Új privát üzeneted érkezett!

Mmanya,
itt van még egy csomó név http://mek.oszk.hu/00000/00084/00084.htm#m
Vendég

Sziszkó!
Nagyon aranyos a picurkád :D Gratulálok! Nagyon ügyi voltál, hogy tudtál szerezni uh képet.

Almi!
Ti mikor kezdtek el próbálkozni a kistesóval.

Hú, valaki itt kérdezte pár hete ( csak elfelejtettem válaszolni :oops: :oops: ), hogy mit adunk Marcinak étvágynövelőként. A Flavon nevű lekvárt kapja és nagyon bevált. Képzeljétek elkezdett hízni a gyerek. Most annyira ügyesen eszik, bár evés közben mindig le kell kötni valamivel (meseolvasás, minimax nézés). Tudom nem a legjobb dolog, de legalább így szépen eszeget....

Mankabi!
Az Alíz az nagyon szép név! Annyira elegáns.

Mmanya!
Míra?

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima! Én most úgy gondolom, hogy Ati 1 éves koráig szopizik. (6 hónaposan már adogatok neki almát, meg aztán mindent.) Novemberben lesz 1 éves. Még egy kicsit regenerálódok, és februártól jöhet a tesó. Remélem könnyebben fog menni, mint ő. Szeretném, ha max. 2,5 év korkülönbség lenne köztük.

Ronci! Nem kellett a császár szerencsére. Én örülök neki. Végülis a testtartásából adódik ez a csípős dolog, nem a szülés következménye. Tudom, hogy a legtöbb orvos kivette volna hamarabb, de az én dokim azt mondta, hogy menni fog így is. 3150 g, 55 cm volt, 35 cm fejecske. Meglett, és a férjem végig ott volt. Császárnál nem lehetett volna :-( És összességében örülök, hogy átélhettem ezt a meg sem fogalmazható, végletek érzést :-)
Általában nem mernek első babánál kockáztatni, az ügyeletes sem akarta elhinni, hogy mi így... De mindegy. A következő biztos meg fog fordulni :-) És az már gyerekjáték lesz ez után :-) :lol:

Most találtam helyben egy hölgyet, aki foglalkozik csecsemőkkel. Kijön házhoz, és 60 percet lesz itt. Így nem kell beautózni Pestre. Holnaptól foglalkozik a babácskával. Nagyon örülök neki, pláne ha elégnek találja heti 1 alkalommal. :oops: (Azt még valahogy ki tudjuk fizetni.)
Egyébként nagyon érdekes a dolog, a www.deveny.hu lapon utána lehet olvasgatni, ha érdekel valakit.

Teszek képet (nehogy most valami kis rozoga manusnak képzeljétek :lol: )

Kép

Kép
almi

Sziasztok!

Sziszkó, most jöttem meg. Szemem jó, a jobbal a legalsó, vízszintben futó bónuszsort is el tudom olvasni, ballal egyet tévesztettem, a legalsót (81 helyett 31-et láttam). Viszont cilinderes mindkettő, most ezen igyekszünk javítani. Ha ilyen marad, nekem az is jó. Én nem észlelem, hogy rossz, csak az a gép. Májustól csökkentjük a cseppeket is, így lassan belevágunk a bébizésbe. 2 hét múlva megyek nőgyógyászhoz is. Én mindig így járok mindennel: az egész utcát jóllakathatnám a maradékokból. Szerencsére 3 kutyánk van... :wink:

Almi, értem. Bár az enyém így is kicsike volt. Az enyémnek az elhúzódó szülés volt a legnagyobb baja. Senki nem gondolta sztem rozogának Atit. :lol: De örülök, hogy tettél fel képet, nagyon aranyos. És vidám :D

Kitty, olyan jó néha tekeregni, nem? Mostanában én nagyon igénylem az ismerősök, barátok, rokonok társaságát.

