Sziasztok!
Francestz! Nagyon drukkolok én is!
Hát, a beöntés hiányáról annyit, hogy nekem szülés előtt napokig nem kellett, a fájások már a kórházban, a CTG után jöttek, és nekem senki nem szólt a glicerines kúpról. Így elég megalázó helyzetbe kerültem a szülőágyon
, főleg, miután Alexának köszönhetően nem kelhettem fel egy pillanatra sem (a feje nem akart beilleszkedni a szülőcsatornába). A többit találjátok ki! Viszont az is igaz, hogy ott, abban a helyzetben szinte egyáltalán nem érdekelt, és a szülésznő is nyugtatgatott, hogy szinte mindenkivel megesik, még akkor is, ha előtte produkált (valamennyi mindig van a belekben). És mivel fogadott szülésznő volt, a férjem megnyugtatott, hogy legalább megdolgozott a pénzéért, míg lemosott, stb.
Ja! Egy előnye azért van a dolognak: kitolni ugyanúgy kell, mint ahogy a nagy dolgot végzed a WC-n. Így egy idő után azt sem tudtam, hogy mi jön, a gyerek vagy valami más, az inger tök ugyanaz. És ennek az érzésnek köszönhetően három tolásra kint volt Alexa. Szóval, így utólag nem is bánom, hogy így történt, bár akkor alig győztem bocsánatot kérni.
Én anno magzatvíz elfolyásra gondoltam, így hideg vizes zuhanyként ért a CTG utáni vajúdó és a közelgő szülés. Én nem így képzeltem. De valahogy nem is baj, mert nem volt időm megijedni, izgulni, azonnal az események közepében találtam magam.
Megyek, mert a csajszi reklamál.
Mindenkinek szép estét - kinek otthon, kinek a kórházban