Helló Lányok!
Tisztára meghatódtam a jókívánságaitok hatására. Egész nap nem működött a netünk a munkahelyemen, a munkatársaim nem tudják, hogy ma ünnepnapom van, és a Picúr is csak pár perce jelentkezett be, de ő is köszöntött már
Szóval már kezdett "elhanyagolt" hangulatom lenni, mire megjavult a fránya net, és tessék, rengeteg köszöntés várt rám
Nagyon jól esett, köszönöm még egyszer
Judy
Már nagyon aktuális lenne a találka, de most a "papának bicajos maratonjai és túrái lesznek" a következő pár hétvégén
Amint tudom, hogy neki mikor jó, máris jelentkezem, oké?
EKG csak most? Nekem a legelején megrendelte a doki a következő találkozásra, így már el is felejtettem. Biztos jó lesz az eredménye
Laura
dr. Járányi Beáta főorvosnő a dokim. Nagyon szeretem, hihetetlenül kedves és alapos. Valószínűleg szabin lesz szeptemberben, de nekem egyelőre az a fontos, hogy olyan doki felügyelje a terhességem 9 hónapját, akiben 100%-ig megbízom. A végén meg meglátjuk mi lesz. Szülni az Uzsokiban fogok - ha minden jól megy szept. 25-26-27-re vagyok kiírva. (Mindegyik időpontot más mérte: saját doki, uh-s doki, védőnő
) Szerintem szept. 25 a jó dátum. Hallom éppen tervezik a felújítást, úgyhogy mire odajutunk, már csodaszép termek várják a babáinkat is, nemcsak minket
Pocó
Sajnálom, hogy nem derült ki a neme, de az hiszem, hogy a babád mosolya kárpótlásként kiváló
Lehet, hogy legközelebb nagy terpeszben várja a bekukkantást
Örülök, hogy az AFP eredményedet eddig minden más megcáfolta. Tutira egészséges a kis csöppség. Különben nem vigyorogna
Kriszti
Látod a végén a sok mérgelődésnek csak meglett a haszna. Kellemes hangulatú vérvétel, és hatalmas elolvadás a kislányodtól. remélem nekem is ilyen jólelkű gyerkőceim lesznek, mint amilyen a kislányod
Képet én is szívesen látnék róla!
Moszi
Noémi
Nektek külön köszönöm az extrákat a jókívánságokhoz
Moszi
Hogyan kell a tapsolós figurát beilleszteni? Van rá külön billentyű-kombináció, vagy idemásoltad valahonnan?
Lányok! Szükségem lenne a tanácsotokra, javaslatotokra. Évek óta (jobban mondva: amióta az eszemet tudom
) van egy anyajegy a bikinivonalamon, a combom tövében, de inkább a nemesebb testrészhez közel. Mindig is egy kicsit kiálló volt, és a bőrdoki évekkel ezelőtt azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Most viszont, hogy jön a baba, és minden, ami egészséggel kapcsolatos, sokkal fontosabb lett, így újra foglalkoztat az anyajegyem kérdése. Szívesen megnézetném újra, sőt magamban már eldöntöttem, hogy levetetném, de nem tudom, kihez fordulhatnék bizalommal.
Van olyan bőrgyógyász ismerősötök, akit jó szívvel tudtok ajánlani? Rosszul fogalmaztam, nem ismerősre gondoltam, csak megbízható bőrdokira. Nekem itt Bp-en egyik klinika neve sem mond többet a másikénál, nem tudom, hogy a sima kórházi ambulaniára forduljak-e ilyen problémával....
Szóval bármilyen tippnek, ötletnek nagyon örülnék, hogy mire feljön a jóidő és Balatonozni megyek, addigra már túl lehessek az esetleges beavatkozáson is
Most megyek ünnepelni
Mindenkinek nagyon kellemes délutánt kívánok
Csirkesz
(17+3)
Na és persze a Mocorgó