Sziasztok Csajok!!
Ez az idő fantasztikus!!! Teljesen máshogy érzem magam!!
Köszönöm Ambrob a nyugtatást... aranyos vagy!!!
Azt mondod már nem nő akkor olyan sokat? Hát igen, nem tudom, hogy irigyeljem, hogy lányoknak vannak görcseik..vagy inkább nekem a jobb, hogy nincsenek..Mindegy egyszer csak kijön...ezerrel takarítok..
Detti, Köszönöm szépen az e-mailt!!!! Dehogy késő!! KÖSZÖNÖM!!!!
Orelle, hányra mész holnap CTG-re..én is megyek 9-re..Jaaj nagyon izgulok érted!!!!
Aranynap, próbáltam én már a felpolcolást, a sóóoldatot..3 félét, a homeopátiás cseppet..a kinai balzsamot..mindent!!!!
A nőgyogyim azt mondta, hogy nyugodtan használjam az orrcseppet, a belgyogyi meg azt mondta menjek el gégészetre..de annyi orvoshoz rohangálok már..hogy nincs erőm. Nagyon nagyon reménykedem, hogy ha Vili jön..orrdugulás megy!!
Egyébként még iszonyatosan horkolok hozzá éjszaka..és tiszta para vagyok, hogy majd 4 ember + 5 baba nem fog tudni miattam aludni a kórházban..
Remélem elmúlik..
Annus neked nagyon mocorog az a baba!!! Hihetetlen!!! Kis rosszcsont lesz ha kint lesz, készülj fel!!!
Dolgozás: hát én jó hamar abbahagytam a munkát, az utolsó 3 hónapban nem dolgoztam, mert diplomamunkát kellett írnom + nyelvvizsgáznom..de szívesen dolgoztam volna inkább mert én is imádom a munkám, meg a munkatársaim..minden héten bemegyek még hozzájuk, volt hogy dolgoztam is egy két-hetet..közben.
De ha fáradt vagy, és úgy érzed, hogy neked úgy jó, akkor maradj otthon!! Most azt kell csinálni ami Nektek a legjobb!!!
Húú de sokat írtam!!!