Ronci, az is érdekes lehet. Pár hónapja én is kipróbáltam egy babán, mekkorát kell nyomni a mellkasra, hogy az ne csak simogatás legyen, hát eléggé meglepő volt. Szinte teljes súllyal rá kell nehezedni. Érdekes dolgok ezek. Köszi az infót, valahogy így gondoltam én is a kukacdolgot. Most már úgyis eldöntött tény. Bár nem tudom, megműtik-e, mert felkiáltójeles a vasa. Ez bizti vmi felszívódási zavar, mert nekem is folyton az, és hiába szedünk bármit, nem lesz több. Valami 10,6 az alsó érték, Bendinek meg 2,6 lett úgy, hogy egy hónapja szedi a Maltofer cseppeket. :evil: :evil:

Mmanya, nekem a Málna, Menta, Manka, Mirtill. Úgy látszik, nagyon ragaszkodom a növénynevekhez, ha lányról van szó. Valami pszichológus biztosan agyonmagyarázná. :twisted: A Mirjam is tetszene, csak volt egy olyan nevű ismerősöm és :evil: :evil: Fiú mi lesz?

Na, ma este megnézi a háziorvos a Bendit, eredményekkel együtt. Meglátjuk, mit mond a szenya vérképre. Holnap aneszteziológus és még egy kör a sebésznél. Aztán, remélem, hajrá.

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Nagyon helyes Ati, én se gondoltam rozogának :lol: nekünk több ismerősünk Dévényezett :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

almi nagyon helyes kis srác a fiad!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="hkitty22"]S írta:hkitty22ziasztok!

Gani,
azt írták az oldalra, hogy azért fog meszűnni - de nem tudom, mi az összefüggés egy fórum és a válság között... :roll:
Bogi nem is ördög :twisted: :lol:

Kinga,
én is olvastam már, hogy így könnyebb tisztán tartani a kukit, nem tud olyan sok baci megbújni.

Szilvi,
nagyon jó helyen voltál!

Én ma egész nap csavarogtam: voltam anyuéknál, ott ebédeltem, aztán egy ismimnél, utána anyóséknál, és nemrég értem haza :oops:
Szegény párom meg egész nap dolgozott :oops:

Köszi, csak 2 órát voltam bent, de az pont elég volt.
Láttam sok-sok őzikét, meg csüngőhasú malacokat simiztem :) Sajnos tegnap ott is esett az eső, de ez a mai meleg végülis kárpotol.
Vendég

Almi! édes a kisfiad!!!
Vendég

Almi,
cuki a kisfiad! :D

Kinga,
én most érzem úgy, hogy csavarogni van kedvem. Holnap is azt teszem, talizok egy barátnőmmel ;)
De télen pl az orromat is csak akkor dugtam ki, ha muszáj volt :oops:

Szilvi
én csüngőshasú malacokat akkor simizek, mikor akarok. A mamámnak van három :lol:
Vendég

Sziasztok!

Almi!
Jaj már! Senki nem gondolt így a kisfiadra! :wink:
Nagyon szép kissrác Ati!

Kinga!
Mennyivel született Bendi? Bogi is kicsi volt, elég korán is jött (37.hét első napján) és sürgősbe :cry:

Kima!
Hála a Flavonnak, hogy segített Marci evőkéjén! Így akkor gondolom nem kapta meg a szuris étvágynövelőt.

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
miért jött sürgősbe Bogi? Ő mennyivel született? Azért a 37. hét már nem olyan korai :wink:
Vendég

Megnéztem az oldalt, amit Kitty belinkelt!
Azért olvastam olyanokat, hogy a röhögést még most sem hagytam abba. Majd ha rossz kedvem lesz, ezt végigolvasom, tuti, hogy felvidulok :lol:
Férfinévnél egyik favoritom, az Avenár. Főleg, hogy reklámoznak ilyen nevű prosztata gyógyszert...
Viszont a Lelle valóban nagyon megtettszett. Fiúnevek közül kedvemre való volna a Vajk és a Zétény.

Anita
Kép

Kép
gani

Kitty!
Nekünk elég korai volt, mert még abszolút éretlen volt a méhem.Egyáltalán nem készült még kifelé, de a terhességi mérgezés miatt muszály volt megszüleznie, mert sajnos életveszélyben voltunk mindketten. 2,5 kg volt.
Kima sorstársam ebben, csak Marci még korábban született.

