Sziasztok!
Megjöttem a genetikai ultrahangról
Nagyon röviden és tömören minden rendben, de azt hittem, hogy azért részletesebb lesz. Kb. ugyanazokat nézték, mint a korábbinál, semmi extra. Egy idős keleti bácsi volt az ultrahangos (nőgyógyász is egyébként). Mértek a Babán 5 értéket, megnézték a méhlepényt, a magzatvizet, köldökzsinórt, a kis agyát, szívét, gerincét, gyomrát, hólyagját, veséjét és még ráírták, hogy mind a négy végtagja megvan. Hát azt hittem, hogy majd elidőzik a Babám gerincénél, hogy nyitva van-e vagy sem, meg hogy megmondják hogy milyen hosszú már a bébi, esetleg mennyi a súlya
Szerintetek ez így rendben van???
És kaptunk két képet, az egyiken a baba feje van közelről, gyakorlatilag egy ovális, a másikon meg a gerince... Édes meg minden, de azért ezek nem azok a szeretgetnivaló kis édes képek, nem???
A lényeg, hogy minden rendben, szerintem egyszer elmegyünk még 4D-re, ott mindent megnézhettünk, amire kíváncsiak voltunk
Őssejtes téma: beszéltük mi is párommal, szerintem mi belevágunk. Az egészségpénztáras keretünket úgysem tudjuk mire költeni, ez legalább hasznos, legalábbis szerintünk...
Noki: ez az Oázis kertészet jó tipp, a párom lába 43-as. Meddig tart ez az akció?
Mi is voltunk tegnap sétálni. Párom futott egy jó félórát, addig én sétálgattam a pálya körül (régen együtt futottunk
), utána meg még egy órát bóklásztunk, nagyon jó volt!!! Végre igazi tavasz illata volt mindennek...
Sportok: szerencsére a párom azért nem nagy sport őrült. Régen elég komolyan járt gyúrni (elég termetes háta és válla van most is
), igazából most már csak szinten tart, és legalább én is mászkálok vele, én is mozgok kicsit
Meg most jön a futó, meg motoros szezon, nem tudom hogy fogom legalább kicsit kordában tartani a motoros szenvedélyét??
Irdab: ez mennyi elfoglaltságot jelent a férjednek? Mármint a sportmenedzseres játék, és hogy bírod??
Tényleg képet hogy raktok fel? Hogy kell lekicsinyíteni, hogy engedje az oldal feltenni?
Köszi!
Bea