Finike: Bocsi
tényleg, így most már hogy írtad leesett, hogy tényleg, kérdezték is a csajok, hogy mi a helyzet, hogy halad a babaprojekt
Legközelebb jobban figyelek
Örülök, hogy a vérvétellel minden rendben volt. A bacikat meg egykettőre kikezelik
Egyébként tényleg igazad van, sosem nyugodhat meg az ember. Ők is azt hitték, hogy már sínen vannak, de most elkezdett vizesedni a kisfiú, hétfőn lecsapolták, de ha nem csökken a szíve körüli vízmennyiség akkor fel kell nyitni ismét és leszívni onnan is.
De ma délután már azt mondták a dokik, hogy mintha csökkent volna egy kicsit. Most visszafogták az tejciadagját is, pedig már 50 ml evett, most meg 25 ml-t kap csak, meg vízhajtókat.
Állítólag valami gyulladásra vagy fertőzére gyanakodnak. Az egyik kardiológus ismerősünk azt mondta, hogy ez a műtét velejárója és nagy izgalomra azért egyenlőre nincs ok. Hát reméljük így is lesz.
Ez a nadrágvásárlás tényleg nem egyszerű dolog. A fiam hosszú vékony róla minden nadrág leesik, még a gumisak is. Viszont aránylag jól tudtam előre is vásárolni neki ha úgy adódott. Tudni lehetett hogy biztos belefér
Adélkám már más eset, ő kis golyó, dundi lábakkal, aranyos pocival. Neki nem merek előre semmit venni, mert egyáltalán nem biztos hogy belefér majd. Volt most nálunk baba börze, ahol olyan szép nyári nagdárgokat láttam, de egyszerűen nem mertem megvenni őket.
Jó utat neked holnapra. De jó neked. Irigy irigy
Mesi, Nutella: gratula a lányoknak !!! Nagyon ügyik, nagyon nagy örömök ezek
Fricky: ne is mond a növekedést. A fiam még csak júliusba lesz három éves és már most 101 cm. Már kb fél éve 3-4 évesnek nézik.
Mindig reménykedem, hogy megáll egy méretnél viszonylag hosszabb ideig, de hát eddig nem igazán sikerült. Nem tudom mekkora lesz ha felnő, de remélem nem lesz nagyon nagy langaléta, mert nem szeretném, hogy nagyon kilógjon a csoporttársai körzül majd az iskolába, és cikizzék majd esetleg miatta
Bár a fiúknál talán még elviselhettőbb ha valaki magas.
Már mi is meggyógyultunk. Úgyhogy ma el is mentünk babamasszázsra. Nagyon jól bírtuk, jött a fiam is ő a cicáját maszírozta
Annyira aranyos volt
A nőci aki tartottam meg egyfolytába dícsérgette, hogy milyen ügyes, és bíztatta, hogy egy-két óra után már ő is maszírozza majd a testvérét. Remélem partner lesz majd, állítólag nagyon jó testvérkapcsolat építő
Eddig úgy tűnik lelkes.