Új privát üzeneted érkezett!

Linácska, Lili hogy van ma?

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép ma reggeli pocakkép

Adri

Kép

Kép
irdab

Ádibaba az tök jó :lol: én különben szívesen kíjártam régebben vele igaz tavaj nem voltam egyszer se rallyn.Nállunk a gyerek WRC autókkal játszik :lol: 1,5 évesen kapott egy qvadot :lol: tőllem meg egy bukósisakot.Őt különben hamar megcsapta a "benzingőz" mert a szomszéd srácc roncsderbizik és itthon vannak az autók és itt is szerelik őket.Most kezdődik úgye ott is a szezon..hát sokat lábatlankodunk ott :P Gábor még külföldre is szokott menni annyira szerelmes ebbe a sportba hogy nézze őket.

Vadászat:a barátnőmék nagy vadászok ott a kissrác 1 múlt dec.-be az apja már fél évesen fújta azokat a "valamiket " neki amikkel hívógatják a vadakat.

Ádibaba jobbulást Ádámnak és tessék sűrűbben jönni :wink:
Haskörfogatom:94cm.

Irdab tök jó a poci :lol: köszi a leves recit ki fogom próbálni :lol:

Mi régen jártunk síelni minden szezonba csak apának a térde mütve volt és azóta hát eléggé félti igy nem megyünk...

Csajok ti sem tudtok belépni az iw-re?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Madaran,
hát focimenedzser az nálunk is megy ezerrel. Már néha én is féltékeny vagyok rá.

Bim-bam,
én az előbb be tudtam lépni, pont jött egy levelem és megnéztem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kicsit sok volt a munkám az utóbbi napokban, nem jutottam ide :cry:

Remélem, mindenki jól van!

Irdab
Szépen nő a pocid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Túléltem a cukor-szirupos vérvételt, az eredményem is jó lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok
Ne haragudjatok ,hogy ennyire eltűntem, de ez a jó idő :D:D:D
Nekiugrottunk a kertnek és vettünk egy csomó virágot, bokrot, fát és sok szép mindent :D
Olyan akció volt itt az Óázis kertészetbe nálunk,hogy ahányas a lábunk annyi %-os kedvezményt kapunk!!!
A Páromnak 42-es a lába :D:D:D
Most jelenleg a szép kis növénykéket ültetgetjük kint a kertbe és élvezzük ezt a verőfényes napsütést is :D
Mihelyst kész a kert Én aktívan fogok írni és nem tűnök el :D

Addig is mindenki vigyázzon magára és növesztgesse szép nagyra a pocakját továbbra is :D

Puszi
Noki

Kép
noki&potyi

Kép

tegnapi kép :wink:
Vendég

Noki
Azért csak óvatosan!
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem a genetikai ultrahangról :lol: Nagyon röviden és tömören minden rendben, de azt hittem, hogy azért részletesebb lesz. Kb. ugyanazokat nézték, mint a korábbinál, semmi extra. Egy idős keleti bácsi volt az ultrahangos (nőgyógyász is egyébként). Mértek a Babán 5 értéket, megnézték a méhlepényt, a magzatvizet, köldökzsinórt, a kis agyát, szívét, gerincét, gyomrát, hólyagját, veséjét és még ráírták, hogy mind a négy végtagja megvan. Hát azt hittem, hogy majd elidőzik a Babám gerincénél, hogy nyitva van-e vagy sem, meg hogy megmondják hogy milyen hosszú már a bébi, esetleg mennyi a súlya :? Szerintetek ez így rendben van???
És kaptunk két képet, az egyiken a baba feje van közelről, gyakorlatilag egy ovális, a másikon meg a gerince... Édes meg minden, de azért ezek nem azok a szeretgetnivaló kis édes képek, nem???
A lényeg, hogy minden rendben, szerintem egyszer elmegyünk még 4D-re, ott mindent megnézhettünk, amire kíváncsiak voltunk :D

Őssejtes téma: beszéltük mi is párommal, szerintem mi belevágunk. Az egészségpénztáras keretünket úgysem tudjuk mire költeni, ez legalább hasznos, legalábbis szerintünk...

