Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem is hasonló a történetem, mint Norcinak. Nőgyógyász az elején, csinált egy rákszürést, semmi egyéb. Biztos minden rendben, ha egy évig nem jön össze, jöjjek vissza.
Aztán elmentünk mi is az Opt. Csalterv. Sz.-hoz, ahol tényleg jó kezek közt éreztem magam. Na, ennek ellenére még mindig semmi, ugyhogy most inditom a következő vizsgálatsorozatot.
De most már össze kell jönnie, mert a párom, aki eddig kicsit aggódott, hogy elég érettek vagyunk-e már rá, végre elszánta magát, és most ö szorgalmazta, hogy kezdjem el ujra szedni a magzatvédö vitamint.
Igy remélem elhárult az utolsó pszichés akadály is, és jöhet a baba. Kép Kép Kép

Sziasztok, Eni
Eni

Szia Lella!

Megelöztél! De csak pár percen mulott!!KépKépKépKép

Folsav: acidum folicum 3 mg tablettánként (egyébként ez magyar) Ha tudok Neked segiteni a beszerzésben, postázásban szivesen segitek.
50 db van egy dobozban, 2x1 szedve majdnem egy havi adag. 500 Ft. jörül van.

Te milyen nemzetiségü vagy egyébként? A neved keleti hangzásu, ott is vagy viszont tökéletes magyarsággal irsz gondolom beszélsz is. A hastánc szupi lehet, legszivesebben kimennék hozzád látogatoba. A férjemnek tetszene, ha én is tudnék hastáncolni. Hol tanultad, nehéz??

Szivesen megtanulnám én is.

Pucur
Pucúr

Na Eni is közbelépett mig én irtam. Hát mégis van itt valaki?!!KépKép

Most mennem kell, de du 4 orakor jövök vissza.

Lella!

Probáld meg kideriteni, hogy kaphato-e nálatok a folsav, ha nem akkor: TNT-vel vagy DHL-lel postázom neked a kért életmentö adagot!!!Kép

Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Ma 27. nap van és már alig bírom ki, én hétfő reggel tesztelek!
Imádkozzunk együtt egymásért!

Norci
Norci

Pucur, annyira aranyos vagyKép, koszonom szepen, utana fogok nezni, mellesleg, megjegyeznem, hogy a dr-nod -erosen ugy tunik- most mar elharitott minden akadalyt a sikeres teherbeeses utajabol, nem is ertettem, hogy -fejezetekkel elobb- miert irtal annyira elkeseredetten a gyogyszerekrol, es az ujonnan -a ciklus 2.feleben- szedendorol, mikor mi mar fejezetekkel elobb megallapitottuk testuletileg nalad a progi-hianyt, es mit ir a dr-nod? Hat progit, mert tutira azt fog irni, nincs masik gyogyi, amit a 16. naptol kell szedni /ha 16 helyett 18-at mondtal, bocsika, de ugyanaz!!!!/ Ja, nagyon aggodtam erted, amikor ketsegbeesetten kiablatal segitsegert a Clostival kapcsolatban. Elmodnom neked, hogy a Clostit a nogyogyaszok vagy a mensi 2.napjatol kezdetik vagy az 5-tol, es ez az o belatasuk szerint tortenik, egyenlore nem latok benne raciot, mi is az indoka, lehet, hogy csak rutinbol csinaljak... persze, lehet, hogy tevedek... a lenyeg az, hogy Nem lehet elrontani, csak a mensit meg kell varni, es szedni, PERSZE, HOGY A DOKI UTASITASA ALAPJAN A LEGJOBB, de ha egyszer igy sikerult. Te lany, szerintem te direkt elobbre akartad hozni - tudat alatt persze- az ovulaciodat... Gyanus vagy te nekem, te lany... bar akinek ilyen helyes ferje van... en megertem... soooooot, egyutterzek Kép
Lella

Norci, en teljes szivembol drukkolok erted! De nem korai meg a teszt, nem-akarlak-am-lebeszelni! csak eppen attol szeretnelek megkimelni, hogy esetleg /terhesen!/ negativ lesz, mert meg korai, es nem mutatja ki. De ha vallalod a kockazatot, tied minden elismeresem, es nagyon szoritok!KépKép

Pucur, kimaradt az elobb: magyar, a ferjem lib, hastancolni eleinte magyar lanyoktol, ill. magam is probaltam fejleszteni, most meg lesem a mulatsagokon a noket/lanyokat. Nem semmi, elhiheted, es nagyon latvanyos am! DE, nagyon kemeny hasizom-munka!!!! Ha probalgatod elsore pld.10 percen keresztul megallas nelkul, tutira nagy izomlazad lesz... Szoval, eloszor babazzunk le..Kép es utana a hastanc, ok?Kép Aztan igyekezzunk am!KépKépKép
Lella

Lella!

Oké! Sorend betartva elöbb baba azután hastánc. KépKépKépKépA Lella nevet honnan kaptad, vagy ez már Libiásitva van? Most már végleg kinnt fogsz élni? Miért nem a férjed jön Mo.-ra. Egyébként milyenek kint a viszonyok? Mármint veled hogyan bánnak mint europai növel. Vannak a vallás miatt megkötöttségek vagy ugyanugy élsz mint itthon azelött? Bocsi a kérdésekért csak hát nem szokványos a dolog.

A drnöt hétfön kell hivnom, hogy megmondja a beosztását aztán mennem is kell hozzá a gyogyi miatt. Nem tudom, hogy mit fog adni, de ha kiderül megirom. Csak amiatt voltam elkeseredve, hogy ez még +1 vagy 2 honap. Habár azt is mondta, hogy karácsonykor már látszani fog.KépKépKépKép
UGye neki lesz igaza?!?!?!Kép

Vasárnap is dolgozol?

Pucur
Pucúr

Lella!

