Új privát üzeneted érkezett!

Nita, most tényleg passzolok, ma nem is teszteltem, majd holnap.
Ha baba van a dologban, akkor még utolsó döfésként jóóól megszívat minket ez a projekt, hogy nehogy jól érezzük esetleg magunkat ennyi idő után is, és később fogja csak mutatni magát :twisted: :twisted: :lol:
Nekem édesmindegy.....csak mutassa majd :lol: :lol: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:lol: :lol: :mrgreen:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

szi77 nem írtad mióta van ilyen rövid ciklusod, ha csak 1-2 hónapban nem kell aggódnod, ha már régebb óta tart esetleg valami hormon problémád lehet, de csak tipp nekem sem volt problémám, max tavaly feb. 26 napos volt és most márciusban 27 napos de amúgy 28-30 naposok.

Kép
Kép
melisch

Betty jókor van laptetőd!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jaja....
Remélem be is jön :)
Majd meglátjuk, de nem élem bele magam, mert például egy ciszta miatt is késhet....bár ezt 99%-ban kizárom.
Én minden nap úgy ébredek, hogy lehet, ma meg fog jönni, aztán úgy fekszem, hogy ma sem jött.
De az tény, hogy ilyen még életemben nem volt, és mindig óramű pontossággal jött...egy nap késés nélkül :!:

betty615

Betty! Holnap mindenkeppen tesztelj! -- Szi! Pszichesen is lehet ilyet produkalni, es legtobb eset mogott ez all. En is produkaltam furcsa dolgokat, mert annyira beleeltem magam.
Vendég

Betty! Holnap mindenkeppen tesztelj! -- Szi! Pszichesen is lehet ilyet produkalni, es legtobb eset mogott ez all. En is produkaltam furcsa dolgokat, mert annyira beleeltem magam.
Vendég

Vendég

Vendég

Vendég

Vendég

betty szerintem is tesztelj holnap reggel......elég baba gyanus a dolog..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vendég

Betty! Teszteltel?
Vendég

Betty mizus mi lett a mai teszt eredménye?????????????????????? Nagyon kíváncsi vagyok.

Én is produkálom magam :shock: 5 napig véreztem na nem erősen de mostanában 1-2 napig jön jobban utána elég 2 nap tisztasági betét de most nem. Még ma reggel is volt barna valami a hüvely nyílásnál, ezt vajon a tegnapelőtti kis torna csinálta :shock: :?: Én is próbálok nem rosszra gondolni.

Kép
Kép
melisch

Úr Isten! Most látom a rendes gépen, hogy tegnap este hányszor küldte el az üzenetemet. Nektek nem vacakolt tegnap a net? A telefonon alig akarta behozni, aztán végül jól elküldte legalább tizszer.
EZER BOCSÁNAT!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Semmi gond angie csodáltam, hogy nem vetted észre előbb de így értem ha telefonról irtál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melish! Ha ekezet nelkul irok, az telefonrol van. Geprol ekezettel irok. --- Lanyok! Ay mit jelent ha az lh teszten megjelent egy baromi halvany masodik csik. 8 napja volt az ovulaciom. Azota lehet meg bennem annyi lh hormon, vagy esetleg terhesseg lenne?!? Nem ertek hozza, csak tudom hogy ti hasznaljatok jostesztnek. Vki tudja hogy miert mutatja ki a terhesseget?
Vendég

Ja, azert csinaltam mert tegnap el kezdtek fajni a melleim, ami normalis is lenne egy nemterhes ciklusban is, csakhogy a szulesem ota nekem egyszer fajt, a vetelesem honapjaban, tehat amikor terhes lettem. Szerintetek a 10es teszt mikor mutatja ki a terhesseget az ovulaciotol szamitva?
Vendég

