Kókuszka és Angel!
Annyira nagy megkönnyebbülés, hogy jól vagytok!!!! Csak nem lesz már semmi baj, és "ijesztgetős doktornéni" sem ad okot az aggodalomra. Jaj, annyira örülök!!!
Timi, Losi, Skrisz!
Hát igen, kincsem választott nevet magának! Szerintem tiszteletben kell tartani a döntését, úgyhogy Skrisz beírhatod a táblába
Nikó kedves!
Nálad is mindig van valami, remélhetőleg már nem fog előjönni semmi újabb. Egyébként még az elején nekem is rálógott a lepény a méhszájra de magától szépen felhúzódott. Jobbulást neked, hogy ne legyen már semmi gond!!
Fogorvos téma: én a múlt héten voltam (legutóbb 2007 júniusban
) és nagyon féltem mi lesz. És akkora meglepetés volt, ugyanis nincs rossz fogam. Annyira örültem/örülök neki. Egy helyen kissé tönkre van a tömés, azt néha érzem, de doki néni azt mondta, azzal várhatunk ha már meglesz a baba.
Lois!
Nekem húsvét másnap lesz a vc. vizsgálat, de komolyan mondom, jobban aggaszt, mint mondjuk egy petesejtleszívás. Annyira rosszul voltam a múltkor.... Persze bíztatom magam, hogy nem lesz gond, mert hála égnek annyira jó a vércukrom, csakhát az inzulin ki tudja. De az sem lehet tán rossz, hiszen szépen lehet lekövetni ahogy evés után lemegy a cukorszintem. Az akupunktúra biztos kigygógyított meg persze a bogyó és diéta együttesen. ( Bár ez ritka, tudom, de azért bzom benne)