Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Till :D :D :D

Nyulasz, szóval akkor vegyespáros :D Vesetágulat meg remélem, elmúlik, nem lesz gond.

Dezsi, hajrá spontán akciók

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulaszka: gratulálok a vegyespároshoz! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, gratula a vegyespároshoz!Kislány nevetek van?

Till, neked is gratulálok!!!

Puszi, látom 6 nap múlva esemény lesz nálatok is. Ki csinálja a beavatkozást?

Katavirág+++++++++++++++!

Kép
kata05

Nyulasz, Till, képet tegyetek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi lányok :D
Kata,igen,Noémi lesz.
Rana,képet?csak utánad!!!Jösz még nekünk a kétcentisekről képekkel! :wink:
Vendég

Képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Till
Gratula a jó eredményekhez!!! :D

Nyulasz
Neked meg a vegyespároshoz!!! :D Vesetágulat meg majd szépen lemond. :wink:

Nekem kell Espumizan (Párom hoz)
Ettől a puffadástól van nagyban állandó hányingerem. Mindig büfögök, ha meg erőltetem a büfögést....már majdnem rókakoma lett párszor. :?

Pusszantás!

Kép
vizkriszisback

Nyulaszkám, irigykedek a vegyesikreid miatt! Gratulálok!

Till, örülök a jó híreknek!

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz drága, gratulálok a vegyespároshoz! :lol:

skrisz72

Puszi, mi az a sóoldatos méhüregfeltöltés?? :shock:

Nyulasz, azt hittem, már elfelejtettétek. :oops: Mondjuk azért gondoltam, hogy elsinkófálom a képfelrakást, mert nem igazán látszik az én képeimen még semmi, együtt a két baba meg pláne nem. :oops: :oops:
De legyen, ímhol (ezen csak az egyik baba látszik, de legalább viszonylag jól. Remélem, holnap kapok egy sokkal jobb képet majd!!): Na most aztán ti sem menekülhettek!!!!! :twisted:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára skrisz72 2009.04.01 18:51-kor.

skrisz72

Rana: Nagyon jó kép!!!!!!!

"Ultrahangos méhvizsgálat (sonohysterographia)

A sonohysterographia során 5–15 ml fiziológiás sóoldatot fecskendezünk a méhűrbe olyan típusú katéterrel, amilyet a mesterséges megtermékenyítéskor is használunk. A sóoldat olyan kontrasztot képez a méhűrben, mely révén a méhtestben lévő polypoid képletek, illetve az üregbe domborodó submucosus myomák a legjobban vizsgálhatók.

www.gyerebaba.hu

Kata: a kaális dokim.

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz: 3. lombik lesz már. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Csajok,
akinek nem kell piri küldheti, mert már így is késésben van bőven. :cry: :D
Most vágyom egy Niagara félére. .... most mondjátok meg ... hiányzik piri. :lol: :lol: sajna ez nálam idegi alapon is szokik lenni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz hurrá vegyespáros :)

Rana ez szupi kép, drukk holnapra :)

Puszi Én sem tudom mi az a beavatkozás, kicsit írnál róla? :roll:

nálam semmi jó, inszem halsztva, mert hétvégére esne :(
a darabszámtól sem vok elájulva, de nem ezen múlik, megint azt hallottam mint tíz éve folyamatosan :spontán
úgyhogy most átmegyünk nyulakba :wink:

ismeri vki a Mastodynon cseppet?

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Puszedli: Aha :idea: Jól teszed, hogy elmész rá, legalább addig se tétlenkedsz, és megnyugtatod magad :!: Így a kövi lombik sikerül! :wink:

Hajnoca, teszt????? :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika! Hétvégén nem csinálja meg BB az inszemet???
És hány darab az a kevés??????
Mastodynon neve ismerős, de nem tudom, honnan.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszedli ok, akkor hajrá, sok sok drukk

Hajnóca Én enyémet küldöm Neked, nekem úgy egy évig nem kell :wink: ha niagara kell hát legyen!