Ja, azert csinaltam mert tegnap el kezdtek fajni a melleim, ami normalis is lenne egy nemterhes ciklusban is, csakhogy a szulesem ota nekem egyszer fajt, a vetelesem honapjaban, tehat amikor terhes lettem. Szerintetek a 10es teszt mikor mutatja ki a terhesseget az ovulaciotol szamitva?
Vendég

betty merre vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok csajok! Hogy milyen izgalmas dolgokra jövök :!: Nagyon szorítok hogy baba legyen a dologban :!: Nekem is izgalmas volt a ma reggelem...úgy belerúgtam a fakorlátba itt a szalonban, hogy nem bírok ráállni a bal lábamra, a kislábujjam bánta a dolgot. Reccsenést is hallottam és nem a korlát volt :shock: Remélem csak jól beütöttem és nem repedt vagy tört :?
Bettykém remélem pozitívat teszteltél és Angie neked is jósolok egy szép zebrás tesztet. Na mi tegnap kezdtük el a babaproject második felvonását az egy hónapos kényszerpihi után. majd meglátjuk.
Melinda Pityesz nagyon aranyos a képeken, az alvóson meg olyan, mint egy kis angyal :!: Puszilgasd meg helyettem a kobakját!
Melisc a konditeremre tippeltem ám, de miért volt uncsi?
Babicsek fel nem merd adni :!: Várom a barátnőm hívását, utána majd mondok valamit, főleg, ha pozitív jelzést kapok :wink: Bizti reményt ad nektek.

királylány

angie34 az LH tesztet min jóstesztet nem tanulmányoztam de azt tudom, hogy havi előtt 2 hónapban is teszteltem egy-egyet kíváncsiságból. Nyuszifülnek este ful pozitív volt az LH mensi előtt 1-2 nappal és reggel már a terhességi tesztje is kimutatta a 2. csikot. (Majd gépen néz vissza tuti van kép is róla valamikor január végén). Sajnos még nem jelent semmit, nézned kell több napon át és a csíknak nap mint nap erősödnie kell. Tudtom szerint a legérzékenyebb teszt sem mutatja ki DPO 10 előtt a terhességet és ez is csak akkor lesz pozitív ha a baba megfogant rögtön az ovuláció napján. A mell érzékenysége utalhat a babára de azért még ne éld bele magad. Tudom mennyire nehéz de várnod kell még legalább 2 napot míg tesztelj, de az az eredmény sem 100% tudod :wink: Megy a drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melisch

sZIASZTOK!!!
Köszönjük a bókokat.... :oops: :oops:
A barátnőmnek már előjegyzése volt beültetésre,és 2 és fél év után teherbe esett spontán...Fel ne adjátok,a remény hal meg utoljára....Na én tesztelek,kresszem lesz ma.... :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Semmikeppen nem akarom beleelni magamat. Angie is lh tesztelgetett. Talan o tud tobbet. ANGIE28! Ha olvasol, mondj lsz vmit!
Vendég

Melinda a több magzatvíz utalhat terhességi cukorra és valami szívrendellenességre is, de persze nem feltétlenül jelent rosszat. Nekem anno ezt mondták és elküldtek magzati szívuh-ra. Ott észrevették, hogy tágabb a sinus coronarius, ezt azóta is nézik kontrollon, évente járunk.

királylány

királylány ha repedt a lábujjad akkor bizony az nagyon fáj..........
nekem anno a könyököm repedt és hát csillagokat láttam.........rosszabb 1000x a repedés mint a törés........
szerintem azért nézesd meg......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dius nem néztem a felhssználónevet, mert beazonosítottalak képről, na meg Domit is megismerem :wink:

királylány

Nita várok még egy kicsit, aztán felhívom a dokit a rendelés vége előtt. Köszi az infót.

királylány

:?:

