer up! Tudjátok állítólag szeptemberben fogan a legtöbb bébi, azért születnek nyáron annyian.

Lányok én ettől a pszichés dumától kezdek falramászni!!! Leírtam E. doktornő topicjában, hogy miért. Amikor kamaszként voltak problémáim, de nem tudták mitől ráfogták pszichés.
Amugy az éjjel olyan hevesen véreztem mint soha életemben kétszer keltem fel mosni magam után! Bocs. a részletekért, de E. doktornő is megmondta, hogy előfordul, hogy volt megtermékenyítés, de nem ágyázódott be és erőteljesebb vérzésnél távozik. Pszichésen sem szeretek sem hányni, sem éjjel véres bugyikat mosni! Bocs. még egyszer!
Norci

Norci

sajnos en is csak megerositem azt,hogy van psziches terhesseg ez orvosilag is alatamasztott teny es vszleg mar en is atestem rajta ugy a 6. ciklus kornyeken.DE nem biztos,hogy neked is ez van.Inkabb probalj elore nezni ne emeszd magad azon mi volt,mi lehetett.Nagyon nehez de csak akkor leszel tul rajta ha bizakodon nezel elore.

marti

Udv,ujra!En imadok koltozkodni.na nem evente de annyira izgis.mar alig varom,hogy par ev mulva a kesz hazunkba koltozzunk.Ugyan a sporolas nehezkesen halad de talan menni fog.

Szija Csilla!Bocsi elfelejtettelek udvozolni!Latom pucur mar be is tett a listaba.Képvagy Kép

Pucur
na ne dolgozz mar annyira!
Andi!
Hol vagy?Vagy ma nem jossz es elfelejtettem?
Jut eszembe kuldott penteken sms-t,nem terhes viszont volt erett peteje azt megrepesztettek.Akkor mar tudom hol jar!!KépKép

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Norci!

Szerintem is az lehet hogy volt megtermékenyülés csak nem tudott beágyazódni. A progi szintedet nézték már?

Móni, Lotti!

Fel a fejjel.

Lotti!
Nekem volt HSG-m és nem volt valami kellemes. Mondjuk nekem el volt záródva a bal oldali petevezetõm. Mindenkinélk más, mert valakinek nem fáj. Szerintem ha nincs elzáródás akkor nem fáj.

Pénteken voltam UH-án és nagyon le vagyok törve. Terhes az nem vagyok, de viszont valamit látott a doki a méhemen. Azt nem tudja, hogy mi az, majd a héten meg kell ismételni az UH-át. Adott egy képet róla. Sokra megyek vele.
Viszont van egy jó hírem is. Closti nélkül megérett egy tüszöm és 21 mm-es volt. Meg is repesztették HCG injekcióval. A hétvégén akcióztunk rendesen. 1/2 óráig fent voltam gyertyában és ha most se leszek terhes akkor fel adom.
Két napig rossz volt a kedvem és csak sírtam, hogy mi lehet a méhemen. Biztos valami daganat.
Már azon gondolkozom, hogy kicsit pihentetni kellene az orvoshoz járkálást. A sok hormontól csak több bajom lesz mint eddig.

Andi
Andy

Norci!

Tényleg, lehet, hogy volt valami, de mostmár sajna nincs. Annak viszont, hogy nem ágyazódott be sokféle oka lehet. Valószínüleg nem volt életképes, vagy hiányoznak valamiféle hormonok.
Fel a fejjel, gondolj az új ciklusra és föleg arra, hogy mindjárt itt az ösz. Már csak 1-2 hetet kell kibírni.

A csilletolást a rengeted melóra értettem. Sajna nehezen szakadok el a Babanettöl és így felhalmozódtak a munkák. Pénteken szinte semmit nem csináltam itt bent, úgyhogy most muszáj.

Ancsi és Mindenki!
Mi is letehetnénk az eskütételt, ha még nem történt meg: MINDENKÉPP LESZNEK BABÁINK!!!