Anita
Kép

Kép
gani

Almi!!! Imádnivaló a kisfiad mosolya!!! :lol: A császárnál miért nem lehetett volna bent a férjed? Manapság már be lehet menni!

Kitty! 3kutyánk van: 1pumi kisfiú, és kettő törpe pincher kislány . A pumit a vasútállomáson találtam..ha arra jártam mindig megetettem, aztán 1hét múlva haza vittem..Ő lett a világ leghűségesebb kutyusa. A két kiscsajt is találtam, szegénykék a sínek között kóvájogtak.. szóltunk az önkormányzatnál, hogy találtuk őket, de azóta se kereste őket senki. /1éve/ Nem bírom ha kidobott vagy szenvedő állatokat látok... :cry:

Kinga!!! Jó alacsony az a vas érték tényleg!!! De hátha rendbe jön! Nem mondtak még rá semmit??
/Valódi Ember mellkasát nyomni még meglepőbb.../

Kép
Kép
ronci

Hű, csinálnom kéne új vonalzót.. na de majd valamelyik nap, mikor nem leszek ennyire fáradt.. :D
ronci

Kitty, Öcsém társas házban lakik, Lipót felé van egy magán tó, meg rezervátum, ott voltak, jó sokan, őzikékkel együtt.

Ronci mitől vagy fáradt? :)
Én holnap 6kor kelek, és futok.
Ápr.19 megyek a vivicittára futni, 6.5km-t.
Vendég

Szilvike!!! Igazából, csak rosszúl viselem az óra átállítást.. ma nappalos voltam, volt egy életveszélyes sérültem, meg egy 28-as cukrú betegem.. na meg hónap vége van, ugyhogy zárást csináltam egésznap, tudod munkaóra elszámolás, jelentések stb...
Régen én meg teljesítmény túrázni jártam: Hanák-kolos stb...Jó volt... mostmár annak is örülök mikor az edzőterembe eljutok.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Gondoltam, még benézek egyet alvás előtt :wink:

Ronci, olyan fura az a baba, még a "bőre" is élethű. Mondjuk, ettől függetlenül nem biztos, hogy mernék csinálni valamit élesben. Voltunk ma a háziorvosánál, és azt mondta, hogy a vastól még simán műthető, de ki kell vizsgálni, miért nem emelkedik a vas. Ő most enyhe tejallergiára gyanakszik, első körben. Én is érzékeny vagyok rá. Na, majd holnap az aneszteziológus és a sebész kimondják a végső szót.

Kitty, én is ilyen vagyok. Ma nyitott cipőben és miniszoknyában futkostam, mert egy icipicit sütött a nap. Nagyon nem szeretem a nyálkás, szottyadt időt.

Anita, Bendi 41 hétre és 2850 grammal született. 54 centi volt, és 33 cm-s feje volt. Hosszú, sovány kiscsirke volt, buci fejjel. De nekem a legszebb volt :) Kis ufo.

Jó éjt, Apa már mérgelődik, hogy nem megyek lefeküdni :oops:

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Lányok majdnem bekerültem a táblázatba, de aztán megjött. Szerintem a ciszta zavart be, csak az az érdekes, hogy a második csík halványan, de látszott. mindegy, jobb így.
Mához 1 hétre megyek dokihoz!!! Sose vártam még ennyire. :)

Ronci
Mindíg csodálkozva olvasom a soraidat, jó kis tempós, mozgalmas a munkád, az életed. :)

Kép
Kép
susytunder

susytunder én ugy tudom hogy a ciszta nem okoz pozi tesztet......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="nitacska007"]s írta:nitacska007usytunder én ugy tudom hogy a ciszta nem okoz pozi tesztet......

Nitacska, okozhat pozitiv tesztet, bizony!
Volt ilyen ismerősöm, csak az uh- mutatta, hogy mégsincs baba.

Valamint néha vannak erős szellemcsikok.
Pl medilab teszteken, szintén több PCOS barátnőmnek van, hónapról hónapra!
Vendég

Sziasztok!

