Új privát üzeneted érkezett!

....és csak itthon nagy a pofám, amikor a házikandúrom bundáját kell leordítanom..... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rananyuszi,
szerintem keresd meg a lakcím szerinti védőnődet, végülis arról már van papírod, hogy babácskákat vársz. Én a 10 héten találkoztam először a védőnővel, és utána a 12. heti vizsgálat után is, hogy lássa az eredményt. De vért csak a 16. héten vettek tőlem, terhelésesre meg csak a 24. héten kell először mennem. - ha normális védőnőt fogsz ki, akkor bármit megkérdezhetsz tőle, azt is, hogy hova érdemes menni, meg mindent. - Én legalábbis tényleg bármikor felhívhatom a sajátomat, bármi kérdésem van.

Dezsi :lol: Hamarosan medanszié-idő lesz! Itt délen már minden lerohad rólam egy hete... és aztán, amikor nem is gondolnád, egyszercsak kislakód lesz.

Anyukák! Egy kérdés! Szeretnék szandált venni magamnak a nyárra, amivel viszonylag nem sántulok le. Mire érdemes odafigyelni a vásárlásnál?

Árnika! Nagyon gáz, hogy beszedetik veled a sok drága bogyót, és aztán közlik, hogy hétvége van! :shock: Legalább megmondtad nekik a magadét?

Lola, most már tényleg mondd el, mi is történt, légyszi! És részvétem a barátaidnak, borzalmas lehet ezt átélni...

Kép
kisbuta

Árnika: ez magas prolaktinra jó, nem? Én úgy tudom.

Kata: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana, először irány a védőnő. Megkapod a kiskönyvet, aztán mehetsz vérvételre. Nekem már a 12. heti vérvételnél nézték a cukrot. De ezt kórháza válogatja. Van ahol csak később nézik.

Árnika, nagyon sajnálom... :(

Nyulasz, az sztk-s labor részlegen oda kell menni az ablakhoz az ősz szakállas fickóhoz, és el kell kérni a leletet. Csak azt a sort kell kivárni, ami ott van. Ha éppen van.

skrisz72

Kisbuta, valahol azt olvastam, hogy nem jó a tök lapos cipő, mert az terheli legjobban a hátat. Jobb, ha van pici sarka. Nekem van itthon olyan mamuszom, aminek van sarka, de nem érzem benne jobban magam, mint a lapos cipőimben. Arra figyelj, hogy stabil legyen benne a lábad, mert egyre inkább pingvinesebbek leszünk és nagy az esélye a ficamnak egy instabil cipőben.

skrisz72

Sziasztok! :P

Árnika,
ez felháborító!!!!! :twisted: Nem is értem, ilyet még nem is hallottam a 6 év alatt, mialatt minket kezelgettek :roll: :?
(biztosan jó Neked ennél az orvosnál? :roll: :oops: )

Rana,
akkor most hogy van ez: a körzetes dokit választottad vagy csak épp még nincs dokid, azért mentél hozzá? :roll:

Lola,
igen, lécci mondd el!!!

Puszikám,
hogy vagy? :)

(holnap még a nőgyógyihoz 4 hetes kontrollra...majd biztos letol, hogy még nem mentem el a körzetihez :roll: )

tillidian

Na ujabb felhaborito dolog :!: Rana, ez csalas, amit veled csinaltak :!: Micsoda pofatlansag :!: Hej magyar egeszsegugy :cry: :cry: :cry:

Hajnoca, de azert joban vagtok, ugye...

Koszonom a drukkokat :!: Ma ET+9. Helyzet valozatlan, szurkalas a mehben meg ilyenek. Puszi, szep hetveget :!:
katavirag

Till, én a 16. héten voltam a körzetinél csak.

Katavirág+++++++++++++++++++++!

Kisbuta, grat a félidőhöz! Teljesen lapos cipő én is úgy tudom h nem jó. Főleg h állítólag ilyenkor lehet bokasüllyedést összeszedni majd a súly miatt.( barátnőm járt így)

Lola, nem semmi amin szegény barátnőd átment! Olyan nehéz ezt elfogadni.