Monchy
Monchy

Norci

Ne csüggedj! Tudom, hogy nehéz most egy kicsit, de legközelebb biztos sikerülKép

Ancsi
Jo esküdözést,ha lehet nézz még be!

Lányok

Használ valaki LH tesztet? Kiváncsi lennék a véleményetekre. Csütörtökön két csik másnap reggelre 36,5-röl 36,8-ra, szombaton 36,4 a teszt még mindig két csikot mutat után 36,6 és 36,75!
Olvasmásmányaim szerint a teszt után 20-44 orával van az ovulácio. Ilyenkor mi a helyzet? (Ja és ma kaptam SMS-t a zappybaby.de-röl , hogy az aktuális idöpont 28-30. között. Ök egyébként az elözö ciklus alapján küldenek, ami 34 napos volt!)
Kicsit zavaros a kép. Sosem volt még az elsö félben 36,8!

Gy
györgyi

Kriszti!

Ok. ne gondolszunk mán azon, hogy velem mi volt, inkább, hogy milyen jó lesz nekünk jövő ilyenkor, mert már mindannyian a parkaban tologatjuk a babánkat!
(Én leirtam a véleményemet, amihez szilárdan ragaszkodom és hagyjuk a témát. Oké?)

Andi!
Hajrá, de azé ne add fel!!! amugy ezért félek én ettől a hormon dologtól. Progit majd most akarom megnézetni. (Két hét múlva aktuális.)

Norci
Norci

Sziasztok....

Semmi jo hir Kép

Fel a fejjel Norci....persze ezt konnyu mondani nehez megvalositani. Hanyadik probalkozasod? Kerestelek a listaban de lehet hogy mas neven szerepelsz. En is gorcsolok egy kicsit menzi alatt, tableta elotti idokben jobban... emlekszem meg hanytam is a rosszulettol. Ugy tudom ez jo jel. Megneztem a gorbedet, es szerintem nem a 15-napon hanem a 18-on volt ovulaciod mivel a hod azutan kezdett egyertelmuen folfele ivelni.

Monchy
Sajnos nem talaltam egyertelmu beazonosithato jeleket. A hom is eleg zavaros skalat mutatott. Szombaton maradt 36,3-on Vasarnap leugrott egy emeletet vegezetul ma a magasba roppent (hianyzott neki a hegyi levego) 36,4. Eleg gaz mert a 23-napon vagyok es sehol semmi. Kép
Es te hogy erzed? Eredmenyes volt az ovulaciod?

Udv Mindenkinek
Melinda
Melinda

Sziasztok!

Szabin voltam mult heten, ezert nem jelentkeztem. Meg mindig nem jott meg. Szerintetek elofordulhat az, hogy a 20. nap tajan huvelyi uh-n megnezett doki, azt mondta, hogy valoszinu nem volt peteeres es megis terhes lennek? Szerintem nem, es inkabb mar varnam hogy megjojjon, mert felirta most a Metrodin szurit a Closty melle, es a kettotol elvileg tutira kene lennie tuszorepedesnek. Csak most nem tudom, mit csinaljak: varjam meg szepen mig megjon (ami lehet ugyebar akar 45-50 nap is), vagy hivjam fel a dokit, hogy inditsuk meg gyogyszeresen? Igaz hogy mivel mar a 41. napon vagyok, vegulis talan nem kene mar sokaig varni....Ehhh, szerintetek mit csinaljak?

Kriszti! En a Gynevacot a feltatalojatol, Lazar ERikatol kaptam, es o is mindig ugy adta be, hogy a fenekemre csapott kozben. Es ra is van irva azt hiszem, hogy okozhat izomfajdalmat a fenekben es a labakban. Nekem hol csinalta, hol nem.

Most egyenlore ennyi, legyetek jokKép

orsoly
orsoly

Orsoly!

