Új privát üzeneted érkezett!

Hali.

Erika.mi (volt) a gond? Remélem semmi komoly.

Nóri.Lilcsinek jobbulást.

Judit.Mi legutóbb Nagy Imrénél voltunk a MÁV-ban...akkor először...és már azzal kezdte,hogy mandulaműtét.csak hogy készülhess rá..ő is ahogy nézem kivétpárti.
Én ahogy most benn voltam a gégészeten...és láttam hallottam a mandulaműtét utáni gyerekeket..hááát csak ha nagyon-nagyon muszály akkor... :?
Ja...Judit.nekem osztálytársam ajánlott anno nekem egy szupi gyerekdokit/fülészt Mezőtúron a kórházban...azt mondja ő is csak a legvégső esetben veteti ki.
ugye nálunk is téma volt 1éve az orrmandulaműtét sziszinél-és én úgy voltam vele,hogy akkor inkább Bp-re vittem volna-ahol endoszkóppal csinálják az orrmandiműtétet,hogy ne maradjon vissza a legkevebb maradvány sem.
Privát véleményem meg tényleg annyi,hogy Marcinak nem volt sok fülgyuszija

Nemtudom írtam-e múltkor:beadtuk a jelentkezési lapot Zsoltinak az iskolai felvételre :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ANTÓNIA

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Nóri,jobbulást Lilcsinek!!Remélem holnap is hamar végeztek a munkaügyiben :)

Judit,lehet én is inkább a kórházban tartózkodástól félnék,mint a műtéttől.Én már most készítem magam lelkiekben a gyerekágyra.

Évi,jobban vagy már lelkileg?

Letti,Antának nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!!
Kép

Én meg holnap reggel 8.20ra megyek uh-ra a kórházba.Remélem,hogy vmi jó dokkert fogok ki,és talán meg is tudja mondani ki lakik bent :)

Kép
Kép
tundi24

Évi, köszi, megkaptam :cry:

Lili itthon marad velem a héten. Az eddigieken kívül a Spiropentet írta fel...tüdeje tisza, a bal füle csúnya neki, pénteken kontroll.
De amúgy kuttttya baja a csajnak, ugyanúgy nem bírok vele, löki a halandzsa dumáját, amire mostanában rászokott :? :lol:

Tündi, még mindig nem vagy félidős, nem lehetetlen, hogy még mindig nem lesz 100% az Uh :P

Judit, akkor nehéz döntés előtt vagytok/lesztek. De mostmár jön a jó idő, köv.hideg időszakra megint erősödik, változik Marci meg a füle...... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Először is Antóniának Boldog Szülinapot!! Kép

Nóri:Jobbulást Lilcsinek továbbra is++++

Judit:Komoly döntés előtt álltok akkor :( Hát ma már aludt Lucus ebéd után 1 órát :? viszont a cirkuszt áttette estére :( Valószínű foga piszkálja :(

Tündi:Tavaly februárig Erdődi doki volt keddenként,én nála szültem a két kicsit,maximálisan megvagyok vele elégedve :) Nem tudom ő van e még??Vagy Szolnokra mész egyáltalán??

Köszi a dícséreteket a képekre :)

Na lépek,mert megy a cirkusz :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Szép napot!!!

Món, köszi a jókívánságot!

Erika! Írjál már valamit....valami jót.....!

Katlina! Neked elkezdődött már a suli? Robi jól van?

Leti! Lakásnézők jönnek-mennek? Ti találtatok már valahol valami tetszetőset?

Andi! Zsoltit melyik suliba viszitek? Voltatok már nyílt napon is?

Kriszti pocakosunk hogy van?

Mi mindjárt indulunk mamához, utána munkaügyibe, utána jó lenne pizzázni valahol :wink: És cipőt akkor még nem vettünk :roll: No, annak is eljön az ideje :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Andi!
Nem is a fülgyuszik miatt téma az orrmandula műtét. Csak amiatt nem vetetnénk ki semmiképp. Az a baj, hogy folyton bedugulnak nála azok a járatok, a füle-orra között, ami halláskárosodást okozhat. Most folyton azt figyeljük, hogy Marci hall-e rendesen. De nem lehet megállapítani, hogy ha nem válaszol, akkor azért mert tényleg nem hallja, vagy csak nem figyel, mert elmerül valamiben. Ha direkt suttogunk, és figyel, akkor meghallja.
Úgyhogy szeretnénk hallásvizsgálatot is csináltatni, elvileg azt a Nagy Imre tud.
Én azt olvastam, hogy az orrmandula műtét nem olyan vészes, mint a torok... Csak utána figyelni kell két hétig.
Nálatok végülis nem lett műtét?

Tündi! Mesélj, mint mondtak a kórházban? 18. hetesnél már elvileg megmondhatják a nemét! :)

Nóri: ne is mondd.. Már megint tele van az orra Marcinak reggelente, lehet szívni... :?
Munkaügyiben kecsegtettek valami jóval?
judit_79

Ivett! Boldog szülinapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Judit!
Azon kívül, hogy beixelték, hogy képzésben részt vennék, semmit nem mondtak.....futószalag.....de néztem a képzéseket, semmi nekem való, inkább pasiknak vannak :?