árnika

Ranamami,
az csak pocsékolás lenne. :) A 'semmi" nem okoz terhességet. ... hacsak nem szeplőtlenül fogant meg. :lol:
Remélem érted mire gondolok. Mi vagyunk az a pár aki csak hébe-hóba van együtt a másikkal ... ja és ha Bó engedi vagy úgy jön össze a soksok véletlen.

hajnoca
Dunakeszi

Rana most klinika, nem B.B........és hát ezt teszi, hogy nem kaáli :?
a jobb oldalon 18*18 mm, ami dokinő szerint hétvégére lenne tökéletes
csak az a furcsa, hogy spontán ciklusban 12. nap volt már ennél nagyobb is, igaz akkor ittam a cickát :shock:

a csepp nekem is ismerős, rákeresek

árnika

Árnika,
azért nem szeretnék elvérezni, de köszi. :D

hajnoca
Dunakeszi

Táblát javítottam. Lásd fentebb.

skrisz72

Árnika: a tábla altti hsz.-omban leírtam. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Árnika! Ebben ne keress logikát! Nekem volt inszemes ciklus, amikor a 21 mm-es tüsző még 3 napig bírta, és volt a lombikos ciklusban olyan picike 14 mm-es, amiből szép kis petesejtet lehetett leszívni. Ja és tavaly a lombik során lóadag hormontól eggyel kevesebb tüszőm lett (ráadásul 3 üres), mint az inszemes napi 1 db Clostitól (meg pár napig Menopurt is kaptam). Fene érti a hormonokat. Jenei drnő csinálná amúgy? Nem a meddőségiben, gondolom.

Hajnoca! :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till! Szóval minden rendben! :D A további vizsgálatok még inkább megnyugtatnak majd, de a lényeg a lényeg.
Skrisz! A magne B6 elhagyva, több mint két hete magnesium citritet eszem, nem kis mennyiségben. Ez valóban lehet ok. De, nem hagyhatom abba, a keményedések miatt.
Nyulaszka! Gratulálok a vegyes pároshoz! Balázzs baba vesetágulata ne rémítsen meg, én több teljesen egészséges kisbabát is ismerek, akiknél ez volt a diagnózis. Legtöbbjüknél születésük idejére ez teljesen megszünt. Sztem, ez régen is létezett, csak az uhu technika járt gyermekcipőben, így legalább nem rémíszgették szegény anyukákat.
Puszi! Puszi neked, igen, ez egy jó gondolat!
Dezsi! Irigy-irigy akciózásra! :oops: :oops:
Mindenkinek köszönöm az aggódást.
rana! Teccik a vonalzód, nagyon!

Kép
estike66

Katavirág
Olivérnek boldog szülinapot!
Neked nagy drukk!

Dezsina
És megérte az akciós árú? :wink:

Árnika
Szerintem, Török tanárnő is nagyon jó genetikus :wink:
Egy otthoni inszem...

Till
Tökéletes a babácskád!

Nyulaszka
Vegyes páros :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kösz Estike! :D Legalább valaki észrevette..... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Aranyköpések gyerekektől:
Csak akkor üsd meg a másikat, ha nagyon muszáj. / Henriette, 7 éves

Ne vedd el házastársad dolgait. És anyák napján muszáj énekelni, különben iszonyú prédikáció következik. / Tom, 9 éves

Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket. / Benedict, 5 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is. A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej. / Filip, 7 éves

Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol, és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja. / Hökan, 6 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej. / Tony, 6 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak. A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira
érdekes. / Matilda, 6 éves

A fiúk nagyszájúbban születnek, mint a lányok. A fiúk belsejében nagy ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia. A lányok belsejében kis dolgok vannak, nekik elég, ha kicsit nevetnek és futkároznak. / Sofie, 8 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. / Ellen, 7 éves

Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve, hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező. / Siri, 7 éves

... És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más,
ezért azt válaszoljuk: akarom. / Emil, 7 éves

Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik. / Pauline, 8 éves

A szegénység és a gazdagság közt nagy különbség van. A szegényeknek nincs semmijük, a gazdagok pedig azt hiszik, hogy nincsen
semmijük. / Ingrid, 9 éves

Ha a tanárok is eljárnának dolgozni, a gyerekeknek nem lenne hova menniük. / Hanna, 7 éves

Nagykoromban rendőr leszek, és mindenkit fejbe ütök a gumibotommal, főleg az öreg, savanyú néniket, akik kiabálnak, ha focizunk. / Henning, 7 éves

Még soha nem láttam angyalt, de láttam már fogorvost! / Mimi, 8 éves

Kétféle angyal van, szokványos, és őrangyal. Az őrangyalt ágyúból lövik ki, ezért kócosabb a hajuk. / Ann-Sophie, 6 éves

