Sziasztok!
Angel hírek szuperek, csendben nagyon örülök és továbbra is drukkolok
!Milyen falat lehet az a pici lány
:).
Katavirág
Jaj,dehogy nem figyelünk Rád, várakozó az álláspont és drukkolós
!Kezd izgi lenni a dolog nálad is,pláne,hogy tünetek felettébb érdekesek
.
Muszáj edzenem magam,mert két gyerek mellett- többnyire egyedül- kell a fittség
..De őszintén szólva jól is esik és bizony jobban bírok minden mást
.Egyébként nyár végén krisztusi korba lépek
.
Ja,és Angel emlékeim szt a 28. hetet akarta elérni,mert addigra nagy az esélye, hogy önállóan tud lélegezni, fejlettebb a pici tüdeje...Szt így is fejlettebb volt a pici a koránál,ezért is bírja ilyen jól a megpróbáltatásokat
.No, de hát csaj
!
És én se vagyok száni,én aztán pláne nem,de bírom a légkört,örülök,hogy feléledt a topik és drukkolhatok
.Szl nekem van itt keresnivalóm a legkevésbé
... De éljen a topik
.
Kata
Az a nagy baj,hogy pont ma tartottunk fegyelmi tárgyalást egy olyan ügyben,amikor gyerekek olyan videot készítettek az sikolában, ahol többek között verekedést imitálnak,egyes osztálytársaikat kigúnyolják stb.Szl most arról szól a hír,hogy semmit nem szabad internetre feltenni,mert ugye személyiségi jogokat sért.Így most mindenki betojt
.... De lesz majd felvétel,az iskolai,csak még vágják az anyagot
.
Csak nem arra gondoltál,hogy elintézed a szeplőtelen fogantatást????
Junko
Szedd ám össze magad májusig
!
Sajnálom a csúszást, pláne ha megint mehetsz mindenféle laborra
... Az gondolom nem hiányzik
.
A produkciót nem úszod meg
!
Kokusz
Áááá,lehet megint izgulni
.Azért érdekes tényleg a hőd...De nem lehet,hogy a beágyazódási esést mérted alacsonynak? Vagy folyamatosan alacsony volt utána?
Monyokám
Kitartás,reméljük megvan az oka ennek a sok rosszullétnek
..
Vagy nem azt írtad,hogy emelitek a metformint? Attól is lehet rosszullét?
Hát majd megoldom, hogy lássátok a countryt
.Nyomozom a gyereket,akinél van,de még nem tudjuk,ki volt...
Azért a hisztis dolgaid tényleg felettébb furik...
Hát majd meglátjuk
.
Nem meséltem a múltkor,hogy egy szülő, az osztályomba járó egyik fiú anyukája ki akart osztani.Megbeszéltünk egy extra fogadóórát, bejött,hogy beszélgessünk.Én elmondtam,hogy hogy látom a srác mibenlétét,erre elkezdett vádaskodni,meg mindenféléket a fejemhez vágni,hogy a gyerek tk ott akarja hagyni a sulit stb.Jót veszekedtünk (engem sem kell félteni
),de a legkiakasztóbb az volt,amikor mondtam,hogy a gyerek sokszor fejét lehajtva ül az órán,pláne hogy a csuklyáját a fejébe húzza,azt azért nem bírom és szólok neki..Erre felháborodik anyuka,hogy hol van az leírva a házirendben,hogy nem veheti fel a gyerek a csuklyáját
!!!!!HOgy miért probléma ez???Ne ez kiverte nálam a biztosítékot,akkor már tudtam hányadán állunk.Aztán elmagyaráztam neki,hogy vannak íratlan szabályok is...mire ő elmondja nekem,hogy de ma már mindenbe bele lehet kötni.Na igen, mondom,és ha a gyerek ilyen kötekedő lesz,nyilván tárt karokkal fogják várni a társadalomban
.Na de komolyan!!!!Az sincs a házirendben,hogy nem szarunk az osztályterem közepére,mégsem teszi senki
...
Amikor meg azt mondtam,hogy hívjuk ide a gyereket és beszéljük meg,azt mondta nem,mert nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni...Kérdeztem,hogy ha igazat mond úgyis,akkor abban mi a kellemetlen????Aztán effektív megfenyegetett,hogy nem szeretné sem ő,sem a gyerek,ha ebből bármi kára származna
.És hogy én ne beszéljek a gyerekkel,majd ő fog...
Na persze beszéltem másnap és elmondta a gyerek,hogy ez nem így van és anyukája mindig hozzátesz a dolgokhoz,és hogy az általános iskolában is kiosztott mindenkit (nekem meg azt mondta,hogy a gyerekkel soha semmi baj nem volt...).Na mondom,itt aztán jó helyen kopogtat ezzel....
Na de lényeg a lényeg,hogy ma meg fogadóórán csupa bókot kaptam a szülőktől és mindenki kedves volt és elragadtatott
.HOgy a gyereke mennyire bír engem stbstb..:Szl a sors azért kárpótolt
.
Na bocs lányok,hogy sok lettem,de az ilyesmi feldühít,gondoltam megosztom veletek
.
Pusztok!