Találkoztam egy volt o.társammal, aki óvónő, mondta, hogy most ilyen taknyos-köhögős járvány van mindenfelé :cry: náluk is hiányzik valaki 1 hétig, visszamegy, 2 nap múlva megint hiányzik.

Vettünk cipőt, pizza helyett rakott kel...plázáztunk a csajjal :wink: Meg jó nagyot sétáltunk, de még itt pörög az éééédes :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, azt nem írtam, hogy az Alexandrában 50%-kal olcsóbbak a gyerekkönyvek.
A Plazaban meg most szombaton is és jövőhét szombaton is lesz gyerekműsor

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Idegesítően lassú a babanet...

Judit, neked akartam írni, hogy ha nem hall jól Marci, azt észre fogod venni!!! Csongival a végén már úgy kellett beszélnem, mint a 80 éves nagymamámmal. Tőhangerőn, többször megismételve! Ilyen kicsiknek elég nehéz hallásvizsgálatot csinálni, Csonginál is csinálták, de elég érdekes volt :wink: Ja, és ő nem volt "füles", talán ha egyszer volt fülgyuszija...neki akkora lett az orrmandulája, hogy az ment a hallására.

Hú, írni is alig tudok, lassítva jelenik meg, úgy még egy kérdés és lépek:

Erika, mi újság? Mi volt tegnap a baj?

Évi és
Kép
csongianya

Nóri! És valami állást sem tudtak ajánlani a mk-ban?
Alexandrába szívesen mennék, de most már a héten nem tudok, mert egyedül leszek megint. Tegnap jártam arra, kár, hogy nem néztem be.

Évi! Hát ennyire nem súlyos azért a helyzet! És utána rendbe jött Csongi hallása teljesen? Mert én valahogy azt vettem le, hogy ez a halláskárosodás visszafordíthatatlan lehet. És a doki néni mindig azt kérdezgeti, hogy Marci nem szokott visszakérdezni, ha mondunk neki valamit? Hát szokott, de lehet, hogy csak azért, mert nem figyel! Ha figyel, akkor a suttogást is meghallja...
Szóval sok a ha és a de... Majd csak lesz valami, meglátjuk.

Többiek merre járnak?
Tündi, mi volt az UH-n? Remélem, minden rendben volt.
judit_79

Sziasztok!

Köszönjünk szépen mindenkinek a megemlékezést. Nagyon tetszettek Antóniának a képecskék.

Judit! Nagyon sajnálom Marcit, de lehet hogy akkor tényleg hosszabb távon jobb lesz neki.
A Bronho Vaxomot Anta szedte nem is volt komolyabban beteg egy két letaknyosodástól eltekintve, igaz ő még nem jár közösségbe.

Cleo! Most látom, már Zsolti sulis lesz.Melyikbe fog járni?

Elin! Hát sajnos nem túl nagy a mozgolódás lakásügyileg, igy sajnos mi dem vagyunk túl aktivak. Elöbb utóbb csak sikerül, addig is marad a lenti udavar és a teraszunk.

Tündi! Mi volt uh-n. Akkor kiskukis lesz a baby? Nagyon jó ám egy fiúcska a háznál. Imádom pici Atimat, de az elején én is lányt gondoltam másodjára is magamnak.

Az óraátállitás túl jól sikerült mert mostanában fél 8-körül kelünk, csak igy meg elcsúszik nagyon a nap, igy van amikor Anta nem alszik, nekem meg hiányzik az az 1 óra nyugi.

Móni! Már én is nagyon várom, hogy Ati induljon, de csak nem akar. De ma elég sokat álldogált kapaszkodás nélkül.

Csütörtökön megyünk a Gézengúz oviba nyilt napra, már nagyon várom.

A szülinap jó sikerült a nagyszülők voltak nálunk, egy jó nagy tortát rendeltem a Marcipánból, most azon élek majd egy jó darabig.

Jövő héten Atit ünnepeljük, hihetetlen hogy eltelt ez az év.

Szép napot mindenkinek
mongi

Ivett! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

betegeknek jobbulást!

Robi jól van de én össze szedtem valamit szóval döglődök ebben a jó ídőben :(
Suli,holnap telefonálok nekik,mert márc.-áprlisra mondták

Linda!
Angolul :shock: -jó lehetett :lol:

Kép

Kép
katlina

Nos ezek lemaradtak!

Antónia!
Boldog Születésnapot!!!

Ivett!
Boldog Születésnapot!!!

Robika is szedte a brocho.....-nekünk jó volt!Mondta a gyerekdoki hogy csodát ne várjak,de ha beteg is lesz nem kapja el olyan mértékben!Na most nálunk ez pont fogzás ídőszakban volt,és előtte minden fog egy lázas éjjel és utána valami nyavalya,most meg minden nélkül bújtak ki a fogacskák!
Ja és már áttört az alsó két szemfog is szóval már nem sok van hátra :wink:

Judit!
Biztos nem könnyű döntés előtt álltok!

Kép

Kép
katlina

Ivett! Boldog Születésnapot! :)

Kép

Ancsi! Neked is Boldog Születésnapot kívánunk! (holnapra)
:)

Kép
szilbee

Sziasztok!