Kép
kata05

Sziasztok!
Skrisz,és hol van sztk-s labor?Nem ott adják ki,ahol a Pálma vagy kicsoda is dolgozik?Vagy ott csak az AFP-t adják oda?Mert valami olyasmi volt kiírva a félemeleten az NST szobaajtón,ahol le kellett adni a vért,amit a kórházban az asszisztenső levett,hogy AFP leletek átvetele cstörtökön nincs...ezért gondoltam,hogy ott kell ezeket átvenni :roll:
Ja,és nem kórháza válogatja a vc vizsgálatot,mert nekem nem nézték még... :roll:
Rana :evil: :evil: :evil: gondolom nem ez a doki lesz a választot orvosod :?
Kisbuta,én is gratu a félidőőőőőőőőőőőőőőhöz :D szandál ügyben nem tudok segíteni...
Árnika és Dezsinám,spontándrukkok mennek!!!
Katavirág,zebracsorda megy :wink: ...bírod még? :D
Bómami,piroska odaért?
Vendég

Nyulasz,
a labor pont szemben van a nőgyógyászatis részleggel (a másik lépcsőn mégy fel, jobbra), még nem jártál ott? :roll: Épp most indulok oda az 1. vv leleteimért...

Katavirág
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++(fantasztikus türelmed van!!! :P)

Mindenkinek drukkok, amihez kell! :D

tillidian

Rana
El kell menni körzeti nőgyógyihoz??? :shock:
Itt Kbarcikán, ahogy kell majd a terhesgondozóba járni, ott kell a közeti nőgyógyásszal meg a védőnővel találkozni. Egyszerre vannak ott.
Sajnálom azt a bunkó dokit!Útálom az ilyeneket!!! :twisted:

Nyulasz
Nem, most már nem tesztelek! Minden tünet kijött rajtam, ami csak létezik...akkor meg csak minden ok? :D

Kata
Drukkhegyek!!! :D

Uh jövő hét kedd, T.Z.-nél. :)

Kép
vizkriszisback

Mai napi drukkjaim, pocaksimim és üdvözleteim elindultak! :D

Kép
estike66

Sziasztok!
Hát igen, még nincs választott orvosom (lehet, hogy nem is lesz). Még tegnapelőtt azt gondoltam ha ez jó fej meg aranyos meg jókat mondanak róla, akkor talán ez is lehetne. De ezek után kösz nem!!! Bár a magánrendelőjében biztos mézesmázosabb, mert mind olyan.... :roll:
Till, hát azért voltam nála, mert KÖTELEZŐ elmenni a körzetishez is (plusz lásd fentebb)!
Vkrisz, jó neked, hogy egyszerre elintézheted majd a nőgyógyit és a védőnőt (azt hittem, itt is így lesz...).
Kata! Még mindig jók a tünetek!! Mondtad már, melyik országban vagytok?? Vagy titok???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Rana!
én is ilyen vagyok, mint Te :? Aláírtam az urológusnál a papírt, hogy megtapogatta a hasam és UH-n megnézte a veséim (a hólyaghurut miatt) persze még csak kezet sem fogtunk :evil: :evil: :evil: bunkó köcsög.

Kisbuta!
medanszié :D igen.... de kicsit szomorkás vagyok mert azt gondoltam, hogy a nagy hasamat süttethetem a vizben a gumimatracon feküdve :D (persze nagy has igy is van, csak zsir van rajta :lol: :lol: legalább kisül :lol: :lol: :lol: )
Osztom Skirsz véleményét a szandállal kapcsolatosan. Legyen sarka. Sőt én még azzal fokoznám, hogy telitalpu is lehetne...

Nyulaszom!
drukkot köszike! még rápótoltunk, hátha.... hátha....

Vizkriszi!
de jó, hogy minden tüneted megvan!!! :D :D Még mindig nem térek magamhoz, hogy mekkora mákod van :P :P :P :!: :!: :!:

Estike!
jobban vagy?