Ha gondolog szivesen küldök neked kismama ujságot és a Shape-nek van egy fitt mama nevü ujságja. Mind a kettö nagyon jo, sok gyakorlati tanács van benne, tele van ötletekkel, szabásmita is van a kismamában. Onnan is nagyon sokat lehet okosodni.
Ha érdekel csak szolj (ill. irj) Ha van kedved irj akármiröl ugyis szeretek mailt kapni. kilsteve@hotmail.com

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Kipi-kopp, van itt Valaki? Éppen most olvasom a péntek délutáni és a mai termést.

Monchy
Monchy

Hát, szomorú vagyok itt egymagam.

Norci!
Igaza van Lellának, kicsit korainak tünik a tesztelés. Egyébként eszembe jutott valami másik tünet is a terhességgel kapcsolatban, illetve megtaláltam a könyvemben. Idézem: a megtermékenyítésre a petevezeték felsö szakaszában kerül sor, úgy egy órával a szeretkezés után. A következö néhány nap során az egyre gyorsabban kettéosztódó sejt a petevezetéken át eljut a méhbe, méghozzá mintegy 70 órával a megtermékenyítés után. És most figyelj, ami tünet lehet: a több mint 100 sejtböl álló magzatkezdemény egy mélyedést csinál a méh falán és beágyazódik. Ez enyhe vérzést okozhat, amit néha a nök gyenge menstruációnak vélnek. A petesejt 6 napig vándorol a megtermékenyítés és a beágyazódás között.
Azért írom le ezt, mert nálam tavaly decemberben (pont szenteste) volt egy ilyen barnás maszatolásféle, amilyen az elsö napon szokott lenni, és azt hittem, hogy megjön. De nem jött meg!!! Ekkor történhetett a beágyazódás, ami ezt okozhatta. Nálad nem volt ilyesmi?
A másik, hogy megnéztem a Medi-lab tesztet, azt írja, hogy 10 napos terhességet tud kimutatni. Ehhez jó lenne tudni, hogy mikor volt ovulációd? Tényleg rossz lenne, ha megcsinálnád a tesztet és még nem mutatna ki semmit, pedig a tüneteid igencsak meggyözöek. Légy türelmesebb egy picit, nehogy csalódj aztán. (ide egy együttérzö arc jönne, de én ehhez nem értek)

Melinda!
Hogy vannak az UFO-káid? Vagy azonosítottad már öket?

Lella!
Jól hangzik az a hastánc!

Pucur!
Megvan a szerelés!

Hát akkor sziasztok! Holnap reggel benézek!
Puszi Mindenkinek!

... és jó hosszú éjszakát annak akinek aktuális!
Na jó, annak is akinek nem!
Na meg annak is aki már alig várja a hétföt!

Jó éjt!

Monchy
Monchy

Sziasztok!
Hivatalosan is csatlakozom a csapathoz, bár már egy ideje olvaslak benneteket, csak úgy éreztem nincs alapom bejelentkezni, hiszen már van két gyerkőcöm és még csak kétszer nem jött össze...máig, ma harmadszor is megjött és nagyon szeretnénk még babát. 26 éves vagyok 5 éve közgazdasági szakközépiskolában tanítottam szaktárgyakat, azóta itthon vagyok a gyerkőcökkel, Kinga 4 éves múlt, Laura tegnap volt 2. Mindegyik elsőre tervezetten sikerült most pedig semmi. Természetes családtervezést használunk, így évek óta figyelem és jegyzem a ciklusaim, természetesen hőmérőzök, pontosan tudom az ovuláció napját/szerintem/, mindent bele is adunk. Mégse. Az igazság az, hogy még szopizik a pici, de a nagyobbik is szopizott öt hónapos terhességig. Már szivesen abbahagynám, de semmiképpen sem akarom/akartam/ erőltetni, de ha biztosan tudnám, hogy ez miatt nem sikerül kibírnék néhány átordított hetet is. Tudtok, olvastatok esetleg erről valamit?
Kérlek tegyetek fel a listára: Csilla 4c, 1cn, 26 év. Köszi. Remélem nem sokáig foglalom itt a helyet.
Mindenkinek mielöbbi pocaklakót kívánok!
Csilla
Staudt Csilla

Sziasztok!

Monchy ma reggel sajnos elkezdtem vérezni, tényleg nagyon enyhén, de nálam ez mindig így kezdődik és pont a 28. nap, ja és a hőmérsékletem is leesett 37,7 h-nál 37. Nem tudok túlzottan reménykedni, de hogy három napig folyamatosan meg voltak a terhesség tünetei abba biztos vagyok. Amit leírtál azokhoz esetleg annyi reményem lehet, hogy nem görcösltem előtte, pedig ilyenkor marékszámra eszem már a merisitnt általában.
Ha később nagyon el kezdenék görcsölni, semmi kétség elvetéltem.
Miközben ezeket a sorokat írom potyognak a könnyeim. Talán E. doktornővel is érdemes lenne konzultálnom a tünetek miatt. A férjem noszogat, hogy hívjam fel a nőgyógyászomat, még csak egyszer jártam nála félek hogy nem értene meg, nem is nagyon csinálna velem semmit.
A tesztekről annyit, hogy a nagy napra clear blue-t tartogattam, ami háromszor annyiba kerül, mint a medilab. és a nem várt menstruációt követő naptól kimutatja a terhességet.
Nektek nagyobb szerencsétek legyen, egy nagyon elekseredett Norci
Norci

Sziasztok!

Írjatok hiányoztok. Egyébként ti mit tudtok az ovulációs tesztekről? Az lehet segítség?

Kipróbáltam a clear blue-t az eredmény újra negatív. És görcsölni is kezdek, a tünetek dacára minden remény szeretefoszlott, de akkor mégis miért voltak azok?

Norci
Norci

Szia Norci!