A tegnapi uh-n Er. doki volt..Nem csalódtam a kórházi uh-ban ...futószalag...Megszólalni sem mertem...Diktátlta az adatokat az aszisztensenek és ennyi volt.Még szívhangot sem mutatott :roll: :evil: De mindegy tól vok rajta,majd 10én megyek J.-hoz ott majd megsasolom babykét :)

Letti,Luca is 8körül kel mostanság,viszont este még 9kor is kurottyolt :twisted:
Jöv héten már biztosabbra fogjuk tudni,hogy kukija van-e a pocaklakónak :wink:

Nóri,és vettél könyveket?plázázás,azt én is élvezném :)

Évi,hát tegnap tényleg rémes volt ide bejutni.....

Erika,jelentkezhetnél!!!!!

És a többiek is!!!

Kép
Kép
tundi24

Ivett,nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Na, ma sem sokkal jobb, a babanet :evil:

Csongival egész délelőtt dokikat jártunk :( Tegnap fájlalta a fülét, reggel sírt, hogy suliba akar menni, de most már nem engedtem. Először körzeti doki, majd elküldött a fülészetre. Hát fülgyuszija van, szerintem 3 éves kora óta nem is volt....
Vírusos eredetű, hiába kértem, nem kapott antibiotikumot. Nóri, nekünk is a Cetrizint írta még fel, meg Sinupret, Nurofen, Nasopax...meg melegítés, melegítés.
Dél elmúlt mire hazaértünk, tiszta hulla vagyok!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szegény Csongi, ő sem kerülte el? :cry: Jobbulást neki!

Tündi! Nem vettem könyveket. Van itthon épp elég. Van, amit még ki sem nyitottunk :?

Ma megint jól kicsavarogtuk magunkat...d.e. mama, meg a városban császkálás (vettem szép sapit meg játszós felsőt), délutánra meg beígértem Lilinek a homokozást. 3-fél6-ig nyomta, még akkor is "de én akarok még játszani"-ra vonultunk haza :lol: Jót bandázott a csajom :wink: , öröm volt nézni. Sokszor alig találtam meg, amúgy is sokan voltak.
Tiszta zizi voltam, mert ha sapka volt rajta, sajnáltam, hogy ugyan nincs-e melege, ha levettem, akkor meg féltettem a fülét :roll: Végülis többet volt rajta a sapi, mikor itthon levettem róla, tiszta víz volt a haja :cry:

Katénkám, neked is jobbulást!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma csak el kellett mennem orvoshoz, már nagyon fájt a torkom és a fejem. Úgyhogy itthon vagyok betegszabin, remélem, péntekig nagyjából meggyógyulok, mert akkor lesz a bölcsis alapítványi bál.
Marcit tömöm mindenféle immunerősítővel, talán nekem sem ártott volna szedni valamit...

Mi is kint voltunk délután ebben a csodás időben, a barátnőmék kertjében. Legalább Marci jól elfáradt a friss levegőn. Én is úgy voltam vele, hogy ráadtam a sapit, aztán levettem, mert a napon nagyon meleg volt. Aztán kezdett elbújni a nap, akkor megint ráadtam.
Azért az olyan jó, hogy most már lehet menni játszóterezni. Április eleje van, már éppen ideje. Egy hete még bundában járkáltam :roll:

Marcinak egyébként még mindig melegíteni kell a fülét (ja és szedi a cetirizint is már egy jó ideje), nem tudom , mennyit használ, ártani biztos nem árt. Odatartottam a meleg fülmelegítő sapiját a az én fülemhez és az arcomhoz is, tök jól esett :)

Tündi! A 18. heti UH-t kötelező a kórházban csináltatni? Ezt nem is tudtam. Hát, a lényeg, hogy minden rendben van ezek szerint.

A betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Ivettnek pedig boldog születésnapot!
Kép
judit_79

Csak én nem látom a vonalzómat??
judit_79

Sziasztok!

Jaj,vééégre gyönyörű idő van, szinte egész nap kint vagyunk :)

Drága kis és persze a nagy betegeknek is mielőbbi jobbulást kívánok!!!+++++

Tündi:Sajnálom a futószalagos uh-t :( sajnos a kórházban már csak ez megy.De az a lényeg,hogy babucival minden oké :) Lucád?

Nóri:Azt nem tudod véletlenül,meddig van a könyves akció?

Ivett: Kép

Hát lányok,nem tudom mi lelte Lucámat,de még mindig megy a cirkusz az ebéd utáni alvás előtt :( Már lassan 1 hete :( Soha ezelőtt nem volt így.1 órát üvölt mielőtt elalszik :( Persze bemegyek hozzá,próbálom az ágyban vigasztalni,kiveszem,próbálom kézben elaltani,de szinte kilöki magát a kezemből :( És mutat kifelé...13kor szoktam letenni,fél9-kor kel reggel.Szerintetek költsem esetleg korábban,vagy tegyem le kicsit később?Teljesen tanácstalan vagyok :( Ő ahhoz még kicsi,hogy ne aludjon délben :roll:

Elveszettek merre vagytok???Kriszti szomszédasszony??? :)

Ja,Milánom szeretné ezeket a tortákat megkóstolni :) De azt mondta virágot nem muszály rátenni,ő már nagyfiú ahhoz :lol:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Kukuccs, csajok! Életjelet adok!

Köszönöm az aggódást, apukám van kórházban, most egy kicsit jobban van, én meg - átmenetileg talán - de ismét beszámítható lettem. Huhhhh....úgy aggódtam, hogy tragédia lesz a vége.... :( :( A héten kiderül, hogy kell e műteni. Remélem, hogy nem.