Noki: ez az Oázis kertészet jó tipp, a párom lába 43-as. Meddig tart ez az akció? :lol:

Mi is voltunk tegnap sétálni. Párom futott egy jó félórát, addig én sétálgattam a pálya körül (régen együtt futottunk :( ), utána meg még egy órát bóklásztunk, nagyon jó volt!!! Végre igazi tavasz illata volt mindennek...

Sportok: szerencsére a párom azért nem nagy sport őrült. Régen elég komolyan járt gyúrni (elég termetes háta és válla van most is :lol: ), igazából most már csak szinten tart, és legalább én is mászkálok vele, én is mozgok kicsit :D Meg most jön a futó, meg motoros szezon, nem tudom hogy fogom legalább kicsit kordában tartani a motoros szenvedélyét??

Irdab: ez mennyi elfoglaltságot jelent a férjednek? Mármint a sportmenedzseres játék, és hogy bírod??

Tényleg képet hogy raktok fel? Hogy kell lekicsinyíteni, hogy engedje az oldal feltenni?

Köszi!

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Időnként bekukkantok hozzátok... :wink:

Őssejt-ről...

[quote="mabe86"]h írta:mabe86ttp://www.lam.hu/folyoiratok/lam/0205/6.htm
Vendég

Madaran: A vadászat sem egyszerű. Miért tudnak mindig ilyen veszélyes dolgot szeretni.

A férjem most már horgászmániás is lett. Az legalább nem annyira veszélyes.

Vonalzó: Hát azt hiszem megszűnt vagy szünetel a nőivonal és ezért tűnt el. Majd ha lesz egy kis időm csinálok másikat.

Ádám: 19 hónapos
Én meg 19 hetes. :lol:

Tök jók a pocifotók. Annyira érdekes hogy mekkora különbségek vannak.
Ne vágjátok már le a fejeteket!!!!!!!! :!:

Kicsinyítés: Paint/ Kép/ nyújtás, döntés/ függőleges, vízsszintes/ beírod hogy 25-25 %

Kép

Kép
ádibaba

iwiw nekem se megy

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Ebben a jó időben mi is inkább kint sétálunk.

Valaki írta, hogy megvannak neki a Kriston-gyakorlatok, elküldené nekem? Én szeretném elkezdeni csinálni!

Csajok, annyira rákaptam a szárított paradicsomra, hogy szégyen :oops: Szendvicsbe vastagon krémsajt, sűrűn megpakolva a paradicsommal és majonéz a tetejére... hmmmm reggel-délben-este
:roll: Eddig visszafogtam magam, mert elég drága, de találtam olcsón :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, dőlök az ágyba.
Vendég

Sziasztok!

Ma szinte laig voltam itthon, mondjuk nagyon elfáradtam.

Voltam dokinál minden oké és most éppen -4,5 kilónál tartok.Legközelebb május 7én megyek hozza és addig nem is kell mennem cukormérésre.Mjad csak utána,mondjuk én nem bánom és mivel a súlyom sem emelkedik igy gondolo a diéta is elég jól megy.Bár szoktam bűnüzni is :D

Irdab:nagyon nagy pocid van az enyé talán a fele a tiednek :D

Bea:örülök,hogy minden rednben volt az uh-n.Ti már tudjátok ababa nemét?

Anett:akkor már tuti,hogy kisfiú lesz nálatok is? Tesó baba nagyon édes, gratul ahozzá.

Ádibaba:jobbulást Ádinak.Márk is egy picit meg van fűázva,de csak az orra folyik.

Remékem holnap többet tudok jönni,bár ilyen szép időben szinte egész nap kint vagyunk a játszin.
Vendég

Aki babakocsi vásárlás előtt áll, nagyon jó kis cikket találtam: http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/babakocsi
Vendég

Kert :lol:
Nálunk is ezerrel beindult, de én lájtosan csinálom nagyon. Hajolgatni sem esik jól. ÚGyhogy nagyjából a férjem csinál mindent. De azt szeretnénk, ha jó sok gyümi, zöldség lenne!!!hmmm :lol: Ez az Oázis jó lehet, sajna nekünk nem éri meg felmenni ezért...