Sokan mondják, hogy vérezni kezdtek, mégis terhesek voltak, és maradtak is. Van, aki csak 6-8 hetesen veszi észre, mert simán megjött neki.
Lehet, hogy sajnos nem ez a helyzet, de azért szorítok. A tüneteid is olyan klasszak voltak.
Ne add fel a reményt. Ha más nem, új ciklus indul, új lehetőségekkel.

Eni
Eni

Szia Eni!

Örülök, hogy nem csak magammal levelezek ma. Én nem szeretném áltatni magam, ígyi s elég nagy volt a csalódás a tünetek miatt.

Már kérdeztem, de nem nagyon válaszolt nekem senki, mit tudtok a MACA-ról? Minden információ nagyon érdekel!

És még valami a héten emlegettétek, hogy veszélyes a hüvelyi ultrahang a terhesség korai stádiumában és v.ki mintha olyat is írt volna, hogy a szex is! Erről én nem hallottam és furcsálnám is, de aki írta légyszíves fejtse ki!
Köszi

Norci
Norci

Sziasztok!

Norci, annyira sajnálom, hogy szenvedsz. De ahogy Eni is írja, bizony elöfordult már, hogy a vérzés ellenére terhes volt az illetö. Ha 28 napos szokott lenni a ciklusod, kár volt ilyen hamar ellöni azt a méregdrága tesztet! Én megértem, hogy nagyon gyötört már a bizonytalanság, de mégis várni kellett volna még egy kicsit. Csak azért mondom ezt, mert tavaly néhányszor én is eljátszottam ugyanezt. Nekem ráadásul nem is jön meg rendszeresen, általában 24-28 nap, de elöfordult már 30 is. És bizony amikor már a 29. napon sem jött meg, bár tüneteim nem voltak, mégis teszteltem. Aztán meg teljesen ki voltam borulva, hogy most sem jött össze. Nem szabad ennyire akarni, mert attól csak idegileg kikészül az ember és esetleg pszichés okok miatt nem esik teherbe. Nem szabad ennyire "pánikolni" (bocs, hogy ezt a szót használom, de tudom, ilyenkor ez történik). A tüneteid jöhettek pszichés alapon is, ilyen is van. Nem azért mondom, hogy letörjelek, csak tudd, hogy ilyen is létezik.
Viszont, sírd ki magad, ha ez megnyugtat, ha ettöl megkönnyebbülsz. És ahogy Eni is írta, ha más nem új ciklus, új lehetöségek kezdödnek.
Ha tudnék, most küldenék Neked valami vígasztalót. Egy csokor virágot, vagy egy tányér sütit. De sajna nem tudok, helyette csak egy pár jó szót: SOSE ADD FEL!!!

A hüvelyi UH káros hatásairól nem hallottam. Nekem a 7. héten úgy csinálták az UH-t, de nem mondták, hogy káros lenne. Ettöl függetlenül még lehet az. De ha annyira káros lenne, szerintem azért nem csinálnák!

Szia Csilla!
Szeretettel fogadunk körünkben.

Mindenkinek szép vasárnapot!
Puszi, Monchy
Monchy

Ja, azt még elfelejtettem, hogy nekem a nögyógyász azt mondta, hogy a korai terhességben (elsö három hónap) akkor nem szabad szexelni, amikor éppen aktuális lenne a menzesz. De hogy miért, ezt majd megkérdezem töle.

Monchy
Monchy

Kedves Norcsi!
Válasz az Erazmusz topicban.
Üdv.: Erazmusz.
Erazmusz

Norci!

Sajna én se sokat tudok a MACA-ról, csak hogy valami gyógynövénykészitmény (talán Perui), segiti a peteérést, fiuknál a spermaképzödést, szoval azokat a dolgokat, amire nekünk szükségünk van. A rádióban múltkor azt hallottam, hogy az impoteciára is jó.
Ha utánna akarsz olvasni a lányok leveleiben, ird be a keresésbe. Nálam 16 oldalt irt ki, amiben szerepel. Elég lassú a gép, nehezen hozza be öket, igy most nem tudom végigböngészni.

Szia, Eni

És csak fel a fejjel. Tudom, ilyenkor hiába mondom, én is éreztem már igy magam.
Eni

Norci

Ezt találtam róla a házipatika oldalán.

- - - navigáció - - -FőoldalCikkekEgészségboltEgészségügyi témákEgészségügyi linkekFriss hírekGyógyszerkeresőJó tudniKlubokLexikonOrvosmeteorológiaOrvosokTesztek 2001. augusztus 26., vasárnap (Izsó)

Kiszerelés:
100 kapszula

Forgalmazó:
Rica Kft.

OÉTI:
50060/6451/1998
Maca - Vibe potencianövelő kapszula

Listaár: 5.598 Ft
Mennyiség: db
Termék leírása

A "Maca - Vibe kapszula" a Maca (Lepidium meyenii) szárított gyökeréből készül. a növény gyökere a burgonyára emlékeztet és a burgonyafélék családjába tartozik. A Maca-t a perui hegyekben, 4000-4500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Nincs más kultúrnövény, amelyet ilyen magasságban még termesztenek. A Maca gyökerét a helyi lakosság hagyományosan az energia, életerő és a tűrőképesség növelésére használta. A Maca hatására - ahogy a kutatók beszélnek róla - az agy kitisztul és a nemi vonzódás fokozódik.
Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a nőknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják. A Maca hatásosan alkalmazható még a krónikus fáradtságérzés kezelésénél is. A testépítő tevékenységeknél pedig a Maca kitűnő helyettesítője az anabolikus szteroidoknak.

Az utóbbi időben intenzíven kutatják és fejlesztik a "Maca - Vibe" szexuális tonikot, egész sor különleges és előnyös tulajdonságot fedezve fel benne. Egyformán jól hat a férfiakra és a nőkre is - a "Maca - Vibe" a nap 24 órájában működik, tehát nem szükséges a nemi aktus előtt egy órával bevenni. Néhány nappal a "Maca - Vibe" készítmény szedésének kezdete után a páciensek közérzete és a partnerkapcsolat "normálissá" válik.

