Sziasztok lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen sokszor emlegettetek, és drukkoltatok nekem.
Túl vagyok a műtéten, tényleg endometriosisom volt, három helyen is talált a doki, a két petefészkemen meg a méhfalon is. Igazából örülök, mert igy remélhetőleg elmúlik a menstruációs fájdalmam és a baba is nagyobb eséllyel összejöhet.
Fülöp doki még nem mondta el, hogy hogyan tovább, de állítólag ő nagyon ellene van a hormonkezelésnek, úgyhogy remélem arra nem lesz szükség. Ő a mielőbbi babásodást ajánlja.
Szombat reggel engedett amúgy haza, de tegnap még nem volt erőm jönni.
A műtét után egy napig elég nagy fájdalmaim voltak, de egyik pillanatról a másikra nagyon sokat javult az állapotom, igazából most már alig érzek valamit. Jó társaságba kerültem, két lánnyal voltam együtt, sokat nevettünk, úgyhogy ez is sokat segített. Képzeljétek az egyiknek teljesen el volt záródva mindkét petevezetéke, azt mondták, csak lombikkal lehet gyereke, és a doki mindkettőt megnyitotta. Nagyon profi, maximálisan megbízok benne.
A klinika is nagyon szuper volt, kulturált körülmények között voltunk. Nagyon kedvesek voltak a nővérek is, úgyhogy hálisten jól alakult minden.
Utánaolvastam, miket írtatok, amíg nem voltam, bocsi, hogy most nem reagálok, kicsit sok lenne.
De mindenkinek küldöm a drukkokat. ++++++++++++