Sziasztok!
Zsuzsu
Persze, hogy jó akkor is.
Most én is kipróbálom a párásítást Eszter szobájában, hátha. amúgy is elég száraz nálunk a levegő. Bedobtam egy vizes törcsit hozzá.
Doris
A mai nap alapján én is úgy vettem észre, hogyha nincs meg Eszternél a megszokott rend, kiborul. Ma pl. du bementünk a városba, ugyanis elintéznivalóm volt. Így kimaradt a délutáni alvása. Én ugye azt hittem, hogy majd rámkötve úgy szunyál el, ahogy régebben tette. Hát nem. Most mindent meg kellett nézni, nagy nyüzsi, hangzavar, aztán a céghez is beugrottam ott meg a sok ember. Tele lett a majdani cipellője. Fél óráig úgy ordított, hogy még a cici sem tudta megnyugtatni, én erős ringatásba kezdtem, amitől egy kicsit megnyugodott, aztán nagy szipogások közepette nagy nehezen bealudt. Majd akikkel ezután találkoztam, mindenki megkérdezte mi volt. Majd jöttek a szokásos nagy okosságok, hogy az ő gyerekük nem volt ilyen síros, meg h ő mindig tudta mi a baja. Én meg, h nyugi semmi baja csak fáradt és kimerült, meg nem szereti, ha rögtön letámadják, h ütyüli-pütyüli
Férjek hasonlóak
Legtöbbször apája sem kel fel mikor lánykája sír, én meg azon nevetek, mikor apája reggel megjegyzi, h most milyen jól aludt Eszter!
Doris
Edi
A fentiek miatt minden elismerésem nektek, ikres anyukáknak, mert mindez duplázódva jön le. Habár Edi –látva így a tali után- gyermekeitekkel nem sok ilyen nyűgi lehet
Leone
Köszi
, de én csak láttam Zsuzsuéknál azt a babakocsit. A márkáját sem tudom.
Humi
Persze, hogy normális a fáradtság a vége felé és most már egyre jobban az leszel, majd az is maradsz
. De ne figyelj rám, mert én midig ontom magamból felétek a sok - energiát
Andi
Enyém csajszi is attól függően van el, h mennyire érdekes számára az a játék. A múltkor már tojástartó dobozt adtam neki, meg puffasztott kenyeret
aztán amilyen csibész, ha már nem érdekli, úgy ahogy van furfangosan kiejti a kezéből. Na meg azt sem lehet vele megcsinálni, hogy ugyanazt a dolgot visszaadom neki mégegyszer, mert felismeri
Te hogyan oldottad meg, hogy Péter 5 előtt ne is kérjen enni, vagy ő ilyen jó fiú
Na mének, mert lassan rázuhanok a klaviatúrára
Pusza
Bogár