Te lazar Drnohoz jarsz?marmint O az orvosod?O talalta fel jol ertem?
En meg ilyet nem hallottam,hogy ov.nelkul vki terhes lenne sot,kizart erre en vagyok az egyik bizonyitek.Nem ovulalokKép
Irjal am meg!

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Melinda nem vagyok rajt a listán, eddig kabalából nem is akartam erültetni. Immár 5.c, 2.cn.

Van egy olyen érzésem, hogy Lázár doktornő=Erazmusz doktornő. (De mivel ő szeretné megőrizni inkognitóját nem osztom meg, hogy miből gondolom.)

Norci
Norci

"Csüsz" Melinda!

Sajnálom, hogy így ugra-bugrál a höd, tényleg lassan olyan, mint egy repülögép. De az is lehet, hogy csak elnyúlik az ovulációd. Nem tudom, van ilyen?
Hát nálam az a helyzet, hogy 36,2-röl szombaton felugrott 36,9-re, vasárnap visszacsúszott 36,7-re, ma pedig 37,0 volt kereken. Nem tudom, ez NOOOOOOOOORMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLIS?
Egyébként pedig péntek délután annyira fájt a hasam a bal oldalon is és középen is. Gyanítom, akkor volt az ovis idöszak (legalábbis remélem). Hétvégén pedig már alig fájt a hasam, ma pedig csak ilyen bizsergés-félét érzek.

Andy!
Tessék azonnal elfelejteni, hogy bármiféle daganat lenne a méhecskéden!!! Ne is gondolj ilyesmire, föleg úgy, hogy az orvos nem is mondott semmit. Szépen várd ki, hogy mi lesz a vége. Tudom, könnyü így a "távolból" beszélni, de biztos a többiek is azt mondanák, hogy elöre nem szabad idegeskedni olyasvalamin, ami még ki sem derült.

Moni!
Szia, azt hittem a héten szabin leszel. Vagy valaki más mondta, hogy nem lesz? Bocsi. Ne csüggedj, nemsokára újra itt a középidö. Tudod, új ciklus és mindjárt itt a szeptember! És akkor tudod mi kell a férjednek vacsorára? Ham and eggs, ham nélkül. Fel a fejjel!

Monchy
Monchy

Norci!

Szerintem is = , épp most löktem Pucurnak egy emilt ezzel kapcsolatban. De szerintem pszt, nehogy elveszítsük esetleg.

Monchy
Monchy

Monchy!

Nem azért írtam, hogy elveszítsük. Inkább azért, hogy aki ha nem is csodaszert, de kitalált, valami olyat, ami már sok párnak tudott segíteni, akkor ez az önzetlen "távsegítsége" mellett még nagyobb tiszteletet és tekintélyt ad neki.

Norci
Norci

Monchy,
Kösz, ari vagy. Nem, nem én írtam a szabis dolgot.
Miért voltál a hétvégén elkeseredve? Te aki mindig a pozitivitás jelképe vagy?

Caldea,
Köszi, hogy utánanéztél, legalább ez a nyákos kérdés is tisztázódott.

Andi,
Ne légy letörve. Biztos a gyogyik kevertek be és minden rendben lesz veled, föleg, hogy sokat akcióztatok!!!!

Lotti,
A HSG engem is nagyon érdekel. Ha valamit megtudsz légyszi értesíts! Azt hiszem ugyanabban a cipöben járok mint te. Lehet, hogy az én petevezetöim is eldugultak?

Pusz, Moni

Norci,
Ilyen nagyon heves vérzésem nekem is volt 1x jópár évvel ezelött!!! Hüüüüüüüüha! Ha belegondolok!!!
mj

Monchy!