Orvosi rendelvény nélkül szedhető, nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz veszélyes stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél.

A "Maca - Vibe" közvetlen hatása, hogy növeli a szexuális képességet, növeli az ondó mennyiségét, a spermiumszámot és nagy mértékben növeli a szexuális vágyat.
Nagyon fontos tényező, hogy a Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal alkalmazható olyan ún. veszélyeztetett betegnél is, aki cukorbetegségben, érrendszeri vagy magasvérnyomás betegségben szenved.

A "Maca - Vibe" 100%-os növény-alapanyagú termék. Hosszantartó, kúraszerű szedése ajánlott napi 3 X 1 tablettázott formában. Így a nap 24 órájában működik és nem szexuális aktushoz kötött. Pozitív hatását 2-3 heti szedés után fejti ki.

Készült: Lepidium meyenii (perui zsázsa) felhasználásával. 1 tabletta 500 mg Maca-t tartalmaz.

Adagolás: 3 X 1 tabletta naponta

Érdekes cikkekEgészségboltGyógyszerekKlubokLexikon

Remélem, segitett.
Eni
Eni

Köszi Eni!

Az igazat megvallva azért én az ilyen gyógynövényektől is félek. Szeretnék mindent természetesen venni. E. írta, hogy a helyes hőmérőzésről juli. 21. án 22 óra 5 perckor írt írását olvassam el, sajnos nem találom, nem tudjátok melyik topicban keressem.

Norci
Norci

Sziasztok Lányok!

Monchy!

kösziKép

Norci!

Ne légy elkeseredve, ha a terhesség tüneteit észlelted, biztos hogy az is voltál. Sokszor elöfordul, hogy valamilyen apro hiba miatt meg sem tapad a sejtecske és ilyenkor a menstruácioval ürül. Még mindig ez a jobbik változat, mint az ami már sokunkal megtörtént, hogy több hetesen halt el a baba.
Fogd föl ugy, hogy ez egy jo jel, tehát teherbe tudsz esni.KépKépKépKépKép Már csak azt kell elérni, hogy meg is maradjon. Hormonszintet néztek már nálad. Sokszor az alacsony progeszteronszint a bünös.
Vigasztalásként én is küldenék neked egy hatalmas tepsi sütit vagy amit szeretsz!!
És energiát:++++++++++++++++++++++++++++++++

Itt egy vasárnapi lista: Csilla benne vagy!

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 44 cn ? 32 év
Orsoly 8c 40 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 38 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 35 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 33 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 32 cn Debrecen 25 év
Lotti 8c 28 cn Budapest 32 év
Moni 3c 25 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 24 cn Budapest ?
Edina 6c 24cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 22 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 22 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 21 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 21 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 20 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 20 cn Györ 24 év
Gabo 28c 19 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 16 cn Szeged 30 év
Eni ? 16 cn Pécs 26 év
Cico 4c 15 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 14 cn Budapest 29 év
Süni 3c 11 cn Budapest 29 év
Lora 10c 10 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 9 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 7 cn Calgary 26 év
Éva 27c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 7 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 1 cn ? 26 év

Na megyek és megnézem Erazmuszt is!

Mindenkinek jo étvágyat az ebédhez!!

Pucur
Pucúr

Norci,
Ott van Erasmus topicjában (kérdeez és felel a ...) az aug. 2.-i archivát listában.
Most búcsúzom, megyünk ebédelni.

Eni
Eni

Eni!

Köszönöm megtaláltam.

Pucur!
Mivel mi még csak négy hónapja próbálkozunk hormonszintet nem néztek. Ami azt illeti nehezen tudom elképzelni, hogy bejom lenne ezzel. Kevés nőtől hallottam még, hogy ennyire szabályosak lennének a ciklusai évek óta, mint nekem.
Mindenestre most megyünk vissza a családtervezési intézetbe a héten ott a kis kártyán fel van sorolva pár hormon vizsgálat is, reménykedjük, hogy ott ebben a témában is körültekintőek!

Eni, Pucur, Monchy a sok sütit, ajándékot biztatást köszönöm nektek! Máris jobb kedvem van tölük.

Norci
Norci

Norci!

Az én ciklusaim is nagyon szabályosak, pont 28 naposak és hát mégis alacsony a progeszteronszintem. Sajnos ezt biztosan csak a vérvétellel tudják megállapitani. Probáld meg elérni, hogy nézzék meg!!KépKépKépKépJobb ha tudod mennyi az eredmény, mert ha jo akkor szuper, de ha kevés akkor egy bogyoval lehet segiteni viszont nem kell sok plusszhonapot várni.
Proba szerencse!

Azért én drukkolok, hogy az a pocaklako ott legyen. Én a nem várt mensi után 1 héttel teszteltem és a kontrollcsikom elég halvány volt, pedig drága (1.200.- Ft.) Gravi tesztel csináltam. Tehát elkeseredésre még mindig semmi ok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi Pucur
Pucúr

Pucur!

holnap megyek vérvételre, de ez amolyan rutin laborvizsgálat (ilyenre a férjemet is elküldték a családtervezési intézetből) ha jól tudom itt hormont nem néznek. A progeszteron hiányra a höméréskleti görbéböl nem lehet következtetni?

Neked egyébként erre miből és mennyi idő után jöttek rá először? Milyen bogyót szedsz rá?

Norci
Norci

Pucur egyébként neked milyen a görbéd, most összehasonlítottam a doktornő által küldött el, hát még se biztos, hopgy minden ok. Bár én szájban mértem, meg nem véletlen, hogy a dokik is három hónapot kérnek egyből még semmit nem vonnak le. Nálam ez így nézett ki ebben a ciklusban: az előző mensi napjától kezdődően:
36,8 36,6 36,6 36,3 36,4 36,5 majd 5 napig 36,4 aztán 36,5 36,4 36,4 36,7 36,6 36,8 36,4 majd 36,7 36,9 36,9 37,1 36,9 36,9 37,1 37,1 37,1 36,9 és ma 36,7.

