Sziasztok
íme a mi szentesténk
megjött az angyal...
A családfő felolvassa Jézus születésének történetét.
Legények
ajándék bontás
...és tényleg vonatot hozott az angyal...
Andor egy autószállító kamiont kapott fából. Áronnal még kaptak egy fa csigát is (olyan cukin vonaglik ha húzzuk) Áron ugyanis épp a csigamániás korszakát éli.
Áron előző este anyunál aludt, így nyugodtan tudtunk díszíteni, főzni... ő már kevésbé!
Együtt mentünk el érte így egyszerre fedeztük fel a fát a szobában. Nagy sikere volt. Körbetáncolta, hogy nálunk is van karácsonyi ünneplés...
Sorra fedezte fel a díszeket, nagy örömujjongással kísérve.
Másnap kezdtük a vándorlást...
apósomnál,
anyunál
Anyutól duplot kaptak amit használtan sikerült megvennem elég jó áron. Nem is adtuk egyszerre mindet oda. Andor kapta a kreatív állatosat. Szerintem nagyon jó mert roppant jópofa állatfejű építményeket lehet velük összehozni.
Áron szerelős duplot kapott egy csomó autót. Nagyon tetszett neki, a darus autó ugyanis nagy sláger.
anyósomnál
Ma végre nyugi van.
A következő karácsonyokat szeretném kevésbé vándorlósra venni.
Most is volt róla szó, hogy hozzánk jöjjenek EGYSZERRE Ádám szülei, de berezeltem, hogy ennyi embert vendégül lássak, még székem sincs elég. Utólag látom, hogy nem lett volna gond. Annyi tejszínes harcsát sütöttem, hogy egy hadseregnek is elég lett volna, ráadásul apa akkora fát tett, hogy a kis asztalra sem lett szükség. Padlótól plafonig ér (
és csak kétezer pénz volt).
Rengeteg ajándék volt, egy kicsit túl sok is... szeretném ezentúl máshogy csinálni. Olvastam egy ötletet ami nagyon tetszik, ha nagyobbak lesznek a gyerekek bevezetjük. Mindenki november elején kihúzza egy rokon nevét (lehet szűk vagy nagyobb családban is) lehetőleg gyerek felnőttét felnőtt gyerek nevét, és sajátkezűleg vagy minimális költségből személyes ajándékon töri a fejét amit szenteste ad át.
Áron ajándékai.
Fontosnak tartom, hogy ő is megtanulja ajándékozni jó, ezért megpróbáltunk együtt bütykölni. Olyan boldogan adta oda.
süti mamának
rajzok cím szerint:
1. az angyal ajándékot hoz apának
2. kígyócomb mamának
Többi kép:
http://s59.photobucket.com/albums/g310/ ... =slideshow