Új privát üzeneted érkezett!

Ízisz, az E vitaminból az extra dózis mit jelent?
Mert én a férjemmel 200mg-osat szedetek. Egy nap kétszer, reggel, este. Az elég ugye?

És ne feledd: Minden lehetséges!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

TETŐŐŐŐŐ :P :mrgreen:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty!Nem tudom hány mg-os lehet,de napi 1et kell szednie belőle 3 hónapig.Amikor kivettem a gyógyszertárba,a csaj kérdezte,hogy biztos hogy ezt irták fel,mert állítólag zsirban raktározódó,és hogy elég sok a 3 havi adag.De azt mondta a doki igy érdemes szedni,hogy fel tuningoljuk az embert. :D Kivitte a férjem magával de holnap skypolok vele és megkérdezem oke?A te férjednek is van ilyen gondja?Bár azt hiszem hogy irtad az elején,hogy igen.Hát igen anyukám is azt mondja hogy 10perc is elég egy babához,nem hogy 2 hét.
Vendég

Anyukádnak igaza van :)
Akkor ha tudod kérdezd meg, hogy hány mg-os oké?
Ha nem felejted el persze :lol:

Én most lépek...kivagyok, fáradt vagyok, elhúzok aludni.....de előtte azért még ráugrok Apára :lol: :lol: :lol: :mrgreen: 8)

Jó éjt mindenkinek!

betty615

Jó éjt!De előtte kicsavarni az embert alaposan! :D
Vendég

jó éjt csajok!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty jó éjt mi elaludtuk piri előtti napot igy most már 9 napnál tartunk keksz nélkül :shock: :shock: :shock: gondolom csőre van már töltve a pisztoly így nem is nagyon dörzsölődöm mert most azért fúj, sok jön.
Mi egy tájban rendszeresen szedtük a Cetebé-t, folsavat és férjem multi vitamint (nem akart csak E vitamint venni így olyat kértem amelyiknél nagyobb az E vitamin dózis). Aztán lassan elfogyott de megint fogok venni. A gyulladásra legalább beszedte az egyik gyógyszerét. Nem baj veszek egy hektár LH tesztet szorgalmasan tesztelek és amikor jólesik összebújunk és várjuk a csodát!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Babi!
Én szedek most is duphaston-t.De Nekem a 14.naptól kell szedni a 24.napig napi2X1-et.Így a ciklus végén már nem tud bekavarni a tesztbe.Te milyen napokon szeded?

Ma vagyok a 21.napon.Szét esik a fejem és tegnap annyira keményedtem :shock: ,hogy csak 2 magne B6 segített.Amúgy napok óta teltség érzetett,puffadást érzek.Egy icipicit reménykedek... :oops: :)

Nyuszi!
Örülök,hogy jelentkeztél. :wink:
ÚÚúúú atyagatya mindjárt 12 hetes vagy.Mennyire elrepült az idő. :shock: :shock:

Melisch!
Az E vitamin jó a katonák állapotára?

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nekem egy másik topikban ajánlották a L-Karnitin, hogy fokozza a mozgásukat. Ebben a cikkben is megemlítik:
http://www.wellnesscsodak.hu/index.php? ... cle&type=1
Ezt a vitamint egészen jó a hatása csak én nem akarom keverni eléggé erős az a szer amit a férjem kap ezért nem akarok kockáztatni de nagyon jól hangzik, néz utána ha gondolod :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Köszi.Remélem nem lesz rá szükség :wink: de ha mégis akkor kipróbáljuk a köv.hónapban. :D

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!! Nálam még mindig semmi :? .

izisz! Jövö hétfön megyek kontrollra(6hetes).
Az az igazság hogy van félni valóm ugyanis történt egy kis baleset(gumiszakadás) 3 hete.. :oops: :oops: :oops: .
És be vagyok szarva...nem tudom mennyi az esélye ilyenkor a teherbe esésnek?? Vagy egyáltalán lehetséges-e ilyen korán...
De remélem csak nem állt be a mensim és azért késik,mert szerintem amugy a doki leordítaná a hajamat a fejemröl :oops: :oops:
Vendég

