Na idezuhantam
Kész a gépünk, de még nem az igazi... De arra törekedtem, hogy nektek tudjak írni
Pompom
Nagy gratula a petezsákhoz
HCG szinthez nem értek
Nekem régen, amikor mindenhol szétdurrantották a vénáimat, nem hazudok, 10 hely volt, a Phenylbutazont ajánlották. Hát, semmit nem ért. A hideg borogatás a legjobb. Na meg persze az idő múlása
Ez legyen a legkevesebb baj
Krisz
Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy
De kitartás!!!
Sajtot próbáltál enni? Állítólag az is jó. Trapista, vagy medvesajt féle.
Az orroddal mi a helyzet? Vettél Rutascorbint?
Vicuska
Mi a fenét keresett ott 2 órán át a védőnő???
Nálam a max 15 perc volt, persze én nagyon szerettem a Rózsika nénit. Kár, hogy már a múlt
Az itteni egy kis fiatal, de hát ő ezek miatt nem egy régi motoros a szakmában.
Ez a palacsinta nagyon gusztának hangzik. Képet nem csináltál véletlenül? Úgy megkívántam a palacsintát most, persze az én kedvencem a mákos, de nem frissen, csak másnaposan
Princzike
Sajnálom, de amíg nincs piri, addig van remény.
Zapáné
Milyen volt a suliban a bolondok napja?
Megvicceltek a gyerekek?
Vickybabe
Nagyon szép kishapsid van, azok a kék szemek.... hát ha nem változik a színe, akkor nagy kedvenc lesz a csajok között
Fenci
Nekünk Angel Care légzésfigyelőnk van. Eleinte párszor beriasztott, ok nélkül, aztán állítottam az érzékenységén. Utána nem volt már vaklárma.
Sleepin
Micsoda pózban alszik Bende
Elég lehetett megtalálni
Csajok!
Igaz csináltam ma reggel tesztet, de nézzétek el nekem, hogy nem töltöm fel a képet. Valamivel sötétebb, mint az előző.
És az ok, amiért nem mutizom nektek, az az, hogy van egy szabályos 6 mms petezsák, benne szabályos szikhólyaggal
Doki azt mondta, ez így jó
Nagyon aranyos, kedves hapsi volt ma. Másfél órát vártam, mert eleve késett, és először ugye a terhestanácsadás van. Hát gondoltam, az utolsó kismama előtt beslisszolok
Először hasi UHt csinált, de semmit nem látott. Aztán jött a belső
Már rögtön mondta, hogy hát igenigen, ez ott van. Hirtelen úgy megijedtem, hogy arra gondol, hogy a petefészekben van. De aztán már diktálta is az aszisztensnek az adatokat,utána pedig meg is mutatta a képet a kis Mazsolkáról
Olyan aranyos volt az a kis fekete pötty
Megkaptam a laborbeutalókat és mennem kell a védőnőhöz. 3 hét múlva kontroll, ha addig baj van, menjek hozzá. De csak nem lesz!
Kérdeztem tőle, hogy mi lehetett az, amit a hétfői dokinő méhenkívülinek nézett. Azt mondta, a sárgatest lehetett...
Elfintorodta magát és legyintett. Tisztára úgy jött le, mintha nem ez lett volna az első ilyen esete.
A vizsgálat után nem győztem sóhajtozni. 2 napja már tiszta idegbeteg voltam, szegény Alberthez sem volt türelmem. Apa és Albert kint sétáltak amíg én bent voltam, és apának is akkora kő esett le a szívéről. Ő is nagyon örül
Na, befejezem, így is sok voltam.
Szépjóéjt mindenkinek