Ádibaba :lol: köszi a kicsinyítős ötit, mindjárt ki is próbálom...

Csilla :lol: mik azok a Kriston-gyakorlatok???

dbea :lol: Ne aggódj, biztosan minden oké. A lényeget megnézték... Azt nem értem, hogy ha lemért mindent, akkor az automatikusan adja, hogy kb milyen súlyú lehet. A cm-t is mondani szokták. Biztosan nincs a papírodon?? Nemét tudjátok???

Nyaralni elmegy valaki valamerre??? mi nagyon gondolkodunk a koranyárban, amikor még kényelmes. Valahová a közelbe... Ötletek??? Olyan jó lenne úszni a tengerben is, de ha a legközelebbi partot választjuk, akkor is 6 óra minimum... Mondjuk a balcsi is szuper lenne!! 8) 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kert :lol:
Nálunk is ezerrel beindult, de én lájtosan csinálom nagyon. Hajolgatni sem esik jól. ÚGyhogy nagyjából a férjem csinál mindent. De azt szeretnénk, ha jó sok gyümi, zöldség lenne!!!hmmm :lol: Ez az Oázis jó lehet, sajna nekünk nem éri meg felmenni ezért...

Ádibaba :lol: köszi a kicsinyítős ötit, mindjárt ki is próbálom...

Csilla :lol: mik azok a Kriston-gyakorlatok???

dbea :lol: Ne aggódj, biztosan minden oké. A lényeget megnézték... Azt nem értem, hogy ha lemért mindent, akkor az automatikusan adja, hogy kb milyen súlyú lehet. A cm-t is mondani szokták. Biztosan nincs a papírodon?? Nemét tudjátok???

Nyaralni elmegy valaki valamerre??? mi nagyon gondolkodunk a koranyárban, amikor még kényelmes. Valahová a közelbe... Ötletek??? Olyan jó lenne úszni a tengerben is, de ha a legközelebbi partot választjuk, akkor is 6 óra minimum... Mondjuk a balcsi is szuper lenne!! 8) 8)

madaran

Jó reggelt !

Anettoo
Nagyon édes, szép baba az unokaöcsi ! :D

Beusmimi, Ágota
De jó, hogy Ti már túl vagytok a cukis vizsgálaton....örülök, hogy minden rendben !

Ádibaba
Jobbulást a kis Ádinak !

Irdab
Jujj mekkora már a pocid ! :lol:

Ágota
Neked is szép a pocid !

Dbea
Én dettó ugyanígy jártam az ultrahangon, se a hosszát sem a súlyát nem mérték a babámnak és még fényképet sem kaptam ! :(
De a lényeg, hogy renben vannak a babák ! :wink:

Sissi
Neked most mit nézett a dokid a 22. héten ?

Noki
Már hiányollak ..... :(

Kép
Kép
rilla_

Madaran
Mi június 15-től 2 hétre elmegyünk Horvátországba, már a szabink is ki van írva ! :lol: ....jajjjj de várom már ! :D

Kép
Kép
rilla_

bocs, nem akartam ennyire...2Xvitte el :oops:

Csilla :lol: Hasznos a cikk, már el is olvastam. Nálunk nagyon aktuális már a kérdés... De mindenki mást mond...A merev hordozó pl. egyre kevésbé tűnik fontosnak. De akkor olyan kocsit érdemes választani, amelyik 180fokban dönthető...

madaran

Rilla :lol: Merre mentek?? Pontosan! Igen, az jó időpontnak tűnik, de nekem még suli van... Júliusban meg már lehet, hogy necces, nem? Mondjuk egy hét lubickolást is el tudnék képzelni. Mi Horvátországban Rovinjba vagyunk visszatérők... 8) 8) Imádom... :P

madaran

Az intimtornáról itt olvashattok http://www.intimtorna.info/, a gyakorlatokat én a tanfolyamon tanultam meg.

