Új privát üzeneted érkezett!

Rana,én nem tudom,mik azok,amiket írsz,mármint a vv rövidítések,de úgy tudom,minden olyan vv,ami arányokat ad meg,esély-arányokat,az felesleges,mert egy babára szólnak az értékek...és a kombinált tesztnek az a lényege,hogy genetikai uhu,és vérből néhány kockázati tényező...de lehet rosszul tudom.Szóltál,hogy ikrek??????????És mit javasolnak???????????

Ikresben pont a nevekről írtunk...nektek vannak?
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek Julcsi dícséretét, aranyosak vagytok.

Kata, mennek a drukkok!

Spontánozóknak hajrá!

Kismamiknak mocorgást kívánok és pocaksimit küldök.

Kép
petne

Nyulasz! Mondtam, hogy ikrek, de nem mondott erre semmit a recepciós csaj..... :roll: Na, akkor ha jól értelek mindnyájatokat (Mabe, Nyulasz, Kata):
Hajdú drnőhöz (vagy máshoz) a betöltött 12. hét után menjek egy alapos genetikai UH-ra, és majd a 18. héten megint egy alapos genetikai UH-ra hozzá (akkor is felesleges a vérvétel :?: ).
Nincs veszve semmi, maximum lemondom az időpontot. :roll: Nincs lelkifurdim se, mert nem volt vmi kedves az a csaj....
Nyulasz, vannak nevek, de egyrészt még babonából nem is akarunk annyira töprengeni rajtuk, másrészt van egy olyan apró bibi, hogy ami nekem tetszik, az Apának nem, és fordítva. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Ez a lényeg :wink:
Vendég

Jó, szót fogadok nektek, holnap lemondom az időpontot (ma már nem, mert hülyének néz a csaj). Gondolom Apa örül majd, hogy marad egy kis pénz a zsebben. :)
Mabe, írtam püt.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Válasz ment :wink:
Én egyszem Imolával se mentem el ilyen vérvételekre fizetősen. Inkább majd elmegyünk többször 4D-re :lol: :wink:
Vendég

Rana,nem kell lemondanod az időpontot!!!!Genetikai uhura elmehetsz,de szerintem a vv része felesleges,csak parázni fogsz,ha nem lesz jó az eredmény.Hívd fel őket,és mond meg,hogy ezt hallottad a vv-vel kapcsolatban...kérdezd meg,mennyire ad téves eredményt ikreknél...ezeket az infókat én is csak hallottam,azért járj utána.Vagy az ikres topicban kérdezd meg a lányokat,nem a mienkben,hanem a másikban.

...hívd őket holnap,hátha a másik nő lesz,mert én múltkor egy nagyon aranyossal beszéltem.
Vendég

Mabe, válasz ment :wink:

Nyulasz, gondolod, hogy a recepciós csaj majd lebeszél a vv-ről, ha elmondom, milyen kétségeim vannak???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,igazad van...valószínű nem beszél le...próbáld meg az ikreseknél megkérdezni,mert nem mindegy,hogy csak 14ezer,vagy 28ezer+para...Kukackánk jöhetne,ő is ott volt,és ő is csak uhun,pont ez miatt,mert ikrek.de szerintem az uhut ne mond le!Már kezdem magam hüyén érezni,hogy ennyire le akarlak beszélni a vv-ről,valaki megerősíthetne ebben,hogy jól mondom...nem szeretném,ha feleslegesen aggódnál,ha nem olyan lesz az eredmény,amilyennek kéne.
Vendég

Nyulasz melyik ikresben kérdezzem meg? A "miénkben" vagy az ikrek+veszélyeztetett terhességben? :roll: (Mármint melyikben lehet erről nagyobb tapasztalat...)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,esetleg mindkettőben :lol:
Vendég

Nyulasz, nem le beszéled Ranát csak érveket mondasz neki! Én azért nem csináltattam meg, mert drága, és én azt mondom ezt ingyen kéne minden kórháznak csináltatnia. Továbbra is az uh-ban bízom. Sajnos mostanában nem egy olyan hozzászólással találkoztam ahol a down-t nagyon alacsonyra hozták ki, megcsináltatták az amnio-t és az teljesen negatív lett.