Azon gondolkozom, hogy én eddig mindig az előző mensi első napjától számoltam a ciklusokat, vagyis azt a napot számoltam a nulladik napnak, de lehet hogy azt elsőnek kell venni? Ezek alapján a ciklusaim 29 naposak, tehát az ovuláció nem kizárt a 17. napon.
Na jó nem elmélkedek inkább ostobaságokon, mert itt fogok meggárgyulni ebbe.
Uj ciklus uj remények és hátha a családtervezésen is mondanak valami okosat!

Puszi.
Norci

Bocs, amiért ma csak magammal foglalkoztam.
Norci

Norci!

Szerintem a 15. napon volt az ovuláciod (36,4) mert utána ment fel a höd. A mensi elsö napja számit az elsö napnak. Nulladik nap nincs. A baba nálam a 11. héten elhalt. Se a babával se a méhlepénnyel nem volt baj, ezért biztos, hogy a progeszteron volt a kevés. A következö mensinél kaptam clostilbegitet és akkor nézték a hormonokat is. Nekem 8,7 volt a 21 helyett. Az eredmény olyan alacsony, hogy most kapok egy másik fajta gyogyit is. Holnap beszélek a drnövel és akkor tájékoztatlak rola.

Ha kevés a progeszteron akkor nem tapad meg jol a baba vagy nem fejlödik rendesen és a vége a csunya szoval "vetélés". Egyébként ez elött nekem is volt olyan honapom, amikor biztosan terhes voltam, de egy erösebb menzesszel távozott.

A hömérséklet görbéböl az látszik, hogy az ovulácio után a hönek fenn kellene maradni 37 fok fölött. Hát ezt nem látom nálad sem. Elöször én is szájban mértem és pontosan ilyen eredményeket kaptam (ekkor volt a vérvételem is). Ez nálam progihiányt mutatott. Nem mondom, hogy neked is az van, hiszen minden ember más és más, szerintem ez igaz a höre is. Lehet, hogy 37 fölött van mégis jelentkezik progihiány, de elöfordulhat olyan is, hogy 36,8 36,9 és mégis jo a progeszteron. Szerintem eröltetsd egy kicsit a vérvételt. A választott otvosod a családtervezönél van?

Pucur
Pucúr

Pucur a 15. nap már 36,7 volt. A választott orvosomnál csak egyszer voltam még, ő nem a családtervezőnél van. A hüvelyben mért hőmérséklet ennél jóval magasabb, csak ott nem végig mértem egész hónapban.
Neked nő nőgyógyászod van? Hova jársz? Eleinte azt gondoltam, hogy az még rosszabb, ha nő a nőgyógyász, de most már azt gondolom, hogy a nők valószínű jobban megértik, hogy egy nőnek ez az egész gyermek kérdés mennyire fontos. Erazmusz doktornő hozzálllása is ezt támasztja alá.

Számolj majd be a holnapi dologról!
Mi valószinu kedden megyünk a családtervezési intézetbe, ott eröltetem majd egy kicsit a hormonszint nézést.
Most irta egy barátnöm, hogy öt megfelelő vizsgálatok nélkül hormonkezelték (egyik vérvételre elfelejtették elküldeni) és ami eddig rendben volt vele az is felborult. Aztán egy másik orvos helyre hozta a dolgot és most már hamarosan meg is születik a baba!!! Persze ezzel éveket vesztettek, szóval ennyire nem mindegy hova és kihez jársz. Az én választott orvosom elméletileg egy nagyon jó nevű szülész-nögyogyász és barátnom nála szült és az elég komoly komplikáciot sikeresen megoldotta (masodik esetben egy masik orvosnal szült, aki nem volt ilyen ügyes és lelkiismeretes, a baba két nap után meghalt és a mamát is mentő vitte el, méhlepény egy része bennemaradt, stb.) Visszaterve az én orvosomra ö nem hajlando még foglakozni velem, mert hát csak pár honapja probálkozunk. Szerinte ha terhes vagyok, akkor menjek vissza. Legalábbis az elso honap után ezt mondta.

Norci
Norci

Pucur m;g valami. Neked is örült görcsök között szokot megjönni?
Norci

Sziasztok lányok!

Listát módosítok Kép Kép

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 44 cn ? 32 év
Orsoly 8c 40 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 38 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 35 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 33 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 32 cn Debrecen 25 év
Moni 3c 25 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 24 cn Budapest ?
Edina 6c 24cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 22 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 22 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 21 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 21 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 20 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 20 cn Györ 24 év
Gabo 28c 19 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 16 cn Szeged 30 év
Eni ? 16 cn Pécs 26 év
Cico 4c 15 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 14 cn Budapest 29 év
Süni 3c 11 cn Budapest 29 év
Lora 10c 10 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 9 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 7 cn Calgary 26 év
Éva 27c 7 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 7 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 1 cn ? 26 év
Lotti 9c 1 cn Budapest 32 év