Képzeljétek tegnap én már kívülről is láttam, hogy mozog a baba. Persze lehet, hogy már korábban is látszott, csak én nem figyeltem oda. Nagyon fucsa :).

Én is Horvátországba mennék legszívesebben, de én már nem merek olyan messzire menni, így marad a Balaton, hogy legalább vízparton legyünk. Én otthon is tök jól elvagyok, de a férjemnek szüksége van egy kis kikapcsolódásra.
kispinty

kispinty :lol: Régen voltál, gyere gyakrabban!! :lol: Köszi az infot, el fogom olvasni mindenképpen. Valamikor volt róla szó, milyen hasznos lehet. Gondolom, lassan időszerű lenne elkezdeni is...

Képek a még alakuló szobáról (a gazt ne nézzétek, nem lesz ott)

Kép

Kép

juhéjj, sikerült asszem!
Ádibaba, köszi még egyszer a segítséget! :lol: :lol:

madaran

Ja, és amit Tündének régebben ígértem, de nem tudtam betenni
a legújabb turis szerzemények...

oroszlános előlről:

Kép

oroszlános hátulról (fonál lóg a farka helyén!!) :wink:

Kép

na, szép napot mindenkinek!!

madaran

Sziasztok!

Ádibaba,nálunk is apa nagy horgász!Mondtam neki,hogy húsvétkor menjünk el Szilvásváradra,erre mondja,hogy ő horgászni megy :twisted: de úgy sem megy :wink: De amugy tényleg imád horgászni.Én egy ideig elvagyok ott a parton,horgászgatok,de hamar elunom magam...

Madaran,mi június végén megyünk B.kenesére egy hétre,már nagyon várom.Meg május elején is megyünk uigye oda,de hát akkor még nem lehet pancsikolni a vízbe.
Amikor apa kiment mondtam,hogy szeretném ha nyáron kimennénk Horvátországba,meg egy Erdélyi út is be volt tervezve.De babuci miatt ismét elmaradnak a külföldi utazások.Nem baj,majd bepótoljuk legközelebb és akkor már 2 lurkóval megyünk :)

Noki,azért vigyázz magadra!!!Jó kertészkedést!! :)

Sissi,nagyon jól haladsz a - kilókkal :wink: Gratula :)

Ágota,szépen növöget a pocid!:) Gratula a terheléses cukoreredményedhez!!Nálunk 24.héten csinálják.

Irdab,neked meg már szép nagy!:)

Dbea,nekem a genetikai uh-n gyakorlatilag elmondták a méreteket és viszont látásra! :roll: :?

Kép
Kép
tundi24

Madaran,nagyon klasszak a kis pólócskák :)
A szekrény is nagyon tetszik.Ezt csináltattátok?Tudsz nekem erről több infót írni,mert egy ilyet én is el tudnék képzelni a gyerekek szobájába!

Kép
Kép
tundi24

Tünde :lol: pü-ben mentek a részletek...

Nézzétek, mit találtam...

http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

talán hasznos lesz!!!

madaran

Sziasztok Kismamik!

Tegnap már nem tudtam jönni temetésen voltunk, most temettéka barátunkat.

Linácska: Igen Jázminnal cukros voltam, keményen kellett diétázmom, volt olyan, hogy az éhgyomrim 8 volt. a terhelt meg 11. De most boldog vagyok, hogy nem lettem az, legalább kedvemre nasizhatok ugyanis csokimániás vagyok.

Ádibaba: jobbulást Ádámnak.

Madaran nagyon szép a szoba, Jók a ruhák is majd én is rakok fel az eddig beszerzettekről, mert már én is vettem egy pár dolgot a kistesónak.

