Lányok, ti honnan tudjátok mindig, hogy kinek mikor van a szülinapja?
Toffi, azért Isten éltesse Zsombit!
Alszanak a gyerekeim 8 hét alatt most negyedszer, mind a ketten egyszerre már 10 perce!!!
Anyóspajtás is itt van, így Dana le lesz
kapcsolva egy kicsit
Ildi,
akkor úgy tűnik, tegnap felétek tévedtem el egy kicsit. Elindultam mellszívót venni egy lánytól - ami egyébként tök szupi - így tudok tartalékot képezni. A cinkotai temetőnél gyanakodni kezdtem, hogy jó, hogy ez a XVI. ker nagyon messze van, de talán nem ennyire...
Ancsinak gratula a paramétereihez!
Család szerint valószínűleg "nem elég tápláló" a tejem, amikor megkérdezem, hogy ez mit jelent, elmagyarázzák, hogy nem elég zsíros, t.i. ezért nem híznak a gyerekeim
Nem idegesítő, ááá!
Tündér, Klár,
így is mákotok van, Dana semmilyen körülmányek között nem bír 1,5 óránál többet aludni nap közben, azt is két részletben szokta, és általában csak 1 órát.
Tegnap este Abigél f1-kor méltóztatott elaludni
- utána mondjuk kuss volt reggelig.
Leszter,
én is teljesen le vagyok pukkanva. Mondjuk nekem terhesség szopi, terhesség szopi egymásba értek, de egész nap csak bolyongok. Engem nagyon kivesz a szoptatás is (gondolom, a terhesség és a szülés is), szerintem, ha már nem szoptatok - röpke 1-1,5 év
- akkor nem leszek ennyire döglött.
Andy,
Dana is miden héten összeszed egy-két újabb sérülést, mellettem is. Asszem ez vele jár.
Anita,
nem akarok okostojás lenni, mert amit mi Danával végigcsináltunk az elején, az ellenségemnek nem kívánom.Iszonyú rossz alvó volt. Kakukk Emmája volt méltó vetélytársunk. Mi nagyon hamar elkezdtük egy esti rituáléhoz szoktatni, kb. 1 hónapig olyanok voltunk, mint a hülye gyerekek, gyerek mindig velünk kötött ki. Néha hagytuk sírni is (kb. 4-5 hónaposan), de Dana képes volt 60 percet végig üvölteni, én meg azt nem bírtam. Aztán elkezdett hozzászokni, hogy jön az este el kell aludni, ettől még éjszaka sokszor fölébredt. Robó már elég nagy ahhoz, hogy "megértse", hogy akkor is szereted, amikor ő egyedül lefekszik a saját ágyába aludni. Szerintem arra rá lehet szoktatni egy gyereket, hogy egyedül elaludjon - ennek nagy irodalma van, érdemes elolvasni. Mondjuk Robó korában ez nem fog sírás nélkül menni. Aztán az, hogy éjjel fölkel-e, hányszor, te bírod-e cérnával, hogy mindig visszatedd... Ez nagyon gyerek függő, ezt szerintem nem nagyon lehet befolyásolni. Kb. 3 hete volt Danával egy nagy menetünk éjjel 3-tól f5-ig balhézott, mert nem akartam beengedni az ágyunkba, amióta megvan a kistesó, nagyon rákapott. Nekem meg elegem lett, mert egyszerűen nem férünk el a 140cm széles ágyunkban négyen. Új ágyat pedig nem akarok venni, mert ez tök elég lenne kettőnknek, azon kívül 1,5 éve vettünk hozzá hiper-szuper biomatracot. Iszonyú volt, de meglett az eredménye, megint sokkal jobban alszik, vidámabban ébred. Persze, hajnalban így is van, hogy mellettünk köt ki. Hiába, ez az ára még a reggeli 1-2 órácskának.
Ettől nem lettél sokkal okosabb, de ha tényleg nem akarod, hogy veletek aludjon, keménynek kell lenned.
Elli,
hajrá az ADSL-hez, tényleg sokal könnyebb
(én is kezdek már regény formátumot ölteni)
Urszila,
homokosok
Zulu,
ha jól emlékszem, nektek egy kivitelező csinálja a házat szerkezetkészig. Ilynekor ő szerzi be az anyagot is (tégla, cserép, beton, gerenda stb.) vagy ti? Ő szállítja el a kitermelt földet (feltéve, hogy nálatok el kell szállítani)? Egyébként nagyon irigy-irigy.
Évi,
rátok is. De jó lenne, ha már ott tartanánk.
Zsurló,
próbáltam neked mélt küldeni, de a profilodban megadott címről visszadobja. Küldenél egy levelet?
Ami az állatokat illeti (erről lemaradtunk), nálunk is a legtöbb állat va-va-va
A cicus (ennek a hangalakja egybeesik a "cici/cicis" szavakéval) egész vékony hangon azt mondja, hogy "nyááá", van ezen kívül "macsi, macsi bumm, bumm, bumm"
A legjobb pedig, -"Abigél mit mond?" - "Eeee" (szintén nagyon vékony hangon.)
Zsuzsó
(Bocs, hogy ilyen hosszú lett.)