Kata!
Gratula a 17. héthez!!

Katavirág!
drukk-hegyek és csak pozitiven!!!

Till!
:D

Puszedli!
honnan vannak ezek a klassz vonalzók?

Skrisz!
:)
dezsina

Nyulasz, Pálmánál csak az AFP leletet adják ki. Oda kell menned, ahol a vért levették.

Kata, drukkhegyek!!!!!!

Dezsina, nekünk még mindig csak egy gödör van a medence helyén. Így is marad az idén. :oops:

skrisz72

Dezsinám :D
Till,nem,még nem voltam a laborban.
Skrisz,a vért a dokim aszisztensnője vette le a kórházban,és a Pálmának kellett átvinnem...az aszisztenső meg közölte,én menjek érte,mert a sima labort megkapja,de a hepát nem...akkor? :roll:
Vendég

Nyulasz, Skrisz, nekem meg azt mondták, h a hepát a kerületi védőnőnek küldik majd meg.

Dezsi, köszi! Mindent bele!!

Kép
kata05

Sziasztok!

na,itt vagyok.
sz'al.nem tudok sokat.mert megmondom őszintén,próbálok rá nem gondolni.lehet hogy bunkóság,de ilyenkor az ember valahogy hárít:jajdejó,hogy nem velem történik.már annyi mindenen keresztül mentem én is.éjjel is eszembe jut,és megpróbálom elhessegetni a gondolataimat.
az az igazság,hogy ha ez Angellal történt volna(még ismeretlenül is)sokkal jobban kibuktam volna,mert tudom,hogy neki ez volt az 5.lombik.nekik meg tényleg 'csak"úgy összejött.
a másik.hogy a férjeinket köti össze 15 év barátság.mi nem nagyon vagyunk közös nevezőn.én nem beszéltem vele most sem.persze nagyon sajnálom.most biztos nem fogunk összejárni,merthogy a gyerekek egyidősek lettek volna....
ha mondjuk pl.a kolis barátnőmmel történt volna,minden részletet tudnék...

Kép

amit tudok:amit egy 3.barátunk elmondott.mint pasi,meg mit ért hozzá:

nemrég kiderült,hogy az egyik babának agytágulata van.(lehetett ez a 18.heti is,nem tudom.3 orvost kérdeztek meg.2 azt mondta el kell injekciózni.de hogy ezt hogy lehetett volna kivitelezni,foggalmam sincs,nem mérgezte volna az egészséges ikertestvérét?
dehogy benne volt,hogy ez lesz a mellékhatás.és a héten egy este begörcsölt,vérzett,és reggelre meg kellett szülni a babákat.
azt mondták nekik,hogy 2 hetet kellett volna még kihúzni,mert utána gépen már életben lehetett volna tartatni az egészségeset.
hogy ezt a 12.hetin miért nem látták,azt nem tudom.lehet,hogy még nem lehetett látni.

Kép

meghogy volt ott egy csaj,és de ezt a sztorit nem akarom elhinni:
egész éjjel sírt.kérdezték,mi baja,hogy nem volt semmi baja,egyszercsak kiesett belőle egy láb.hogy bement a kórházba,és hogy szét volt esve a baba.,meg hogy eddig nem látták.ez hihetetlen.ennek jelei vannak!elfolyik a magzatvíz stb!!!
ennyi idős korba már egész nap mozog a kicsi!ezt figyelni is kell!!!!!

Kép

Sziasztok!

Katavirág, boldog szülinapot kívánok Olivérnek!
Örülök, hogy bizakodsz, ez az egyik legfontosabb dolog a sikeresség szempontjából... szerintem.

Árnika, sajnálolm, hogy a hétvége miatt tolódik az inszemed, viszont nagy drukkok a spontánkodáshoz.

Puszi, méhvizsgálathoz drukkolok.

Nyulasz, gratulálok a vegyespároshoz. Szépek a neveitek, mindkettőhöz van személyes kötődésem is :wink: .

