Új privát üzeneted érkezett!

Mindjárt lejár a munkaidőm, megyek haza. Nem tudom lesz-e időm benézni, majd megpróbálok. Addig is sziasztok.

királylány

Szia én még dolgozgatok olyan kevés a papir egy hónapra, hogy fél nap alatt simán befejezem :evil: :evil: :evil: máskor két 2 napomba kerül, hát ez van

Kép
Kép
melisch

melisch reméljük visszajönnek azok a napok mikor van mit dolgozni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Dia!
Igen,a héten még itthon vagyunk.
Vannak összezördüléseink de alap járaton jól elvagyunk. :wink:
Most ébredtünk fel (1kor feküdtünk le). 8) :D
Félek a hétfőtől mert tuti Domi is sírni fog. :evil: Pedig Én is ott vagyok de ez ilyenkor nem számít. :?

Kirus!
ÁÁáááá,tessék elmenni egy patikába mert megőrülök! :D Van itthon 5 tesztem,küldöm fénypostán. :mrgreen:

Melisch!
Szép vagy. :lol: :lol: Én is vágyom egy ilyen csoda szárítóra.... :)

Aidai!
Nagyon sajnálom. :(

KépKép
Kép
mucus75

Hát ja nita de akkor kevesebb időm marad rátok :lol: :lol: :lol: . Sajnos a papírmunka mindig élni fog mert mindig kell valamit bevallni az államnak. Én már csak azt várom mikor kell azt is jelentjük ki hány m3 levegőt vesz egy nap/hét/hónap alatt, hogy legyen még mit megadózzanak, nekem meg legyen egy papírral több amit kitöltsek :twisted: :twisted: . Januárban megtaláltak valamilyen statisztikások és tán van törvény, hogy kőteles vagyok minden hónap 15-ég nekik bejelenteni mennyi a jövedelem a múlt hónapban a cégnek és mennyi fizetést adtunk abból mennyi ment az államnak. Mire szar kis cég 5 alkalmazottal 4 oldalas táblázatos szar papír. Erre még felhívnak, hogy miért olyan kicsi a múlt hónapi szám, tán elírtam? :twisted: :twisted: Mondtam nem írtam le nem volt forgalmunk és azért ilyen kicsi. Na mindegy oldalakat tudnák erről írni, mennyi papírt kell kitöltsek hasztalanul!!!!

Kép
Kép
melisch

Fájdogál a petefészkem,mintha megakarna jönni. :evil: :evil: Ajálom Neki,hogy ne tegye! :x :D

KépKép
Kép
mucus75

Mucus ne vicelj ne produkálj megint 17 napos ciklust :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: tessék babásodni és azért fájjon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Igenis értettem! :D

KépKép
Kép
mucus75

remélem is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

mucus melischnek igaza van!!!!!!!!
nehogy rövid ciklusod legyen......... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
ok,szugerálom. :D

KépKép
Kép
mucus75

Királylány, Melisch, Nita, Mucus, köszönöm a részvéteteket, nagyon jól esik az együttérzésetek! Fáradt vagyok, nem írok most többet, nehéz volt ez a nap....
adiadi

Adiadi megértem pihenj és amikor ismét van erőd térj vissza közénk, puszi neked és két lányodnak próbáld most velük vigasztalni magad aztán nyáron jöhet a tesó :wink:

Kép
Kép
melisch

adiadi pihenj is.....az jót tesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melisch, reméljük a csőre töltött fegyver majd nagyot fog durranni :lol: :lol: :lol: Minimum 1 babát! :wink:
Tuti a képed! :wink:

Mucus, szorongatok neked!! :)

Kicsi, remélem minden rendben volt az úttal, és jól érzed magad!

Adiadi, veled érzek, úúúristen mekkora tragédia! :cry:

Pussz a többieknek is!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babicsek, mi újság pirivel? Még mindig késik?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép sziasztok ez a pici fiunk
80olgi

olgi nagyon cuki a kis kukis!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NITA KÖSZIKE :D NEM AKARTA MEGMUTATTNI AZ ARCÁT A DOKI KÉTSZER FOGOT NEKI MIRE EZ A KÉP SIKERÜLT :D DE AZÉRT MEGMUTATTA MILYE VAN :D
80olgi

Olgi, nagyon kis cukika a kisfiad!

betty615

Adiadi! Nehez ilyenkor okosat mondani. A pihenes biztos jot fog tenni! - Melish! Csini vagy! Bar a frizurad nem nagyon latszik. - Dius! Hanyadik napon vagy? Egy maratoni, 9 honapos ciklust kivanok!
Vendég

Adiadi! Nehez ilyenkor okosat mondani. A pihenes biztos jot fog tenni! - Melish! Csini vagy! Bar a frizurad nem nagyon latszik. - Dius! Hanyadik napon vagy? Egy maratoni, 9 honapos ciklust kivanok!
Vendég

