Új privát üzeneted érkezett!

Titimee akkor nagyon drukkolunk neked is,hogy mihamarabb összejöjjön a baba!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kép sziasztok itt van a opici fiunk :lol:
80olgi

olgi gyönyörű a pici fiad!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Timi! Üdv itt is, remélem mihamarabb babás leszel!
pampalini

Olgi- nagyon ari a legény, de én nem tom kivenni, hogy mi micsoda aképen. :oops: :oops: :oops:
pampalini

nincsen valami jó magyar oldal ahonnan ovulációs vonalzót lehet felrakni?
pampalini

pampalini én sem találtam :evil:

Kép
Kép
melisch

na, egy kicsirtnem jövök és máris majdnem lemaradok a hírekről? Pedi! nagyon nagy gratula, de babonából még csak halkan, jó?

Lányok, attól, hogy én csini legyek nyárra baromi messze vagyok, és még mindig kicsit lusta...Csak kéne egy nyúlcipőt vennem?:)
tary
tary

:evil:
pampalini

keresgélek még hátha

te meg hogy hogy nem alszol még? :)
pampalini

tary- hajrá! tudom nem könnyű! Én is lusta vagyok.

Én is már elkezdtem kevesebbet enni, főleg a kenyérfélékből. De a csokiról nem tudok lemondani! :)
pampalini

tary én is megígértem tesóm barátnőjének, hogy megyünk holnap szálába, talán lesz belőle valami ha noszogat kicsit. Bár neki is uncsi, van aerobik is lehet egyszer kipróbáljuk, ha ketten megyünk kicsit feldobnánk.
pampalini a csokit én sem tudom elhagyni, bár nekem nem nagyon kell fogyókúra csak az úszógumit kéne ledolgozni

Kép
Kép
melisch

aztaaaa pedi nagy nagy gratula és nyugi nem lesz semmi gond decemberi baba lesz már ??? én is énis

nika70
Salgótarján

Jó reggelt! :wink:

Titimee!
Üdv nálunk!Kívánom hogy mihamarabb babás legyél! :wink:

Nyuszi!
Persze, visszaírlak a tábliba. :wink:

Olgi!
Nagyon édes a kisfiad! :D

Tary!
A fő hogy el tudtad kezdeni a sportolást. :wink: A többi majd szép lassan jön...........

Nika!
Már az új lakásból írsz? Sikerült berendezkedni? Kisfiad megszokta az új környezetet? Majd dobhatsz pár fotót az új otthonról ha úgy gondolod. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok
Nyuszi: köszi, énis erre vágyom :)

pampalini: szia. Én se találtam magyar ovu vonalzót. viszont van egy nagyon jó itt: http://ticker.whenmybaby.com/ovulation_ ... php?t=CD_N
Ennek viszont a linkjét nem tudom beilleszteni.

A fogyókúra nálam mindennapos dilemma. sajnos max az elhatározásig jutok. :(

Timi
titimee

Sziasztok!

Kedves Szomszédasszony! Köszönöm szépen, hogy itt is köszöntöttél "Minket"! ( Bocs lányok, hogy neki írok először, de Ő közvetlen környezetből mellettünk volt a babavárásban!)

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy együtt örültök velem!

Mi most szinte "orvosi parancsra" hoztuk össze a babát. A 11.ciklusnapon voltam uh-n, akkor látott érett tüszőt és megmondta szó szerint, hogy mikor kell cselekednünk! Hát, összejött!!

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy minél előbb kövessen engem!
pedi
Kalocsa

jaj pedig komolyan olyan boldog vagyok hogy sikerűlt neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és a többieknek is hamarosan sikerűlni fog.....érzem!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok.

tudtam hogy be kell neznem.

PediGRATULALOK :!: Biztos minden rendben lesz,boldog babavarast.

Kép
monyo83

szia monyo.........hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita kosz jol.

tul vagyok az 1 clostys kuran majd kiderul hogy sikerult-e

Kép
monyo83

én áldom azt aki kitalálta a clostyt........
nekem a 3.clostys hónapba sikerűlt manóka!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi!! Most biztos rendben lesz minden!!! hanyadik napon teszteltél pozitívat???

titimee! Üdv :D neked is mielőbbi babásodást!!
Olgi! Gratula a kis kukishoz :D

csajok itt lassan nem babproject 2009 lesz ,hanem 2009 babásai:lol: :lol: :lol: Hajrá mindenkinek!!
Nita! bízok az érzéseidben! :D :D

EDI
ediii

Szia Monyo!!!