Csajok, én egész terhességem alatt nem voltam körzetis nőgyogyinál. A háziorvosnál is csak a táppénz miatt a papírért 2 hetente, de ő sem vizsgált meg soha, csak az asszisztense kihozta a slejfnit.

Többieknek is ölelés! Sokat gondolok rátok, de már látom, hogy egyre kevesebbet fogok tudni jönni, mert Julcsi már nagyon igényli a foglalkozást, amikor meg alszik, akkor főzök, mosok, teregetek, vasalok, takarítok, eszem, és a pihenésre már nem is jut idő, pedig a tejci miatt kellene nagyon.

Kép
petne

én úgy szoktam csinálni,hogy egész nap figyelem,mikor mocorog.és ha nem érzem,lefekszem,a hasamra teszem a kezem,mondom neki,rugdosson,vagy van ilyen zenélős játékom,felhúzom neki,és rúg kettőt,és akkor megnyugszom.
ma csuklott is!!!!
ezért nem akartam itt leírni semmit,de valahol engem is foglalkoztat,de ez a topik a reménytadásról szól,és nem arról,hogy sokkoljuk egymást.
szóval bocsi mégegyszer,ha off voltam.
remélem nem olvas minket,mert ők annyira zárkózottak!

vércukor!
hétfőn megyek a terhelésesre,majd megírom!

inszem 7vége.én 2006-ban a szabolcs u-ba jártam,és kerek perec megmondták,hogy ha 7vége,fizessek keményen!!!
hogy hogy nekem a pém mindig 7végére vagy márc 15-re esett!!!!
védőnéni:
nekem elég laza kb 16 hetesen voltam először.derékbőség,testsúlymérés,ennyi.
én csak a nődokimhoz járok a kórházba.
eddig csak az afp-kor vettek vért.mikor mentem két hét múlva,a dokimnál rákérdeztem,ő telefonált egyet,és azt mondta tökéletes.ennyit tudok.

Kép

Petne!
azért néha- néha gyere :D :D
dezsina

Szép napot mindenkinek!

Rana
Körzeti nőgyógyászat, terhesrendelés :evil:
Én ezért is hagyom ki...
Elvileg a 12. hét betöltése előtt ajánlott a labor. Védőnőhöz én akkor mentem, mikor kidobtak a Kaáliból.
De ha a Kaáliban kérik a kiskönyvet már, akkor előtte héten elmehetsz a védőnőhöz (ott se számíts nagy dolgokra...)

Árnika
Biztosan az van, hogy hétvégén nincs a személyzet többi része (biológus)
Csináljatok otthoni inszemet!
Vendég

Terhesgondozás nem egységes az országban :cry:
Szegény kismamik találgathatják, hogy mikor, és hova kell menniük?

Katavirág
Egyszemkének drukk :wink:
Vendég

Hétfőn nem jön valaki a klinika, a Kaáli felé?
Vendég

Sziasztok lányok!

Lenne egy kérdésem a long protokollal kapcsolatban.
1. Mennyivel tolja el a menstruációt a Deca?
2. A Decából van 7-esnél kisebb kiszerelés is? Vagy meg kel venni 2 dobozt a 7-esből? Mert ugye 7 db az 14 napra elég, ha 1/2-ével szúrom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Brumi!
nekem még soha sem tolta el a mesim...
nincs kisebb kiszerelés szerintem. Én beszurtam mind a 14 et. és eleinte egyesével, aztán a stimu kezdetekor felessével.
dezsina

Dezsi!
Nekem felessével kell csak szúrnom. Januárban short protokoll volt, és akkor 12.cnig kellett szúrnom. Most longon vagyok, és ha kb ugyanakkor lesz a leszívás, akkor ugye 6 db kell a menzitől számolva. Mivel most a 22.cnen kezdtem szúrni a decát, és általában 27 naposak a ciklusaim, akkor menziig kell kb 3 db. Tehát elvileg 9-10 dbnál nem kell több. De ha nincs mit tenni, akkor persze megveszek még egy adagot.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Nyulasz, akkor legjobb, ha Pálmánál kezdesz. Ő majd elirányít. Most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy a hepa eredményt nem is a laborban adják ki, hanem a vérellátóban. Az a másik épületben van az alagsorban jobbra.