Irab: de szép nagy már a pocód.

mabe86: köszi a cikket gyere nyugodtan.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Nagyon régen voltam már, és ezért elnézést, Madaran, nagyon cuki vagy, hogy hiányoltál :) Próbáltam visszaolvasni sok mindent, de nem volt annyi időm. Az elmúlt két hétben voltam külföldi üzleti úton, eladtuk végre a nagymamáéktól örökölt lakást (5 év után!) vidéken, amit ki kellett üríteni, ma meg talán aláírjuk az előszerződést az új kecóra. Szóval van hajtás elég. Szerencsére, a baba jól van, a leleteim is jók, csak szegény doki néni fogja a fejét, hogy mikor fogok már kissé belassítani :) Azt nem is mertem neki bevallani, hogy lehet, hogy még egy esküvőt is becsusszantunk...

Elnézést, hogy nem reagálok most, hétvégén, ígérem, megpróbálom bepótolni a lemaradást, csak gondoltam, hogy addig is adok hírt magamról, nehogy kitöröljetek a listából :lol:

üdv mindenkinek

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok csajok!

Ma voltam a védőnőnél...na de ott az aztalon volt pár könnnyv ..elvettem belőlle.
2in és 4d ultrahang.hu nézzétek meg az oldalt a kupponok benne vannak a könnyvbe ..aki nem kap ,egy párért ha kell beugrok és még hozzok el nektek ha kell és elpostázom...

Majd jövök mennem kelll....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!
Tegnap is játszón voltunk egész nap.16h után jöttünk haza,kajáltunk mosakodtunk ,szusszantunk és mentünk vásárolni.
Nagyon szép idő volt és most is az van.
Szerintem most is megyünk,csak most 12h után,mert vasalok meg takarítok kicsit :lol:

mimi12

Flake :lol: végre!!hú, Ti aztán felpörögtetek!!!!Most lakást eladni nem semmi! Esküvő mikor lesz???? Ruhád van már???ű

Mi is megyünk sétizni, gyönyörű az idő!!! 8)

madaran

Anna, én fontosnak tartottam a vízszintesig dönthető babakocsit. Ez egy funkcióval több, mint a 180 fok, és szerintem nem drágább. Utána fel lehet emelni 180-ra, hogy kicsit kukucskálhasson az a baba.

Flake, hol vetteket házat? Eladni meg ebben a gazdasági helyzetben... nagy teljesítmény! Mi is most kezdjük árulni a lakásunkat, de előre félek hány évig fog tartani :(((
Vendég

Madaran: Szép nagyon a szoba. A virág nekem tetszik. De ha már mászik a kicsi akkor úgyis mindenhol útba lesz.
nekem nincs sok virágom, de azt sem tudom sokszor hogy hova pakoljam, mert állandóan azokat piszkálja.

Flake: Azt senki nem mondhatja rád hogy elhagyod magad. Szerintem nem baj ha pörögsz, de azért vigyázz magatokra.

Tündi: Az én férjem, állandóan menne horgászni. Annyit tudja pakolgatni a cuccait, mint aki egy hétre megy nyaralni. Én ritkán megyek, mert vagy nem akarok szétfagyni, vagy megsülni.

Kaja: Ma gulyáslevest csináltam. jó beettem belőle csípősen.

Köszi mindenkinek, Ádika jobban van.

Kép

Kép
ádibaba

Beus,jajj de jó,hogy jó lett a cukoreredményed!:) Én is szeretném ha jó lenne az enyém.Lucussal a legmagasabb terhelés után 8,1 volt.Az éhgyomriak meg 4-5közt.
De én azt is hallottam,hogy az ecetes uborka az lentebb viszi...De hogy ez igaz e vagy sem :roll:
Sajnálom a barátotokat :(

Ádibaba,ne is mondd ezt a pakolgatást...nálunk is mindig rendezgeti,takarítja,suhogtatja a botot,tekeri az orsókat..Amikor kint volt rendelt a neten cuccokat,és mondta,hogy én is próbálgassam...Na mondom persze,aztán ha baja lesz meg rámkeni :wink: meg rám szól,hogy minek nyúltam hozzá :P

Flake,tényleg belehúztatok rendesen a dolgokba :) És esküvőt mikorra tervezitek?