Azért kösz, aranyos vagy hogy vígasztalsz.
Hát várjuk ki a végét, de akkor is félek. Az egész hétvégém tönkrement.
Az én hõm szombaton leesett 36,6-ra és vasárnap felment 37,1-re. Igaz 1 órával késõbb ébredtem, de mit csináljak ha addig aludtam. Ez most számít? Ma is 37,1 volt ez viszont már jó jel csak így maradjon.

Andi
Andi
Andy

HalihoKép

Kriszti igen, hozza jartam...de aztan ugy lattam hogy rengeteg a betege, es en inkabb szulesz-nogyogyaszt szeretnek, hogy kesobb nala is szulhessek. Ja es szerintem is = ERazmusz drnovelKép

Caldea: neked a Metrodin segit? Te is ilyen dragan veszed mint en? En lehidaltam az aratolKép Es egy ciklusban mennyit kapsz belole? Nekem negyet irt fel a mensi utan...

pusssz: orsoly
orsoly

Moni!

Nem voltam elkeseredve a hétvégén. Ha arra gondolsz, mikor azt írtam szombaton: szomorú vagyok itt egymagam, azt úgy értettem, hogy nem volt kivel dumcsizni, azért voltam szomorú. Amúgy semmi konkretén dolog nem volt.

pusz, Monchy
Monchy

lanyok

Most koran megyunk haza mert uj gyogymatracot veszunk.A ferjemnek nagyon faj a hataKép
Akciosoknak mindent bele!KépKép
Holnap jovok!

Kriszti
kriszti

Móni!

Nekem júniusban volt HSG-m, ha akarod emilben leírom.
Add meg légyszi az emilcímed.
Én is abban reménykedek, hogy csak a gyogyik kavartak be és nem egy mióma.

Puszi

Andi
Andy

Na, megjöttem a dokinötöl.

Oradexon Organon-t irt fel. Estére egy szemet kell belöle bevenni. Ha nem vagyok jol, akkor pedig csak felet. Viszont szabad utat kaptunk a babaprojekthez. Most csináltak UH-t is, még nem volt ovulácio. Most már csak akciozni kell!!4KépKépKép

Pucur
Pucúr

Nekem is 1. ciklusnap Kép Kép Kép
és padló
Cincérke

Orsoly!

Metrodint most kapok eloször. Mensi 3 napjától másnaponként 1 db (össz. 5 db)
5 db Metrodin (majdnem 50 % támogatással) kb 13.000 Ft+ Serophone 3.000 Ft. Papának Maca Vibe 4.900 Ft. Ja és Profasit nem kellett kiváltanom mert még volt kb. 3.000 Ft.(hogy is van Viktor? 3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék?????????)
Maradjunk annyiban, hogy ez több mint a fél fizetésem. Még jó, hogy Anyukám tud segíteni.
Állítólag mostmár én rendben vagyok csak az inszem miatt kell gyógyszerezni.
Bizakodom a Metrodinban.
Ti spontán próbálkoztok? Miért kaptál Metrodint?
Mikor kezded el?

Caldea
Kedden UH.
caldea

Szia Monchy
Akkor remelem kihasznaltatok az alkalmat. Kép
Szerintem a homerseklet skalad se rossz.
Tanacsodra kijeloltem egy fix idopontot kelesre. Ez ugy reggel 6-30. Most mar csak ekkor merem a hot. Figyelembe vettem azt a rossz tulajdonsagomat is hogy eleg nehezen jutok ki az alomszeru kabulatbol. Hihetetlen dolog tortent! Mar reggel 6-kor felebredek es varom hogy csorogjon az ora. Kép Rossz trefa! Igy sosem fogom tudni az ebredest osszeegyeztetni a kivalasztott idopontal. Kép Azt hiszem cseleznem kell, mert ha 5-re allitom be az orat akkor mar hajnalok hajnalan kukorekolok. Kép

Lenne meg egy roppant egyszeru kerdesem:
Ha nincs tuszoeres akkor nincs menzi se?
Ezt nagyon apro betukkel kerdezem, mert szegyellem hogy no reven nem vagyok tisztaban vele Kép
Melinda