skrisz72

Vizkrisz
A DOTE üzemelteti a barcikai kórházat, Debrecenből járnak le doktorok is :wink:
Vendég

Sziasztok

Bumi multkori megoldódott? nem váltottál?
A klinika gyógyszertárjában felbontják a dobozt, és csak annyit adnak amennyit kiírnak, legalábbis B.B. mindig kiszámolta.
Nekem volt mikor 2-3 napot tolt a menzin.

Mabe Én is így gondoltam, hogy amiatt nem csinálják.
Mikor mész hétfőn?

Katavirág sok sok drukk+++++++++

Puszi neked is keddre, ha jól számoltam.
A mastodynont, alapvetően igen prolaktinra is szokták, meg meddőség kezelésére( de utálom ezt a szót)

Rana nem választassz dokit? ha igent írsz, írok privit :oops: :wink:

Minden kismaminak pocaksimi :D

hát Nekem nem ajánlották fel, hogy fizessek és akkor megcsinálják inszemet, ezért lelkem meggyógyításásra, vettem két nacit :)

Dezsi nekünk pedig hajrá :lol: lehet el kellene kérni a receptet Vizkrisztől :lol: :wink:
Én Apába tömöm a vitaminokat meg energiaitalt, eddig még nem panaszkodik :wink:

nem nagyon akartam hozzá szólni ehhez a beteg bébi témához de , sokan akiknek be kellene feküdni kórházba , ezért nem teszik , mert a kismamák sokszor olyan butaságokkal tömik egymás agyát, hogy az borzasztó :twisted:
sajnos tapasztalatból írom: ha ikreknél egyik beteg , ugyanúgy bent tartják szülésig, csak adnak gyógyszereket vérmérgezésre.
De hangsúlyozni szeretném Kismamik, hogy Én nem hiszem , hogy Nektek ezzel kellene foglalkoznotok!!!!!!

olyan gyönyörű idő van, szép hétvégét Mindenkinek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Árnika!
Maradtam TZ-nél. Most kipróbáljuk a long protokollt is.
Remélem nekem sem kell majd megvennem az újabb dobozt, mert most annak is emelkedett az ára. Több mint 12e ftot fizettem, és 1 v 2 adagért nem szívesen fizetnék ki még egyszer ennyit. Ráadásul 1 még az előző adagból maradt, azt adtam be tegnap, meg tegnapelőtt. 11. DPO-n vagyok, és ha minden menetrendszerűen megy, akkor hétfőn jön a piri. De persze hallottam, hogy a Deca bekavarhat, szóval lehet szükség lesz többre is.
majd kiderül. :)

Bumi

bumi1979

Bumi
Nekem nagyon bejött a long :wink:

Árnika
8-ra megyek UH-ra, utána keresem meg a doktornőt :wink:
Vendég

Árnika! Várom a privit!!!!! :wink:
Figyi, az jutott eszembe, hogy hétfő reggel nem mész be egy UH-ra a dokihoz, és ha ESETLEG mégse repedt meg a tüszi, akkor még meg lehetne csinálni az inszemet. Vagy esélytelen??? :roll: Én a múltkor hasonlóképp jártam (most nem írom le részletesen az egészet), és pénteken volt egy 21 mm-es tüszőm, BB azt mondta, ez tuti megreped a hétvégén, úgyhogy hajrá akciózás. Mondom és nem lehetne, hogy bekukkantok hétfő reggel, és ha mégse, akkor mehet az inszem? Ő persze beleegyezett. És láss csodát: hétfő reggel még ott vigyorgott a nagy tüszi, ugyanúgy 21 mm-es volt (megjegyzem nekem még SOHA azelőtt nem volt ilyen nagy tüszőm, mindig megrepedtek/leszívásra kerültek 17 mm körül), kis bevérzésekkel, tehát akkor próbált pont megrepedni (éreztem is, mondtam Apának, hogy ez tuti nem repedt még meg. Utólag nézett is nagyot, hogy hogy érezhettem ezt). Na riasztottam az uram, hogy ide rögvest azzal a hadsereggel, mert inszem lesz. :P (Mondjuk a történet vége már nem ilyen derűs, mert abból a ciklusból nem lett baba)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bumi, nekem se tolta el a Deca egy perccel se a mensit. És nekem is nagyon bejött a long. :wink: :wink: :wink: :wink:
Ja, és maradt egy árva darab Decapeptylem (természetesen bontatlan). Ha gondolod, neked adom. Hátha majd ezen múlik, hogy nem kell új dobozzal venni. :wink: Iwiwen vagy???? Írj privit!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Remélem nekem is bejön a long! :)