Kirus!
Húúúúú. :shock: :shock: Azért csinálj egy tesztet légyszi,mert lerágom a körmeimet! :D :D

KépKép
Kép
mucus75

mucus! :lol:
nincs itthon tesztem..de ha nem jön meg a héten minden féleképp csinálok...mert már depresszióba esek kész vagyok ez miatt....
Vendég

szegény Kira, tényleg nem jó most ez a helyzet neked :oops:

Kép
Kép
melisch

melisch! Hát nem :oops:
Már arra is gondoltam hogy mult héten elég rendesen megvoltam fázva és most is 37 a höm,hogy az zavart be...de nem tudom.
Szerintetek???
Vendég

Sziasztok! Kirus látom zajlik az élet nálatok. Nem irigyellek. Remélem megjön még a héten...
Betty értem, gondolom nem unazkoztál míg megcsináltátok. [color=indigo][i]Szerintem simán ki lehet bírni a 7-8 hónapot sex nélkül :oops: .........mikor terhes voltam már attól frászt kaptam ha rámnézett :? :lol: Nálunk apa is jól bírja, szerencsére szeret aludni :lol: :wink:
Kicsi te meg már ott is vagy Spanyolban........jó neked! Gondolok ám rád :wink:
Dius a héten is otthon lesztek? Bence ma reggel sírt az oviban :cry: Nem tudom mi van vele, mostanában nem akar menni, pedig nem volt semmi gond...
Melisch én ma a nagy hőmérésben eltörtem a digitális hőmérőt. Nem tudom hogyan történhetett csak furcsa volt, hogy 34.9-et mért. Már vettem másikat.
[/i][/color]

királylány

királylány!
Hát nagyon remélem én is!!
Szegény Bence :( ,biztos ma nem volt kedve menni..Kíra is olyan van mikor görbül a szája mikor az ovi közelébe érünk..
Vendég

Kírus csak ez már nála lassan 3 hete tart....3 hétig volt itthon és mikor visszament akkor kezdte ezt a "nemakarokovibamenni" storyt. pedig pénteken már szaladt befele csak úgy otthagyott az ajtóban...Remélem a jóidővel a kedve is megjön.

Angie hazajöttetek már? Na és hányan is vagytok? :wink: Remélem hárman jöttetek haza! :lol: Gondolom fantasztikusan éreztétek magatokat!

királylány

királylány!
Biztos akkor az idö is közre játszik a kedvében,akár csak a felnötteknél...pár nap aztán majd ujra szeret menni :wink: .
Na én lépek dolizni :cry: ,biztos ma is toppon leszek...egész nap ez a hülye piri jár a fejembe...miért nem akar megtisztelni a jöttével :oops: .
Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

kirus ha műtöttek akkor nagyobb az esély a teherbe esésre!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus jó munkát! Nita Máté mit csinál? Jól vagy?

királylány

máté most eszik velem...aztán megy aludni........
csajok tudjátok mit eszem??????
baracklekváros kakaós rizst........ :shock: :) de isteni!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia! Itthon vagyunk es 14 napon belul kiderul h hanyan jottunk. Jo volt kettesben lenni. Az ido csapnivalo volt de nem is terveztunk kulonosebben semmi extrat. Voltunk egy szuper etteremben, kis vorosbor, aztan egy kis hancur. De mint irtam, pe-n mar tul voltam. Te mit fogsz csinalni ezen a heten?
Vendég

Dia! Itthon vagyunk es 14 napon belul kiderul h hanyan jottunk. Jo volt kettesben lenni. Az ido csapnivalo volt de nem is terveztunk kulonosebben semmi extrat. Voltunk egy szuper etteremben, kis vorosbor, aztan egy kis hancur. De mint irtam, pe-n mar tul voltam. Te mit fogsz csinalni ezen a heten?
Vendég

angi szerintem sikerűlt!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kira! A sogornom 10 hetesen vetelt el es a mutet utan azt mondta a doki h 4-6 het mulva fog megjonni. O nezte a pe-t es a mutet napjatol szamitva a 21. napon volt + a tesztje, igy nagyjabol 5.5 hetre fog neki megjonni a mutet napjatol. Az elso honapban kicsi az esely h teherbe esel. A hormonhaztartas meg nagyon fel van borulva. Ha gyanus vagy magadnak, inkabb tesztelj, mert ugye lehetetlen nincs.
Vendég