Caldea! Jaja, ugyanennyi a Metrodin nekem isKép Es nekem felirt 10 db-ot, elore keszul a kovetkezo ciklusra isKép De mikor kimondtak a gyogyszertarban hogy 26 ezer Ft, akkor mondtam, hogy na jo, kivaltom az e havi adagot es max majd iratok meg fel. Nekem a mensi 5. napjatol masnaponkent kell 4x Metrodin szuri, a closty meg a mensi 3 napjatol 2x1 5 napig. Azert irta fel a doki, mert az elso havi closty nem segitett, nem volt peteersem, es halistennek nem vart honapokat, egybol felirta ezt. Mi meg spontan probalkozunk, remelem osszejon igy isKép Egyebkent ez a 8. ciklusom kb, de lassan raebredek, hogy miota probalkozunk, azota nem lehetett peteeresem. Ugyhogy remelem hogy szepen helyrerak dokibacsi, es utana ugyanolyan konnyen teherbe esem mint a csaladom tobbi tagjaKép

orsoly
orsoly

Pucur!

Örülök, hogy örülsz. Hajrá! Indul a mandula! Illetve, az akció. Mindent bele. Apait, anyait!!!

Cincérke!
Ne csüggedj, tudod, jön a szeptember.

Melinda!
Elvileg, legalábbis én úgy tudom, hogyha nincs peteérés, akkor nem igazán van, ami távozzon. Javítsatok ki, ha nem így van. Viszont, tuti, hogy nekem az előző két hónapban nem nagyon volt peteérésem, mivel csak ilyen alig-vérzésem volt és se nem görcsöltem, se nem fájt a derekam, pedig mindkettö elöfordul (wo)menzesz alatt.
Hát, én többet nem tudok erröl a témáról.
Hogy csinálod ezeket a vigyorikat, én nem tudok ilyet, csak én vigyorgok, vicsorgok, vagy vágok csalódott, szomorú és egyéb arcokat, de az nem megy át a Neten.

Monchy
Monchy

Melinda,
A hömérözéssel kapcsolatban az a javaslatom, ha a kijelölt idöpont elött kelsz fel, kevesebb mint egy órával, akkor akkor mérd! Ha meg visszaalszol és óracsörgésre kelsz, akkor is mérd meg. Aztán, hogy melyik értéked vedd alapul? Hát ezzel én is bajban szoktam lenni. Sajnos én is rendszeresen felkelek óracsörgés elött.

Andi,
Nem szívesen adnám itt meg az e-mail címemet, mert a nevem nem nagy, vagy kis, vagy horváth és nem akarom, hogy a munkatársaim vagy egyéb egy-két ismerös rájöjjön, hogy miben ügyködünk. Kriszti! Megadnád Andinak az email címemet? Köszike.
Moni
mj

Sziasztok Lanyok!

A kis kimaradas utan, ujra itt vagyok. Nezegettem miket irtatok ezalatt a ke het alatt, hat szinte kovethetetlen, meg a mait se sikerult teljesen atolvasnom,de ami kesik nem mulik.
Udvozlok minden ujat akit meg nem ismerek, es nagy nagy gratula az uj kismamaknak.

Es most itt a magyarazat miert is nem voltam az utobbi 2 hetben.