Gani
de az a lényeg, hogy most itt van épen, egészségesen :wink:
Lelle nekem is tetszik ;)

Ronci
nekünk egy jagd terrierünk van :wink:

Szilvi
szép helyen lakhat az öcséd, ha még őzikék is vannak arrafelé. ;)

Kinga,
ma olyan szép idő van, hogy még jó, hogy elmentem csavarogni! Teljesen feldobott :D
Vendég

Sziasztok!

Nekünk egy bullmasztiffunk, egy bordeaux-i dogunk és egy mopszunk van.

Kitty, ma én is csavarogtam, már nyitott cipőben és tavaszi kabátban. Igaz, én a Bendivel csavarogtam, ami így inkább futás volt.

Hát, én most elköszönök péntekig, menni fog a műtét. A sebész azt mondta, nem muszáj körülmetélni, elég "plasztikázni". Na, most döntehetem el holnapig... Honnan tudjam, melyik a jobb? Báááááá.

Kérünk szépen drukkokat! :wink:

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Kinga!!!

Mennek a drukkok ezerrel!!! Majd írd meg, hogy mire döntöttetek, na meg hogy hogy sikerült a műtét!

Kép
Kép
ronci

Susytunder! Nekem is volt halvány pozitív tesztem. Baba sehol, ciszta igen. Akkor mondták nekem, hogy a ciszta okozhat olyan változásokat, ami becsapja a tesztet. Nem tudom igaz-e, de így jártam én is :-(

Kinga, Bendi tényleg picike tömeggel született, és a feje sem volt gigantikus :-)
Gondolunk rátok, drukkolunk!!!

Ronci, a császárra azt mondták, hogy az műtét, az Uzsokiban nem támogatják, hogy az apa részt vegyen rajta. A férjem ott volt velem minden vizsgálatnál, és szerettem volna, ha a születés pillanatát is átéli az oda vezető úttal együtt. Ezért örültem nagyon, hogy így alakult. (Hozzáteszem én nagyon félek a tűtől is, nemhogy a vágás :? )

Nekünk is van 2 kutyusunk, hosszúszőrű csivik. Anya és lánya.! Hamarosan veszélyben lesznek. Amint Ati elkapja őket :shock: :lol:

Volt nálunk gyógytornász tegnap délelőtt. Nagyon megnyugodtam, mert ő abszolút nem látja hatalmasnak a problémát. Azt mondta tipikusan enyhén hypotón baba. Kicsit erősíteni kell a bal oldalunkat, és végre le kellene szoknunk a repülőzésről :-) Forogtunk minden irányba, hihetelen, hogy egy ponton stimulálva megfordul. És hátról hasra is. Nagyon édes volt. Bár ordított 60 percig. Nagyon akaratos kezd lenni :-) A foglalkozás után aludt röpke 2,5 órát :-) Szerintem hasznos lesz ez a dolog.
Így most nagyon boldog vagyok!!!

Mi is szívesen kiszabadulnánk végre itthonról, de mikor betegszik meg az ember? Ati is én is náthásak lettünk. Ez az első betegség, ami elkapta :-( Szívom az orrát, és várom, hogy javuljon a helyzet. Elég álomkóros lett, de a kedve kiváló.
almi

Atinak jobbulást kívánunk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kinga,
drukkolok! Minden rendben lesz! Műtét után írj ;)

Almi
jobbulást Nektek!

Én most értem be a kertből, eléggé elfáradtam... Pedig még csak a fordításnál tartunk, ezután lesz füvesítés... :roll:
Vendég

Sziasztok!!!

Úgy látom, most senki sincs toppon :lol: !én is eléggé elfáradtam szokás szerint: nappalos voltam, most értem haza.. ráadásul szalma vagyok, az uram pesten van a Construmán. Ma főztünk bent: tárkonyos ragu levest, meg hortobágyi húsos palacsintát. tök fini lett, csak az a baj volt, hogy mindig kivonultunk főzés közben, ugyhogy alig akart elkészülni... :lol:
Kinga! mi a helyzet???