Kép
kata05

Nyulasz, megkukkantottam a "mi" ikresünket, és látom, hogy Zsófi is megcsináltatta a négyes tesztet, meg Nárciszka is meg fogja a kombináltat, a vv-ekkel együtt. Mostmár tényleg összezavarodtam. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Macskamama
"Ikerterhesség esetében ez a szűrés speciális problémát jelent a két magzat jelenléte miatt, mivel előfordulhat, hogy az egyikben jelen van a rendellenesség, míg a másikban nem. Az ikerterhességekben ezért érdemes meggondolni a szűrés illetve további diagnosztikai vizsgálatok alkalmazását."
http://downszures.hu/integralt_index.php
(ez vonatkozik ezekre a vérvételes tesztekre)
Vendég

Rana cica! Én csak most értem fel ésszel :?: , hogy Te ikres kismami vagy :!: :oops: :oops: Gratuláltam már? :idea: :?: :idea: :roll:
Másik rácsodálkozásom: Imola :oops: Nagyon tetszik!

Köszi a tanácsokat, a délután már egészen jó volt. Tea, tea, krumli, banán.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
estike66

Sziasztok :!:

Arnika, sajnalom a gyogyszermellekhatst... :wink: De attol meg hathat :wink:

Vkrisz, orrfolyas, veres valadek tok altalanos :!:

Lola, irtal privit, de nem sikerul priviben valaszolnom. A.-t nem ismerem kozelebbrol, igy azt sem tudom, akkoriban miert irta, hogy nem terhes.

Lanyok, koszonom mindenkinek a drukkokat :!: Ugy latom, most egyedul vagyok itt celegyenesben :wink:
En koszonom jol vagyok :!: Ma ET+6. Nagyon bizakodo vagyok :!: Igazabol az elso embrikenel egy honapja nem is gondolkoztam, terhes leszek-e vagy nem, mert Oliverrel elsore sikerult es ugy gondoltam, en elsore lombikosan teherbeesos tipus vagyok :wink: Olivernel meg plane nem gondolkoztam, sikerul-e vagy nem, mert meg nem volt tapasztalatom terhesnek es anyanak lenni, inkabb olyan izgalmas, erdekes volt. De az o szuletese ota meg sokkal inkabb szeretnek kistestvereket :!:
Furcsa, most beulti ota erzem a mehem. Nem faj, de ugy van onnan egy erzes. Egy honapja ezt nem ereztem. Olivernel meg 16 sejtes punkcio utan voltam, eleve folyamatosan fajt az alhasam. Tegnap ota idonkent a melleim is szurkalnak. Utolso HCG-t ET+3 napon kaptam. Szoval meg remenykedem :wink:

Puszko
:!:
katavirag

Szép jó regglet!

Kata
Ezek akkor biztató jelek! :D Drukk a babatapihoz!!! :D

Estike
Örülök, hogy jobban vagy! :D

Rana
Te mész még a Kaáliba vagy végeztél már velük?

Rólam:
Émelygek, ettem egy fél tányér tejbegrízt, rá magne b6, b6 és gravida. :? Remélem bent marad minden. Megmértem a súlyom, mert vki már kérdezgette...és nem mértem vagy 1 hónapja...úgyanúgy 63...csak puffadt a hasam.

Pussz mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

sziasztok!

:D ma nálunk akciós napok vannak :D
dezsina

Dezsi! Mit adnak akciósan :?: :D

Vkrisz!
Ha a gravida gondot(hányást, émelygést, hányingert ) okozna, váltsál. Nagyon sokan nem bírják.

Kata! Nem értem. Mi az, hogy még reménykedsz? Még szép! Drukkolok nagyon! :D

Kép
estike66

Estike
Sztem nem a gravida...már anélkül is volt...az tuti,hogy éhgyomorra nem szabad multvitamint bevenni...azt már megtapasztaltam még nem babásan...atom hányinger...de ha eszel rá, elmúlik.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Kata, mennek a ragacsok.

Gravida: nekem semmi bajom nem volt tőle, még most is azt szedem :roll:

Dezsi, jó akciózást!!!

Többieknek is ölelés!

Kép
petne

Kata sok-sok babaragit indítottam feléd!++++++++++++++++++

Estike, örülök, hogy jobban vagy. És úgy egyébként? Aktív a bébi? Éjjel tudsz aludni?

