Cat
Nem túl vidám, amit leírtál, de a lényeg, hogy a babócáknak ne legyen problémája. Van egy lány a baráti társaságunkban, akinek attól a pillanattól kezdve feküdnie kellett, amikor kiderült, hogy babát vár. Hol könnyebben, hol nehezebben viselte a 9 hónapot, de a végén még túl is hordta a babát, és gyönyörű, makkegészséges kisfiút szült. Bár biztosan nem volt könnyű a terhessége, mégsem riasztotta el a második baba vállalásától. Újra babát vár, és újra feküdnie kell.
Kívánom, hogy Neked is legyen rengeteg erőd vidáman végig csinálni a 9 hónapot, hogy a végén tényleg boldogan ölelhesd magadhoz a pindúrkáidat
Magi
Jó sok kérdésed van
Én most töltöm a 18. hetemet, a mérleg nyelve most kezdett el többet mutatni. Hol 1, hol 1,5 kg-val mutat többet, mint induláskor. Néha még én is csodálkozom, hogy itt tartok, mert meg voltam róla győződve, hogy igencsak gyarapodni fogok. Soha ilyen jókat nem vacsoráztam még, mint az elmúlt 5 hétben
A pocakom nekem Csengo-éhez hasonlóan nőtt meg. Egyik nap még jó volt a farmerem, másik nap meg már irtó kényelmetlen volt. A munkatársaim szerint egyik napról a másikra nőtt meg. (kb 1,5-2 hete) Igaz, hogy egyelőre nem nagy, csak látszik, hogy van. Azóta én csak annyit érzek a hasnövekedésből, hogy az egyik pólómat a múlt héten még laza eséssel hordtam, ezen a héten meg fennakadt a pocakomon
Nem is csoda, a tudomány szerint most hetente kb. 2 cm-t nő a kisbaba, kell neki a hely
A babámat a 18. hét legelején éreztem először. Azóta minden nap bejelentkezik egy kicsit, de csak akkor, ha nyugalomban vagyok.
A 4d Uh-ra nem tudom mikor érdemes menni. Ha orvosi szempontból kellene válaszolni, akkor egy ismerősöm szülésznő barátnőjének véleménye szerint a 20. hétig érdemes egy alapos 4d uh-os vizsgálatot csináltatni. Ha csak magadnak kell, hogy lásd a babát, akkor nem tudok tanácsot adni. Gondolom, ki-mikor szeretné.
Dolgozni nem sok kedvem van már most sem. Egész egyszerűen nincs kedvem koncentrálni. Csak varrogatnék, meg készülődnék egész nap. Na meg kényeztetném a férjemet, nehogy elhanyagolva érezze magát
Azt hiszem két hónappal a várható szülés időpontja előtt hagyom abba a melót, ha addig minden jól megy. Ez azt jelenti, hogy aug.1. után szünet!!!
Vádligörcsölésem nekem is volt, bár csak éjszaka, de mint minden izomgörcsös időszakban, most is a számomra jól bevált kálcium pezsgőtablettát ittam 2 napig (1-1 darabot). Azóta megint minden oké. Hallottam, hogy van akinek a magnéziumos pezsgőtabletta segít. Valamelyik majd csak bekön neked is.
Élvezzétek a napsütést, Lányok!
Pussz mindenkinek:
Csirkesz