Sziasztok!
Bábaildi: Tényleg itt a
tavasz, és állítólag már itt is marad! Legyen igazuk!
Tegnap még a kabátomat is le kellett vennem, olyan melegem volt délután.
Voltam nőgyógyinál is, minden rendben van, méhszáj szép zárt, baba és a méh szépen nő, aktívkodik. 20-án kell mennem Uh-ra, hogy megnézzék a magzatvizet, meg a baba fejlődését.
Anhel: nagyon szépen leírtad. Igazad van teljesen. Én is így fogom fel. Különösebben nem okoz gondot a diéta, bár néha elég éhes vagyok. De a cél a lényeg, és ez sokkal fontosabb annál, mint hogy egy kicsit éhes vagyok, és felfalnám a hűtőt.
Én is kicsit érzékenyebb vagyok az utóbbi napokban, de próbálok uralkodni rajta. Ma a párom is időben ér haza, és talán lesz egy kis időnk egymásra is végre, beszélgetni.
Nagyon ügyes vagy a szopival, csak így tovább! Szépen helyreáll minden! Be tudnak kavarni ezek a fogacskák rendesen! De Bábaildi után szabadon: ahol kaja volt, ott gyerek éhen még nem halt! Úgyhogy csak nyugodtan!
Morca: nagyon ügyik vagytok!!!! A fiúk nagyon királyok! És a kutyóval is nagyon ügyes voltál! Hihetetlen, mennyi energiád van!
Hétvégére én is kitalálok valamit, ilyen időben nem fogunk bent ülni!
Ma meg ovi után beugrunk a játszótérre végre! Egész télen erre várt a lelkem!
Most végre nincs több kifogás.
Nitacska, Dóri: ti is nagyon vigyázzatok magatokra, csak így tovább, ilyen ügyesen!!!
Pénteken húsvéti készülődés lesz az oviban:
ki kell fújnom 2-3 tojást! Na ez jó manőver lesz, mert sose sikerül nekem.
Van ötletetek?
Puszi mindenkinek!