Gyors reag.:

Judit: Én sem látom a vonalzódat. Jobbulááááááást! +++
Kötelező az uhu a kórházban? Az én időmben nem volt az, maga J. doki tanácsolta, hogy bár mindkettő uhut (gen.) csinálhatja a saját dokim, ugorjak be az egyikre a kórházba. Több szem többet lát.

Móni: És ha egy órával később tennéd le? Vagy egy kis friss levegő szundi előtt?

Tündi: Sejtettem, hogy ilyen lesz az Erdődis uhu....(Erdődisek, bocsi...) De legalább nem mérte el minden paraméterét, mint nekem, annó. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A lényeg, hogy minden oké, korának megfelelő minden. Majd megkuksizod J. dokkernál. :wink:

Kis és nagy betegeknek (Katlina, Csongi) jobbulást!

Antóniának és Ivettnek nagyon boldog szülinapot utólag is.

Linda: Hát ez szuper egy álom volt!!! Nekem tecc! :wink: Nem hiszed el, de én is álmodtam a minap kismamával, Móni várta a negyediket, együtt ültünk NST-n. :lol:

Andi: Melyik suliba íratkoztatok be?

Szép napot mindenkinek, remélem, ma is szuper idő lesz!!!!!!
jaimee1

Sziasztok!

Jézusom már meg se tudom mondani mikor írtam utoljára. :oops:

Akiket elfelejtettünk felköszönteni azoktól bocsánat és utólagosan is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉS NÉVNAPOT!

Tündi: Mi tegnap voltunk NST. Most is gyorsan végeztünk meg a múltkor is hála Istennek. 7-7.15 között szoktunk indulni itthonról és már 8.45-kor haza felé jöttünk. Láttad a babaperceket a Ceglédi kórház szülészete volt benne, hogy ott a kismamák kapnak magzatvédő vitamint ingyen. Ez egy tök jó dolog csak azt nem értem akkor miért nem tudnak baba-mama barátabbak lenni? Lucád meggyógyult már?

Móni:Meg vagyok és még egyben vagyunk. Láttalak benneteket az ablakból kedden éppen akkor értetek haza. Meg délután a Zsoltiékkal jöttem haza kocsival akkor is kint voltatok az udvaron. Tegnap én is kiültem a napra napozni egy kicsit. Ja és végre kedden végeztem a fogorvosnál most már nem kell többet mennem remélem jó sokáig. :) Nagyon jók a képek, nagy élmény volt a gyerekeknek láttszik rajtuk.

Judit: Nekem azt mondta annó Jakab, hogy ő szereti elküldeni a kismamáit a 16-20 hét között egy másik dokihoz is uh-ra mert ugye több szem többet látt. Azt is mondta, hogy nem kötetlező a kórházba menni, lehet 4D uh-ra is menni csak az a lényeg hogy abban az időközben más is megnézze ne csak ő.

Nóri: Köszi az érdeklődést. Lilcsi nagyon édi a képeken és a videó az is nagyon tetszett. :) Anyukád hogy van?

Erika: Apukádnak továbbra is jobbulást!

Rólunk: Hétfő reggelre elkeztem köhögni elég szépen úgyhogy a sok köhögéstől már nagyon fáj a hasam. Délbe amikor Zsolti haza jött ebédelni már hangom se volt, de az estére visszajött. Kedd reggelre jobban lettem és 10 órára mentem a fogászatra onnan pedig mentem bevásárolni, délután meg még elbringáztam anyuhoz. Este meg kivasaltam a kisruhákat meg összeraktam Zsoltinak, hogy mit kell majd behozznia a kicsinek ha jövünk haza. Bárcsak már ott tartanánk. :D Nagyon megszenvedem a végét elkezdett dagani a lábam is és nagyon fájnak szegény Zsolti már teljesen kész vam tőlem annyit kell a lábaimat maszírozni. És hogy ez mind ne legyen elég tegnap hajnalba 38,5 fokos lázzal keltettem fel Zsoltit, hogy keresen nekem lázcsillapítót. Szóval most próbálok a lázból és a megfázásból gyorsan kilábalni még szülés előtt. Minden porcikám fáj. Már nem csak a köhögéstől fáj a hasam hanem az orrfújástól is. Na megyek visszafekszek csak előtte csinálok magamnak egy teát meg megmérem a lázzam. Reggel 7-kor már csak hőemelkedésem volt.

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Ma megint itt vannak a melósok,kidöntötték a falat a gyerek+háló közt :) Klassz nagy tér lett :)

Erika,örülök,hogy apukád jobban van!Nem tudom,hogy kötelező-e kórházi uh-ra menni,de nekem J.javasolta,hogy menjek,pont azért,mert több szem többet lát...

Móni,hát én nem tudok neked tanácsot adni,mert nálunk Luca mindig sírva alszik el :? És küzd az alvás ellen..

Kriszti,nemsokára megérkezik a babucitok?A végleges név megvan még?Jó hamar végeztetek akkor nst-n:) Jöv héttől már 2x kell menned :wink:
Lábdagadás,nekem sajna most is előfordul már :(

Judit,én sem látom :?