Olgi! En nem sokat tudok rolad. Regen ide irogattal? - Betty! Hogy vagy mostansag? Tablat dobsz? - Mandarin! Erosodott a teszt? Gyere a hirekkel!
Vendég

NEM MINDIG ENGED A BABANET MINDIG KIDOBB ÉS SAJA EGY IDÖ UTÁN FELEDOM DE MINDIG OLVASLAK BENETEKET ÁM!!!MINDIG AZ AZ ELSÖ MEG NÉZEM KIVEL MI UJSÁG.
80olgi

En ma beszeltem a nogyogyaszommal az eredmenyeimrol. Mindent rendben talalt. Annyit mondott hogy ha ujbol teherbe esnek sargatesthormon potlast fog adni, tekintettel a 2 sp.vetelesemre es a koromra. Eddig ellene voltam, de elgondolkozok rajta, ha arra kerul a sor.
Vendég

Szia Endzsi!
Köszi, jól vagyok, piri még nincs.
Dobok mindjárt táblát :wink:

Tényleg, ha valakinek a megjegyzés adataiban át kell írni valamit, csak szóljon.

betty615

Aidai!
Pihizz sokat,sok erőt kivánok!+++++++++++++++

Betty!
Köszike. :wink:

Olgi!
Gratula a kisfiadhoz. :D

Endzsi!
A 22.cn vagyok. :? :D

Csajok 37,3 a hőm.Nem vagyok beteg.Szerintetek ez jó vagy csak a reggeli hő jelent valamit. :roll:

KépKép
Kép
mucus75

Lanyok! Mit szoltok ahhoz h ez az okor Bajnai a gyedet 1 evre fogja csokkenteni. Huu de duhos vagyok!!! Mit fognak ezek meg elvenni?
Vendég

Kép Kép Kép

betty615

Dius! Csak a reggeli ho szamit.
Vendég

Betty neked nem jött még meg??? Tartogatsz valami meglepit??????
Mucus én nem mérek nappal hőt de anno nyuszifül méricskélt és neki is nagy volt a hője mindig 37 fölött de azért ne éld bele magad mert ez nem egy tuti jel de 21-22-én kéne legyen a beágyazódás lehet azért feszült ma a méhed.

Olgi én is gratulálok a kisfiadhoz én is úgy érzem ha egyszer babát várok az fiú lesz :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch, még nem jött meg......de várom, mert lesz a műtét, és addig el is kellene múljon :? :roll:
Nemtudom miért késik, eddig óramű pontosságú volt.......lehet azért, mert ebben a hónapban voltam lázas beteg. Ez nemtudom mennyire befolyásolja esetleg. Szerintetek?
Egyébként amikor meg kellett volna betegednem, minden nap, minden percben megjön érzésem volt.
Hát ez mára elmúlt. :roll: 8)

betty615

Adiadi!Most olvasom mi történt,és tudom mit érzel,velem február 20.dikán történt meg ugyanez.Hetekig borzasztó lesz keresni a kérdést a miértekre,amikre nincs válasz.De napról napra könnyebb lesz meglátod,sirj amennyit csak lehet,és beszéld ki magadból a fájdalmad.Hallgasd meg ezt a számot!http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIk
Vendég

Betty!Megkérdeztem a férjemet,ő is 200mg-osat szed,de napi 1 szemet.Kirus!Hát ha a sors igy irta meg akkor baba lesz,ha nem akkor ugyis megjön.Melisch!Jó a hajad,irigylem akié ilyen szögegyenes,az enyém gyűrű göndör alapjáraton,ha kiszáritom 1 napig egyenes csak.
Vendég

Köszi Ízisz, ari vagy :wink:

betty615

Izisz ne irigyeld mert olyan vékony szállu, hogy még lófarokban sem köthető mert nincs mit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

nekem most elég dus a hajam........ :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie az én agyam is elborult, bár részleteket nem állt módomban megtudni csak azt, hogy Gyed, Gyes, Családipótlék integetünk neki :twisted: . Hát az anyukája sűrűn fog csuklani az tuti. Fájni fog, de nagyon ajánlom, hogy nekik is fájjon! Lehetőleg a fizetésüket és egyébb juttatásukat csökkentsék le 70.000Ft/hó-ra és akkor beszélgethetünk kinek rosszabb :twisted: Legszívesebben a nyakára lépnék :twisted: Jól felhúztam magam, ezentúl csak Minimaxot fogunk nézni.
Ízisz akinek göndör haja van egyeneset akar és fordítva. Enyémben sincs még csak egy icike-picike kanyar sem.
Dius a reggeli hő számít, bár nyuszifülnek bejött :wink: Lehet már kérdeztem, de Domival egy csoportban vagy?
Gábor most váltott le Bence altatásában, most szoktatjuk vissza, hogy a helyén aludjon el. Eddig köztünk aludt el és úgy vittük őt át.