Kép
Kép
ronci

Gani
de az a lényeg, hogy most itt van épen, egészségesen :wink:
Lelle nekem is tetszik ;)

Ronci
nekünk egy jagd terrierünk van :wink:

Szilvi
szép helyen lakhat az öcséd, ha még őzikék is vannak arrafelé. ;)

Kinga,
ma olyan szép idő van, hogy még jó, hogy elmentem csavarogni! Teljesen feldobott :D

Mosonmagyaróváron lakik.
Vendég

szilvi a medilab anno nekem fals pozit mutatott......soha többé nem vetem olyan tesztet,.............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A tavaszi fáradtság nálam is beköszönt. Ma egész nap alig bírtam ébren maradni.
Itt felén annyira jó idő volt, hogy az egész délutánt a szabadban töltöttük a gyerkőccel. Átmentünk tesómékhoz, ott 2 éves a kislány ( és a pocakban van Bálint, aki 2 héten belül megszületik), a két gyerek olyan jól elvolt. Öröm volt őket nézni. Homokoztak (Marci segítséggel és inkább csak hasalva túrta a homokot), labdáztak, ja meg irígykedtek :lol: :lol:

Almi!
Nagyon aranyos kisfiad van! Nekünk sok kutyusunk van, de nincs gond a gyerek meg a kutyák között, nagyon összeszoktak már. A kutyák imádják a gyereket, csak akkor menekülnek, ha Marci sikongatva mászik feléjük :D :D

Kinga!
A cseppek nem sokat érnek! Marcinak is alacsony vasa , 2 hónapja 2,1 volt neki. Most céklalevet iszik. Naponta 1,5 decit. Tesóméktól tudom, hogy ez használ. Náluk is nagyon alacsony volt a kislány vasa, szedték a cseppeket, de semmit nem ért. Azután elkezdték itatni a céklát és a kislány vasa teljesen jó lett. Ezért itatom én is a céklát a gyerekkel 8persze a cseppeket is adom).
Drukkolok a műtét miatt nagyon!!

Gani!
Jó ez a Flavon tényleg. Ja, nem kellett a szuri.
Az annyira jó lenne, ha másodjára elkerülnénk a toxémiát. Jó lenne 40 hétig (vagy legalább 38 hétig) babásnak lenni :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima, nekem több toxémiás ismerősöm a második-harmadik terhességnél már sokkal kevesebb tünetet produkált :wink: és már nem kellett indítani a szülést nekik, hanem bent maradhatott rendes ideig a baba :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Látom, tavaszi fáradtság van :lol:

Tegnap én is hulla voltam, azért nem is jöttem már aznap.

Ma meg már tavaszi nagytakarítás van :lol: Felporszívóztam, kitakarítottam a konyhát, konyhai gépeket kipakoltam visszapakoltam. Most meg főzni kéne...
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, megint eltűntem, de egyszerűen nincs energiám ideülni. Mire visszaolvasok, már rohanhatok a gyerek után, és mindig elfelejtettem, miket olvasgattam addig.

Arra emlékszem, hogy Susynál várjuk a hírt. Pontosan mikor is mész dokihoz? És most mihez drukkoljunk? Mert nem lenne probléma, ha a ciszta mellett lenne baba? Jó lenne, ha nem okozna gondot :wink:

Meg a műtétet is olvastam, Kinga, majd jelentkezz.

Ja, és irtó édes képeket láttam Atiról, Almi, igazán büszke lehetsz rá. Nagyon kis csibész kiskrapek már most :lol:

Mi amennyit csak lehet, most csavargunk. Ma ki akartunk menni a játszótérre, megnézni van-e kis csúszda, meg felavatni az új homokozó-készletet, de helyette tavaszi sapka vásárlást tartottunk, mert amire azt hittem, hogy van, kiderült, hogy nincs :? És képzeljétek, Marci elindult. annyira édes, ahogy egyensúlyozik, mielőtt elindul :lol: :lol: :lol: Már másfél métert képes megtenni!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi!
Gratulálunk Marcinak! Bogi is pont ennyi idősen kezdett el járni :lol:

Kitty!
Jaj, gyere már el hozzám is takarítani! :lol: Nekem is kellene ablakokat pucolni, redőnyt mosni...De nem tudom mikor kerül rá sor.