Nóri,ma merrefelé csaviztok?:) Tegnap elkerültük egymást msn-en. :(

Évi,jobbulást Csonginak?Ma hogy érzi magát?

Kép
Kép
tundi24

Ilyen szép napot kívánok még sokat :wink: !

Judit, gyere, nézd meg, milyen a kötőhártyayuszi, nekem az lett :?
Vonalzódat én sem látom, de az enyém is olyan, mint a mesében :? :evil:

Móni! Húsvéti akciója ez az Alexandrának, úgyhogy még bizti eltart a héten.
Lucát keltsed korábban sztem. Bnőm lánya amúgy szintén ilyen volt, nem aludt egész nap, aztán mikor bölcsibe került és korábban keltek, meg jobban le lett fárasztva, megváltozott a helyzet :lol:

Erika! Na, ez lett a nagy "nemakarás"nak a vége :cry: Csökönyös pasik :roll: Jobbulást apudnak! Milyen műtét lesz, ha lesz? És főleg hol? :roll:

Kriszti! Ez annyira jellemző, hogy le vagy betegedve.....sztem a legtöbb kismama, köztük én is, az utolsó hetekben dögrováson voltunk :(
Köszi, anyum elvan...nem tudom, mennyit javulhat még a dolog nála :cry:

Évi! Csongi hogy van?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi, közben te is írtál :lol:
Ma majd estefelé megyünk anyumhoz. Most várom, hogy kimosson a gép, utána megyünk boltba.
Délután meg a bölcsibe leadok 1 papírt, felmegyünk mama lakásába, és a keddi elmaradt kocsis tejcsit is beszerzem :wink: Ugyanis elbeszélgettem az időt...előbb Hajniékkal, utána Ildikóékkal :roll: :oops: :lol: Msn-ről Lili szakajtott le, mennem kellett homokozóba :wink: de nagyon gyorsan :!: Meg sztem ott anyum házánál játszózunk majd egyet

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Na, unokatesóm felvilágosított, hogy a válság miatt megszűnt a nőivonal, azért nincs vonalzó. Hát erre nem gondoltam volna :lol:

Móni! Én is korábban felkelteném Lucát a helyedben, ha fél 9-kor kel, nem biztos, hogy elálmosodik. Egy próbát megér :)

Nóri! Na, te szegény... És hogyan kezeled a kötőhártya-gyuszit?

Kriszti! Hú, már csak 3 hét! Hát jól megszenvedsz ezekkel a betegségekkel! Remélem, a szülésre meggyógyulsz!!

Erika! Apukádnak mielőbbi jobbulást!!
judit_79

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Csongi jobban van! Szerencsére nem fáj a füle, sőt most már azt mondta reggel, nincs is bedugulva. Tegnap 2 óránként melegítettem, 5 perc a füle, 5 az arca, nyomtam neki a gyógyszereket. Most anyuval van, ő még határozottabb gyerekápolásban :wink:
De azt hiszem én is elkaptam, el van dugulva az orrom, kapar a torkom, rossz közérzet. Nem tudom mi van már velem, 3 napig meg a vesém fájt, előtte a szemem...mindig van valami :(

Judit, neked is jobbulást! Hm, úgy látszik Sohajda doktornő kedvence a Cetrizin...

Kriszti, hú, ez nagyon car lehet, utolsó hetekben ilyen betegnek lenni! Pihenj, pihenj, pihenj!!!!!

Móni, hát Csongi is csinált ám ilyeneket, az agyamra tudott vele menni. Ötlet, hamarabb kelni, vagy később fektetni, és sok levegő, hátha az segít. Sötétítés, esetleg valami rituálé féle, mint esténként. Nem ajánlom, hogy feküdj mellé, nálunk volt, hogy én hamarabb elaludtam, mint a gyerek :wink:

Tündi, jól szétveritek a lakást! Majd mutatsz képet, ha kész van, ugye? Te hogy érzed magad? Uh---hát ez már úgy látszik semmit nem változik :?

Erika, és mi történt apukáddal? Én is mindig ilyentől tartok.... drukk, hogy ne kelljen műteni!

Nóri, na, Te is összeszedted a kötőhártyát? Mi ez valami járvány?
El tudom képzelni Lilcsit ahogy bandázik! :wink:

Szilbee, tegnap Zsuzsiékkal játszóztunk! Alig akart a két fiú felmenni, jól kirohangálták és összekenték magukat!

Évi és
Kép
csongianya

Judit, leginkább sehogy :roll: Van itthon egy sok hónapos Visine szemcseppem, amiben sztem már semmi hatóanyag nincsen, azzal cseppentek bele néha...mert jól esik, hűti, kimossa a csipatengert :lol:

Nem is írtam...Lilinek vééégre levágtam a fru-fruját
Kép

Valaki nem tudja esetleg, milyen vitamin vagy ásványanyag van a mogyoróban? Már nem tudom, hány kilónyit megehettem, de már 1 hónapja azt zabálom, nagyon kívánom. Pláne a Tescos, az nagyon fini :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Javulok én is!!!

Csonginak jobbulást!

Judit!
Neked is!

Erika!
Apukád tényleg makacs embör lehet!

Sapival én is így voltam tegnap nem tudtam edönteni hogy akkor most levegyem vagy felrakjam

Külték a levelet a perfektből jövő hét kedden megyek megbeszélésre!
Ja kellene nekem egy fotós igazolványképet kell vinnem,hova menjek???