Nita tejberizst vagy sima rizst? Én is aludnék Mátéval.......
Angie dolgozom ezerrel és azt hiszem egyeztetek időpontot apával hátha-nátha :lol:
Szerdán megyek fodrászhoz már úúúúúúúúúgy várom!!!!!!!!!!

királylány

sZIASZTOK!!
Visszaolvastam!!!
A barátnőm elvetetett egy babát,a következő hónapba már megint terhes volt,meg is szülte,most makk egészséges 4 éves kissrác... :lol:
Ma megyek kreszre,óóóóó,de uncsi,főleg,hogy már másodjára hallgatom!! :lol: :lol: :oops:
A konténer tele,most már olyanokat raktunk bele,ami a braziloknak se kell.. :lol:
Na megyek,mert most éppen csalok,apa kint a gyerekkel,én meg azt mondtam mosogatni jövök be,meg tesztet tölteni!!! :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda mikor lesz a vizsga? Két teszt töltése között azért jelentkezz! :wink: Úr Isten! Félidős vagy???!!! Repül az idő! Mikor mész dokihoz? Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a tesó. Nevek?
Tényleg Nita nektek hogy fogják hívni a babát. Azt tudom, hogy a lányra Lilit mondtál.
Sógoroméknak fiú lesz de még neve nincs. A kosárban van a Péter, Tamás, Bálint, Kristóf. Mi a Kristófra szavaztunk. Apukát is Tamásnak hívják. Nálunk még a Dani játszik, bár még csak tervben van a baba.

királylány

Melinda mikor lesz a vizsga? Két teszt töltése között azért jelentkezz! :wink: Úr Isten! Félidős vagy???!!! Repül az idő! Mikor mész dokihoz? Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a tesó. Nevek?
Tényleg Nita nektek hogy fogják hívni a babát. Azt tudom, hogy a lányra Lilit mondtál.
Sógoroméknak fiú lesz de még neve nincs. A kosárban van a Péter, Tamás, Bálint, Kristóf. Mi a Kristófra szavaztunk. Apukát is Tamásnak hívják. Nálunk még a Dani játszik, bár még csak tervben van a baba.

királylány

Nektek is lassú a net? Vagy csak velem szórakozik, A hozzászólást is 2x küldte el :twisted:

királylány

királylány én a múlt hónapban vágattam le a hajam, mert meguntam a hosszút, most félhosszú hátul fel van nyírva és elől hosszú. Ma érkezett meg a szárítókefém. :lol: :lol: :lol: már írtam a Mikulásnak is emailt, hogy milyen kell :cry: azóta keres a férjem az üzletekben, csak Pesten láttam de drágálltam de nem találtam itt azóta keresett már sokszor nekem a férjem is. Meguntam, hogy nem találok és megrendeltem a netten, pénteken rendeltem ma reggel 10 órakor itt volt . Alig várom mossak ma fejet remélem nem kerül a szekrénybe, mint a másik sütöm :oops: . Akkor nem tudtam melyiket vegyem meg és férjem azt vettem meg karácsonyra a Babbylistől mert annak több tartozéka volt. De most olyan boldog vagyok mert olyan régóta vágytam rá, bár nem igazán volt most erre pénzem de kellett :oops: Kép

Kép
Kép
melisch

Melisch dobj egy képet légyszi a hajadról ha tudsz. Kb én is úgy vágattam, mint te, hátul rövid kicsit felnyírva és elől meg hosszabb.

királylány

Melisch ez maga a szárító is, szóval nem a hajszárítóra kell rátenni? És jó? Árban?