Örülök hogy jöttél. :wink: Drukkolok nagyon hogy a closti meghozza a hozzá fűzött reményeket. :wink:

Csajok!
Pediről hoztam híreket!
Ma délelőtt volt a dokinál. Korának megfelelő a terhesség, de sajna van rossz hír is.....
Vizsgálat közben kiderült hogy van egy kis barnázás. Ezért most szigorú fekvés van. Nincs hematóma, tehát reménykedjünk hogy csak a méhszáj lett érzékeny. Szednie kell a duphastont, azt hiszem 3x1-et. Pénteken kell visszamennie a dokihoz.
Drukkoljunk csajok!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Pedi! Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen,vigyázz magadra nagyon és most tényleg csak fekvés van!!!Pénteken mindenképp jelentkezz,hogy mit volt a dokinál!

KépKép
KépKép
nyuszi81

szerintem tuti akkor a méhszája vérzékeny...mert nekem is rákszűrés közbe mondta a doki......vizsgálat után volt is barnázásom.....azota direkt nem is piszkálja a méhszájam......de az is lehet méhszájseb miatt van.....
de drukk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Pedi- én nagyon drukkolok nektek, pihenj minél többet! Minden rendben lesz- muszály-tudom!!! :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pampalini

Nem enged beszúrni semmit az aláírásomhoz :(
pampalini

probálkozz hátha! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

pedi, hogy vagy remélem minden ok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
melisch

pedi drukkok mennek nem lesz semmi baj csak pihengess és tilos még csak egy tányért is arrébb tenni szígorúan abab érdekében

mi jól vagyunk apával fel is avattuk a lakást igen már innen írok vasárnap óta itt vagyunk :):):):

nika70
Salgótarján

nika muti képeket az új kecóról!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Igen Nika -kérünk képeket! :) Jól tettétek h felavattátok a lakást! Minek halogatni... Azt tudod h minden sarkot fel kel!!! ;)

Kép
pampalini

Pedi! Pihenj ezerrel! drukkolok nagyon, nem lesz semmi gond.
Nika :oops: a sarkokat nem tudom de a helyiségeket én is hallottam, hogy fel kell avatni... :wink:
tary
tary

pedi ha tudsz jelentkezz........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Még új vagyok itt, most találtam rá erre az oldalra és a fórumra. 24 éves vagyok karácsony óta tervezzük a babát, de már alig várjuk sé nagyon szeretnénk ha összejönne. A héten elkezdtem ovulációs tesztet csinálni. Akinek vannak hasznos tapasztalatai, megosztaná velem? Hátha így több sikerrel próbálkozunk. Előre is köszi mindenkinek! :)
imó

szia imó!!!
üdv itt......... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok,
Pedi: nagy nagy gratula neked és nyugi, minden rendben lesz, de most pihizz nagyon sokat.
Mi tegnap voltunk dokinál, minden rendben, mint egy kis tank ez a gyerek :lol: Jól meghizlaltam, mert majdnem egy héttel idősebbnek mutatta az uh :lol: Olyan édes volt, bent mocorgott :lol: Megbeszéltük a dokimmal, hogy mehetek a kombinált tesztre, így ma reggel már be is jelentkeztem. Az Istvánba megyünk, de sajna fizetni kell, a doki szeretné látni az ereményeket. Szóval pihizek tovább és hizlalom a kis lúrkót. Dobok nektek képet :lol:
Kép

KépKép
csige-bige

mennyi az istvánba ez a kombinált teszt?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

16.000,-ft Nitácska. Ebben benne van az uh, ahol ugyan úgy a tarkóredőt nézik és a vérvétel. Igaz az uh van 2d-s. A dokim az Istenhegyi Magánklinikát ajánlotta, de ott 28.000,-ft-ba kerül, de ott 4d-s uh-val és dvd-vel. Én úgy vagyok vele, hogy most úgy is azt kell nézni hogy minden rendben van e a babával, majd később elmegyünk 4d-re.

KépKép
csige-bige

hát nem olcsó de a baba érdekét szolgálja......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi!! Pihenj sokat, és nagyon drukkolok ,hogy minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++

imó! Üdv itt :D az ovu teszt az jó,mert legalább tudod mikor van peteérésed. Hőmérőzni szoktál??

csige-bige! Nagyon szép a babócád :P Mi az a kombinált teszt?? :oops:

EDI
ediii

Csige tényleg szépen kivehető a manócskád, miért kell ilyen tesztet csinálj aggódik valamiért a dokid vagy ez rutin, nem tudom nekem nem volt még babám :oops:

Szia imó, tesztel 5 napig míg látod a pozitívat akkor tudod 24-36 órán belőle lesz az ovulációd. Ha a tesztet az útmutatás szerint használod akkor látni fogod a pozitív napot. Lehet 2 pozitív teszted is esetleg az egyik gyengébb mint a másik. Ha gondolod nézz be a 3/4 topikba ahol teszteket árulnak ott találsz tuti képeket is a tesztekről.
Ha minden rendben van nálatok és látom fiatalok vagytok LH teszt mellett olyan 3 hónapon belül babás lehetsz, a dokim szerint. Sok sikert!!!!!