Kép

O az en kis ferjecskem, ugye milyen jokepu Kép
Remelem mi is gombolyodunk szep lassan es a pici olyan szep es okos lesz mint a papaja Kép
edina

Mit szólnátok egy kis kedvderítö-szöveghez? Csak egy kicsit hosszú, de Kép

Egy filozófia professzor az elöadásán elövett egy nagy üvegdobozt és feltöltötte kb. 5 cm átméröjü kövekkel.
Megkérdezte a hallgatóktól: - „Önök szerint tele van az üveg?”
„Igen” – hangzott az egyöntetü válasz.
Ezután elövett egy másik dobozt, tele apróbb kavicsokkal és elkezdte beleszórni a kavicsot az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították a hallgatók, hogy tele van az üveg.
Ezután elövett egy homokkal teli dobozt és elkezdte beletölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis részt kitöltött.
„És most – magyarázta a professzor – vegyék észre, hogy ez az üveg az Önök élete. A kövek a fontos dolgok, a családjuk, a partnerük, az egészségük, a gyermekeik. Ha semmi más nem lenne, az életük akkor is teljesnek nevezhetö.
A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkájuk, a házuk, az autójuk.
A homok az összes többi, az apróság.
Ha a homokot töltik be elöször, nem marad hely a köveknek és a kavicsoknak.
Ugyanez történik az Önök életével is. Ha minden idejüket és energiájukat az apróságra fordítják, nem marad hely azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak az életben.
Fordítsanak figyelmet azokra, amelyek alapvetök a boldogságuk érdekében. Játszanak a gyermekükkel, szakítsanak idöt az egészségükre. Vigyék el a párjukat táncolni. Mindig lesz idejük dolgozni, takarítani, rendet rakni.
Elöször a kövekre figyeljenek, azokra, amelyek igazán számítanak. Állítsa be a prioritásokat, a többi csak homok!”

Késöbb azonban.....
Az egyik hallgató fogta az üveget amelyröl a professzor és a hallgatók megállapították, hogy tele van és beleöntött egy üveg sört. Persze a sör kitöltötte a homokszemcsék közötti hézagot és így az üveg tényleg tele lett.

Tanulság: Nem számít, mennyire van tele az életed, mindig van benne hely egy sörnek!

A sör szerintem felcserélhetö más folyadékkal is! Monchy
Monchy

Melinda!

Tüszőrepedés az lehet hogy nincs, még ha van mensi is, hiszen tudod a fogamzásgátlók is ezen alapulnak. Nincs érett petesejt, mégis van mensi. És bizonyos cikkek szerint pont ezért van negatív hatásuk később a fogamzóképességre, ill. a petefészek móködésre. (Persze bizonyos cikkek meg tagadják ezt, de nyilván itt nem csak tiszta egészségügyi szempontok, hanem ronda üzletiek pl. a gyógyszergyártók és akár az óvszergyártók harcáról is szól.)

Móni a hevességről annyit, hogy teljesen ledöntött a lábamról retentően szédelegtem pár órával ezelőtt is (lehet, hogy még a vérvétel miatt, de attól egyszer már rendebe jöttem) aludnom kellett még egy órát. Szerencse, hogy itthon vagyok, bár nem ilyen indítással képzeltem el a szabadságomat.

Norci
Norci

Edina egy nagy garatula!

Norci
Norci

Lányok,
Nincs meg valakinek véletlenül az Aviva tornáról szóló könyve? Kipróbálnám szívesen, addig is amíg párom az andrológiai vizsgálatra ráveszi magát. Esetleg lefénymásolhatom másoknak is.
Köszike, Moni
mj

Edina!
Sok boldogságot!Kép
Igazán szép pár vagytok!

Kriszti!
Dolgozol vagy lementél a strandra?

Andi
Andy

Monchy!
Ez a történet fantasztikus. Majd elmesélem a páromnak. Nem rossz filozófus alkat volt, az aki ezt így megalkotta.

Lányok kimaradok állandóan a beszélgetésekből pedig itt vagyok de már olyan sokat írtok, hogy nem győzöm olvasni, majd mire hozzászólnék, már mehetünk haza.

Képzeljétek a höm 36,9 már 5 napja szerintem ez a Closti hatása várom lassan, hogy leessen azután akció hegyek....

Hallom Norci, hogy el vagy keseredve!
Soha ne add fel!!!!
bubi

Edina!