Jézus nagypénteken halt meg. Amikor még élt, sürgette a tanítványait, de amikor meghalt, a tanítványok nagyot pihentek. Ezért is hívják
nagypénteknek. Sírtak, de azért örültek is neki, hogy pihenhetnek egy kicsit. / Kevin, 8 éves

Külföldre úgy kell menni, hogy a boltnál balra fordulunk, aztán egy kicsit megyünk egyenesen, majd jobbra. Akkor már külföldön vagyunk,
de megvan az a veszélye a dolognak, hogy Norvégiában kötünk ki. / Oscar, 8 éves

Az Isten keresztre feszítette Jézust, mert egyedül akart uralkodni. / Tilda, 7 éves

A keresztre is akaszthatnánk néhány karácsonyfadíszt, így Jézus is jobban érezné magát, és jó társaságban lógna. / Tomas, 7 éves

Mózes a legklasszabb. Mózes képes a tengerfenéken gyalogolni. Allahnak csak repülő szőnyege van. / Daniel, 7 éves

József nem volt az igazi apja Jézusnak. Volt ott valami dolog a szamárral, de már nem emlékszem rá pontosan, mi. / Sofie, 6 éves

Nem, az úgy volt, hogy amikor József megvette a szamarat, Mária olyan boldog lett, hogy teherbe esett, mindenféle segítség nélkül! /
Jossan, 7 éves

A világűrnek nincs vége. Vagy az is lehet, hogy ott van vége, ahol az Isten háza kezdődik, egészen ott a kerítésnél. / Rasmus, 7 éves

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok :!:

Hat Arnika, ez felhaborito :!: Nem lesz inszem, mert hetvege van :shock: Ezek nyugdijba mennek 2 napra :?: Es ha valaki halalos beteg :?: Akkor is ezt mondjak :?: Na, akkor mostantol vasarnapig akciozzatok, labakat a magasba utana :wink:

Dezsi, valahogy en ugy erzem, te spontan leszel terhes :!:

Hajnoca, talan ha lonel egy tesztet.... :idea:

Nyulasz, a mi kisfiunknal is lattak vesemedencetagulatot, meg szules elott 2 hettel is. Aztan szuletes utani kontrollon mar nem volt ott :!:

Till, gratulalok a szep eredmenyekhez :!: 35 leszel. Szep kor :!: En is .....

Mabe, Olivernek atadom :!: Koszojuk :!:

Estike, vigyazz ezzel a hasmenessel :!:

Vkrisz, te nagy homerozos vagy. Szerinted lenne ertelme mernem egy hot :?: En soha eletemben nem homeroztem, csak betegen :wink:

En ma ET+8 :!: A hasamat ugyanugy erzem, mint beultetes masnapjan. Neha mensi szeru. De mivel folyamatosan megvan ET ota, remelem, nem mensi :wink:
Igen, meg mindig bizom :wink:
Ezt azert irom, mert van egy pont, ahol az ember elbizonytalanodik. Aztan ez tudom, semit nem jelent. Olivernel ET+6-on mar meg voltam gyozodve rola, hogy nem vagyok terhes, mert lottem egy nega tesztet. Csak arra nem emlekszem pontosan, mikor lottem az elso pozitivat. Talan ET+9-en. De ezt holnap meg nem mernem megtenni. Sot, azon is elgondolkoztam, talan kivarom a vervetelt :!: Az pont egy het mulva lenne...
katavirag

Sziasztok!
Katavirág,nagyon boldog szülinapot kívánok Olivérnek!!! :D :D :D
Tessék csak bízni,ott van a kis csöppség :D És köszi a megnyugtatást vesével kapcsolatban.
Árnika,ez tényleg érdekes,hogy hétvégére esik,és nem csinálják meg.Zárva vannak? :shock: ...nagyon drukkolunk a spontán csodához!!!
Dezsinám,neked is nagyon drukkolok,sikerülnie kell!
Rana, :D ...édes a kis bogyó :D Ma is mész uhura???
Puszikám,méhvizsgálathoz++++++++++++++++++++ :wink:
Estike,dokinál voltál?Vagy jobban van a pocód?
Brizó megint hova tünt?
Skrisz,köszi a táblát :D csak kifértek azok a nevek :wink:
Vendég

Szép jó reggelt!