Dezsina, kellemes akciózást kívánok nektek! :wink:

Én hétfőn megyek a Balcsira anyuékkal egy hétre. Már bejelentkeztem Marcaliba 4D-re. :lol: Már úgy várom, jót fog tenni egy kis levegőváltozás.

skrisz72

Katavirág!
drukkhegyek!!! :wink:

Skrisz!
milyen jó nektek!!! :) Én is úgy kikapcsolódnék, de gyüjtögetem a lovét a dokikra :evil:

Estike!
az áru csak nekem akciós :D Úgyhogy nem is mondom el, hogy mi az :lol:

Petne!
köszi :D

Vizkriszi!
már irigykedem a hányingerre! jaj de szeretném... 8)
dezsina

Dezsina
Elhiszem. Én is így voltam vele. :wink:

Skrisz
Jó levegőzést!Kikapcsolódást! :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Rana,Kukac is megcsináltatta a vv-t???Én úgy tudtam,nem...egyszer legalábbis ezt írta.Bocs Kukac,ha rosszul emlékszem.
Katavirág,Árnika+++++++++++++++++++++++++++++++
Dezsinám :lol: :lol: :lol:
Estike,örülök,hogy jobban! :wink:
Vendég

Nyulaszom!
:D
dezsina

Dezsi,
pirit küldheted!! Már így is késésben van!!! :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz! Az AFP-t tuti megcsináltatta mostanában (jó lett neki), a 12. hetit nem tudom. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca!
megyen a piri hozzád :lol:
dezsina

Rana,tudom,az AFP-t megcsináltatta,de asszem pont tőle tudom,hogy csak 14ezer az uhu a 12.heti,mert csak arra mentek.De igazán jöhetne Kukackánk,és elmondhatná.Szegénykém,már jól összezavartalak :lol:
Vendég

Írtam egy csomót, és elszállt. :evil: :evil: :evil: :evil:
Már nincs kedvem újraírni, majd holnap.

Kata, Mabe, képzeljétek, a házidoki azt mondta, vegyem be a Letroxot pm vérvétel előtt!!! (Bár elég bizonytalan volt) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Na jó, mégis, mert holnapig elfelejtem:

Estike, jobb későn, mint soha (mármint feleszmélni) :wink: :wink:

Árnika, Holnap UH??? Hova lettél? Jobban vagy már??

Vkrisz, Majd húsvét után megyek még utoljára (?) a Kaáliba, de akkor már nem BB uhuz meg, ő csak "felkísér a lányokhoz" :roll: :?:

Ma 2 órát ültem a házidokinál, mire sorra kerültem. :evil: És itthon vettem észre, hogy rossz beutalót adott!! :evil: :evil: :evil: :evil: Mehetek vissza. Megőrülök, komolyan.

Csütörtökön megyek a körzeti nődokihoz (+védőnőhöz??). Majd nála is rákérdezek erre az géndiagnosztika dologra.

De Kukacka jöhetnél már te is, hogy felhomályosítsál, te pontosan hogy is csináltad!

Bár Apa nyugtatgat, hogy megvan a vizsgálatra a pénzünk, nyugodjak meg. De én meg azt mondom, DE HA FELESLEGES, AKKOR MINEK??????????

Nyulaszkám, tényleg jól összekavartál! (Ami megjegyzem amúgy se túl nehéz feladat) :lol: :lol: :lol:

Katavirág, jó tünetek! :wink: :wink:

Jaj Krisz
, de irigyellek Balcsi miatt! Jó pihit!

Na tényleg megyek, mert mindjárt ledőlök a székről.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ma ET+7 :!: Meg mindig bizom :wink: Szep napot mindenkinek :!:
katavirag

Most latom, a tickerei megbolondultak... hiaba, aprlis 1 van....
Szoval ET+7 es a kisfiam 1 eves mult 2 nappal.
katavirag

Szép jó reggel!

Katavirág
Bízzál is! :D Mennek a babatapik!!! :D

Rana
Azért kérdem, mert mi jövő kedden megyünk utoljára...vinnénk vmit, de nem tudom mit...tudsz vmi szokásról vagy semmit se fogadnak el?Írhatod priviben is.

Kép
vizkriszisback

Katavirág! Hatalmas drukkok!!!!!!

Visszatért a hasmenésem, sokkal durvább, mint volt. Kétszeri megállással értem be melóba, elég kínos volt. :roll:

Skrisz! Szupi lesz NEKTEK! Kellemes pihit!

Kép
estike66

sziasztok!

Katavirág!
babaragacsok és drukkok ezerrel :!: :!: :!:
dezsina

Estike!

ez elég riasztóan hangzik :roll: :? tudsz ellene csinálni valamit?
dezsina

Estike, orvosnál voltál vele? Lehet széklettenyésztés kéne?

Rana, nekem mindig azt mondták h ne vegyem be. :D

Till, Nyulasz drukkkkk! :D

Kukac, 12.heti uhun volt az Istenhegyin, utána Afp-t levették neki, ami jó lett, de a doki mondta neki h ne aggódjon ha rossz lesz. Ugye így volt Kukac? :D

Kép
kata05

Kép
Április bolondja a szülőszobán :lol: :lol: :lol:
Remélem mindenki ismeri a South Parkot! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Kata: +++++++++++++++++++++++

Dezsi: akciót "elkaptad"? :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Kata +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estike, jobbulást!!!!!