Gratulálok! Kép

Monchy
Monchy

Hát gratula EDina !
bubi

Monchy: Tetszett a kedvderito!
A mosolygos figura titka: "Kép" Tehat egy kettospont ":" es egy vigyorgo zarojel ")" szorosan egymas mellett.
:-) Azt hiszem orral mar nem mukodik. A Web lap mogott futo program alapba felismeri a mas tarsalgokban hasznalt nepszeru jeleket es atalakitja grafikus formatumma.
Viszont a vigyorgo nagyszemu eger nem tudom milyen billentyu kombinacio eredmenye....
Melinda

Bubi!

Esni fog holnaptól!!! A rádió is bemondta.
Egy kis energia: +++++++++++++++++++++++++ a következö napokra!

Kép

Monchy
Monchy

Eljen az Ifju par!
Melinda

Errefele is esot igertek. Majd meglatjuk...mindenesetre borul. Nem panaszkodom a tavalyi nyarhoz kepest ez maga volt a kanikula. Mult evben elkezdett esni Julius elejen es Augusztus kozepere el is allt. Elofordult hogy meglatszott a leheletunk is...Nyar kozepen!

Test: :] :[ :/ :{ :@ :|
Melinda

Talan most sikerul egeret produkalnom :
Melinda

Lányok nem baj ha "esik", lehet összebújni!
bubi

Koszi Monchy, Moni, Norci...
Akkor a rossz sejtesem beigazolodott...
Gondolom ilyen esetbe nincs kulonosebb homerseklet valtozas.?
Szerintetek meg lehet itelni a menzi erosegebol, vagy gorcsosegebol hogy tortent-e a ciklus alatt peteeres?
Melinda

Jaj Melinda!

Amikor multkor a férjed megjelent itt úgy felröhögtem, hogy megkérdezték itt a kollegák, hogy mi van. Mire én: Viccet olvasok!
Akkorát nevettem!!!Elmeséltem a páromnak, hát öt sem kellett kuckolni, hogy nevessen.
bubi

Mindenkinek, aki az idöjárásra gondolt!

Az esést Bubi lázgörbéjére értettem! Kép

Az esö meg akár lehetne BABAESÖ is!!!

Egyébként az idöjárásjelentés szerint meg valóban jön a hideg. De csak ma éjjel, és csak 1 napig tart.

Monchy
Monchy

Melinda,
Igen, ha nincs tüszörepedésed akkor a höd sem megy fel hanem lent marad. Milyen értékeket mértél? Vagy már korábban leírtad? Bocs ha igen.
Moni
mj

Sziasztok!

Most hoztam el a reggeli vérvétel eredményét, hát novemberben amikor a melóhelyről küldtek semmi nem volt megcsillagozva, ami=minden a normál határértékeke között. Most meg - leírom, hátha v.ki tudja dekodólni nekem - határérték alatt MCV 81,2 fl (normál 83-103), HDL-kolesterin 1,62 (határéték 1,68-3.00, bár a férjem leletén a határértéték erre 1.42-3.00, ő két hete volt). Ás magas az AST 286 u/ml (határérték:1-200). Most légy okos domokos!
Lehet, hogy bekavart a mensi vagy az a halom meristin amit bekajáltam az éjjel!?
Mindegy holnap megmondja a doktornéni.

Bocsi, hogy má megin nyavalygok! Eldugulok apjuknak főzni, finomat!

Norci
Norci

Moni...
14-ik naptol merem a homersekletemet ami a kovetkezo:
14,15,16=36,2...17=36,4...18=36,5...19=36,2
20,21=36,3...22=36,2...23=36,4
A mult honapban 49-napra jott meg, elotte 33 majd 34 .... es most mar 4 honapja nem szedem a tabletat amit 6-evig folyamatosan szunet nelkul nyeltem. Lehet hogy ez kavar be...

Koszonom hogy foglalkozol vele Kép
Melinda
Melinda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?