királylány

Adiadi!!
Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Haj téma,én szerencsés vagyok,mármint minőségileg,és mindenhogy,csak a zsírosodással van bajom....2 napot bír,ha nem vagyok terhes meg egy hetet is....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jahhhh,Bajnai...ez rosszabb,mint 5 Bokros csomag...azt mondták,Ferinek ezt kellett volna beadnia népnek,de már ezt ő is soknak tartotta,ezért lépett le....
Áááááá,nem merik megcsinálni,hát a cigányok "világháborút" robbantanak ki a családi pótlék miatt.....
Azt 2 évre akarja befagyasztani,a gyedet meg 1 évig akarja adni...nekem jó,de akkor nyisson bölcsödét,meg teremtsen munkahelyet,elmegyek én dolgozni,nem büdös a munka...
Ezzel a gyessel én se értek egyet,a barátnőmnek 30 évesen nem volt annyi esz,hogy meglegyen a 180 bedolgozott napja (6 büdös hónap) pedig volt munkahelye,de olyan helyen dolgozott,hogy veszélyes anyag volt,azonnal táppénz.....stb...így nem lett meg.
Így is kap majd 30 E Ft-ot,aki meg minimálért dolgozott rendesen,az meg kap 40-et,ez nem tűnik túl igazságosnak....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Megyek aludni, de holnap reagálok arra amit írtál Melinda.....teljesen egyetértek veled. Ráborítanám az asztalt mindegyikre! Jó éjszakát!

királylány

csajok most akkor mi lesz a gyessel?változni fog? :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! A gyedet akarjak 2 evrol 1re csokkenteni. Szuletik meg gyerek ebben az orszagban ilyen feltetelek mellet? Az a fajni fog mindenkire fog vonatkozni, kiveve azokra akik mondjak! Sok no azert megy 2 ev utan vissza dolgozni mert Gyesbol nem lehet megelni. Most aztan mehetunk vissza 1 ev utan. Az hogy a gyerekekkel mi lesz, senki nem foglalkozik. Bolcsi ugyanis nincs annyi ahany gyerek.
Vendég

Igaz en be sem adnam 1 evesen bolcsibe. Olyan picik meg, akkor tanulnak jarni, kezdik mondani az elso szavakat. Az legyen az elso szava hogy dada, vagy xy neni. Na hat NEM!!! Remelem, vmi kismama egyesulet sztrajkot hirdet. Arra tuti elmegyek!
Vendég

csajok én ebbe nem tudok beleszólni úgyis felháborító amiket kitalálnak csak az ő fizujukat növelik meg vigyáznak a jogaikra :evil: :x
Na jó éjt kár még beszélni is róla! :cry:

Kép
Kép
melisch

hahóóóóóó.....merre van mindenki?
talán alszotok? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Látom mindenkinek elakadt a szava :lol: Már nem is tudom, hogy nevessek.e vagy sírjak ami a helyzetet illeti. Mert most oké, de erre szülni? És miből éljünk míg itthon vagyok? Mert ha a férjem keresne annyit, hogy eltartson.........Ha más nem lesz akkor behozok egy járókát és itt lesz velem a gyerek. Szép kilátások....Megtiltanám, hogy 40 évesen el lehessen menni nyugdíjba és ne vállalhassanak munkát mellette. Mindig a kismamákon húznak :twisted: Na mindegy.
Bence ma is ordított az oviban, de csak míg ki nem jöttem. Olyan álmos vagyok én is. És szomorú idő van. A kedvem is rossz. Gyertek és írjatok valami vicceset!

királylány

Nyár van, és a második emeletről egy férfi nyakába zuttyan egy használt kotongumi. Felháborodva néz fel. Látja, hogy csak egyetlen ablak van nyitva. Felveszi a pottyanatot, és becsenget a lakásba. Kijön egy idősebb úr.
- Mondja, kérem, ki tartózkodik abban a szobában, aminek az ablaka az utcára néz és nyitva van? - kérdezi.
- A lányom és a vőlegénye.
- Akkor tessék, itt van az unokája.
80olgi

Kovácsot a liftnél kedélyesen hátba csapja szomszédja és így szól:
- Gratulálok öregem! Hogy neked milyen vidám, jó humorú kis feleséged van!
- Igazán?
- Komolyan. A múltkor elmeséltem neki egy jó malac viccet és úgy nevetett, hogy mindketten majdnem kiestünk az ágyból! :D :D :D :D
80olgi

:) :) :) :) ez nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?