Madaran,nagyon nagyon szépen köszike a privit! :) :D

Bim-bam,belinkelnéd a címet?Köszike :)

Mimi,már ép írni akartam,hogy merre vagy..De ebben a jó időben nem is csoda,hogy mindenki megy kifelé.Én Lucát alig bírom berángatni az udvarról!

Kép
Kép
tundi24

Én is vagyok, reggel írtam is, de már elküldeni nem tudtam. Critical Error.... :cry:

Megjött Lili ágya, azt hoztuk el Pestről. Úgy volt, hogy a barátaink jönnek holnap délután segíteni összeszerelni, meg a többi bútort tologatni, de hát persze, hogy nem. Mondjuk tőlük megszoktuk, hogy mindig ez a vége.
Holnap délelőtt megyünk kirándulni. A geocaching ládái közt van olyan, ami fa tetején van, és barlangászcuccal lehet feljutni. Na oda megyünk a volt pasimmal (ez egy másik, nem akinek a hugával jóban vagyunk :lol: ), meg a családjával.
Mondjuk amióta Lili megszületett, már nem nagyon járok barlangba, meg most sem fogok természetszerűleg fára mászni, de kirándulásnak nem rossz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Gratulálok a jó eredményekhez!

Képek nagyon jók!

Képkicsinyítéshez nagyon jól lehet használni az infarview-et (http://www.irfanview.com/)

Foci
Magyar-argentín döntő lesz a VB-n?
:wink:

Ádibaba
Ádámnak jobbulást!

Flake
Te aztán pörögsz rendesen :wink:
Vendég

Kép
Kép

Ekkorák vagyunk mi :wink:

(más pociját is szeretnénk ám látni :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Mi délelőtt tescoban voltunk majd játszin.Most már túl vagyunk az alváson és az ebáden.Megy a mosógép porszivoznom kellenemajd újból játszi.

Earhatrt kontroll időpont:05.07 ekkor megyek dokihoz.
Nagyon szépen látszik már a te pocakod is.Én múlt héten csináltattam apával képet csak még mindig a telefonomban van.Ha nem felejtem el akkor ma felteszem.De nem igéek semmi biztosat :D

Rilla:ha jól emlékszem te kérdezted,hogy miért voltam dokinál.Csak a szokásos 4 hetes vizsgálat volt,legközelebb május elején megyek.Addig nyugi van legalábbis orvoslátogatás terén.2 hét múlva megyek védőnőhőz.
Vendég

Elértük a 100. oldalt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép estét mindenkinek!
Ma nem volt túl aktív a társaság :roll:

Dbea
Jó, hogy rendben van a babátok :wink:
Képet én úgy rakom fel, hogy először feltöltöm egy netes albumba (hu.fotoalbum.eu) és onnan linkelem be.

Mabe
Köszi a cikket :!:

Ádibaba
Kíváncsi lennék a te pocidra is :wink:

Cscsi
Egészségedre!

Sissi
Ügyesen tartod a diétát! Időnkénti bűnözés meg szabad

Nyaralás
Mi egy ismerős házaspárhoz utazunk majd Ausztriába.

Madaran
Jó lesz a szoba :lol:

Flake
Várjuk a beszámolót!

Kata
Alakul a te pocid is :wink:

Tényleg... pocakokat tessék mutogatni :wink:
Vendég

DBea
Sajna a kertészetbe az akció csak egy napra szólt azaz április 1-re :(
Elküldöm a linket és itt mindig megtudod nézni ,hogy milyen akciók vannak ,mert mindig kitalálnak valami újat valami jót :D
http://www.oazis.hu/aruhaz/monor

Nagyon kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Ja! Amúgy tegnap voltam védőnéninél és jelenleg 2hónap alatt 6kg-ot híztam ,de nem tudom hova????!!! :D
Max csak hasra :D
Ma voltam laborba és vittem vizeletet és vettek vért is.
Csütörtökön megyek a dokimhoz....kíváncsi vagyok mi lesz majd ott :D:D Nagy dologra nem várok...max csak egy két perces vizitre 8eFt-ért :D

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

nem reagáltatok az online szülésfelkészítőre, pedig tök jó, nézzetek bele!!!

