Új privát üzeneted érkezett!

ilyet:
http://www.tikotiko.hu/images/kunert_a_023.jpg
megyek aludni....jó éjt!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok. Most 24 éves vagyok, de 22 évesen szültem a fiam. Életem legjobb döntése volt, bár sokak szerint elkapkodtuk... De akkor voltunk már 5 éve együtt a párommal, aki még nem a férjem most sem, de annyira ez nem is számít.
Most lesz 16 hónapos a fiam, akit imádok. Sajnos vissza kellett jönnöm dolgozni, ezért az anyukámékkal van, mert egy olyan faluban élünk, ahol nincs bölcsi. Szerencsére sokat segítenek nekünk.

Nem nagyon olvastalak vissza titeket, de bepótolom!

Kép

Erika
erisunny

erisunny üdv köztünk....gratula a kisfiadhoz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Erisunny,
üdvözöllek én is :D Gyere gyakran! Gratulálok a fiadhoz! Mit dolgozol? Kistesót terveztek?

Nita,
nagyon tetszik ez a babakocsi! Mennyibe kerül? És ez a piros szín tök dögös 8)
Vendég

36.000ft nagyker áron.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hú, az tök jó ár! Én is szoktam nézni a bkocsi felhozatalt - nem árt időben elkezdeni :lol:
Vendég

bizony...de sajna főként az árak dominálnak..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát igen, főleg a mai világban! De ha gazdag lennék, akkor se költenék pl százezreket bkocsira :roll:
Vendég

nah azt én se...semmivel nem tud többet egy 100.000-es babakocsi........mint egy 30.000-es

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az biztos. De ez egy nagy üzletté vált, sajnos. ezen keresztül nagyon meg tudják rövidíteni az embert. Én sajnos sokan attól hiszik magukat jó szülőknek, hogy mindenféle drága holmit összevesznek a gyereknek - pedig inkább foglalkozni kéne vele... :(
Vendég

hát igen...a szeretet többet ér! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Így van :wink:

Ma mit csinálsz? Én főzök lencselevest, meg gombapörit tésztával. Meg olvasok regényt :wink:
Vendég

kitty megyek hozzátok étkezni!!!!!!!!!
isteni ételek!!!!!!!!
én is főzök majd túrós gombócot meg nem tudom még mit......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
cseréljünk kaját :lol: Túrógombócot imádom!!!
Vendég

kitty benne vagyok..... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már csak egy kicsit közelebb kellene laknunk egymáshoz, mert ez a tetű lassú posta mire megjárná... :lol: :?
Vendég

hát igen a posta az............... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Van vmi terhességi tüneted? Vagy volt?
Vendég

eleinte volt enyhe émelygésem....de más nem volt....most meg a pisijárat :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pisijárat a barátnőmnek volt végig a terhesség alatt :? Mondjuk nekem meg baba nélkül is van :lol: :?
Vendég

nem vagy felfázva?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is arra gondoltam eleinte, de azért csak nem vagyok állandóan felfázva?? Párom azt mondta, azért mert este is teázok, de mikor kihagytam, akkor is ez ment...
Vendég

nem akarod megnézetni magad azért egy dokival?inkább feleslegesen minthogy valami baj legyen a végén....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szerinted ezzel hova kéne menni? Urulógiára, vagy nőgyogyihoz? :roll:
Vendég

szerintem előbb menj el nőgyogyihoz...max majd eligazit ha mégse hozá kell menned....

az uh-on minden ok.szép nagyok vagyunk már!!!!!!
vérömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
afp-re ápr.16-án megyek.....akkor remélem már tudni fogjuk ki lakik idebe!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi az infót! Lehet, az lesz... bár majd úgyis kell váltanom dokit, mert amelyik kórházhoz most tartozok, úgysem ott fogok szülni majd, mert az egy vágóhíd :x :twisted: De ahol meg akarok, ott meg nem ismerek egy dokit sem :roll:

Gratu a jó eredményekhez! :D
Hány hetes leszel 16-án?
Vendég

16.-án 16 hetes és 3 napos lesz asszem....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor már elvileg látszani kéne, hogy mi lesz. Persze ha babuci is úgy akarja, és nem takargatja magát :wink:

4D-re nem fogtok menni?
Vendég

én mennék 4d-re de a párom hülyeségnek tartja...... :cry: :cry: :cry: :cry: más meg nem finanszírozza..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az nem jó, ha így gondolkozik a párod :( Szerintem pedig egyáltalán nem hülyeség, főleg hogy ez majd később, ha felnő a gyerek, micsoda szép emlék lesz neki :wink:
Vendég

hát nem jó...de nem tudok mit tenni sajna.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Próbáld meggyőzni ;) Úgyis van még arra idő!

Én ma főzést, mosást tervezek, mert egész hétvégén csavarogtam :oops: Na jó, szombaton kitakarítottam, meg mostam egy adagot, de kettőnkre annyi szennyes van állandóan. Nem tudom, hogy csináljuk :roll:
Vendég

probáltam már de hajthatatlan...ez van......peches vagyok..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem vagy peches, szerencsés vagy, mert a szíved alatt van a második gyermeked!!!

Apát meg most ne nyaggasd szerintem ezzel, majd kicsit később. Ha nagyobb lesz a baba, majd kíváncsi lesz rá :wink:
Vendég

reméljük igazad lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én ezt a taktikát szoktam követni :oops: Legalább nem mondhatja, hogy állandóan ezzel nyaggatod :wink:

Máté már szívesebben megy oviba? Vagy nem változott még a helyzet?
Vendég

elvan az oviba de enni még mindíg semmit és mostmár itthon se akarja megenni amit eddig...szóval ebből doki lesz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egyáltalán semmit nem szeret enni? Amúgy szépen fejlődik a súlya?
Ha már ti nem tudjátok rávenni az evésre, akkor lehet kéne egy alapos kivizsgálás.
Vendég

most olyan 12-13 kilo körüli......vékonyka de nem csontsovány.....
nem nagyon szeret enni.....alig eszik vmit....most meg már nagyon azt se amit eddig...nem értjük mért.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mondjuk a vékonyság lehet alkati kérdés is, mi felnőttek sem vagyunk egyformák (szerencsére) :wink:

Nem lehet, hogy valami betegség bújkál benne? Az oviban könnyen összeszednek mindenféle nyavalyát... :roll:
Vendég

nem hiszem hogy az oviba szedett össze vmit.........azelőtt se evett sok mindent......szinte semmit...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nincs kedvenc étele? (persze ami nem édesség, hanem vmi tápláló).

Előtte voltatok vele dokinál?
Vendég

nincs kedvence..........
konkrétan emiatt még nem voltunk vele dokinál.....de most aszthiszem eljött az idelye......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Huhh, az nem jó :?

Gratula a 14. héthez!
Vendég

köszke........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:wink:
Vendég

Nita, ma olyan hagymás husit csinálok, amit múltkor írtál :P
Vendég

na majd írd meg milyen lett.............mi nagyon szeretjük mert hamar megvan..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon finom lett, páromnak is ízlett :wink:
Tényleg gyorsan kész van, azért is jutott ez ma eszembe :oops:
Délelőtt takarítottam, gyorsan főzni kellett, mert aztán meg mentem a barinőmmel a babáját sétáltatni, és én toltam végig a falun a babakocsit 8) Utána meg jöttek a kútfúrók...
Vendég

örülök neki ha ízlett!!!!
gondolom jót sétáltál akkor?! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X