Rana!
Írtam privit.

Bumi

bumi1979

Katavirág,
persze jóban vagyunk és szeretjük is egymást ez nem is kétséges. Érzem.!!! A névnapomon is kaptam egy hatalmas fréziacsokrot. ... és meglepit is 'szervezett" a barátnőmmel. Ők is beszaladtak aznap köszönteni.
Csak annyi a probléma, hogy sokat melózik, hogy pénzünk legyen, aztán itt van még az APEHos családi gondunk is, nekem a suli és persze a kiscsaj is sokat odatesz a 'magánéletünknek".
Annyira érzéke van, hogy mikor kell sokáig fent maradni ...és sokszor van, hogy apa is bealszik a tv előtt ... 'aztán rendelésre meg ne szeresse.' :cry:
Röviden ennyi. ... de ettől mi nagyon szeretjük egymást ... csak ebben van egy kis csorba. :?

Ja és az kimaradt, hogy én még vezetni is járok és akkor meg korán reggel Vácra kell hogy vigyen minket. ... és gondolom ez is fárasztó.

Nyulaszka,
grat a vegyespároshoz.
Sajna piri eddig még nem ért ide, de rettentően várom már.
Tudom, hogy az idegesség miatt van ez a szitu. :?

Lola,
sajnos vannak még a földön és persze kishazánkban olyan tudatlan emberek és lányaik, akik netán ezt sem veszik észre. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Árnika!

teljesen igazad van!csak pozitív gondolatok mindenkinek!!!!!

Kép

Szép jó reggelt!

Bumi
Nekem is van 3 bontatlan decám amit szívesen neked adok...én tuti nem kapok olyat többé az életben. Nekem nem tett jót..vagy mégis? :wink: :lol: Engem úgy visszafogott a shortban, hogy hiába állítottuk le a szúrását az 5. napon és hiába kaptam utána még egy rakat tüszőnövelőt, le kellett állítanunk a stimut mert nem reagáltam....igaz, utána itthon meg ebben a ciklusban spontán hoztuk össze a babót. :D
Szóval ez a recept lányok. :lol:

Ez az émelygés...bllll...

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Lányok!
Tök rendik vagytok!
Most már nem agyalgatok, hogy hogyan is lesz ezzel a decával.
Remélem szerencsét hoztok! :))))))

Bumi

bumi1979

Sziasztok Lányok!
Bocsi a "bepofátlanságomért"De olyan valakiket keresek aki inszemináció nékül kerültek a lombikprogramba.
Tegnap jöttem haza a kórházból ahol kiderült mindkét petevezetőm tökéletessen zárt :cry:
Tehát a 3,5éves kislányom mellé természetes úton a kistesó kizárt.
És mindenhol csak olyanokkal sikerült beszélnem akik végigjárták a kötelező "létrát". Mind azt mondta az én esetem nem olyan mint az övék ezért információjuk sincs ilyenről.
Tőletek esetleg valaki??????
Köszi
geszti1

Szia Geszti, én pont így jártam, ahogy te. Laparra mentem, és kiderült, hogy mindkét petevezetékem el van záródva. Milyen információkra van szükséged? Szívesen segítek.

skrisz72

Szép napot mindenkinek!