Norci, látod, velem igyanaz a helyzet Kép

Puszi mindenkinek: Lotti
Lotti

Hello Lanyok,
Lam-lam, mennyi minden tortenik!
Lotti,
Kép Fel a fejjel!
Norci,
Abszolut megertem az aggodalmad. En is voltam hasonlo helyzetben. Teljesen biztos voltam abban, hogy terhes vagyok, raadasul kesett is a mensim eleg sokat es termeszetesen rengeteg tunetem is volt. Kb. ot tesztet csinaltam es mindegyik negativ lett. Mar be voltam jelentkezve a dokimnal, hogy megnezze, mi tortenik. 27-28 nap helyett a 36. napon jott meg. Ezt csak azert irtam le, mert egyaltalan nem biztos, hogy az tortent, amit gondolsz. Egyetertek Monchyval, a tunetek psziches alapon is johetnek. Sot, korabban olvastam, hogy valaki annyira biztos volt abban, hogy terhes, hogy meg az orvosnak sem hitte el, hogy nem igy volt.
Ne keseredj el! Ahogy olvasom, profi segitsegben reszesulsz, igy elobb-utobb biztosan sikerulni fog! Es egyaltalan nem biztos, hogy valami gond van. Meg olyan rovid ideje probalkoztok, nem kell rogton a legrosszabbra gondolni. Egyebkent pedig a kis verezgetes meg nem jelenti azt, hogy nincs ott a mano. Kép
A Maca-rol valaki azt irta, hogy gondot okozott a majaval. Vigyazz, hogy mit veszel be!
Rolam annyit, hogy eddig meg semmi. Nem tudom, teszteljek-e vagy sem. Ahogy emlitettem, volt mar ilyen hosszu ciklusom egyszer. Azt hiszem, varok meg.
Mindenkinek kellemes estet!
Bella
Bella

Lotti!
Sajnálom, hogy sorstársak lettünk és nem mi indithatjuk el az augusztusi babaesőt.

Bella!
Köszönöm a vigasztalást neked is. A tünetek igen jöhetnek pszichés alapon is, de nem hiszem, hogy olyan sziten, hogy tényleg egymás után kétszer kihányod a vacsorát, közben a hőméréskleted is a fellegekben, felébredsz éjjel úgy feszül a hasad. Kizártnak tartom, hogy ezen a szinten pszichés lenne. Másrészt én szkeptikus vagyok ezzel a pszichés alapon témával kapcsolatban, azt hogy miért leirtam Erazmusz topicjában. Azt viszont eltudom képzelni, hogy az első jelek után olyan mértékű önfigyelést kezdtem el folytatni (és amikor nem volt jel pánikoltam), hogy az akadályozta a megfelelő hormonok megfelelő mennyiségű termelését pszichésen is.
Egyenlőre eszem ágában sincs a macát szedni, csak érdeklödtem. Gyogy-szer az is, ami hormonra hat azoktol eleve félek, különösen a mellékhatások miatt.
Azt hogy jó kezekben vagyok-e, majd meglátjuk. Bella lehet, hogy neked a mi probálkozásunk rövi idönek tünik, amit megértek, de nekunk már ez is olyan, mintha egy évezred lenne. Azonkivül azt gondolom, hogyha gond van - adja Isten, hogy ne legyen - az derüljön ki most az elején. (Ezt talán már írtam a héten is. Bocs.)

Norci, ja Bella és neked legyen nagyobb szerencséd én nem akarom tovább áltatni magam!
Norci

Sziasztok lányok!

Ma este beszéltem az orvosommal telefonon. Megegyeztünk, hogy nem laparoszkópiát csinálunk (egyrészt még talán nem indokolt, másrészt a munkám miatt nem tudok most 3 napra kórházba feküdni), hanem HSG-t. Az a véleménye, ha van is bármi probléma, vagy lett a tavaly nyáron végzett abortusz miatt, az átjárhatósági lehet. Erre pedig választ ad a HSG. Ha baj van, nagyobb, akkor úgyse úszom meg a laparoszkópiát.

Kérdés: fáj a HSG? kérlek segítsetek!

Puszi: Lotti
lotti

Norci!

Még mindig azt mondom, hogy ne légy elkeseredve, mert még mindig ott lehet az a baba. KépKépKépKépKép A hányás nem hiszem, hogy pszihés alapon jön. Alkat kérdése. Én életemben kb. 3x hánytam összesen. (bocsi) Viszont jobban örültem volna ha a babával ez bekövetkezik, mert akkor legalább tudtam volna, hogy jol van.

Nekem nö a nögyogyászom és a SOTE II.-re járok az Üllöi utra. Azért esett rá a választásom, mert az elözö orvosom is nö volt (nögyogyász-onkologus adjunktus) és ö megkérdezte, hogy férfit vagy nöt szeretnék-e inkább. Nöt kértem, olyat aki már szült is, tehát tudja milyen az, hogy vágyik az ember a gyermek után, terhes, vizsgálatok vannak, átélte a szülést az összes velejárojával (borotválás, beöntés, kiszolgáltatottság stb.). Tehát nem érzéketlen ezek iránt. ÉS NEM CSALODTAM!KépKépKép Sokszor azt veszem észre (a többiek irásaibol), hogy sokkal körültekintöbb és emberségesebb mint a férfi orvosok. Viszont van aki el sem tudja képzelni, hogy nö legyen az orvosa.

A mensim nem szokott nagyon görcsös lenni (hormonproblémára utal az is állitolag), de enyhe görcsök vannak, de kibirom gyogyszer nélkül. Azért van amikor nekem is szükségem van rá. Inkább a derekamat érzem ugy, hogy mindjárt leszakad. Azt viszont mindig.

Koraterhességnél nekem is huzodott a hasam. Ilyenkor nyulnak a méhszalagok.

Lotti!

Sajnálom, hogy neked megjött. De tudod a jelszavunkat: Uj ciklus, uj esélyek!!KépKép

Neked is küldök egy kis energiát: ++++++++KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:++++++++++

Norci igazad van abban, hogy inkább derüljön ki az elején, hogy van-e a hormonnal probléma vagy nincs. Tudod az orvos ráér, de nekünk minden honap számit!!!!! Ha magamat veszem alapul: áprilisban sikerült a baba, de 11 hetesen elhalt. Mütét, és ez már a 3. ciklusom azota. Az idö pedig csak megy. (1 ciklus: megvárni, hogy a mütét után megjöjjön, 2 ciklus: vérvétel félidöben, eredmény menzesz után, 3 ciklus: most ujabb vérvétel lesz + a gyogyszer amit majd kapok holnap, 4 ciklus: lehet probálkozni) De inkább kivárunk még egy honapot a hormonok miatt, hogy tuti ne legyen gond. De legalább nekünk már látszik az alagut végén a fény.