Kép
Kép
melisch

Ediii: ez a Down kór szűrés. Uh-n a tarkóredőt nézik és mellette vérvételen pedig azt hiszem két dolgot vizsgálnak és kettő együttes eredményéből lehet következtetni rá hogy mennyi esély van rá hogy beteg lesz a baba.

KépKép
csige-bige

Ediii, Melish: köszi a segítséget! Hőmérőzést még nem próbáltam, de gondoltam, ha az ovulációs teszttel most nem jön össze, akkor következő hónaptól a hőmérőzésre is ráfekszem.

A teszt papírja a 9. napot írta, ekkor kezdtem, tegnap csináltam a 6. csíkot, de még mindig halványabb a tesztcsík, mint a control csík. Mindenféle naptárakat néztem, elvileg ma vagy holnap kellene lennie az ovulációnak, így most nagyon várom, kicsit izgulok is érte... :)

Az első nap, amikor erősebb lesz a csík, akkor már lehet akciózni?

Olvastam tegnap a cickafark teáról meg hasonló gyógynövényes dolgokról, a Gynex cseppről. Érdemes ezeket is alkalmazni? Amúgy a házidoki tanácsára vasat és folsavat szedek már vagy 2 hónapja.

Köszi lányok újfent! :)
imó

Melisch, ezer bocsi, lehagytam a nevedből egy "c"-t.... :oops:
imó

semmi gond imó az sch- a német s betűből jön, lehet így segít nem elhagyni. Hát akkor a mi csík kéne erős legyen, akciózni mindenki másképp tanácsolja 2 naponta, vagy naponta 1-szer, többször nem érdemes hasztalan a dokim szerint :lol: :lol: , szerintem próbáljátok minden nap, de egyesek azt mondják aznap amikor pozitív a teszt inkább ne és másnap mindent beleadni. Én ilyen teákat nem szedek nálunk katona problémák vannak így várjuk a csodát 1 éve és 3 hónapja ,szerintem nekem a tea nem segít csak égetné a gyomrom. :oops: :oops: Megy a drukk akkor most neked is!

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch! Köszi a segítséget! Érdekes, amit írsz, mert a férjem a fejébe vette, hogy tartogatnia kell az "anyagát" a peteérésre, így másfél hete nem is volt velem... :( Hiába próbáltam meggyőzni, hogy max 2 nap kell, hogy újratermelődjön, de olyan makacs.... :( Nem tudom, mivel győzhetném meg, hogy nagyobb eseéllyel lesz baba, ha minden másnap együtt vagyunk, mint ha csak egy hónapban mondjuk kétszer...nincs igazam?
imó

imó! ha peteérés környékén vagy ,akkor mindent bele :lol:
vedd rá valahogy a párod,hogy 2naponta legyetek együtt,felesleges olyan sokáig tartogatni.attól jobb vagy több nem lesz, és így kevesebb az esély,hogy összejöjjön a bébi.
amikor én voltam nőgyogyinál akkor már 2napja pozi volt az ovutesztem és a doki meg már azt mondta,hogy már túl vagyok a tüsszőrepedésen :roll: én meg azt hittem,hogy csak most lesz...
szerintem,ahogy már pozi a teszt érdemes apával összebújni :wink:

EDI
ediii

Többiek hol vagytok???
Móni! Valami hír Pediről???

EDI
ediii

imó nagyon aranyos a férjed, nem csinált rosszat azonban a túl hosszú önmegtartózkodás sajnos a spermácskák gyengébb minőségéhez is vezethet, a 2 napi együttlét az ideálisabb sőt jobb előtte összebújni ugyanis a sperma 5 napig is életképes igy ha nem találjátok el jókor a peteérést le maradhatók is akár róla, mivel a spermának kell 5 óra míg odaérnek a méhbe, vagy hova a fenébe, és a petesejt csak 24 óráig megtermékenyíthető. De volt valakinek akinek a doki ajánlott hosszabb pihit is de ott is voltak katona gondok. Azért akkor ma kapd csak el ha lehet és próbáljatok holnap is. Szerintem nálatok még nem kell gondra gondolni igy nem érdemes ennyire figyeljétek az ezzel járó stressz nem tesz jót és ezért is lehet nem lesz baba. A hormonok nagyrészt az agyban termelődik és ha nagyon görcsöl valaki ritkán lett terhes.
! LH ovulációs és 10-es HCG terhességi tesztek olcsón nevű topikban, fentről a 4. most tett fel valaki LH tesztes képet nézd meg jól látszik neki a pozitív teszt is

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?