Sziasztok,
Tynkib a műtéttől ne félj. Hidd el, a minimális kellemetlenséget leszámítva minden nagyon jó lesz, főleg, mert a névnapom után 1 nappal lesz.
Csak hozzá akartam járulni a számolgatáshoz, mert láttam, hogy a műtét napjára még nem jutott jeles esemény.
Neked is csak azt tudom írni, hogy zűrösebb napokon visszasírod még a műtét utáni törődést.
Köszi a tippet, a Jónás napokat össze fogom passzintani a piroskákkal, de ahogy így néztem, nagyon egybe esnek végig és én olyankor nem kedvelem az együttléteket.
Lehet, hogy ez volt az alapvető probléma, ahogy Zsuzsa is írta? De hát ezzel nem állhatok oda a doki elé….vagy igen?
Baba, hogy szokták fogadni a Jónás napos dolgokat az orvosok? Hisznek benne?
Ti most hol is tartotok? Ne haragudj, hogy kérdezem, de olyan sokan vagyunk már, hogy nem mindig tudom, hogy kivel éppen, mi történik. Várakozóban vagytok éppen, ugye?
Szia Detko, üdvözöllek a csapatban. A te sztorid is nagyon szomorú és roppant felháborító. Miért kínoznak nőket sokadszor is lombikkal, ha tudott, hogy van olyan tényező, ami miatt esetleg nem sikerülhet?
Egyetértek Vasikáné Zsuzsával : az államikban a problémás esetekkel nem tudnak mit kezdeni.
Neked is mielőbbi babásodást kívánok! Április 7 már nincs messze. Hamar túl leszel a műtéten.
Bibus, Detko, küldhettek ti is privit a nevetekkel, ha az iwiw-en is szeretnétek kapcsolatba kerülni velünk.
Hugi, hidd csak el, hogy mostantól egy ideig a kis pocaklakóval (vagy pocaklakókkal) együtt fogsz mindent csinálni.
Aranyosan szenvedtél a vonalzóddal. Tetszett, amikor visszaolvastam.
Mikor lesz a következő vizsgálat? Uh lesz?
Andy, úgy látom, kezded újra a régi formádat hozni. Küldöd újra nekünk a klassz képeket.
Jól vagy? Lelkecskéd rendbe jött? A fájdalmak elmúltak?
Móni, ne aggódj. Biztosan minden rendben lesz a pocaklakóval. Az aggódásról már régebben volt egy kis szösszenetem ezen a fórumon. A lényege, hogy az élet örök aggódás, csak nem szabad hagyni, hogy teljesen a hatalmába kerítsen.
Vasikáné Zsuzsánk (remélem nem haragszol a megszólításért, de ez így olyan jópofa
). Már 4-én kezded a stimut? Fogigátlóval indultok? De jó olvasni, hogy ennyire boldog és izgatott vagy! Nagyon tisztellek azért, hogy a két felnőtt lányod mellé most még bevállalsz egy kisbabát vagy akár kettőt is!
Bibus, nálunk is 18 fok volt még 7 óra körül odakint.
Tesómék ki is tették Marcit a teraszra és stafétában felváltva toligáltuk a kocsiját a férjecskémmel. Ha abbahagytuk, akkor ugyanis üvölteni kezdett. Nagyon sokat nőtt és már kezd rafináltkodni a kis cseles.
Fáncsi, ugye jól vagytok? Azt írtad, otthon kell pihizned és képben leszel fórumilag. Lehet, hogy átmentél író-olvasó üzemmódból csak olvasóba?
Noki, mi újság veletek? Kicsit pozitívabban látjátok már a dolgokat? Kész a haditerv a jövőre? Lánykátok hogy van?
Zsiby, te is nagyon eltűntél. Kérünk beszámolót a hogylétetekről.
Kockáspléd, hát mégis?
Hiába, igazi küzdő vagy te is. Hajrá! Nagyon szurkolok.
Holnap lesz az IR, ugye? Úgy tudom, az IR kezelés valamiféle hormonkezelés, és javasolt a diétás táplálkozás és a sport is. Elég sokat olvastam anno a PCO-ról, de mint kiderült nekem nem az volt, csak PCO szerű petefészkem, ami meg valószínű a tüszőrepesztés nélküli stimuktól alakult ki.
Na, megyek vissza a számaimhoz és igába hajtom a fejem újfent.
Jó éjt mindenkinek Csajok!