Dezsi :wink: :wink: :wink:

Kép
petne

Sziasztok

vagyok én is, csak nem igazán történt semmi, hacsak az nem hogy B6 nélkül nem bírtam volna, előre gyakoroltam :wink:
ma megyek UH-ra 13. nap, félek is tőle hogy kicsit késő :roll:
majd este jövök beszámolni :)

Skrisz Én is irigy, balcsi miatt is :)
akkor Te nem fogsz jönni ide? :roll: :(

Vizkrisz, vigyél, szoktak. :wink:

Rana Én is gondban voltam annó a pm kontrollal, de nekem azt mondták hogy be kell venni elötte rendesen.
ezt az ellenőrzés dolgot Én azért kérdeztem, mert hogy ikrek.......de majd ha ott tartok felvilágosíttok
amúgy itt debibe semmi igazán megbízható doki nincs mint pesten Hajdú dr.-nő?

Katavirág sok sok drukk++++++++++
mi az hogy még????? :shock: :twisted:

Nyulasz ma UH? gyere hamar hírekkel!!!!!

Kukacka hova tünt?

Estike egy kivizsgálás tényleg nem ártana :?
banán és rizs együtt jó hasfogó

Hajnóca Én is küldöm neked pirost :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Estike! Hasmars monnyon le! :evil:

Árnika, nem lesz késő, meglásd, de gyere a hírekkel! Mabe küldött egy linket Db-i UH rendelőről. Mondjuk az a csaj nem genetikus, hanem szonográfus, ugye Mabe??? És Bp-en Hajdú drnőnél 14 ezer egy UH, itt meg 12 ezer.... :roll:

Katavirág, drukk! ++++++++ (Katának most mihez?) :roll: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :P

Megjöttünk az Istenhegyi Géndiagnosztikáról! :P
Jelentem: minden rendben lévőnek tűnik! :D
Bár 12 + 6 van ma, Hajdú Drnő 12 + 2-t mért.

NB (orrcsont): látható
CRL: 68, 9 mm
BPD: 20,7 mm
NT: 2,0 mm (nyaki redő...olvastam, hogy általában 1,...kezdődik, de Hajdú Doktornő azt mondta, ez rendben)
HC: 68,2 mm
AC: 63,0 mm
FL: 7,8 mm

Down - kockázat: 1: 810
Edwards - kockázat: 1: 93 253
Patau - kockázat: 1: 116 234

Egyszóval: negatív! :D

Viszont mivel Lombik - ICSI baba (és lassan betöltöm a 35-öt), 16. héten négyes tesztet, 18. héten integrált tesztet is javasoltak.

Nyulaszkám, most már össze kell hoznunk egy "spontán randit", ma sem sikerült összefutni :roll: :lol:

Jövök ma este és visszaolvasok, most mék dolgozni...
Mennek a drukkjaim Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tillidian

Till! Gratula a jó eredményekhez! :D Mikor töltöd a 35-öt, ha megkérdezhetem?? Te a körzeti nőgyógyinál is voltál 12. heti UH-on, vagy ez kiváltja?? Meddig tartott az UH?? Képet adtak???

Én holnap megyek a körzetihez, megkérdezem, mi a véleménye a plusz vizsgálatokról. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tilli: gratula! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana, Istenhegyin kép és dvd dukál a vizsgálathoz. A kórházban semmi. Csak ha fizetősre mész.

Till, :D

Nyuszmusz, te is gyere már!!!

Kata, babaragik mennek!!!!

Estike, a hasmenés nem játék. Nem lehet, hogy túl sok magneB6-ot szedsz? Vagy szedsz egyáltalán?

Árnika, drukk az uhuhoz. Azért benézek a jövő héten is, lesz nálam laptop. :wink:

skrisz72

Sziasztok!
Balázsnál kicsi vesetágulat van,dr-nő szerint ne aggódjunk,a fiúknál ez nagyon gyakori,és általában elmúlik...de azért figyelni kell minden uhun.Egyébként minden okés,másik bogyó kiscsaj,hosszú combokkal.
Pusszantok mindenkit,megyek alszom egyet,éjjel csak 3 órát sikerült,és leragad a szemem.
Vendég

Jajj,Árnika és Katavirág,drukkok mennek!
Estike,neked meg irány a doki!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?