Kata :lol: :lol: Neked is meglódult a pocakod!!!

ma kétszer du is mentünk egy nagyot, megkívántam a fagyikát... :wink: :wink:

madaran

Kata: Most már lassan kikerekedsz.

na jó holnap lehet hogy csinálok egy képet. Ha végeztem az ablakpucolással. :evil:

Fagyit én is ennék, bár én inkább a jégkrémet szeretem. De most mindegy lenne. :D

Kép

Kép
ádibaba

Úgy néz ki, apa elkapta Lilitől a vírust, épp ügyeleten van. Remélem én nem fogom. De nem fogom, eldöntöttem!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép jó reggelt Kismamik !

Na szép, még mindenki lustizik :lol: ...én meg már megint a munkahelyemen vagyok. :? Na de csak délig ! Aztán megyek fodrászhoz megszépülni, meg megyünk sétálni, este vacsizni, holnap meg babanézőbe, szóval azért jó lesz a hétvége ! És süt ezerrel a napocska ! :D

Madaran
Mi minden évben kinézünk egy európai országot és azt 2 hét alatt hátizsákosan bejárjuk, mindig körútat csinálunk.
Idén is így tervezzük Horvátországot, csak most már egy kicsit visszafogodtabban ! Most 4 megállóhelyünk lesz, ahonnak csillagtúrázni fogunk (Plitvicei tavak, Zadar, Split, Dubrovnik).
Kíváncsi vagyok hogy fogom bírni nagy pocakkal ! 8)
Ha csak júliusban tudtok elmenni nyaralni, akkor is belefér szerintem 1 hét pancsizás ! Én július végén és augusztus elején még 2 esküvőre megyek az ország másik felére ! :D

Nagyon szép lesz a gyerekszoba.....nálunk is fenyő bútorok lesznek és sárga fal ! :wink:

Tündi
Erdélyt mindenképpen pótoljátok egyszer majd be, ha tudjátok, mert gyönyörű !!

Flake
Hogy álltok az esküvővel ?

Earhart
Nagyon jó, hogy minden héten teszel fel pocakfotót, mindig tudok a tiedhez hasonlítani ! :D

Sissi
Miért kell 4 hetente vizsgálatra járnod ?

Szép kirándulós hétvégét mindenkinek !!

Kép
Kép
rilla_

Linácska
Ez a beszéd !!! Egyél sok gyümölcsöt és vitamint !
Apának pedig jobbulást !!

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Ha már szóbakerült a nyaralás, akkor megkérdezem, hogy mi a véleményetek arról, hogy mit vegyen fel az ember nagy hassal a vízparton. Én legszívesebben két részes fürdőruhát vennék fel, de azt hiszem nem sokan díjaznák.
kispinty

Kispinty :lol: 8)
én már nézegettem a tankiniket(Két részes, és ha akarod, nyugodtan tudod napoztatni a pocit) a C&A-ban!!Baromi jók vannak (voltak 1 hónapja). Azóta is bánom hogy akkor nem vettem, mert valaohogy nem jutok el oda...

Rilla :lol: jól hangzik. Mi is minden évben menni szoktunk valahová (tavaly Korzikán voltunk---életem legszebb nyaralása volt...hmm, bármikor indulnék vissza...)

ma jön a nővérkém, jól kikérdezem mindenről (5 fia van), biztosan tud tanácsot adni...

tényleg.. tudom, hogy szó volt róla valamikor, de két hete teljesen száraz a cickóm bimbóudvara :oops: szerintetek lehet kenni simán testápolóval, vagy valami spéci cucc kell rá??

a

madaran

mondjuk ez bikini, de nem rossz sztem...

http://www.bboom.hu/uj_kollekcio_a_b_bo ... ar_825?c=1

madaran

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?