Kriszti!
remélem csak toltad a bicót,ilyenkor már nem szabad bicizni!
és már tényleg nem sok van hátra,így ha lehetne raknál pocis képet??!!!

VASÁRNAP JÖN A TERVEZŐ TŰZNI AZ ALAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: 8)

Kép

Kép
katlina

Katlina! Itt felénk a Barosson, ahol a butiksor van...nyilván a babakocsitokat is itt vettétek...van 1 fényképész :wink: szintén lent.
Örülök, hogy jól vagytok!
Hú, akkor vasárnap nagy nap lesz...már csak be kell fejezni utána? :lol:

Tanfolyást én is nézegettem, de a K.I.T.nél nem indítanak most :cry: Sztem várok....

A 37 hetes bicikliző kismamát én sem tudtam elképzelni :shock: méhszájnak biztos jót tesz....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Azt nem tom, talán c vitamin? De az tuti, hogy marha sok zsííííííííííííííír van benne. :mrgreen: Nem félted az alakod? Ha még sokáig eszed a mogyorót, mint egy szorgos mókus, kétszerakkora lesz a feneked a nyári talira. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti: Én is akartam írni, hogy el sem tudom képzelni, hogy bicajoztál. :shock: :shock: :shock: Én már 4 hetes terhesen sem ültem rá. Tudod hajtani a pocakodtól? Nincs már sok hátra, kitartás!! +++

Judit: Jót tett a vonalzódnak ez a nőivonal megszünés. Jóóó lett! :) :wink: Teccik.

Katlina: A Rossmann melletti bót is jó a barátnőm szerint. Hát akkor tényleg nagy nap lesz a vasárnapi! :P :P Mi már nem építkezünk ebben az életben, az tuti.

Látom, J doki, a zászlajára tűzhetné ezt a "több szem többet lát"-ot, mindhárman azt írtuk Tündivel, Krisztivel. :lol: :lol: :lol:

Haaaaajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Füstjelek, ilyesmI?????
jaimee1

Sziasztok!

Várom apát,nem tudok aludni :( Holnap kezdődik a verseny és ma már menniük kellett eligazításra,sorsolásra,vacsira :? Éjfél körül ér haza.Holnap meg megy reggel és majd csak vasárnap alszik itthon,addig egyedül :(

Erika:Reméljük a legjobbakat,jobbulást Apudnak!!!!
Délelőtt is,délután is kintvagyunk,jó sokat...Nekem meg az fordult meg a fejemben,hogy nem e túlpörög a sok élménytől kint az udvaron...Szerencsére ma csak addig nyüszizett míg letettem,amint kitettem a lábam már csend is volt.Eddig amint leraktam úgy pattant föl,mint a nikkel bolha :roll: Remélem már így marad :)
Te jesszus...miket álmodsz te???? :roll: :roll:

Kriszti:Nemsoká babáztok :) Ilyenkor kicsit irígy vagyok :P Én is láttam az autót,de bele már nem láttam :) Sokat vagyunk kint,jó az idő vééégreee :) Hát mielőbbi jobbulást neked++++Bicózooool??? :shock:

Tündi:Az se lehet jó,hogy Lucád mindig úgy alszik el :( Bizti fél,hogy lemarad valamiről :) Én Lucám soha nem volt ilyen,evés-böfi-kiságy-alvás,el sem hittem,hogy tényleg van ilyen gyerek is.De ma már jobb volt szerencsére,remélem már így marad.
Hogy haladtok a bontással,építkezéssel?Bírod?

Nóri:Köszi a felvilágosítást :) Sajnálom ébreszteni őket,de előbb-utóbb muszály lesz :? Mindig így ébredt Luca és mégis szó nélkül elaludt.Mogyi....szerintem D vit.biztos van benne.Apának is bejön a tescós mogyi :)
Lilcsi...egyszerűen gyönyörű :) ++++

Judit:Köszi neked is,és jobbulást :) !!!A vonalzód nagyon cuki :)

Évi:Neked is köszi :) Sötítés van,már gondoltam rá nappal is beteszem hálózsákba,hátha...Szerencsére ő csak kiságyban alszik,így nemigen tudok mellé bújni :)
Jobbulást neketek is!!!++++

Katlina:Továbbra is jobbulást!De jó lesz nektek vasárnap :)

Na,megpróbálom eltenni magam holnapra,remélem sikerül....

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nem tudtam még aludni,ezt találtam :cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=Ob0yN2gBA4I
Nagyon-nagyon sírtam és tiszta szívemből sajnálom :cry:

Erre mondja apa mindig,inkább éljünk szűkösebben,csak egészségesek legyünk!!!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik a vonalzóm :)

Évi! Neked is jobbulást. Én is elég nehezen keveredek ki ebből a nyavajából. Már nem fáj a torkom, de tegnap elég levert voltam, átaludtam volna az egész napot.
Az jó, hogy Csongit sikerült kikezelni. Jó neked, hogy anyukád is tud segíteni!