Katavirág
Nézhetsz egy hőt, bár igazán csak akkor van értelme, ha mindig ugyanakkor méred...meg az utro miatt amúy is magasabb a szokásosnál...de nálam, ahogy babás lettem, nagyon magas lett, pedig nem is nyomtam akkor még utrot.Reggel 5.30kor mértem mindig 372,-37,3-at szájban.
Legtöbbünknek meg 9. dpo-n van egy nagyon halvány csík a 10-es teszten.Sztem te amúgy is tesztelnél egy halvány pozitívat még terhesség nélkül is (de persze babás vagy :D ) a 3. dpo-s hcg szuri miatt...de ha van több teszted, látnád az erősödést. :wink:

Rana
Jó poénok. :lol: És tecc a vonalzód is. :D

Velem semmi extra: 2 b6, egy magne b6, egy Espumizan. Egy szelet piritós közben. Rájöttem milyen érzés ez:mint amikor meg vagy fázva és nincs étvágyad, ill. akármit eszel, olyan béna a szád íze utána... :?

Kép
vizkriszisback

Skrisz,te tudod a telefonszámát a Péterfy sztk-s rendelésnek,ahol lehet érdekődni,hogy kész van-e a hepa vv eredménye?
Vendég

sziasztok!

Nyulaszom!
micsoda öröm!!! :D Micsoda kárpótlás!!! Gratulálok :D (és ugyan nem látszik de nagyon nagyon sárga vagyok :lol: :lol: :lol: )

Estike!
hát igen, a spontánkodásban legalább ez a legjobb... :D

Mabe!
:lol: :lol: :lol: Jól megnevetettél :lol: Szerintem osztályon felüli volt az áru :lol: :lol: :lol:

Katavirág!
Nagyon drukkolok Neked!! A mostani lombikomnál ugye nem teszteltem csak a megadott időben. Hát, többet nem csinálok ilyet, mert tönkre mentem benne... Kiváncsi vagyok, hogy bírod ki még egy hétig! ha úgy döntessz, hogy kihúzod a vv-ig, akkor kitartást :wink: :D De pozitivnak kell lennie!!! :)

Rana!
:)
dezsina

Dezsinám,dehogynem látom,hogy sárga vagy...ott a sor végén a három kis fej,tiszta sárga :lol:

Felrakok két képet,nem annyira jók,mint a genesisben készültek:
Kép Kép
Vendég

egyiken integet,a másikon mosolyog...
Vendég

Nyulaszom!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D (a hatás fokozódik) :D
dezsina

Katavirág, továbbra is mennek a drukkok!!!!

Nyulasz, szerintem hívd fel a központot, és kérd a labort. Nincs külön számom hozzájuk. Vagy nézz fel a honlapjukra, hátha ott vannak számok is.

skrisz72

Katavirág,
aranyos vagy, de nincs semmi okom arra, hogy tesztet csináljak.
Mint fentebb írtam Ranának ... a "semmi" nem okoz terhességet.
Ez azt jelenti, hogy már egy ideje nem akcióztunk a párommal.
.... hacsak éjjel, tudattalan állapotunkban nem akcióztunk ... de remélem azért erre emlékeznék.

hajnoca
Dunakeszi

Dezsinám :lol:
Skrisz,köszi...azt hittem te hívtad őket,és megvan a szám.Még ráér,majd megnézem...a leletért odamentél,és sorba kellett állni,vagy csak beszóltál?
Vendég

sziasztok!

a múltkor írtam,hogy kiderült a baráti társaságban egy lány is terhes,3 héttel fiatalabb mint én,ikrek.
hát sajna nem lesz kisbaba.kiderült,hogy az egyiknél nagyon nagy a baj,megszúrták,egy hétre meg begörcsölt,vérzett,és tegnap reggel meg kellett szülni mind2-tőt.elveszítették őket.
bocsi,hogy pont itt írtam le,de sajnálom őket.nekik spontán babák voltak,akik 2.szorra összejöttek,de elég sok idő eltelt már,hogy beleéljék magukat... :(

Kép

Rana,nyulasz!
szuperek az uh fotók!!!!gratulálok nektek!!!
skrisz!
én már sajna 32 vagyok!!!!!!!!!!