Na ennyi elég lesz mára, ugytünik szomenésem van. Bocsika! De legalább kiirtam magambol a gondolataimat. Ez is sokat segit.

Puszi Pucur
Pucúr

Lotti!

Mivel én még kezdo vagyok a témában sajnos nem tudok segíteni, de mindenképp gondolok rád.

Pucúr!
Nem hiszem, hogy ott van a baba, most elkezdödött már az erötlejesebb vérzés és a heves hasfájás. Én az elsö két-három napot sosem birom ki egy marék meristin nélkül. Ezt én is azért kérdeztem, mert tudomásom szerint a hevesgörcsök is arra utalnak, hogy volt peteérés, bár attól talán még progi hiány lehet, nem?
Az biztos, hogy felvetem majd a vizsgálatot kedden és remélem meghallgatásra talál.

Pucúr kíváom nektek, hogy abbol az alagutbol minél gyorsabban kiérjetek és minél elöbb meglássátok azt a fényt. Remélem ebböl a fényböl böven jut majd nekünk és a többi párnak is.

Norci
Norci

Sziasztok Csajok,

Most jöttem vissza a költözködésből!!! TÚL VAGYOK RAJTA!!! Ti el sem tudjátok képzelni (na jó, eltudjátok), hogy milyen 60 km-rel odébb költözni kismillió bútorral, zsákokkal, dobozokkal, meg egy örökmozgó háromévessel, aki mindenre felmászik és mindent szétpakol. Szóval kész agyrém. Ráadásul pont a ciklusom közepén voltam, és ha nem lépcsőztem föl a 3. emeletre kisebb-nagyobb pakkokkal vagy 15-ször, akkor egyszer sem. Szóval ha most jött össze a baba (nem hiszem)és megmarad, akkor vasgyúró lesz.

Még nem olvastalak végig benneteket, egy heti adagot nem is könnyű, de igyekszem! Csak be akartam jelentkezni hozzátok. Ha az olvasás végére értem, majd még jövök!! (Fenyegető-jelKép)

Puszi-hegyek,

Márti
Márti

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétfőt, jó ébredést és bátorságot az elkövetkező hétre.

A mai lista:

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 45 cn ? 32 év
Orsoly 8c 41 cn Nagytarcsa 26 év
Koalamaci 4c 39 cn Budapest 24 év
Kicsiandi 6c 36 cn Budapest 32 év
Ildi 4c 34 cn Szekszárd 21 év
Bella 14c 33 cn Debrecen 25 év
Moni 3c 26 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 31c 25 cn Budapest ?
Edina 6c 25cn Coimbra 23 év
Melinda 2c 23 cn Ulm 26 év
Monchy 8c 23 cn Budakeszi 32 év
Márti 8c 22 cn Debrecen 24 év
Margit 4c 22 cn Budapest 30 év
Jázmin 4c 21 cn Pécs 22 év
Boglárka 7c 21 cn Györ 24 év
Gabo 28c 20 cn Miskolc 26 év
Andi 12c 17 cn Szeged 30 év
Eni ? 17 cn Pécs 26 év
Cico 4c 16 cn Szeged 27 év
Pucur 3c 15 cn Budapest 29 év
Süni 3c 12 cn Budapest 29 év
Lora 10c 11 cn Várpalota 24 év
Kriszti 12 c 10 cn galgamacsa 29 ev
Barbi 6c 8 cn Calgary 26 év
Éva 27c 8 cn Nyíregyháza 26 év
Bubi 6c 8 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 2 cn ? 26 év
Lotti 9c 2 cn Budapest 32 év

Puszi, Monchy
Monchy

Szia Monchy!

Friss voltál ma reggel!KépKépKépKép

A többiek hol vannak?

Egy kis reggeli erotika? Kép De jo is lenne, ha nem kellene ilyen korán dolgozni jönni.KépKép

Na akkor késöbb még benézek!

Norci!

Fel a fejjel!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti!

Elöbb-utobb csak belakjátok az uj lakást is, és akkor minden a helyére kerül. A 3 éves gyerköc már elég nagy ahhoz, hogy megkérd segitsen neked ezt vagy azt ide vagy oda kirakni. Lassan fog haladni, de legalább nem céltalanul össze-vissza fog pakolni. Ráadásul nagyon büszke lesz, ha meg is dicséred a végén, hogy ö is segitett!KépKépKépKépKép

Pucur
Pucúr

Pucur!

A frisseségem csak látszat, valójában rögtön elalszom. Ráadásul dolgoznom is kell, hogy behozzam a csütörtöki és pénteki lemaradást. Úgyhogy megyek vissza csillét tolni. Késöbb majd benézek.

Márti!
Üdv a fedélzeten! Bár mi még nem "találkoztunk", de azért örülök, hogy újra itt vagy.

Üdv, Monchy
Monchy

Jó reggelt leányzók!

Mégiscsak itten vagyok, be kellett jönnöm, mert esküt kell tenni a Parlamentben.
Kénytelen voltam a kakasokkal ébredni
hajnalok hajnalán...Kép

Képzeljétek, tegnap furcsa gömb-érzésem volt a bal petefészkemnél, minden lépésnél éreztem, feszített és kicsit fájt is.
Lehet, hogy ciszta a Clostitól???Kép

Most elolvaslak benneteket,
aztán jövökKép

Pusszantás,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok Pucur, Márti és Monchy!

