Ebben a jó időben én sem nagyon olvasgatom a babanetet, de most hajat mostam és ágyban reggelizem, így közben volt időm titeket is végigolvasni, hát jó sokat csacsogtok meg kell hagyni!
CSIBI
Én írtam a Monicnak amit írtam, ő tudja hogy miért.
A mi férjeink tényleg mint az ikrek, és még ez a beszélgetés is, hát megborzongtam, párom dettó, Meghallgat, nem szól semmit, azt hiszem mindig hogy feleslegesen koptattam megint a számat, de aztán kis idő múlva rájövök, hogy mégiscsak bement az egyik fülén és csak kevés szó ment ki a másikon mert utána engem is ölelget ugyanúgy mint Monicot.
Szóval találtam még egy hasonlóságot.
Nálam igazán az verte ki a biztosítékot, hogy neki nem Danika az első gyereke, közületek többeknek első baba és nyilván még sok helyzetben nem tudják mi miért van, és mi a teendő, de akinek már van tapasztalata, és ennek ellenére így nyilvánul meg, hát engem ez idegesített fel csöppet.
Tudom egyébként hogy nálunk is ez lesz, mert párom szinte egész nap dolgozik, ha hétvégén itthon lesz majd a másik gyereke köti le ideje nagy részét, hisz őt továbbra sem akaszthatjuk majd a szögre, és előre látom hogy én is majd mennyit fogok itt panaszkodni nektek (előre is bocsi
)
Szegény Monicnak még a szülés előtt igen csak tele lehetett a privát postaládája az én panaszleveleimmel, sok hasonlóság van az életünkben, kiveséztük már rendesen a dolgokat, ezért írtam amit írtam. Természetesen ez a hsz csak rá vonatkozott és nyilván nem örökre gondoltam csak tudom hogy az én párom is olyan, hogy csendes magányában el tud jobban gondolkozni a történéseken és amikor ezt megteszi már szól is a telefon a megbánó hangjával, de ha itt vagyok vele csak duzzogunk napokat és nem szólunk egymáshoz.
A vers nagyon tetszik, ki is másoltam a babás dolgaim közé.
Nándus tényleg tiszta apja. Csuda helyesek együtt.
Örülök, hogy anyósoddal ilyen frankón megvagytok, az írásaidból itélve ezt néhány hónapja te sem gondoltad volna.
MONIC
Remélem ez a beszélgetés végérvényesen felrázta a párodat, persze biztos lesznek még hasonló szituk, és persze valahol őket is meg lehet érteni hisz a mai világban sajnos tényleg csak rengeteg munkával lehet megélni, eltartani a családot ami bizony fárasztó. Gondolom te is jobban átlátod a dolgokat mint ahogyan én is láttam, hisz egy munkahelyen dolgoztunk évekig a párommal tapasztaltam mi mindent vállal és én már kb. délelőtt 10 kor kidőlnék attól amit ő csinál nap mint nap, és az idegeim százszorta jobban kilennének mint neki amit a főnököktől el kell viselnie nem beszélve az emberektől amit csinálnak rendszeresen, azt hiszi mindenki hogy a csicskája.
De bizony én sem hagynám szó nélkül ha ilyet mondana, bármilyen fáradt és ingerült is mert nem volt igazságos tőle. Meg kell mindent beszélni ami a lelkünket bántja, a férjekre is vonatkozik, mert ebben az időszakban a kapcsolat még érzékenyebb, mint máskor, és nehogy később a magunkba folytott érzelmek miatt menjen szét a családunk esetlegesen. A baba is megérzi ha a szülők közt nincs rendben minden, Czinki védőnője is rögtön ezt a kérdést tette fel, tehát biztos hogy ez az egyik legfontosabb jelenleg a baba életében.
Nagyon irigy-mirigy vagyok rád is hogy ilyen szépen megőrizted az alakodat.
Gondolom nem kellett lecserélned a régi ruhatárad simán rádjön minden.
Egy nyugágy vagy egy állíthatós háttámlájú kényelmes fotelszerűség jól jöhet a teraszra, nekem mindkettő van, ezekben nyomulok már napok óta.
Tegnap még el is aludtam volna a teraszon hogy ha nem nyírták volna a füvet feszt a szomszédok.
VIKIMAMI
NAgyon ügyes vagy hogy ennyit fogytál, bár a képeken én sem igazán láttam súlyfelesleget, inkább az arcod kerekedett ki egy kicsit, de nagyon jól áll.
NEMONE
Örülök, hogy így fogtad fel a tejválságodat.
Ha meg éhes vagy hát egyél. Úgy látom rajtad hogy bármit ehetsz, rajtad nem fog. Nem tudom írtam-e vagy csak akartam, hogy a pocakod nem fog olyan gyorsan apadni mint a normál szülés után, a mostohanővérem mindkét úton szült és ő tapasztalta ezt, hogy a császár után jóval több idő kellett, de emiatt ne aggódj, írtó csini mami vagy az a kis pocak meg majd lemegy ha akar.
Réka zabálnivaló kis tündér!
SUSKA
Megnéztem a képeket odaát, nem egyszer, vagy 40x.
Oroszlán gyönyörű nagyon büszkék vagytok a képeken! Jogosan megjegyzem!
Most más nem jut az eszembe, bár ahogy elnézem így is írtam rendesen csak győzzétek elolvasni!
Puszi a mamáknak és a babáknak! Cupp-cupp!