Kép

Lola,és a 18.heti genetikán nem derült ki a baj?Tudni mi volt az?A megszúrták alatt mit értesz?Szelektív redukciót,vagy amniót?
Nagyon sajnálom őket,ezt rettenetes lehet átélni :cry:
Vendég

Lola
Hogy lehet, hogy ilyen későn derült ki csak a baj? :shock:
Nagyon sajnálom őket!Szörnyű lehetett ezt átélni. :(
Én utánakérdeztem végre, aznap amikor a 10mm-es petezsákot látták 4021 volt a hcg-m. :D

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,akkor már nem tesztelsz,ugye? :wink:
Mikor lesz uhu?
Vendég

Vizkrisz igen, mikor lesz UH? B.B. fogja csinálni??

Nyulasz nagyon tetszenek bogyókáid :D

Katavirág sok sok drukk++++++++++++++++++++++++++++

Estike helyrejöttél?

én még mindig szomi, gondolkozom hogy mi legyen , mert mi van ha beadok egy vagon injekciót, akkor is bocs de hétvége.....
szegény Apának mondtam, hogy kösse fel a gatyót, mert hétvégéig folyamatosan keksz :wink:

Nincs senkinek tapasztalata a Mastodynon cseppről??????

árnika

Árnika,és miért nem a kaáliban inszemeztek?
Nekem ismerősnek tűnik a neve a cseppnek,de fogalmam sincs,honnan. :roll: Ja,és hajrá,csak mint a nyulak! :D
Vendég

Rana,voltál uhun?
Vendég

Na voltam ma a körzeti nőgyógyásznál, nagy csalódás volt, annak ellenére, hogy felkészítettem magam, hogy nem lesz egy nagy durranás. :shock: Meg se vizsgált, meg se nézett UH-n. (Nem is nézett énrám, csak ment és teregetett némán.... :lol: :lol: :lol: ) :shock: :shock: Sőt, nem is volt UH-készülék a rendelőjében. :shock: :shock: :shock: Sőt, aláíratta velem, hogy csinált UH-t (transabdominális ultrahang volt ráírva a TB-s lapra, amit alá kellett írnom, de nem kaptam belőle példányt). :shock: :shock: :shock: :shock: Gyorsan eldarálta a kötelezőket, leleteimet meg se nézte. És hát a stílusa se volt egy mézesmázos magánkuncsaftvadász (hanem nyers, unott és fanyar egyszerre). Ja és odaadta az összes beutalót jó előre, hogy gondolom minél kevesebbszer kelljen találkoznunk. Na ennyit erről. Szal nem láttuk a picikéket. :(

Csajok nektek mikor kellett először vv-re menni? És a védőnőhöz? Nekem, ha jól értettem, a 11. héten kell mennem a "nagy" vv-re (plusz vizelet, plusz TERHELÉSE CUKOR IS?????), aztán a 12. UH-ra (erre adott beutalót), ahova a Kaáliból megyek majd fel, és szerinte csak ezután menjek majd a védőnőhöz, mert neki már vinnem kell az összes eddigi cuccot, a 12. heti UH-val együtt. DE: nekem a Kaáliban azt mondták, hogy a 12. heti UH-ra már vigyem a fehér kiskönyvet, amit meg ugye a védőnőtől kapok. Na most akkor mi van :?: :?: :?: :?: :shock: HELP!!!

Lola! Mostmár tényleg mondd el az egész szomorú történetet. Mi volt az a nagy baj, és mi volt a "megszúrás"? Jajistenem, szegény csaj. Mindannyiunk rémálma ez szerintem. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz azért nem kaáli volt:
- a nőgyógyászom az itteni nőin van aki profi végülis, és úgy voltam vele, hogy miért fizessek 50 rugót, ha kb. ugyanúgy zajlanak a dolgok ........csak éppen ezt nem kalkuláltam bele hogy hétvége
- a másik nem elhanyagolható dolog az anyagiak (gazd. válság)
gondolom, bár nem kérdeztem Tőle, Ő még meg is csinálná, csak labor gondolom nincs

Rana ment UH-ra , és akkor hol van már????????????? :shock: :twisted:

árnika

na jó lassan írok :)

Rana ha nem csinált UH-t akkor miért írtad alá a papírt hogy volt???? :shock: ű
milyen nőgyógyi akinek nincs UH készüléke?????? te jó ég
a többihez sajna Én nem tudok hozzá szólni, de szerintem a terheléáses később szokott lenni nem? :roll:

árnika

Árnika, mert szerencsétlen, béna, gyáva, alamuszi nyuszi vagyok (bocs, Nyulasz :roll: ). :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?