Most jöttem vissza a vérvételről (én most szabin vagyok), majdnem elájultam, persze a növérke először rossz helyről próbálta a vért levenni. A végén lefektettek egy ágyra, mert annyira rosszul néztem ki. Aztán félájultan távoztam a rendelőből, a karomon több szúrás kíséretében. Elég hülye érzés volt, hogy sem a kismamáknak, sem a 80 éves nagymamáknak az egész meg se kottyan, ott bamultak engem, hogy ez meg mit fekszik itt. A buszon meg a karomon a szúrásnyomokkal és a félájult tekintetemmel tuti aki rámnézett egy jobb narkósnak gondolhatott. Na de ha má igy belöttem magam megyek és alszom még egy kicsit.
Ja és az egész nem érdekel, mert ezt mind a baba érdekében teszem, akkor meg ezer örömmel bírom ki az ilyen megprobáltatásokat.

Monchy te mit dolgozol,miért kell neked csillét tolni? Az nem v.mi bányához kapcsolodó dolog?

Sziasztok.
Norci
Norci

Szia Ancsi!
Te holdolgozol, hogy a Parlamentbe jársz esküdözni?

Nekünk elég volt csak a munkahelyen letenni az esküt.

Én a saját esetemből tanulva közvetlen a nagyon erős fájáskor fogom felkeresni legközelebb a dokit, mer nehogy megin utólag kelljen kiokoskodni, hogy mi is történt. Javaslom neked is.

Norci
Norci

Ja a closti okozhat cisztát? Akkor mért ezzel akarják az embereket tuningolni tuti van más szer is.
Norci

Sziasztok Lányok,
Mindenkinek nagyon jó hétföt kívánok.

Norci,
Nagyon sajnálom, nem akarlak elkeseríteni, de elképzelhetö, hogy pszihésen produkáltad a tüneteket. Gondolj csak a pszichoszomatikus betegségekre, amikor lelki bajok okoznak komoly szervi elváltozásokat! E. is megmondta, nem igazán hisz a mensi megjötte elötti tünetekben, bár alkatja válogatja. Azt hiszem Lellának írta.
Szerintem próbálkozztatok még, és menj el hormonvizsgálatra. Nagyon drukkolok.

Ja és, hogy miért vagyok egy kicsit rosszkedvü?????

Hát hü maradtam a topik címéhez: Ma meging megjött. Úgyhogy a lista felsö részéröl lekerültem a legalsóba. Légyszi valaki tegyen le, most egyelöre nincs energiám. 4c 1cn Moni, Törökbálint.
Elkeseredve nem vagyok inkább csak csalódott. Eszembe sem jutott sírni, vagy nagyon bánkódni.
Puszi, mindenkinek, Moni
mj

Mi!

Igazad volt nem méhnyálkahártya.

Norci!

Egy internet ismeros szedte a Maca Vib-et és neki javított az eredményein (mást nem szedett).
Az én férjem is szedi renszeresen (eddig sajna sikertelenül).
Egyébként lányok is szedhetik.

Tegnap kaptam meg az elso Metrodin szurit, holnap a másodikat stb. kb. hétfon uh.

Most sajan dolgoznom kell.

Caldea
caldea

Norci!
Az egyik parlamenti frakcióban dolgozom, ezért kell nekünk oda átmenni és esküdözniKép

Moni!
Kép Nem tudok mit írni, ezért ez a szomorú fej kifejezi mindazt, amit érzek!
Maradj velünk egész nap, jobb kedvre derülsz!!KépKépKépKép

Ja, nem írtam még! Tudjátok, hogy már nagyon régóta a béka popója alatt van a hõm, de a Closti után méregetem újból (popóban!) és 36,8-36,9!!
Beindultak a fészkeim?? Kép)

Ancsi
Ancsi

Szijjasztok''

Norci

na ne legy szomi,lesz ott meg bombolo kismakiKépKépKép

Macarol annyit,hogy nekem PCO-m van az utobbi 1 evben egyszer ovulaltam az a MACA-tol volt.Igaz,hogy csak elso honapban sikerult a masodikban nem volt hatasa de egy probat mindenkinek meger.Bar emlexem volt vkinek majgondja tole de az egyeni erzekenyseg volt.Nekem semmi bajom tole.

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 45 cn ? 32 év
Eni ? 17 cn Pécs 26 év
Csilla 4c 2 cn ? 26 év
Lotti 9c 2 cn Budapest 32 év
Moni 4c 1 cn Törökbálint 28 év

MJ

Ugye tudod,hogy veled vagyunk hacsak virtualisan isKép

Kriszti
kriszti

Ancsi ? ? Adács 27 év
Lella 8c 45 cn ? 32 év
Eni ? 17 cn Pécs 26 év
Csilla 4c 2 cn ? 26 év
Lotti 9c 2 cn Budapest
Moni 4c 1 cn Törökbálint 28 év

Moni!

JAvitva. Fel a fejjel, tudod: uj ciklus uj remények!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Szia Ancsi!

De jo, hogy vagy!!

Norci!

Mihez vettek vért? Néznek progeszteront is?

Pucur
Pucúr

Pucur, mail ment! Es kifele abbol az alagutbol, de gyorsan! A feny eltet, tudod!KépKép

Kedves Lotti! Nagyon sajnalomKép De fel a fejjel, legalabb tudjuk, hogy most mar jo helyen vagy, es a dokid segitsegevel sikerulni fog a baba!!Kép

Ugy latszik, mindenki dolgozik, en is megyek, ha beenged a gep, majd meg jovok. Apropo, holnap nem leszek, mert megyek vissza a dokimhoz, kerlek, szoritsatok, hogy valami jo suljon ki ebbol az orult-sok ciklusnapbol!!!/rimankodo-jel vagy inkabb konyorgo-jel/ En is attol tartok, hogy pszihesen feszul a hasam es azert erzem idorol-idore rosszul magam, wc-re jaras, stb. En kepes vagyok ra minden ok nelkul is... Jajj...

Bye, egy aggodo Lella
Lella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?