80olgi

királylány szivesen....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Negatívat teszteltem :wink: ...csak nem ver át a teszt..
mucus!! Most már ne rágd a körmeidet :lol: :lol:
Vendég

kírus sajálom nega tesztet.....de sikerűlni fog!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány vigyázz magadra, remélem nincs repedés/tőrés.
Ma megyünk megint kondiba, bár én nem élvezem. Uncsi mert nekem nem igazán ajánlatok a kondizás. Apukám alkatát örököltem izmos kar, vádli ezerrel, széles váll tehát nem igazán a súlyozás a legjobb módja. Öcsém is féltve int róla és mondja, hogy ok a mozgás kell de vigyázzak. Nincs nagyon sok gép ahova ő jár ott van rengeteg de sokkal drágább és mi nem akarunk annyit költeni mert nem vagyunk annyira kitartóak. Szóval van egy gép amin lehet vállra, mellre, lábra, vádlira dolgozni, egy lábemelgetős, az ok nekem is, 2 futószalag, 2 bicikli, 1 gép a belső combizmokra, és egy a szerintem fenékre és a comb izmokra, na meg 3 padhasra/hátra. Az egyikkel tudok csak dolgozni mert a másik padnál hátra kell ereszkedni és nekem az nem megy mivel melltartó kapocs környéken van egy jó nagy kiálló anyajegyem így azt nem csinálhatom. Vagyis én biciklizek, szaladok meg combra dolgozom. Azt már nem kérje senki, hogy lefeküdve akármilyen tornák csináljak mert attól elszaladok. Lehet kipróbálnám az aerobikot mert ha ott valaki vezetné valahogy jobban odaraknám magam mint így. Na meg piri miatt nem akartam erőlködni lehet azért volt 5 napos :shock:

Kép
Kép
melisch

kirus tők jó, hogy negatív a teszt így nem kell aggódj még 2 hónap és ismét próbálkozhattok :wink:

Kép
Kép
melisch

Kírus gondolom nem örültél még ennyire negatív tesztnek :)
Melisch én sem emelek súlyt, futópadon intenzív gyaloglás és ellipszistréner.
Remélem nem lesz gond a lábammal. hívtam a dokit, azt mondta ballagjak be a traumatológiára ott megnézik és csinálnak egy röntgent, ha kell. Du 1-ig van rendelés, ha Gábor végez a fodrásznál, majd bevisz vagy holnap megyek. Most jobb egy kicsit, akkor fáj ha ráállok teljes erőből. Ha ülök vagy pihentetem akkor nem fáj. Bízom benne, hogy csak borogatni kell és kész.
Nita mikor neked volt elrepedve akkor folyamatosan fájt?

királylány

királylány,melisch,nita!
Igen ennek most nagyon tudok örülni :). Hát remélem tényleg nem csal.. 4hete történt az a bizonyos "baleset"...már ki kéne hogy mutassa nem??
Vendég

Kírus szerintem kimutatná a tesz, ha lenne valami.[i][/i]

királylány

királylány nagyon fájt.....aludni se aludtam egész éjjel.....reggelre jól belilult és be is volt dagadva...ja és meg se bírtam mozdítani a könyököm...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na megjöttem. Voltam a traumatológián, onnan felküldtek a röntgenre majd vissza. hát csajok ferdetörésem van. Jegelni, pihentetni, jövő héten kontroll. Holnap otthon maradok meg hétfőn is, remélem javulni fog. Most dolgozom, ülök és felraktam a lábamat. Közben bontok, mert egyéb varrást is vállaunk, besegítek a varrónőknek.
Nita nekem most nem fáj csak, ha ráállok.

királylány

jaj jaj még jó, hogy nita mondta menj dokihoz én nem mentem volna még tuti én úgy szaladok tőlük ahogy csak tudok 8) Pihizz sokat, hogy jöjjön helyre!

