Köszi, ez jól esik nagyon az anyai szívemnek!
Nincs mit Nita, én is köszönöm a babaruhákat, ma este megmutizom őket a Zsoltinak is, csak tegnap későn ért haza!
Nita, egész jól! Most meg beájult, mert voltunk kint levegőzni!
Encike, örülök, hogy minden rendben van!
Nagyon izgi már így a vége fele! Nem is olyan rég, még én is pocakos voltam, hogy megy az idő!
Jövőhét pénteken leszünk 2 hónaposak!
Zsu, nyugodj meg a tej a menzitől nem apad el! Legfeljebb Bencusnak nem fog annyira ízleni néhány napig (de ez sem törvényszerű). Barátnőmnek sem apadt el, pedig szülés után négy héttel megjött neki ( a kislánya tíz hónapos koráig szinte csak szopott). Nekem sem apadt el a tejem a menzi jelentkezése után egyik fiamnál sem (igaz csak a 15. ill. a 11. hónapban jött meg).
Képzeljétek hajnal óta nagyon fájt a fejem, délutánra jöttem rendbe, anyum itt volt vigyázott Bencusra, hogy tudjak pihenni!
Alig bírtam ki gyógyszer nélkül!
sziasztok........
az uh-on minden ok.szép nagyok vagyunk már!!!!!!
vérömleny már teljesen felszívódott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
afp-re ápr.16-án megyek.....akkor remélem már tudni fogjuk ki lakik idebe!!!!
zsu biztos a frontok miatt.....
Encike, Azália a bogyó neve!
Jaj, olyan izgi, nemsokára babázol Te is!!!!
Ha gondolod szívesen elküldöm privibe a számom, és tudsz írni, ha megszületik a baba, és akkor felírom a topikba!
Zsu: Ne aggódj!Nekem is megjött,amikor Szonja 8 hetes volt és azóta is csak anyatejet eszik!Mensi közben kevesebb a tejem,de akkor sűrűbben szoptatok!Szonjának eleinte nagyon nem tetszett olyankor az íze,de most már észre sem veszi!
Nita, ez a hét mégse jó tali ügyileg, elnéztem a férjem beosztását , itthon van egész héten!
És tök bosszantó, mert el kell mennem valamelyik nap az apeh-hoz lemondani az egészségügyi járulék fizetést, mert gyesen vagyok nem kell fizetni! És külön írásba kell jeleznem, hogy lemondom!