Nóri! Én meg az E-vitaminra tippelek a mogyoróban. Az biztos, hogy nagyon egészséges, és sok ásványi anyag van benne.
Nagyon jó lett a frufruja Lilcsinek. Én magamnak nem mindig bírom ilyen egyenesre levágni, legközelebb az enyémet is levághatod :)

Katlina! De jóóó nektek :)
Hát igen, ha elveszik a szocpolt, asszem mi sem építkezünk egy darabig, meg sokan mások sem. De hát majd ettől lendül fel a gazdaság :evil: :twisted: Na jó, nem húzom fel magam...

Móni! szerintem ha kicsit korábban kelted Lucát, és délelőtt jól lefárasztod, biztos nem lesz gond a délutáni alvással.

Én ma már hatkor felébredtem, azt hallottam, hogy Marci álmában nagyokat kacarászik. Nagyon aranyos volt, nem ébredt fel, csak amikor 7-kor én keltettem.
judit_79

Sziasztok!

Móni,már megszoktam,hogy így alszik el a kisasszony..de jobb lenne,ha csak letenném és elaludna :wink:

Nóri,csini lett Lilcsi :) Annyira kis édes :)
Akkor tegnap is mozgalmas napotok volt :)

Katlina,huuu de jó lesz nektek vasárnap,utána kezdődhetnek a munkálatok!:) Kitartás hozzá! :)

Évi,örülök,hogy jobban van Csongi.Hétfőn már megy suliba?Hiányzik neki?

Építkezés...hát tegnap kibontották az közfalat,meg áttörték az új átjárót majd a szobákba.Eddig örültem,hogy nem lesz por,erre tegnap úgy beporoltak,hogy ma még vár rám egy kis portalanítás :twisted: Leverték a mennnyezetről is a vakolatot...majd gipszkarton lesz feltéve.
Ma délután rakják a vízszigetlést,holnap meg már az aljzatbetont húzzák.Még ablak cserét is javasoltak a mesterek,de valszeg elvetjük az ötletet,mert arra már nem lesz pénz.
Esetleg nem tudjátok,hogy gyártanak olcsón műanyag ablakokat?

Kép
Kép
tundi24

http://www.vital.hu/themes/health/mogyoro1.htm

Hinnye, Nóri. A mogyoró tök egészséges. :shock: :shock: Ezt találtam.
jaimee1

Tündi: hát olcsón nem tudok sajnos. Gondoljátok meg az ablakcserét, mert nálunk is javasolták, elvetettük, megbántuk. Szökik a meleg, mint a fene. :twisted: Azért szépen haladtok.

Móni: Nálunk is így volt, tegnap meg már nagy nyugodtan nézte, hogy becsukom magam mögött az ajtót. Lefeküdt, elaludt. 8) 8)

Nálunk este van gond. Egyszerűen nem tudom lefektetni 11 óra előtt. Akkor is csak nagy nehezen, köztünk alszik el. Ha nagyvéletlenül elalszik fél 9 kor, tuti, hogy egy óra múlva felébred. Valamit ki kell találni, mert ez így nem jó.

Nóri: Jó lett a frufru, én csak altatásban tudnám így levágni. :roll:

Judit: Valami szépet álmodhatott a huncut! :D
jaimee1

Erika! Köszi! Már épp azon voltam, hogy beírom gugliba, hogy mogyoró, de megelőztél :lol: Na, akkor úgyis mindjárt megyünk Tescoba, nem fogom vissza magam a lapátolásban :wink:
És kit kéne altatni? Rékát, vagy téged? :lol: :lol:

Judit, levágom én a tiédet is...de ha jobban megnézed, bal oldalon kicsit hosszabb lett, de sebaj :wink:
Holnap meg csupa 3-as lesz Marci 8)
Biztos, hogy a nyavajád miatt voltál te aluszékony :roll: Nem mástól :wink:

Na, majd folyt.köv., kisasszony itt mondogatja mellettem, hogy "menjünk a Tescoba!" :lol: Korán kezdi.....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Azt hiszem javuló tendencát mutat az állapotom. Legalábbis Zsolti azt mondta, ha már vitatkozni tudok akkor gond nincs. :)

Kérdeztem a dokit a biciklivel kapcsolatba azt mondta azt kell csinálni amelyiket én érzem jobbnak. Úgyhogy még kedden biciklivel mentem, de például vasárnap ha kényszerítettek volna akkor se ültem volna fel akkor a séta esett jól.
A hétvégén csinálok pár képet és teszek fel magamról is.

Évi: Örülök, hogy Csongi jobban van. :)

Judit: Klassz lett az új vonalzód. :)

Nóri: Te aztán mindenben nagyon ügyes vagy. :) Azt nem tudom milyen vitamin van a mogyoróba, de szerintem is finom én a sógorommal szoktam néha hozatni.

Tündi: Olcsón én se tudok hol lehetne ablakot csináltatni. Ugyan akkorát akartok berakni mint amekkora most van mert szerintem azok hatalmas ablakok. Mondta J. , hogy a jövő héten kétszer kellene menni de megbeszéltük hogy az egyiket itthon vagyis a védőnők megcsinálják és a másikat meg majd Szolnokon. Így kedden ide megyek pénteken meg Szolnokra, de Zsolti azt mondta szerinte pénteken nem NST-re megyünk hanem szülni. Szuper ajándék lenne neki névnapja alkalmából és még egyedi is. :D

Megyek napozni sokkal jobb idő van odakint mint idebent VÉGRE!!! Már nagyon vártam a jó időt. Tegnap délután is kint üldögéltem a napon egy órát újságot olvastam és kortyolgattam a mézes teámat.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Erika,nem is az a gond,hogy nem lenne jó kicserélni,hanem szűkösek az anyagiak...Mindenre nem futja már sajnos...