Bumi
Megoldódik minden :wink:
Hajrá szurik!!!

Katavirág
Hogy vagytok?

Geszti
Én is ebben a cipőben járok.
Ha a petevezeték el van záródva, nincs értelme az inszemnek. Ilyenkor nem kell az inszemeket végigcsinálni, egyből lombik!
Vendég

Sziasztok!
Félre ne értsetek de örükök hogy találtam valakiket akik hasonló cipőben járnak mint én.
Gratula a bébikhez!!
Ők hányadik nekifutásra sikerültek?
Túl vagyok a méhtükrözésen is ott minden oké.A kislányommal spontán lettem terhes és hát tetszett neki odabent mert 4 kilósra nőtt mire kibújt.De legalább valami működik rajtam :D
Az anyagiak is érdekelnek sajnos az sem mindeggy...
NA és persze az idő! Hosszadalmas? mire az ember a beültetéshez ér?
MOst mennem kell fürdésidő van.Majd jövök még ha nem baj....
geszti1

Sziasztok,
csak bekukkantottam.

Geszti,én is ilyen vagyok, bár mi a férjem eredményei miatt hagytuk ki az inszemes lépcsőt, de a végeredmény ugyanaz. Kérdezz bátran.

Kisbuta, boldog születésnapot!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Geszti
Nálunk az 1. beültetés sikeres volt.
Érdemes minél előbb bejelentkezni egy profi meddőségi intézetbe (pl. Kaáli)
Maga a beavatkozás 5 próbálkozásig TB-támogatott (vannak persze olyan intézetek, amiknek nincs OEP-szerződésük... ott a beavatkozást is ki kell fizetni).
A gyógyszerek kb. 100000-be kerültek nálunk.
Merre laksz?
Vendég

Szép jó reggelt!

Megint kidobott az ágy... :?

Geszti
Jó helyre jöttél, a csajok segítenek. :D
De amúgy nem számít, hogy vki inszemezett-e lombik előtt, miután odakerülünk a lombik közelébe, mindenkire ugyanazok a vizsgálatok, eljárások vonatkoznak. Sok sikert a kistesóhoz!!!

Kellemes hétvégét mindenknek!!!

Kép
vizkriszisback

Alle :D
Köszike.

Kata ++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina
medanszié idő van, legalábbis ha Szegeden lenne a medansziéd, biztos nem maradna üres ezen a hétvégén, minden gönc lerohad rólam... És a szép idő majd ezúttal meghozza a szép babát, mert én azt mondtam! Vagy ez nem így műk...? :roll:

Geszti,
vidd magaddal a leletet, ami igazolja, hogy a petevezetőid el vannak záródva, és akkor nem kell inszem. Nekem mindkét petevezetőmet kivették, a zárójelentés utolsó mondata beutaló volt a Kaáliba, és természetesen senkinek eszébe sem jutott inszemezgetni.

Skrisz,
lehet táblát javítani, már megint öregebb lettem egy évvel :evil:

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Geszti, nekem a másodikra sikerült. A szurik és kúpok nekem is a 100 ezret verték. Ha Kaáliba mész, ott kérni fognak egy hormonsort, amit vérből néznek, kell egy rákszűrés eredmény, kell majd HIV és Hepa eredmény (apának is), és apának a spermiogram-ja is. Punkció előtt egy EKG-t is kell csináltatni. A vérvizsgálatokat meg lehet csináltatni a kaáliban is, de mehetsz simán tb-re is, ha a háziorvosod megcsinálja, vagy sztk rendelésen. Fel kell őket hívni, és mihamarabb konzultációs időpontot kérni. Addigra jobb lenne megcsináltatni ezeket a vizsgálatokat. Általában 6 hónap a várólista, de mostanában előfordult, hogy már kevesebbet kellett várni. Dokija válogatja. Kinek mennyi páciense van.

Katavirág, mi újság????++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?