Kép
Kép
melisch

Melisch én sem sűrűn járok dokihoz, de most éreztem, hogy menni kell. Hááááááááááát fáj a lábam. A röngenen meg szóltam, hogy fennáll a terhesség lehetősége.....tegnap estétől :lol: ezért kaptam köpenyt. Nem valószínű mondjuk, de feleslegesen nem ért sugár, hátha összejön valamikor a közeljövőben. De jövő héten ismét röntgen. Terhességet illetően nem leszek akkor sem okosabb. tegnap 35.3 volt a hőm, ma meg 35.8. valaki hozzátud szólni? Lyly merre vagy? Régen voltál már erre. Bencusom jobban van? Kicsi holnap jön haza Spanyolból :D Dunakavics mi van veletek?Baba?

királylány

királylány milyen volt előtte a hőd? Sajnos pékor szokott leesni és a ciklus.hu a pét pl tegnapra tenné, a fertility ha holnapután még nő akkor mára. Tessék akciózni mert még lehet termékeny vagy. Nézd meg az én görbémet a múlt hónapban, bár most pont nem esett le, de máskor nekem is le szokott esni és aztán 3 napot kúszik míg olyan 36,8-37 között mozog piri előtt 2-3 napig.
Igen régiek tessék jönni nem tudjuk csak páran tartani a frontot.

Kicsi majd mesélj mi volt.

Betty te meg gyere már, bár ha lett volna + teszted ma gondolom már jöttél volna, de azért még bízom.

Na én is lassan lelépek kell érkezzen a barátnőm megyünk kondiba, aztán lehet már nem lesz kedvem este jönni. Ha nem lesz vérfolt férjecskémhez bújok, hátha kapok valamit végre tőle :oops:

Kép
Kép
melisch

királylány akkor pihentesd a lábad!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
No,tegnap addig szugeráltam a telefont,hogy végre jött fizu. :D
El is mentünk az auchanba ahol majd infartust kaptam mert 56000ft-ot fizettünk és még nem volt benne a szokásos karton tej és felvágottak. :evil: :evil: Ezt tavaly megúsztuk kb:30 ezerből. :roll:

Ma voltam Reikin ismét.Nagyon jóóóó volt. :P Faggatam a kezelőt,hogy lát e valamit. 8) Azt mondta szép világos :roll: a méhem és ott a petém,majd kiderül beágyazódik e vagy sem.Na bummm nem lettem okosabb. :wink: Reménykedek....hétfőn kéne megjönni. :?

Kirus!
Köszi,hogy megmaradnak a körmeim. :D Bocsi,most örülök,hogy megjött Neked. :wink:

Dia!
Atyagatya mit művelsz! :shock: pihizz sokat!

Lyly!
Tegnap rád gondoltam.Merre vagy?Mizus veled?

Betty!
Tesztet,tesztet!!! :lol: :lol:

Többiek pussz

KépKép
Kép
mucus75

mucus sajna már csak többet fogunk fizetni a semmiből...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Még mindig nem vagyok okosabb, a teszttel kapcsolatban nem tudtuk a férjemmel megállapítani reggel, hogy a másik csík szellemcsík-e vagy mi, mert annyira halvány, hogy nagyon, de a férjem is azt mondta, hogy van ott valami, úgyhogy nem vagyok hülye :lol:
Majd kiderül, viszont a tesztjeim elfogytak, bár már rendeltem sürgősségibe, de még nem jött meg, talán holnap délután, úgyhogy reggel nem tesztelek.
Most az előbb megint olyan érzésem volt, mintha megjönne, de az érzés elmúlt, piri sehol...
Az előbb mértem egy hőt, tudom, hogy ilyenkor nem számít, de 37,4 :shock:
Egyenlőre ennyi van, a mellbimbóim ugyanúgy érzékenyek.
Többet nem tudok pillanatnyilag, de talán napok kérdése, és okosabbak leszünk.... :roll:

betty615

mucus!
Nem jött még meg a mensim!!!...csak a teszt negatív..
Vendég

betty: A halvány csík is eggyet jelent (ott babuci növöget)! Jaaaj én úgy izgulok! remélem sikerült!

Nekem meg megjött. Hát ez van. Lőttek a 8. hónapnak is. :evil:

Kép
babicsek

betty ha megadod a számod meg tudom mutatnimilyen halvány volt az én első tesztem.......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?