királylány

nincs képem a hajamról, nem vagyok fotogén és ezért nem sokat pózolok. Ez egy olyan kefe ami igen szárit is de magától mozog és szárítja a hajat. 2 kefe van hozzá és állítólag nagyon jó. Barátnőmnek is nagyon bevált, pedig ő nagyon fifikás. Árban drága, de nekem van egy kicsi kefével csak nem forog és lusta vagyok én vele csinálni. Régen sokat használtam azt. Már nem emlékszem mennyi volt Pesten az üzletben de az egy régebbi változata ennek, a netten ezért nálatok 12.000 -14.000 Ft között kérnek nekem olyan 16.600 Ft körül volt postaköltségestől, de egyszerűen nem lehet kapni az üzletekben és itt csak 3 helyen találtam a netten is, ez volt az "olcsóbb" :oops: Rowenta Brush active 1000 a pontos neve. Nekem nagyon vékony szálú a hajam és muszáj szárítanom, hogy legyen dúsabb. A hajszárítóm is olyan dúsítós marhasággal van de mégis 1 napig tart a hatása. Remélem ha meleg levegőt fúj ez a kefe megmarad tovább. A sütővassal mindig elégettem a hajam azért félek tőle és nem is igazán csinál dús hatást csak kicsit befelé állítja.

Kép
Kép
melisch

Húúúúúúúú tényleg jó ára van! Na akkor most tuti kihagyom. Nekem mondjuk könnyű szárítani a hajamat és gyorsan megy, ha fazonra van nyírva. Csak már most megnőtt. Tetetek bele csíkokat is, eddig szőke volt benne most barnát szeretnék. Majd meglátjuk hogy sikerül :wink: Szerintem jó képeid vannak, legalábbis ami az iwiw-en van az jó. Azért egy képet légyszi-légyszíííííííííííííííí. Plííííííííííííííííz!!!!!!!!!!!!

királylány

királylány sima rizst........ízesítettem így..... :D
ha fiu lesz akor egyenlőre ugy néz ki hogy bence vagy levente lesz...még nem tudjuk.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita mind a kettő szép név :) Sima rizst? Na majd egyszer kipróbálom, a tejberizst szeretem nagyon.

Be akarják talán fagyasztani a családi pótlékot :twisted: Bajunk lesz még ezzel a Bajnai Gordonnal úgy látom :twisted: Csak azt nem értem, hogy miért a kisemberen akarnak még húzni......talán az ő fizetésükkel kellene kezdeni :twisted: :twisted: :twisted:

királylány

Kép Na ennél ujabb képet nem találok, mert nincs és itt sem a hajamat fényképezték, kollégám fia születését ünnepeltük. Ez egy kivágott kép nincs ezen a gépen kicsinyítő programom :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch tök csini vagy, nem tudom mi bajod magaddal. Tetszik ez a frizura is csak nekem nincs türelmem kivárni, hogy megnőljön ennyire. Meg szerintem nekem nem is áll jól. A mostani frizkód is érdekelne :P

királylány

Hát lányok, nagyon rossz hírekkel jövök! A két kis petezsákom üres maradt, ma délután meg is volt a küret! Iszonyat.............. :cry:
Nyár végén próbálkozhatunk újra.
adiadi

Adiadi őszintén sajnálom ami történt veletek. :cry: Nem tudok mit mondani, gondolom semmi nem vígasztal, hacsak az nem, hogy ott van a két szép lánykád. Annyit gondoltam rátok.

királylány

királyán ez az új frizurám elől ilyen hosszú és hátul van felnyírva egyenlőtlenre, kicsit Rihanna-s neki van ilyen frizurája, ezek a kép nekem is tetszik 8)

Adiadi hát ez szörnyű hir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon nagyon sajnálom, ez még annál is szörnyűbb, hogy valaki nem marad terhes, hiszen annyira örültél.

Kép
Kép
melisch

Melisch nekem tetszik, az enyém rövidebb.

királylány

adiadi nahhyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
melisch nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jó volt a fényképész

Adiadi légy erős tudom most ez nem segít most megölelnélek de ennél többre nem telik

Kép
Kép
melisch

melisch szerintem a fotos nélkül is csini vagy!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch ha valaki nem "szép" akkor hiába a jó fényképész :wink: Csinos asszonyt csak jól lehet fényképezni :wink:

királylány

na csajok most már pirulok nagyon :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?