Ildi!
Örömmel olvasom a tapasztalataidat. Remélem bejön nálunk is és végre vajúdhatok egy kicsit :D

Anita
Kép

Kép
gani

Hékás, Marcinak gratula a lépegetéshez :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Brigi
Gratulálok Marcinak, nagyon ügyes!
Baba nincs, jövő héten kedden megyek dokihoz.

És sokadszor is megkérdem, hogy láttad e a képet a kardigánról, mert anyukád a lelkemre kötötte. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Gani,
így is elfáradtam, nemhogy ha még nagyobb házunk lenne, vagy másét is kéne csinálni :lol:
Ablakot még nem is pucoltam :oops:
Vendég

Susy, millió bocsi. Visszanéztem, köszi :lol: Tényleg anyu stílusa :lol: Én kértem, hogy kérjen meg Téged, mert nem tudtam időben hazamenni, hogy megnézzem, pedig érdekelt :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Megjöttünk és túl vagyunk a műtéten. Sajnos, vmiért a doki úgy döntött, hogy nem műti meg a kukiját, csak "kikaparja". Nemtom, mit jelent, nekem is csak akkor mondta, amikor felébredt a Bendi. Olyan szinten vagyok ideges. Pont a kukihúzogatást és az újabb letapadást akartam elkerülni (eddig 2x húzták hátra, és mindkétszer visszatapadt, hiába kentem és húzogattam előírásszerűen). Én utálom csinálni, mert a Bendi ordít és vérzik neki, nem tudom, miért nem lehetett megcsinálni. Most kereshetek másik orvost, másik kórházat, altathatják újra és megint 2 nap kórház. :evil: :evil: :evil:

Almi, köszi. Örülök, hogy ezt mondták Atira, és hogy tetszik nektek a foglalkozás. :) Igen, kicsike volt és hosszú. Viszont az első három hónapban havonta több mint 1 kilót hízott és utána is, így hamar kigömbölyödött. Most is soványnak látszik, pedig 20,7 kiló, csak 122 cm, mindezt 4 és 3/4 évesen... :shock: Óriásbébi. A kórházban is óriásbébinek hívták (mármint, most a kórházban).

Ronci, hát ez van, lásd feljebb. A drukkot köszi.

Kitty, köszi. Én is hulla vagyok, pedig még vitamint is szedek.

Kima, köszi. Kipróbáljuk a céklalét. Mondjuk, az én fiam így is eleven, mint egy ördög, ha még a vasa is rendben lesz, akkor én leadok vagy 20 kilót a rohanástól.

Brigi, grat Marcinak :)

Megyek, csinálom az ebédet...

Kinga

Kép

Kép
kinga82

Kinga,
milyen vitamint szedsz? Én nem szedek, de eszek már mindenféle zöldséget, ami van, meg banánt, téli almát...
Mit főztél?
Vendég

Kitty, maradt még Elevitem őszről, azt szedem be. Ha elfogy, Multitabs lesz. Zöldséget eszem én is, csak a paradicsom, paprikát nyersen nem bírja a gyomrom. Gyümit is sokat eszem, meg még csírákat is, de valahogy mégis elkap a tavaszi fáradtság (bár idén nem olyan erősen).
Borsófőzi volt az ebéd, Bendi azt imádja. Benyomott 2,5 tisztességes tányérral. Holnapra csicseriborsó levest kellene csinálnom, meg pulykahamburgert.

Holnap csavargok én is: megyek farmert venni, bébibaba nélkül :)

Te főztél vmit?
K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga!!!
Örülök, hogy túl vagytok az altatáson..de akkor most mit csináltak egyáltalán?????