Kriszti,ne pont 10én szüljén már :oops: :wink: Vagyis inkább úgy mondom,hogy reggel vagy este,hogy délután tudjunk menni pocaklakónkat kuksizni!:)
Persze ha jönni akar a kicsi fiatok,hát hajrá!:) A drukk megy majd :) És az tuti,hogy az lenne a legszebb névnapi ajándéka apának! :)
Egyébként kisebb ablakok lennének betéve,mint ami most van,vagyis más elosztásúak lennének inkább így mondom..

Nóri,vettél mogyit a tescoba? :wink: A vásárlást meg hagy tanulja csak Lilcsi :)

Judit,elvesznek ezek mindent.Majd a gyed-re vok nagyon kíváncsi hogyan alakítják...De hogy csak 1évig lehessen itthon maradni,az elég durva,és még bölcsöde sincs ahova elvidd a gyerkőcöt.Monjduk 1 évesen be sem adnám!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Én is imádom a jóidőt, azért nem is vagyok mostanában, csak 10 perceket ülök a gép elé naponta :P inkább megyünk ki!
Bár nem tudom, Rékába mi ütött, de kint nem akar elaludni :? ha meg elalszik, minden zajra felébred. Úgyhogy aludni inkább bent altatom.
Ma du. megyünk Balatonudvariba anyumékkal, ott leszünk vasárnapig :D 8) Remélem, Rékának is tetszik majd a kirándulós vikkend :)

Tündi, én még 2 évesen se adnám be, ha nem lenne muszáj :? A bontásban akkor nagyon benne vagytok, és nem irigyellek :?

Nóri, ha kívánunk valamilyen ételt, akkor az a testünk jelzése, hogy a benne levő anyagokra van szüksége. Még egy jó pont a mogyi mellett :wink:

mennem is kell, betojt a lány :P
betegeknek jobbulást!! Vasárnap mindenki pihenjen! Most mondták a rádióban, hogy virágvasárnap tilos a munka :)

Kép
pimelinda

Tündi: Sztem 1 év tgyás/gyed, 1 év gyes.... :( :(

A bölcsikkel nem lesz gond, mert oda munkáltatói ig. kell, az meg nem sok mindenkinek lesz. Szerintem így gondolkodnak odafenn. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Linda: Jó pihit!
jaimee1

[quote]N írta:óri, ha kívánunk valamilyen ételt, akkor az a testünk jelzése, hogy a benne levő anyagokra van szüksége. Még egy jó pont a mogyi mellett

Linda, ezt kivetítem a csokira is, jó? :P :wink:
jaimee1

Linda! Ezt tudom, már jó régen hallottam :wink: és én követem is. Furcsa is volt, mert amikor terhes lettem, olyan furcsán kívántam a kajákat...eleinte csak tejtermékeket...utána csak gyümölcsöket...utána a húsokat....és ezek olyan 2-3 hétig voltak a menők, utána más kellett. Az volt a jó, mikor mindenhez pirosaranyat kellett ennem....biztos a tartósítóra volt szükségem :P
Jó pihenést és jó utat!

Igen Tündi, már itt figyel a mogyoró :wink: Vettem egy kekszes vödörnyit :shock:

Délután doki-kontroll, utána anyum, utána kacsázás. De lehet, fordítunk a sorrenden, mert tegnap a csúcsforgalomba szaladtunk bele a MÁV felé :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hú jó sokat írtatok!!!

Tündi!
Ablakot mi Egerben találtunk nagyon elfogatható áron műanyag,valószínű a miénk is innen lesz,habár még várunk pár visszajelzést,de itt nem tudom leszállítják-e mert csak a bemutató árakig jutottam el,ami elég kedvező volt a többihez képest.

http://www.europetherm.hu/index2.html

Mi is kinn vagyunk amíg csak lehet,ma mondjuk átbuszosztunk Jászladányra apumékhoz! :wink:

Építkezés:
Valószínű sokkal lassabban fog haladni mint ahogy terveztük,a szocpolt már most kezdjük intézni mert júliusig meg kell lennie a papírnak ahhoz hogy megkapjuk,de idén mindenképp tető alatt kell hogy legyen
Remélem odafenn is így akarják ahogy mi :twisted:

Kriszti!
Engem a doki egyenesen letiltott a 25.hét után,pedig imádtam bicizni,nem indokolta különösebben hogy mért de én hallgattam rá

A Rossmann melletti,ott a piacnál??????(azt a férjemnek kellett volna villanyozni de nem tudta elvállalni :oops: most akkor lenne protekció :oops: )

Ja a fiam Elmo rajongó lett!!! :lol: Apjától kapott egyett a kicsi változatot,nagy árral :twisted: !Azóta azzal kel és vele fekszik,a mesét is szereti,szóval most töltöm ezerrel :lol:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Ma sehol senki :shock: :(
Remélem a jó idő miatt. Itt szinte nyár volt, kint voltunk egész nap, és sokat sétáltunk :)

Kép
pimelinda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?