Ha már főzés: én grillcsirkét csináltam sült krumplival és kovi ubival.. jó diétás! :lol: Meg tegnap csináltam kakaókrémes fonott kalácsot, ugyhogy még az is van.. :D
Én csak a melós napokon vagyok "tavaszi" fáradt..ez valószínüleg inkább a stressztől van, mintsem a meló mennyiségétől.. /ha tudnátok milyen ideges tudok lenni ha az a bejelentés pl. hogy 6hónapos gyerek elkékült, vagy valami hasonló.. nem szeretem a gyerekeket.. mármint vonulni hozzájuk! jaj, nagyon nem../
De ma nem dolgoztam, ugyhogy egész délelőtt vásárolni voltunk/párom ki vett egy nap szabit/ vettem cipőt, meg Sanyinak is vettünk, meg kapott még 2nadrágot..én nem sajna, mert a végére már halál fáradt volt a drága és jönni akart haza..de majd megyek egyedül.. :lol:
Meg egy rakás vitamint szedek.. :D

Kép
Kép
ronci

Kinga,
én ma nem főztem, tegnapról maradt tojásleves, hagymás sült husi, sült krumpli.
Mondjuk a vitamin sose árt :wink:

Mi hoztunk a mamámtól facsemetéket, és azokat ültettük el délután :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jelentem, minden ablakom csili-vili, mosott-vasalt függönyök az ablakon :!: Hulla is vagyok, rendesen :oops:

Megyek kidőlök :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani

[quote="nitacska007"]s írta:nitacska007zilvi a medilab anno nekem fals pozit mutatott......soha többé nem vetem olyan tesztet,.............

sajnos ilyen, sok bnőm is erre panaszkodik
Vendég

[quote="gani"]S írta:ganiziasztok!

Jelentem, minden ablakom csili-vili, mosott-vasalt függönyök az ablakon :!: Hulla is vagyok, rendesen :oops:

Megyek kidőlök :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Én vasárnap tartok nagytakit :lol:
Kb 1 hónap múlva meg ugyis a szekrény beépités, meg konyha, meg festés, parketta csisz. jó nagy rumli lesz.
Vendég

Sziasztok!

Gani
de ügyi vagy! Mi okt.ben költöztünk ide, azóta nem is voltak az ablakok pucolva :oops:

Szilvi
majd tegyél képet az új szekrényről, meg konyháról, ha készen lesznek :wink:
Vendég

Képzeljétek, most vettem észre, hogy nem raktam fel a táblát az újakkal. Pedig megcsináltam, de kiment a fejemből :oops:

Kép

Milyen nagy takarítási lázban égtek. Hozzánk is jöhetnétek :wink: :lol: :lol: :lol: Nekem alig futja az időmből a takarításra a gyerkőc mellett... Holnap is úgy fogunk takarítani, hogy én elmegyek sétálni Marcussal, addig apa kitakarít :lol: Szeretem ezt a jó időt :wink: :lol:

Ma nagy nap van nálunk. Répafőzeléket főztem hármunknak. Apa eddig meg nem ette. Most elmondtam neki, hogy sok-sok rántott husit kap, és a főzelék meg olyan, mint a húslevesből a répa leöntve besamellel :lol: Bevállalta :lol: Kíváncsi vagyok, meg fogja-e enni végül. Egy kiskanállal már megkóstolta, azt mondta ehető :lol: Tényleg olyan, mint egy gyerek :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gani
de ügyi vagy! Mi okt.ben költöztünk ide, azóta nem is voltak az ablakok pucolva :oops:

Szilvi
majd tegyél képet az új szekrényről, meg konyháról, ha készen lesznek :wink:

Ok, teszek majd fel képet!
A beép. szekrény a fürdő fölött lesz, mert 3.4m a belmagasság.
Régen ez szoba konyhának számitott, igy az előszobából, az előző tulaj még leválasztotta a wc-t, fürdőt, amolyan kezdetlegesen.
98ban vettük, és 2006lett felujitva.
Rendes falak lettek huzva, uj aljzatbeton, csövezések, uj ablakok-ajtók, burkolás, hangszigetelés a szobán, és galéria.
Az6 előszobából lett ugye fürdő, de csak 2.1 magas, fölötte majdnak teljes előszoba hosszában, ami 3.5méter, lesz a beépitett szekrény.
A szoba 20nm, igy nappali+konyha szerepe lett, plusz itt lenne a gyerek sarok is.
A fekvő galériát én terveztem, az is nagyon jól sikerült.
Csinálom majd egy nyilvános fotóalbumot, egyik nap már el is kezdtem :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?